2010. július 12., hétfő

Káin: Felhívás

http://th02.deviantart.net/fs42/300W/f/2009/100/c/5/Ulquiorra_and_Orihime_Goodbye_by_heiri_neru.jpg

Kedves régi és új olvasók, szerkesztőtársak!


Holnaptól vasárnapig offolom magamat, mert fesztiválozni megyek (Hegyalja) , így a mai cikkek után csak jövőhét hétfőtől jelentkezek nektek a szokásos órarendem szerint ( aki nem tudná mi az, katt ide).

Szeretnék minden olvasót türelemre inteni, mert tudjuk hogy naponta legalább 2-3x frissül az oldal, ha ez most nem következik be az személyem hiánya miatt van, de szerintem a többi szerkesztő fog tudni arról gondoskodni, hogy legalább napi 1 új frissülés legyen, még ha nem is világrengető témák azok.

Kérek minden szerkesztőt hogy a távollétemben figyeljen az oldalra, válaszoljon a frissülő kommentekre, legalább napi 1 cikket tegyetek ki és ami a legfontosabb: változatosan. Tehát lehetnek gyűjtött képek, de NE háromszor egymás után, ez a videókkal és a film zeneajánlókkal is így legyen. Legyenek hosszabb írások, tudom nehéz de a kedvemért tegyétek mert nem leszek és nem szeretném ha addig leesne a színvonal, bepunnyadna a blog, olvasókat vesztenénk, vagy az újak nem maradnának meg.

Neo kollégának van moderátori joga, arra kérlek Neo, hogy egyes cikkeket formázz meg, mert sokan nem rakják tömbösítve és a képek videók széthúzzák az oldalt, tehát légy szíves írd át őket ha valami tré van és főleg akkor ha találsz helyesírási hibát mert általában ezt én szoktam csinálni és most nem fogom tudni megtenni.

-Minden szerkesztőnek szól:

Sokszor még mindig rosszul raktok be videókat így a HTML kódot tessék átírni mert most nem fogom tudni megcsinálni helyettetek. Ha nem tudjátok/értitek, hogy-hogy kell inkább linkeljétek a videót. Egyébként a szélességet kell a kódban 2x átírni 380-ra, mert az az oldalunk szélessége.
Kicsit frusztrál hogy ennyi ideig nem írok (tudom nálam ez beteges) meg hogy nem tudok ránézni az oldalra, ellenőrizni, hogy minden oké-e, így ha nektek nem is olyan fontos, legyetek tekintettel rám és figyeljétek, formázzátok amíg nem leszek. Mintha a macskámat bíznám valaki másra kicsit olyan az érzésem XD.

Nos nem húzom tovább az időt, azt hiszem mindent leírtam nektek. Ha valamiért nem frissülne érdemes visszaolvasni mert rengeteg érdekes téma és cikk is van régről amiről a kiaknázás végett már nem fog többször szó esni, böngésszetek bátran és szóljatok hozzá mindenhez! Lehet kicsit túlaggódom ez nema többi szerkesztő becsmérlése, hanem a blog miatti elfogultságom, biztos vagyok benne, hogy ügyik lesztek! ^_ ^

Szép hetet és a szerkesztőknek kitartást!

http://www.zulva.com/images/good_bye/images/good-bye.gif

6 megjegyzés:

  1. Ó gyerekek én már annak is örülök ha csak napi egy cikk kerül ki az oldalra! Igaz szeretem ha a cikkek többsége nem mindennapi dolgokkal és komoly témákkal foglalkozik viszont ebben az esetben kivételt teszek mert a mostani kibaszott hőségben még élni is alig lehet nem hogy fordítani+irkálni:)

    Jó fesztiválozást Káin^^

    VálaszTörlés
  2. De édes! Örülök, hogy a macskáddal egyenrangúnak tartasz bennünket! ^_^(mijáú)
    Vigyázz magadra ,érezd magad jól és ne aggódj feleslegesen!!! Minden rendben lesz, ismerve benneteket meglesz a napi adagunk! =)

    Jah és készülj, hogy a fesztiválokon nem mindig a legjobbak a higiéniai körülmények! :D

    *doromb*

    VálaszTörlés
  3. -Skinny:

    Kösi! ^_^

    -Charlotte:

    Búúúúú =(^_^)=

    Áh engem az nem érint, panzióban fogok aludni :DDDDDDDDDDDDD És inkább elmegyek a bokorba mint 1 nyilvános wc-be.

    VálaszTörlés
  4. De aranyos vagy Káin! :) Mint egy aggódó szülő, aki először hagyja otthon egyedül a gyerekét. :) Jó bulizást!

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: