2010. július 31., szombat

Káin: Nyílt levél Kaedrinnek és azoknak akiknek "sok a blog,,

Hallod Kaedrin... rohadt nagyot csalódtam benned. A blog a legelejétől okkult volt és feszegette az összes ilyen témát, a legelején írtam ez a cél, hogy szépen lassan felnyissa a szemeket, nem értem neked mi volt új ebben. Talán fáj az igazság bazdmeg?

Képzeld hiszek istenben de a keresztény, csecsemőgyilkos, emberölő, pedofil, köcsög politizáló szart nem veszi be a gyomrom.Mondj még egy hitet aminek a nevében ennyit gyilkoltak! :D Nehéz mondani, mi? Ha ekkora nagy koponya vagy nem vetted észre hogy nem Istent támadom hanem a vallás mögött álló számító embereket?

TE TUDTAD HOGY ILYEN A BLOG ÉS LÁTTAD IS, ANNO RENGETEG OKKULT CIKKET ÍRTAM!

Lehet most én vagyok itt a Sátán, bár azt hittem a célunk az egy és ugyan az, hiszek Istenben és van hitem. Sajnálom ha te ezt nem vetted észre.

A többieknek meg akiknek "sok,, a blog:

Ha nem tetszik a blog nem kell olvasni. Mindig is az okkultizmusra törekedett és arra hogy ezt elterjessze, aki nem kíváncsi menjen innen. Rengeteg munkámat és időmet basztam el erre a blogra itt meg beírjátok, hogy titeket is zavara téma meg van amit nem olvastak el? Hát akkor bezárom ezt az egész szart a gecibe és mindenki fetrengjen önön tudatlanságában és örüljön a cukormázas felépített kis 1 lábon billegő romlott világnak!

És a legszebb az egészben hogy arra sem voltál képes hogy ezt msn-en közöljed velem, hanem ilyen sunyin, hirtelen egy nyílt levélben jelented be hogy döntöttél. Gratulálok hozzá, ez biztos jó keresztény hozzáállás, iszonyatosat csalódtam. Nem mellesleg nem értem ez a képmutató írásod hogy fér össze azzal, amiről már jó párszor beszélgettünk. :D

-Update:

Keresek normális szerkesztőt , aki tisztában van azzal hogy mit vállal ez ezzel a bloggal és tudja miről szól az oldal. Írjatok bátran, nagyon fontos lenne mert Neo még mindig nincs itt és egyre fogynak a szerkesztők! (talán nem is kár érte).

Kaedrint töröltem mint szerkesztőt, további sok sikert neki az életben! (Legelső post is updaetlve) .

127 megjegyzés:

  1. Igazad van!!! Ez egy ilyen blog nem római katolikusoknak való.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is igazad van:)ezért meg nem lenne érdemes törölnöd a blogot.Amúgy meg ha az elején is ilyen cikkek voltak akkor miért jelentkezett szerkesztőnek.

    VálaszTörlés
  3. Hűha! Én azt hittem tudtál róla, hogy Kaedrin ki akar lépni és megbeszéltétek ezt. Tényleg úgy lett volna fair. :S Közös megegyezés alapján, vagy valami...

    "Sok a blog": ezt nem fikázásból írtam, vagy azért hogy változzon meg a blog. Elfogadom, hogy ilyen, és nem véletlenül járok ide, de attól még vannak dolgok amikkel nem értek egyet, vagy nem tudom befogadni egyszerűen. Ez van. Bocs, hogy véleményt nyilvánítottam. Azért nem kéne ilyen Gyurcsányosra venni a figurát: "akinek nem tetszik el lehet menni" Tudom, most első sorban Kaedrinre vagy mérges, de hát na...

    VálaszTörlés
  4. Előre szólók hogy tőlem aztán jöhetnek a keményebb hangvételű cikkek jelen esetben ugye az okkultizmus és társaik! Pont ezért járok erre a blogra mert ilyen témájú cikkeket nem minden nap olvas az ember sőt manapság lehetetlen ehhez hasonló dolgokról olvasni és én ezt nagyra értékelem hogy van egy oldal ahol részletesen írnak mindenről amit egy embernek fontos tudnia;)

    Van pár tag akik nem képesek ezt elfogadni,de nehogy már miattuk legyen törölve a blog:S
    Meg szerintem a tudásra éhes arcok vannak itt többen szóval ez már egy alapos indok hogy ne hagyd abba az írást:DDD

    VálaszTörlés
  5. -Mindneki:

    Bocsánat ha az olvasókat megbántottam, de este 9-re érek haza és munka után, szabad kézzel van hogy másolok be könyveket hajnalig, meg olvasom és írok és kurva szarul esik hogy ezt sokan nem értékelik, mert igazi ritkaságokból írok nektek, van 150 éves könyvem is és még sorolhatnám.

    Kaedrinra vagyok valóban mérges, mert ezt nem így intézik a kulturált emberek, hogy msn-en nem ír semmit és hirtelen kirak egy ilyen levelet, fogalmam sem volt arról, hogy ez zavarná őt meg ilyenek és ez egy kibaszott nagy mellpor volt.

    A blogtörlést idegből írtam. Elnézést miatta!

    VálaszTörlés
  6. Káin: Oké, megbocsájtva, de tény, hogy kissé durván reagáltál a kommentektre, amit bizony egy főszerkesztőnek nem szabad, főleg nem azokkal szemben akik végül is nem írtak semmi rosszat csak megírták, hogy a kereszténység szapulása nem mindenkinek jön be, ráadásul azokat ugattad le nagy dühödben akik törzsolvasói a blogodnak....ne haragudj, de most én csalódtam benned picit, de tudom, ha nem tetszik valami takarodjak el.
    A másik javítsatok ki, de a pedofil papok témában mi az okkult? nem az okkult cikkek váltanak ki némelyekben rosszallást mint írtam fentebb.

    VálaszTörlés
  7. -Kallisto:

    Hát már ne haragudj de pont nem a törzsolvasók lettek "leugatva,,. És igen durván reagálok mert a hülye lelkiismeretem miatt van hogy hulla fáradtan írok minden nap, hogy ne haljon el a blog és sértő hogy azt merted írni van amit el sem olvasol.

    Csalódj, nem érdekel, én sokkal nagyobbat csalódtam, mert egy szóval nem mondta hogy zavarja, se msn-en sem sehol és kirak egy ilyen levelet úgy hogy azt hiszem itt minden oké= UNDORÍTÓ.

    Attól hogy valamiről nem tudsz vagy tabu, még van és igen a keresztény papok magas százaléka baszik kölyköket, ez az igazság.

    Ki mondta hogy az okkult? :D Nem értem ez hogy jön ide már ne haragudj. Benne az váltott ki rosszallást (Kaedrin) hogy írtam a pedofil papokról. Bocs ez van, ez létezik, akkor is ha nem akarjátok tudni és nem én basztam gyereket hanem ők, így ne rám haragudjon meg ugasson senki mert én az igazat írtam.

    Egyszer sem szapultam a kereszténységet tényeket közöltem amiket alá tudok támasztani, ha ez szapulás szerinted akkor vállat vonok és azt mondom: "Igazad van,,... :P

    VálaszTörlés
  8. Sajnálom, hogy ennyire felzaklat, ha valakik nem értenek veled egyet mindenben. Ezek után pedig szerintem ne csodálkozz ha kevés lesz a komment, mert az emberek jobban meggondolják, hogy véleményt nyilvánítsanak.(ezek nem csak az én szavaim).
    Igazad van, nem volt tisztességes itt bejelenteni úgy, hogy te nem tudtál róla.:S Remélem, hogy minél hamarabb találsz egy új szerkesztőt aki egyetért a blog szellemiségével és sok érdekes jóó cikkel örvendeztet meg minket. :)

    VálaszTörlés
  9. -Kallisto:

    Ez nem egyetértés, itt nincs vita amiben egyet kell érteni!!! Mert megtörtént dolgokat írtam le, érted? Ez nem döntés vagy sem, nem egyetértés vagy sem: NEM ÉN TALÁLTAM KI, EZ VAN!

    Vagy azzal nem értesz egyet, hogy gyereket baszni bűn? Vagy abban hogy papnak szabad-e vagy sem? Mert kb most ennek az egésznek ennyi az értelme amit írtál!

    A többiről:

    Egyáltalán nem, szerintem mi nem ezt érdemeltük. Főleg látta, hogy a blog milyen témákat ír és milyen a szellemisége, ez tudta. Nem értem most mi ez a nagy cirkusz! Én is remélem, egyébként nem bántani akartalak.

    VálaszTörlés
  10. Szerintem most elbeszélünk itt egymás mellett. Nincs veled gondom, bírom a blogot és én sem akartalak bántani. :)
    :virtuális békejobb, ölelés:

    VálaszTörlés
  11. -Kallisto:

    Szerintem se marakodjunk itt most inkább Kaedrinnek szólt minden. Az csak hab volt a tortán hogy azt látom mások egyetértenek vele, attól lettem ideges, de az baszott fel hogy ezt így adja elő.

    VálaszTörlés
  12. Na ez csak tetőzte a jó kedvemet...

    Madame C.

    VálaszTörlés
  13. -Madame C:

    Elhiheted nekem milyen volt ébredés után ezt látni. Sajnálom ha megbántottalak, de ezt leírtam fentebb is.

    Káin

    VálaszTörlés
  14. Nem bántottál meg, mert nem vettem magamra :)
    tisztában vagyok magammal, commentelő társaimmal. Miattam nem kell parázni. A kedved tett a kedvemre :D

    Madame C.

    VálaszTörlés
  15. Hát ez az ember kicsit felcseszett! Lehet nem fogta fel amit itt olvasott és úgy gondolta , hogy ide ír. Aztán valahogy lassan a tudatára ébredt... Vagy nem tom , hogy lehetett ez! És tényleg ne hagyd abba , mert én szeretem a cikkeidet és többiekét is :)
    Nem mindig írok mindenhová, de én azért mindennap olvasók itt valami érdekeset!

    Hajrá Káin!

    VálaszTörlés
  16. Megjegyezném kedves P.C. avagy Káin, nekem mindegy milyen álcák mögé rejtőzöl, hogy az okkultizmusba bizony a papi mágia is gyökeresen beletartozik, aminek leghatalmasabb alakjai a keresztény egyház gyógyító és átokűző papjai. További jó gyűlölködést és tudatlanságba merülést. Remélem mint "naaagy" okkultista tudod, hogy a beszűkült látóköröd miatt nem haladsz semerre, és hogy az érzelmek gátolják a hatalmad kiterjesztését.
    Üdvözöl: Nemo Sharr, okkultista, demonológus, filozófus.

    VálaszTörlés
  17. Káiiiiin!!! Most te sarkítod a dolgokat!

    "Benne az váltott ki rosszallást (Kaedrin) hogy írtam a pedofil papokról."

    Nem hiszem, hogy Kaedrin ezen bukott ki. Ezt nyilván mindenki elfogadja, igen ezek tények. De ha jól emlékszem tényleg kicsit félreérthető voltál néhol. Pl. emlékszem valami olyasmire, hogy a keresztények (vagy katolikusok) között van a legtöbb pedofil. Na ez így viszont eléggé ferdítés szerintem. Persze lehet, hogy nem jól emlékszem.

    VálaszTörlés
  18. -Black Butterfly :

    Köszi!

    -Nemo:

    Ismerem én a démonűző papok hatalmát, de azt sem tőlük ered, vissza lehet vezeti jóval más vizekre, szerintem ezt Te is tudod, ha már ennyi mindenhez értesz :D.Egyébként ezekről később esett volna szó és téma is lett volna de még nem lehet démonológiát feszegetni.

    Támadó hangnemedet nem értem hacsak nem Kaedrin vagy álnév mögül. Gyűlölködésről szó sem volt, sem tudatlanságba merülésről amit leírtál értettem, de fölösleges erről vitát nyitni mert még szóba sem került a démonűző és ehhez hasonló témák hada.

    Nem tudsz rólam Te semmit, azt sem hogy ki vagyok, hiszen a neved nekem semmit sem mond, tehát nem ismersz és én se téged. Vagy ha úgy érzed ismerjük egymást akkor úgy írj hogy tudjam ki beszél hozzám :D.

    -Luna:

    Igen ezt írtam, ez volt kimutatva.

    VálaszTörlés
  19. Nos, tévedtél. Nem vagyok Kaedrin. Ha lett volna egy csöpp értelmed, rákeresel a neten a nevemre, és talán megtalálsz. Szokott ez így lenni. Egyébiránt, az, hogy te nem ismersz kedves P.C. attól még nyugodtan borítékolhatod, hogy én jól ismerlek. Nem fecsérlem az idődet arra, hogy elmagyarázzam honnan tudok rólad sokkal többet, mint azt képzelnéd. Nem ide tartozik.
    Nagyon elmentél a demonológia irányába, pedig a papi mágiának semmi köze hozzá. Már az óridőktől használják (nem, nem a keresztények, hiszen tudom, ez beleköthető információ, és itt a tématerelés profi szinten megy) és el sem hinnéd, de nem démonűzésre. Gyógyításra, a föld termékenységének előidézésre, időjárás irányítására, áldásra, háborúk elkerülésére. Igen. Elkerülésére. Akinek egy csöpp értelme is van, nem támogatja a gyilkosságot, s a keresztény háborúk, melyeket oly szeretettel hoztok fel ellenpéldának azért voltak, hogy lemészárolják a mészárosokat. Szerettél volna egy példát, vajon mely Isten nevében gyilkoltak a legtöbbet. Megválaszolom. Allah.

    VálaszTörlés
  20. -Nemo:

    Hidd el annyira nem érdekelt, hogy rád keressek a neten. De köszönjük, hogy legalább megtiszteltél egy profillal. :P

    Ó nem időfecsérlés, hogy megpróbálod alátámasztani a kis felvetéseidet azzal hogy elmagyarázod mégis mivel vádolgatsz engem, meg kinek hiszel mert ezt elég durván bebuktad :D . Ha 18 évesen ekkora polihisztor vagy akkor meg minek írsz be ide vitatkozni, hiszen mindenkiről mindent tudsz és jobban, nem? Akkor meg nem is kell pofát tépni, nem igaz? :D

    Igen tudom, hogy Allah nevében is sokat öltek, de keresztények is hatalmas mészárlásokat követtek el. És hoppá ezeket is tudtam amit még hozzá írtál, de nem fogok másnaposan neked magyarázni! :D De nekem más a rendszerezésem mint neked és máshogy írok mint Te. Látom van blogod, ott nyugodtan rendezkedhetsz de itt legyél szíves ne ezt tenni.

    Főleg alaptalanul személyeskedni úgy hogy azt sem tudod ki vagyok :D ... Én meg azt sem tudom Te ki vagy. Azért elég vicces, hogy egy idegen embert akit nem ismersz és beírod: NEM MONDOD MEG HONNAN! ÁÁÁÁÁ ÚR ISTEN. :D Biztos Kaedrinnek vagy valami kis barátja nem igaz? Mert végül is hogy kerültél elő hirtelen?

    Látom az kell hogy minél többet foglalkozzak veled, akkor gyere át és szívesen az arcodra csapkodom a farkamat.

    VálaszTörlés
  21. Nemo Sharr te egy akkora balfasz vagy nagy szájjal, hogy hihetetlen. Ha egy kicsit is értenél bármihez azok közül amiket leírtál ott, tudnád, hogy hülyeségeket magyarázol. Pacsi: A fénybenjáró! (ha nem tudod ki vagyok kérdezd meg a démon haverokat ;) )

    VálaszTörlés
  22. Másnaposság. Emberi gyengeség. Szomorú, hogy engedsz neki, bár csakis téged minősít. Tudod. Rátapintottál a lényegre, Te rendezkedsz össze-visza, mint valami bezsongott tinilány. Tudom, a tinin már túl vagy, persze csak fizikailag, hiszen ennyit hisztizni nehezen lehet felnőtt fejjel. Nosde a lényeg. Én engedem szabadon szállni a fuvallat hordozóit, te mindent irányítani akarsz. Szegény Mandyt is lenyomod, pedig milliószor értelmesebbeket ír, mint amik a te agyadban valamikor is megfoganntak. Az, hogy mindent irányítani akarsz gyengeségre vall. Attól félsz, hogy mások föléd nőnek, pedig ha lenne némi valódi önbizalmad és nem bújnál a beképzeld egoizmusod mögé, lehetne belőled igazi gondolkodó. Így maradsz egy demagóg senki.

    Nos, Kaedrin a barátom. Érdekes, hogy nem általa ismerlek. Említenék még valakit, aki nem csupán a barátom, hanem a fiam is, de nem kívánok közöttetek viszályt szítani. Lásd, én nem harcolni jöttem, csupán elmondani azt, ami megfogant az elmémben. A demagógokat nyelvét kivágták az ókorban. Érdekes manapság mennyi teret kapnak. Nosde... ez már a kis birkanyájad gondja, nem az enyém.

    Ha pedig előkapod a farkad, esküszöm, úgy fogok vihogni, ahogyan még neot sem tudná megfogalmazni. Farkad... jó vicc. Vigyázz magadra P.C. A szó hatalmas fegyver, de te rosszul használod. Igazat akarsz szólni, közben magadról is hazudsz. Szavaid így hiteltelenné válnak, mint te magad.

    VálaszTörlés
  23. Fénybenjáró ostobám, téged szóra sem méltatnálak, ha nem lenne egy alapvető tévedés a vélt okkultista szemszögedben. Több démoni sík is van. Ha akkora a pofád, akkor gyere az anyagi síkra, igen, ebbe, ahol szánalmas emberi tested leledzik, és majd meglátjuk, hogy ki tépi le kinek a fejét. Légy bátor. Vállald önmagad. Én várok.

    VálaszTörlés
  24. Nemo: 18 évesen kurva nagy filozófus meg okkultista lehetsz gondolom a netről meg a könyvekből kilested meg a "nagytudású" hosszú hajú vérfarkas haverjaidtól hallottad amiket leírsz. Ha az iskolában is ennyire jól tanulnál többre vihetnéd. Szerintem menj vissza a saját blogodra és oszd ott azt a sok eszed!!!

    Ábel

    VálaszTörlés
  25. Ábel nevében te csak ne pofázz. Ismerem őt jól. :)

    VálaszTörlés
  26. Khm, engem meg nem vettél észre... Még mindig pacsi :)

    VálaszTörlés
  27. Nem érzem elnyomva magam, köszönöm szépen. (Még ha nem is érkezik minden cikkemre olyan válasz, amit szeretnék, azért örülök neki, hogy megoszthatom a tudásomat, mert ezért vagyok itt.)

    VálaszTörlés
  28. Nemo: Szerintem menj vissza a saját blogodba, kutya se kíváncsi rád nem ismersz te senkit csak a pofád jár kis hülye. Látszik hogy nem érdekel az anyagi sík mert nagyon csúnya egy testbe rakott ez a sors!! Jól kibaszott veled. És szerintem mentális problémáid vannak: démonnak képzeled magad közbe egy kis hülye vagy!!!

    Ábel

    VálaszTörlés
  29. Már mondtam. Ne pofázz Ábel nevében, főleg, ha fingod sincs, hogy ő és én milyen viszonyban vagyunk. :)

    VálaszTörlés
  30. Nemo: Nah egy szóval igazam van, és nem tudsz rá mit írni szánalmas kis hülye vagy ez egy nickév tudod mindenki maga választja!!!

    Ábel( nem a spanod tudod:D)

    VálaszTörlés
  31. Engem még mindig nem vettél észre, pedig a sötét szemét szúrja a fény...

    VálaszTörlés
  32. épp kérni akartam :)

    VálaszTörlés
  33. Na itt vagyok csak ettem:D
    Látom előkerültek a régi ismerőseid kezd az este idillivé válni.

    Teljesen egyértelmű Kaedrin azért lépett ki hogy hozzátok menjen szerkeszteni csak annyi gerince sem volt hogy elmondja hogy mi a helyzet, helyette ideküldte a kutyáját ugatni. Milyen fiadról beszélsz? Hülye vagy?

    VálaszTörlés
  34. Óhajod meghallgatásra talált. :) Egyéb, melyet megtehetek érted ezen az unalmas éjjelen?

    VálaszTörlés
  35. próbálj meg kiszabadulni, hogy érdekes küzdelem legyen :D

    VálaszTörlés
  36. Káin: Váljék kedves egészségedre.

    A gondolatmeneted hibás. Nem azért lépett ki, hogy hozzánk jöjjön, hanem azért jött hozzánk, mert innen kilépett. Benne van gerinc. Az, hogy nem msn-en közölte a távozási szándékát, az csak azt jelenti, hogy mer az olvasóihoz szólni, elmondani az őszinte véleményét, és nem sunyin, alattomban szervezkedik. Ez nálunk előny.

    VálaszTörlés
  37. Nem harcolni jöttem. Már elmondtam. :) Hogy szórakozásodról le kell mondanod, sajnos nem az én hibám. Én nem ígértem neked sem csatát, sem mulattatást. :)

    VálaszTörlés
  38. Nálatok előny a nem sunyin alattomban szervezkedés és a gerinc? Érdekes egy démon vagy :D

    VálaszTörlés
  39. S megjegyezném, hogy a legyeskedésed külön örömmel tölt el. Rég nem éreztem dobogni a szívemet. Már hiányzott. :)

    VálaszTörlés
  40. Ha a sunnyogás előny akkor örülök hogy ilyen gyorsan megtalált titeket hogy ahogy kilépett tőlünk már be is lépett hozzátok:D:D:D Ilyen szerkesztő nem kell ide, oda jó. Tudod az a szokás hogy előtte belső körben szólsz és utána az olvasókkal......de neked nem mondom mert te akkora filozófus vagy.......:D

    VálaszTörlés
  41. Nem is tudtam, hogy nálatok ennyire kötöttek a szabályok. Ez kellemetlen. Ha ő ezt tudta, akkor előtte kellett volna szólnia, ám a tette csupán azt igazolja, hogy a szabad akarat útjába nem állhatnak a szabályok.

    VálaszTörlés
  42. Hiába próbálod magadra erőltetni ezt a felsőbbrendű irodalmias stílust nagyon rosszul áll. Nem vagy démon,de még eszed sincs sok érdekes miért nem írsz nekem vissza ha már olyan jól ismersz? De egyébként szerintem senki nem kíváncsi rád itt és az észosztásodra szóval folyt.köv. a blogodban magaddal és a szellemileg visszamaradott vérfarkas barátaiddal.

    Ábel

    VálaszTörlés
  43. Eddig minden szerkesztő kilépése "felsőbb" egyeztetés után történt. Aki az elejétől követi a blogot, könnyen észrevehette. Márpedig elég sokan megdöbbentek Kaedrin eljárásán, ennek fényében pedig elég furcsa, hogy pont ő ne tudná, mi a "szabály". De ezt tulajdonképpen magyarázhatjuk azzal is, hogy mennyire szabad szellem. Ja, eléggé, mert nincs benne gerinc. :P

    Bár ezt is biztos azért mondom, mert elnyomnak... ;)

    VálaszTörlés
  44. Ezek nem szabályok de tudhatnád igazán hogy mi az az etikett és tisztelet a másik iránt. Jah vagy nem tudod mert démon vagy huh bocsánat.:D

    VálaszTörlés
  45. Érdekes, hogy pont te beszélsz az irodalomról úgy, hogy a felét sem fogtad fel annak, amit rólad írtam. Szomorú. Nem követem nyomon a blogot, mert nem érdekel. Azért vagyok itt, mert épp erre jártam, természetesen nem véletlenül. :) Nem Kaedrin kért rá, hogy itt legyek, egyszerűen elmondta nekem, hogy olyan dologért támadják, ami elméletileg ennek a blogjak a sajátja: a szabad gondolatokért. Ezt nem tartom helyénvalónak. A szó veszélyes fegyver, és látom itt mindenki suicid problémákkal küzd. :)

    VálaszTörlés
  46. De Káin szegény emberdémonnak pont tudni kell, hisz tudod a pokolban csak az marad talpon aki jól tud nyalni

    VálaszTörlés
  47. Látod-látod Káin. Tudod te. A tisztelet mások elvei és eszméi iránt is tisztelet. Itt az nincs meg, így fölöslegesen pengetsz ilyen húrokat.

    VálaszTörlés
  48. Pokol. Vicces, hogy a pokollal dobálózol. A pokol és a démonok összepároztatása a leglebutítottabb gondolkodásra utal és iiigen, a Bibliából ered. Pici birkahad. ^^

    VálaszTörlés
  49. elnevezések és a lényeg, sosem passzoltak... tudjuk mindannyian, hogy mi rejlik a szó mögött, legalábbis mindannyiunknak tudnia kéne...

    VálaszTörlés
  50. És gyújtok egy csillagszórót is. ^^

    VálaszTörlés
  51. Egy sík. A többiről síri csend. Újabb agy a tudatlanság oltárán. :)

    VálaszTörlés
  52. Ha sokáig osztod az észt megmutatok egy olyat amit nem ismersz, tudod ahol a sokaság az egy...

    VálaszTörlés
  53. Mutatsd. Azért vagyok még ébren, hogy valami érdekes is történjen. :)

    VálaszTörlés
  54. Névtelen: hagyjad buta mint a föld, nem érti! Nemo: azért nem mész vissza a blogodba mert ott a kutya se olvassa a magvas gondolataid?

    VálaszTörlés
  55. Folytassuk a beszélgetést, ott ahol megtámadtál vagy itt írogassunk?

    VálaszTörlés
  56. Kérlek. Megtámadni? Én nem tennék olyat. :D Hiszen ártatlan vagyok és harckerülő. Ugyebár... :D

    VálaszTörlés
  57. Ha kommentálni kívánod, legyen meg az óhajod, Folytassuk itt. Ha nem ezt akartad volna, akkor ott közlöd, hogy szeretnél végre elvonulni a rivaldafényből. :)

    VálaszTörlés
  58. az :D Ava is így emlékszik rád :D

    VálaszTörlés
  59. jól esik a hírverés, nem ?:D

    VálaszTörlés
  60. leszámítva, hogy egós vagy, és még mindig nem jöttél ki abból a gömbből jól el lehet veled beszélgetni :D

    VálaszTörlés
  61. Köszönöm. Veled is igen kellemes. Egyébiránt miért jönnék ki? Szeretnél valamit a közvetlen közelemben? Nem hiszem. ;)

    VálaszTörlés
  62. Ne offoljátok mér szét a blogot ott az msn vagy mit tudom én asztrál síkon is megbeszélhetitek:D:D

    Ábel

    VálaszTörlés
  63. Hiányzik Káin a beszélgetésből... áthívhatnánk harmadiknak :D

    VálaszTörlés
  64. Hívd. Valóban itt offolunk, ahelyett, hogy szidnánk egymást, hiszen erről szól itt a hozzászólás. Msn?

    VálaszTörlés
  65. Én benne vagyok. Címed?

    VálaszTörlés
  66. Ilyet nem játszok sem veled, sem senki mással itt. Adj címet és szíves örömest felveszlek. :)

    VálaszTörlés
  67. hát nem szívesen, de legyen. bolianthos@gmail.com

    VálaszTörlés
  68. Káin:"szívesen az arcodra csapkodom a farkamat"

    NEKEM IS? :D xD
    X'D

    ..bocs, ez akkora labda volt, hogy nem hagyhattam ki x'D



    amúgymeg, no! ne marakodjunk itt kérem szépen, én már csak tudom, hogy mennyire nem jó lealacsonyodni a másik sunyi szintjére. =/
    én élvezem a blogot, mégha nem is kommentelek és annak örülök ha olyan szerkesztők írnak bele, akik teljesen át tudnak lényegülni. ^___^

    VálaszTörlés
  69. kicsilánynak szólni kéne, hogy ilyen dagály csak az egóból ömlik, persze a fiatalság ennek a definiálásáról szól, ettől függetlenül sutaság azt hinni, hogy ez szint, és már lehet szólni érdemben.
    vajon népszerűbb lettem volna a gimiben ha azt játszom, hogy démon vagyok? hmmmm.

    VálaszTörlés
  70. "Akinek egy csöpp értelme is van, nem támogatja a gyilkosságot, s a keresztény háborúk, melyeket oly szeretettel hoztok fel ellenpéldának azért voltak, hogy lemészárolják a mészárosokat."

    Looool!!! :D Ez a nap poénja! Erre csak annyit tudok mondani, hogy harcolni a békéért olyan, mint baszni a szüzességért.

    VálaszTörlés
  71. -Dying Rose:

    ~csapkodja~ :D

    -Odett:

    Én is csináltam ilyet anno 16 évesen :D De egyszer rájöttem, hogy talán mégse.... :O

    -Luna:

    Igen biztos a béke érdekében csapkodtak csecsemők a falhoz a keresztes lovagok :D És erőszakoltak meg több ezer nőt meg öltek meg.

    -Összegzés:

    Kaedrin úgy lépett le hogy nem beszélt meg a felsőbb körökben semmit, sőt jelét sem adta annak hogy baja lenne ír egy levelet és elmegy. Én kinyilvánítom jogos nemtetszésemet mire ide jönnek egy blogról minket basztatni, erről a blogról kiderül hogy Kaedrin milyen véletlen: ma már tagja és a blog témája és felépítése pont olyan mint a miénk (LOL) , na meg a tetejébe nem rég nyílt (pár hete) . Ehhez azért pofa kell. Ja meg végig a szabad akarat volt a téma: Akkor én szabad akaratból írtam ki jogos nemtetszésemet nem? :D Ezek szerint még én vagyok a jó arc....

    Mindegy kár ebbe az egészbe a szó, az a vicces hogy egyik 18 és 17 éves nagy filozófus démonológus sem fogja fel (pedig azt hittem nekik ez jobban megy mint az átlag báránynak :D) hogy semmi ugatás nem lett volna: HA ELŐTTE KORREKTEN ÍR NEKEM MSN-EN, EZ KB 10 PERC.

    Az meg még csak plusz talány, hogy a mélyen katolikus Kaedrinnek hogy nem okoz nehézségest együttműködni egy csapat démonnal és vérfarkassal, de lehet már megharapták :D.

    VálaszTörlés
  72. basszus, megint lemaradtam egy vitáról, a kurva életbe! :D
    hajrá Mortem! :D
    szeretlek titeket (L)
    *még mindig szeretethiánnyal küzd* :)

    VálaszTörlés
  73. Ezt a közröhejt! Még mindig képes vagyok megdöbbenni az ilyen komplexusos, mentális problémákkal küzdő, nethuszár arcokon....Nagyon sajnálom, mert szegény tényleg démonnak képzeli magát hatalmas tudással, ami bizonyára a rossz gyermek és tinikorban elszenvedett traumákból fakad. Biztos vagyok benne, hogy ha élőben menne a vita meghúzná magát a sarokban...De erre biztosan jön majd egy lekezelő és önfényező válasz, de nem fogok rá reagálni, mert mentálisan sérült nethuszárokkal nem állok le vitázni, hiszen nincs értelme.

    VálaszTörlés
  74. Káin :

    már beszéltem vele, és asszem' kezd megenyhülni :) köszi, hogy érdeklődsz, aranyos vagy, de nem anyu miatt van szeretethiányom :)

    VálaszTörlés
  75. Kallisto! Egyetértek Veled!

    VálaszTörlés
  76. -Kallisto, Névtelen:

    Cukormázzal feljebb olvasható az összegzés :D

    -Letti:

    Na tudtam én, hogy nem lesz nagy gáz, hidd el másfél hét és megbékél. Puncsolj neki egy kicsit :D (Takaríts, mosogass vegyél virágot :D)

    VálaszTörlés
  77. *Itt Misu.*

    Atyavilág. két napig nem tudok felnézni ide, és mit találok? :(
    A véleményemet Kaedrinnel kapcsolatban már leírták itt egy páran, aljas húzás volt tőle amit tett. *nem kíván ismételgetni*

    juuj ha itt már mindenki mindenféle csodalény akkor má' had legyek én is valami! hmm.. lássukcsak. VÁMPÍR! hmm mégse..még a végén nekemjön valami agyatlan tvájlájtfan autogramért :DD nos akkor mi is legyek mi is legyek.. kísértet? Búúú...
    inkább ember maradnék egy ideig még, köszönöm szépen.

    VálaszTörlés
  78. -Misu:

    Én meg Incubus vagyok és mindenkit megbaszok :D

    VálaszTörlés
  79. Káin :

    ahaaa, szóval a nyalizás mindig bejön, mi? :D
    amúgy ma már mehettem barátnőmmel sétálgatni, de sajna csak lakótelepen belül... :)
    na mindegy, azért megfogadom a tanácsodat :)

    Misu :

    én akarok vámpír lenni >.<
    az olyan aranyos szerinte, ^^ :)

    VálaszTörlés
  80. -Letti:

    na ez már tök jó! :D Akkor haladsz, jövő héten már máshova is mehetsz szerintem!

    VálaszTörlés
  81. Káin :

    reméljük :D jövőhéten már hazajön szerelmem balatonról, megbeszéltük hogy elmegyünk moziba :) (L) ahhw, várommár :) hiányzik :) kishülyém (L) :)

    VálaszTörlés
  82. -Letti:

    Na! :D Király hogy van fiúd, sok boldogságot!

    VálaszTörlés
  83. Káin :

    én is örülök neki, bár nagyon félek hogy mi lesz... eddig nagyon szerencsétlen voltam velük kapcsolatban *lettikis-szerelmeshülye*
    az előző barátom csak hülyített, persze végig volt barátnője *hülyeféreg* az az előtti,viszont motorbalesetben meghalt :( *hiányzik*
    öhm... hát köszönöm, és remélem jól megleszünk :) *szereti*
    szeretlek titeket (L) :)

    VálaszTörlés
  84. -Letti:

    Bakker ez nagyon gáz :-s... Nyomd fel az igazi csajánál!

    Remélem ez jól fog menni!

    VálaszTörlés
  85. Káin :

    a csaj csak röhögött rajta egyet... :/ hülyék az emberek... :) dehát, megérdemlik egymást :D
    énis ^^

    VálaszTörlés
  86. Búú.. Letti, nekem se volt sok szerencsém eddig a pasikkal. Manapság nem divat a D kosaras mell (és kurvanehéz bikinit találni), csak a cigányoknak jön be szinte (meg a lányoknak is szerencsére). :S
    most majdnem összejött egy randi júliusban csak a kis drága baszott eljönni : DDD hát kurva anyját annak a fé(reg)listennek. :D

    Káin:
    szóval mindenkit.. fiúkat is? O_O mert akkor megdobhatnál egy eksön-videóval :D cenzúrázhatod a fejedet, az anonimság érdekében. a farkad és felsőtested alapján úgyse ismerne fel senki élőben XD a segged az más téma, mert jó a seggmemóriám. *üss le*

    VálaszTörlés
  87. -Misu:

    Bakker mi van a mai fiúkkal? O__O" D kosaras a mejjed húsa és nem rohan a randira O___O"

    A farkamat mindenki felismeri :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  88. Káin :

    mert olyan kicsi, vagy mert szarul metéltek körül?
    xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    *röhög*
    netán néger vagy, csak kifehéredtél, mint dzsekó? :D

    VálaszTörlés
  89. tényleg! ha dzsekó kifehéredett, akkor méteres kékeres helyett már csak egy bébirépável rendelkezett? O.O
    ne nézzetek hülye libának, csak most boroztam egy kicsit pauval, szóval hülye vagyok, áj em szorri.

    VálaszTörlés
  90. Káin:
    hát nemtudom. de hogy köze van a globális felmelegedéshez az biztos.



    talán már mindenki látta/érezte? XD
    nem vagy még Aids-es? :D

    VálaszTörlés
  91. Káin :

    nem voltál véletlenül május 15én a trófea étteremben, egy esküvőn? mondtam, hogy 11től 2ig kiesett minden, és lehet hogy khm. összejött valaki... nem te voltál az? LOL

    VálaszTörlés
  92. Misu :

    nálam Nightmarenél múltkor retarda volt LOL

    VálaszTörlés
  93. Káin :

    háddemostna. nem jogos kérdés? hadd tudjam már hogy mit tömsz a pici pofikámba... :D

    VálaszTörlés
  94. -Letti:

    Kaktuszt!

    http://www.velemeny.com/termek/Kaktusz/velemeny/Egyszeruen-imadom

    VálaszTörlés
  95. Kígyófi Káin:
    X'D
    AHHHHHHHHHHHHKÖSZIIIIIIIIII! :P Én meg térden állva......xd

    Esténként csak rád gondolok ezentúl béjbe :D

    xdxdxdxd

    VálaszTörlés
  96. Káin :

    ezt énis szereteeeeeem :D vajon hogy találtad ki? LOL

    VálaszTörlés
  97. O_o Aztak*rva. Miről maradtam én le?

    Kaedrin levelében a végén az a jókívánság: "további kellemes szellemi épülést kívánok!" <-- Na ez azért durva volt! Meg valóban gerinctelenség így hátba támadni a főszerkesztőt, meg úgy igazából az összes szerkesztőt. O_O én ezt azért nem gondoltam volna. jó, voltam ám én is hülye, meg letámadtam másokat :( de meg is bántam.

    Meg lássuk csak. Itt az alaphelyzet, amennyiben valóban arra a bizonyos blogra ment szerkesztőnek: Vizet iszik, bort prédikál. Szerintem.

    Az, hogy ilyen egoista, magát démonnak stb.-nek valló alak idejön és osztja az "észt", némiképp feltűnési viszketegségre utal. Vagy csak túl van fejlődve az igazságérzete. Bár talán kicsit ködös a látásmódja, s talán inkább beszűkült, mint Káiné.
    Lehet támadni a blogot, lehet támadni a szerkesztőket, de nézzük csak meg... valahogy mégis összehoztak 134 olvasót. :D

    A vélemények különböznek, az emberek is. Azt hiszem, aki nyitott a világ felé, az marad olvasni, és kommentelni (értelmes hozzászólásokra gondolok, nem amolyan "hű, én vagyok a mindenek felett álló démonatyaúristen, ismerlek Káin, rettegj" baromságokra :)). S ezt nem elfogultságból írom.

    VálaszTörlés
  98. Jahhh, meg majdnem lemaradt. Ha már mindenki valami lény, akkor már ééén iiiis. Én angyal vagyok, csak pofára estem egy felhőről. xD

    VálaszTörlés
  99. -Nightmare:

    Köszi hogy írtál, aranyos vagy nagyon!(L)

    Én meg csaj vagyok igazából aki berserker és mikor megvadulok Káinná változok és kinő a faszom.

    VálaszTörlés
  100. Káin:

    Nincs mit. :)

    Te amolyan hermafrodita démon vagy. xD

    VálaszTörlés
  101. -Nightmare:

    Kikérem magamnak, én próféta vagyok XD ~sír XD~

    VálaszTörlés
  102. Káin :

    *kiszívja a próféta vérét*

    VálaszTörlés
  103. -Letti:

    Nem tudod mert a keresztény fény sugárzik még a segglukamból is! :Đ

    VálaszTörlés
  104. Káin :

    bazdmeg, ne legyél ünneprontó >.<
    *megpróbálja kiszívni a vérét, de nem megy neki, ezért visszabújik a koporsójába, és csucsul*

    VálaszTörlés
  105. Káin :

    moderálom előbbi kommentáromat :

    haha, zsidó vámpír vagyok, rám ez nem hat :D
    *harap*
    nyammnyamm *.*

    VálaszTörlés
  106. Nightmare :

    te egy angyal vagy, csak kispórolták belőled a szárnyakat, meg a glóriát:)

    VálaszTörlés
  107. Káin:

    Én azt szeretném kérdezni, hogy ez: :3 mit jelent? :D

    Amúgy ha már mindenki valami lény lesz akkor én sellő akarok lenni. *.* Vagy az nem elég okkult?

    VálaszTörlés
  108. -Luna:

    De igen, majd írok róluk is idővel! :D

    Ez cica száj! Várjál linkelek képet:

    http://1.bp.blogspot.com/_3IjRgoGWUBo/S_rhbLZAHUI/AAAAAAAAAjg/KyqRgqtdd4g/s1600/anime-demotivator.jpg

    VálaszTörlés
  109. Letti:

    Köszönöm, édes vagy. :) de azért a valódi angyalkáktól messze állok. :$

    VálaszTörlés
  110. Káin:

    Óóóóóóóóóóóóóóóóó! Tündéééér!!! :3

    VálaszTörlés
  111. ááááááááá
    azért vágod
    nem az hogy énis, kistudatlan hülye, nem aranyos vagyok.
    >.< köszi

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: