2010. március 11., csütörtök

Káin: Sorozatgyilkosok I.

Nos új cikksorozatot hozok nektek. Mivel látom hogy bírjátok a gyűrődést az egyik kedvenc témámat fogom nektek prezentálni és pedig kéjgyilkosok és sorozatgyilkosokról fogok írni. Az első érdekes személyiség a kedvencem és egyben a legbizarrabb. Ugye alapjáraton kemény a sorozatgyilkos témája de gondoljunk bele mi van ha egy gyerekből lesz az? :D Gonosz nemde bár? A gyerekek kíváncsisága gyakran párosul iszonyatos kegyetlenséggel. Na most megnézzük milyen ennek a kegyetlenségnek a legmagasabb határa. Jöjjön át a 11 éves kétszeres sorozatgyilkos kislány :


MARY BELL:

1968 nyarán nagy Britanniában a 3 éves Brian és nővére elmentek otthonról. A kisfiú sokszor sétálgatott egyedül a barátaival különböző elhagyatott telepeken, de egyik nap már sosem tért vissza. Két kislány is segített a keresésben köztük az ártatlan Mary Bellel de nem bukkantak a gyerek nyomára, mígnem pár óra múlva, este 11.10-kor megtalálták Brian gyomokkal letakart tetemét . A héten ő volt a második fiú ki gyanús körülmények közt halt meg .

Brian megölése:

A fiú teste borzasztó állapotban volt. Megfojtották, hajából csomókat téptek ki, szúrt sebek borították. A hasába gilette pengével egy M volt vésve, a szúrásokat egy törött olló okozta. Nemi szervét pedig megnyúzták. A tettes élvezte a hatalmát és hogy játszhatott a testtel mint egy babával. Rettenetes beteges törődés övezte a hullát, a nyomozók is kiakadtak a látottakon, pedig már túl estek egyen s máson. Mivel ezen a területen nyaranta sok gyerek sétálgatott szabadon a szülők egy emberként rettegtek, mindenki szobafogságba került. Sorozatgyilkosról suttogtak, a rendőrök a gyerekek körében faggatóztak. A szerv figyelmét két gyerek keltette fel : a 11 éves Mary és barátnője Norma aki 13 volt. Mary különös pszichológiai jelenségeket produkált, Normát pedig felizgatta a gyilkosság. Úgy mosolyogtak mintha csak valami tréfáról lenne szó. A kikérdezésükre figyeltek inkább, majd minél többet kérdezgetek Mary annál többet mondott. Hirtelen emlékezett rá hogy látta a gyártelepen a fiút, aki egy ezüstszín ollóval játszott. A nyomozó többször visszahallgatta a felvételeket és belé csapott a felismerés: a 2 lány tanúja volt a gyilkosságnak. A nyomozó felkereste Normát aki megdöbbentő dolgokról számolt be: szerinte Mary odament hozzá és közölte vele, hogy megölte a fiút és megmutatta neki a tetemet:

- Megszorítottam a nyakát és kinyomtam belőle a levegőt, így kell megölnöd őket! tartsd a szád, senkinek egy szót se... Igazán élveztem..

Jegyezte meg neki Mary. A rendőrök egy emberként döbbentek le, hiszen senki sem gondolta volna az ártatlan kislányról , hogy gyilkos. A rendőrök elmentek Maryért és tudták hogy hazugságok halmazát fogják kapni így keresztkérdésekkel próbálták beugratni őt és ha hiszitek ha nem: Nem sikerült nekik. :D A nyomozó elbizonytalanodott és a lány szabadon hazamehetett. Nem tudta eldönti melyik lány hazudott és melyik mondott igazat. Így végül arra vetemedett hogy elment a temetésre figyelni a lány reakcióit. Mary a házzal szemben állt, nézte amint viszik a koporsót és közben egyre csak nevetett és összedörzsölte a kezét. A rendőr arra gondolt nem kockáztathat több életet és be kell vinnie. Ez meg is történt. Mary Normát vádolta meg végül de vallomása nagyon zavarosra sikeredett. A rendőr nem tétovázott azonnal letartóztatta a kislányt ,a környékbeliek pedig botrányt csináltak az eddig soha nem hallott gyilkosságfajta miatt.

Nem csak egy gyilkossággal vádolták meg hanem az előtte lévővel is, mivel nagyon sok hasonló vonás volt a két test állapota között. Kihallgatták a kislány gyerek ismerőseit és kiderült hogy több erőszakos cselekedetet is elkövetett társai ellen. Nem volt racionális oka a tetteinek, egyszerűen szadista volt és szerette látni ha szenvedtek a többiek. Lelökött egy kisfiút a lépcsőről, fojtogatott egy kislányt, majd megkérdezte költőin hogy:

-Mi van ha tovább szorongatsz így valakit, meghal?

Pár nap múlva pedig meg is történt az első gyilkosság. Az első fiút egy gyári telep ablakával szemben találták meg, arcáról és álláról nyál és vér csorgott. Mary nem tágított a holttest körül mikor megkérdezte hogy felmehet-e megnézi. A gyönyört az okozta neki, ha látta amint az emberek szembesülnek a műveivel. Fiú mellett üres aszpirines dobozt találtak így balesetnek könyvelték el, a felnőtt aki megtalálta a testet sokkot kapott. a Fiú állítólag a gyógyszert szedte be attól elkábult és leesett lépcsőn. A történtek után Mary gyakran látogatott el a fiú szeretteihez kérdezgetni , hogy hogy vannak és hiányzik-e nekik az elveszített gyerek. Mint kiderült nem féltés hanem perverz kíváncsiság vezérelte őt. 12 nappal a gyilkosság után az iskolai tantermet gyerekkéz által firkált rajzok borították:

Gyilkoltam, lehet hogy visszatérek

Megöltük Martin Brownt basszátok meg Barmok!

és ehhez hasonló üzenetek. A rendőrség gyerekcsínynek fogta fel akkor még a tettet. A lányok külön cellában voltak és vagy egymást , vagy rendőröket szidták. Közben Mary száját:

Nem olyan rossz a gyilkosság, hiszen egyszer mind meghalunk...

és ehhez hasonló adomák hagyták el ( egyébként van benne ráció ... :D). Marynek nem az intellektusa volt kiemelkedő hanem az érzéketlensége. Egyszer azon morfondírozott ápolónő szeretne lenni, az őr kérdezte miért, mire közölte akkor legalább tűket döfködhetne emberekbe. Nem tudták mi baja lehet , de érzéketlensége és embergyűlölete egy korai trauma miatt keletezhetett. A család szegény környezetben élt és szigorú keretek közt. Az apa tolvaj volt, anyja prostituált a lakás pedig egy átmeneti otthon jellegét öltötte. Mary elmeorvosi szakértők kezei közé került és intelligens, manipulatív és veszélyes pszichopataként jellemezték. Sosem derítette ki senki sem a titkait. Egy orvos sem találkozott még 11 éves kettős gyilkossal . Nem voltak érzelmei, nem bánta bűneit érzelmeit csakis agresszióval mutatta ki. Egyetlen célja volt: manipulálni és hatalmat szerezni. Kimagasló értelmi képességéhez 0 morál párosult. Későbbi terveiben idegen embereket szeretett volna ölni továbbra is. A Média a tárgyalást árgus szemekkel követte, hiszen akkoriban hatalmas szenzáció volt. A két lány egymás ellen vallott. Az egyik pszichopata míg a másik szociopataként lett elkönyvelve :D. Akkori törvény szerint aki nem normális azt nem lehet normális emberrel ugyan olyan arányban büntetni, mivel nem tudja felmérni a tettét. Az esküdtszék Normával szimpatizált így csak áldozata lett a egy gonosz manipulációnak.

Mivel pszichiátriára és javítóba nem rakhatták Maryt, így egy fiúk számára üzemeltetett javítóba került. Ott sokat verekedett és agresszív is volt de idővel alkalmazkodott. Külseje és belseje is fiús lett és nők iránt kezdett érdeklődni. 1977-be egy férfibörtönbe szállították ahonnan 2 társával meglépett de kint töltött idő alatt teherbe esett. Gyereket a börtönkórházba szült. 12 év raboskodás után 23 évesen szabadult egy gyerekkel. Munkát vállalt és normálisan nevelte a gyerekét , nevet változtatott a média miatt és a britek garantálták neki a teljes anonimitást. Mary bell a mai napig az egyesült királyságban él és őrizgeti a kis titkait...


18 megjegyzés:

  1. váááó zsíír...:D:D
    És nincs esetleg önéletrajzi könyve??

    Durva kis sztori...elképzelem gyermekként..Nem semmi kis kegyetlen dög!
    És csak 11! Ezt a sztorit megirigyelhetné pár forgatókönyvíró..
    Mekkora kis perverz pszichopata :D rajzolgat meg írkál is..
    De amúgy figyelemre méltó is, mert oké csórók voltak meg prosti az anyja...de hogy a fenében válthatott ki bármi is ekkora velejéből áradó gonoszságot a gyerekből!

    tiszta Exorcist!!

    VálaszTörlés
  2. Nem semmi.
    Ha jól tudom a pszichopatáknak egyáltalán nincsenek érzelmei. Nem tudják mi a szeretet meg alapvető dolgokat sem. Érdekes ,hogy Mary az nevetett mikor meglátta a hullákat.
    Szóval nála valami nagyon durván elszakadhatott... És 11 évesen? Nem tudom ,sok embernek van szar élete(de nem lesz belőlük gyilkos) és a legtöbb ember biztos elgondolkodott milyen lehet ölni. De minket valami meggátol abba ,hogy meg is tegyük. Azért ez érdekes.
    És nem lehet ,hogy Marynek több énje volt. Mivel elég zavarodott volt nem? Meg azért is kérdezem ha szült egy gyereket és felnevelte és még mindig él szabadon... Mitől változott meg? Ha tényleg sorozatgyilkos akkor hirtelen hogy nem érzet késztetést arra ,hogy többé ne öljön? ( bocsi tudom ,hogy nem tudsz ezekre válaszolni , de ki jött belőlem)
    Várjuk a folytatást vagyis én igen.

    VálaszTörlés
  3. -Neo:

    Talán entitás volt emberi testben... tudja a franc. :D

    -Black Butterfly:

    Lehet valami megszállta. Bennem végig ez volt...

    VálaszTörlés
  4. Káin:
    Igen, szerintem is..11 évesen sehol nem érhette volna ekkora hatás..

    VálaszTörlés
  5. :D Szerintem ezt megszállta az ördög vagy valami xD Ez keméény,azért egy 11 éves kislány..:| Brutáál..Hát azt hiszem ezek után méginkább paranoiás leszek,főleg,hogy van egy oszt.társam és az is szegény, és már lopott,meg minden,és majdnem úgy néz ki,mint ez a kis pszihopata...:S

    VálaszTörlés
  6. Fu én is imádom ezt a témakört. Elég durva ez a lány, 11 évesen már ilyen dolgokat csinálni... Remélem lesz folytatása a sorozatnak ^^

    VálaszTörlés
  7. Hát ez valami eszméletlenül durva! O.o De kis morbid dög, pszichopata 11 éves kislány... leírni is durva, nemhogy végiggondolni.
    És ezt szabadon engedték? És egy kisgyerekkel? Huh nem semmi.

    //Én egy kannibál hapsiról hallottam, aki megevett egy nőt mustárral, utána eltette a maradványokat hogy később is kajálhasson belőle... és ő is szabadlábon van, azt hiszem valahol Németországban//

    Sok-sok ilyet, imádom a témát :D

    VálaszTörlés
  8. Mit mondjak...szép történet, happy end-el :)
    Én sem nevezném pszichopatának...a kisördög tényleg jobban magyarázza a dolgot. Végül is kíváncsi volt és még élvezte is, amit csinált. A kiváltott reakciók utáni érdeklődéséről nem is beszélve. Nekem az tetszik, ahogy időnként sikerült belekevernie a nyomozókat a kérdezősködésbe.
    Egy gyerek meg igenis meg tudja változtatni az embert -én legalábbis hiszem-.
    Kíváncsi vagyok, hogy mennyi maradt meg "előző" énjéből mára.

    ANoName

    VálaszTörlés
  9. ááááá köszköszi:)
    ezezez... durva. 11 éves? embereket öl?
    én 14 évesen nem merem a hörcsögömet megszorítani sem, nem hogy megölni... emberölés meg... gyáva lennék. szegény kiscsaj... erre mondanám ezt hogy nem volt gyerekszobája, nem ült le vele senki beszélgetni, nem hallgatták meg... és tényleg igaz.
    köszi, hogy megosztottad velünk.
    cuppp.
    letti:)

    VálaszTörlés
  10. -Neo:


    Durva nem? Tuti valami genya telepedett rá :D

    -Cukorka:

    Nyugi aki lop az még nem biztos hogy öl is XD...

    - Mai:

    Naná, hogy lesz!

    -Nightmare:

    Japánban készült 1 dokumentumfilm egy milliárdos üzletemberről, aki kamerák előtt mondta el hogy öl meg és zabál meg fiatal nőket és megteheti mert annyi pénze van. Ott mosolygott. Én ilyet még nem láttam :DDDD

    -Anoname:

    Szerintem semmi nem maradt. :O

    -Letti:

    Nincs mit. Szerintem amúgy megszállta valami inkább..

    VálaszTörlés
  11. Káin:

    Huh ez nem semmi, esetleg meg tudom nézni valahol ezt a dokumentumfilmet vagy van róla valami cikk? *.*
    Naggggyon beteg lehet az ember. Már az is beteg, aki sokat gondol rá... akkor milyen az, aki meg is teszi? (Ez morbid lesz, de én már eljátszottam a gondolattal, hogy vajon milyen az emberi hús íze, tényleg finom mustárral?, milyen esetekben ennék meg egy embert.)

    VálaszTörlés
  12. Nightmare:

    :D:D
    XD
    A kis beteg fantáziádat...!
    (Y)

    VálaszTörlés
  13. Én simán ennék embert a vér ízét is szeretem. Nem totojáznék sokat ha pl nem lenne kaja... :D

    A History-n ment ráadásul, de majd utána nézek :D

    VálaszTörlés
  14. Neo:

    Nem is vészes... szerintem nem sok ember lehet, akinek nem fordult még meg a fejében ilyesmi. :D
    Ennél rosszabb is eszembe jutott már. xD

    Káin:

    Köszi, ha utána nézel. Én is megpróbálok. :)
    A vér ízét én is szeretem, de magán az emberi húson gondolkodtam el... azt mondják, hogy sótlan.

    Am ma napközben jutott eszembe még egy dolog: láttam egy fényképet - ami hiteles -(rotten.com a forrás), nah szóval a képen egy koreai hapsi tálcán tart egy megsütött csecsemőt, utána másik képen a lábát eszi. A baba újszülött vagy kifejletlen lehet, mert nagyon-nagyon pici és vékonyka. O.o nem semmi emberek vannak...

    VálaszTörlés
  15. Ahh még hasonlókat!! Számomra is igen kedvelt téma ez. :) A japán fazonról már én is hallottam de a dokumentumfilmet nem láttam, azonban megnézném. :D Az én személyes kedvenceim: Robert Maudsley és Issei Sagawa. Ők nagyon nagyon érdekes pasasok. ;)

    VálaszTörlés
  16. Káin :

    te hiszel ezekben? én nagyon :S

    VálaszTörlés
  17. -Lívya:

    Rendben van, rajta leszek az ügyön :)

    -Letti:

    Szerintem már eléggé nyilvánvaló hogy hiszek :)

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: