2010. március 9., kedd

Káin: Filmajánló

Nos itt is van a beígért ismertetőm, egy olyan hölgyről aki rengeteg ruhán és kiegészítőn szerepel mégsem tudjuk, hogy valójában honnan is eredhet, vagy legalábbis kevesen mentek utána a témának. Szeretném bemutatni a "projekt,, mögött álló nagy neveket és embereket, hogy mégis kik tették élvezhetővé egy sexy kis rajzfilmfigura produkcióit. Jöjjön hát:

BETTY BOOP

Betty első körben Max Fleisher Paramount által kiadott Talkartoon nevezetű sorozatban szerepelt mint mellékszereplő. Mint egyedülálló hősnő 1930 gusztus 9-én szerepelt a Dizzy Dishes mesében. Grim Natwick( rajzoló) elsőként uszkárnak rajzolta meg, akkor még nem volt az igazi de a tulajdonságai hasonlóak voltak a mostani alakjához. 2 évbe tellett, hogy Betty az igazi Betty legyen. Elsőként harisnyakötőt viselt de a bal lábon egyre csökkent a hossza.



Alakját Mae West adta:


hangját pedig Helen Kane:

Igen, ez a héliumos hang igazi emberi hang és nem is akár milyen, mikor külön számot hallgattam tőle egy héten át sírva röhögtem :D. Tessék, ezt sok szeretettel be is mutatom nektek:




Ő volt a 30-as évek ikonja, karriere egyre feljebb ívelt. Naponta később pedig hetente jelentkezett. A lényeg hogy Betty színésznő volt és a barátaival rajcsúrozott miközben a talp alá valót, mint már említettem Louis Armstrong és Cab Calloway húzta sőt bele is rajzolták őket a történetekbe , így vált a kislány egyre népszerűbbé. Érdemes megnézni a meséket mert iszonyatosan betegek (legalábbis szerintem :D).

Cab Calloway:



Louis Armstrong:




A Hayes törvény bevezetésével megtiltották a szexuális tartalmak sugárzását így Betty szoknyája hosszú lett a melle pedig kicsi, így 1939-ben eltűnt a színről. Később többször feltámasztották, szerepelt a Roger nyúl a Pácban-ban is.



Betty rengeteg részben pucérkodott sőt domina szerepben is tündökölt, ennek ellenére több 100 részt megélt és kb. női szereplő létére mindent megtehetett ami a szexualitással kapcsolatos így nem csoda hogy a mai napig ismert figura. Szeretném bemutatni még utoljára azt a részt ami a legjobban megfogott, ezt tényleg érdemes végignézni !



-Official oldal:

http://www.bettyboop.com/forums/

3 megjegyzés:

  1. nekem nem tetszik..tökfejű :D
    Sírva szaladnék előle :D:D
    Akkora a feje, hogy csodálom nem törte le valami szélfuvallat ami belekapna a nagy lapos fejébe xD

    Bocsánat..ez csak személyes vélemény :D:D

    A cikk is jó, de ez a nőőőő..Betty L O L
    :'D

    VálaszTörlés
  2. -Neo:

    Na igen, de nézzed meg a 30-as évek meséit :D Mindenki gyökér volt. XDDDD

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: