2010. július 11., vasárnap

Káin: Sorozatgyilkosok XVIII.

II.

Sziasztok! Mivel többen kértétek ma folytatom William Bonin életrajzát. Gondolom emlékeztek, hogy ott tartottunk elkezdett 12-13 éves fiúkat megerőszakolni és megölni és a társa elhagyta. Nos innentől kezdődik a mese újra, jöjjön hát a második rész:

1980 elejéig a gyilkosságai után elvezték Freeway Killernek, a sajtónak jelentős témája volt a személye. Abban az évben május 29-én, Bonin egyik ismerőse (tinédzserként került börtönbe autólopásért) Billy Plugh a letöltendője alatt egy rádióadásban hallott a gyilkosságokról és valamiért úgy érezte hogy a férfi állhat a dolgok mögött. Plugh azonnal jelentette a rendőrségnek a gyanúját, akik megvizsgálták a férfi profilját és látták hogy kb. sorozatban követett el szexuális bűncselekményeket a férfi. Nem is kellett sokat várni hogy felügyelet alá vegyék Bonint. Ez 1980 június 2-án vette kezdetét.

Ezen a napon követte el utolsó gyilkosságát. egy 18 éves fiút kapott el aki egy fénymásoló szalonban dolgozott. Stevent egy buszmegállóból rabolta el, a lakásán pedig megerőszakolta majd megölte. Félholtra verte és a saját ruhájával fojtotta meg a srácot. Bonint az albérlője segítette a test eltüntetésében (egy autópályán dobták ki, szokás szerint.).

Június 11-én a felügyelet 9. napján Bonin megpróbált felszedni legalább 5 tinédzser fiút a kocsijával. Az egyiket a furgonjába csalta, majd követni kezdték őket egy egészen elhagyatott helyig, ahol mikor már kezdett a dolog tettlegességig fajulni lerohanták és lecsukták. Egy 15 éves fiút készült éppen megerőszakolni. (Itt a vége fuss l véle :P).

Bonint és 4 társát akik segédkeztek a gyilkosságokban elítélték 14 emberölés miatt, amit 79 és 80 közt követtek el. Bár plusz 2 gyilkosság miatt is Bonin bűnhődhetett volna ami alól még régebben mentették fel véletlenül. -.-"

A gyilkosságokból 10-et Los Angelesben és 4-et Orange megyében követett el, bár a Freeway Killer nevét 21 gyilkosság mocskolja igazából. Bonint kb. ilyen szutykos gyári munkások segítették az ölésben, sőt volt köztük egy bűvész is. O__O"Kiderült hogy részese volt 2 nő megölésének is, az elkövetőknek segített. Bonin albérlője aki két ölésben segédkezett sajnos megszökött. Kiderült az is, hogy a rab aki feljelentette Bonint két gyilkosság erejéig elkísérte a férfit de aztán kiszállt a buliból.

Minden testet megtaláltak, bár volt amit csak pár évvel később . Mikor már Bonin előzetesben volt, beismerte a 21 gyilkosságot és a legfőbb bűntársát is kiadta a rendőröknek. Majd a rendőrök még 15 gyilkosságot kötöttek hozzá, amit szintén elismert, sőt 16-ot! azt hitte elegendő infót gyűjtöttek a rendőrök pedig csak blöfföltek. (Bár szerintem az ő esetében nem osztott sem szorzott már a dolog.). Egyszer sem mutatott bűntudatot, és ezt nyilatkozta egy riporternek:

" Ha lehetne még most is ölnék, nem tudom abba hagyni a gyilkolást. Minden alkalommal egyre könnyebb és könnyebb lett!,,

Bíróság elé állították és elindult a verseny a halálra ítélésének érdekében:

" Be fogjuk bizonyítani, hogy ő a Freeway Killer, hiszen rengeteg tanúnk van akinek hencegett! Be fogjuk bizonyítani, hogy élvezte a gyilkosságokat. Nem csak élvezte azt, hanem azt tervezte, hogy élvezni is fogja , neki volt egy kielégíthetetlen igénye, egy kielégíthetetlen étvágya - nem csak szodómiáért, de gyilkosságért is!,,

A bűntársak is Bonin ellen vallottak, a vér, testnedv, ondó, haj és körömdarabok is az elkövetett tettekhez kapcsolták őt, a csörlő nevezetű megfojtásos módszert alkalmazta áldozatain. A per 1982-ig tartott, pár gyilkosságot már nem hozzá kötöttek, de ez végül is mindegy volt mert így is halálra ítélték. :3 14 évet várt a gázkamrás kivégzéséra ami alatt mert fellebbezni is párszor. :D Végül a gázkamrában csak méreginjekciót kapott mert addigra beszüntették ezt a kivégzési módot. :-/ Sokan azt beszélik, hogy a férfi addigra sem bánta meg a bűneit, sőt úgy vélte a halálbüntetés nem megoldás a problémára. 49 évesen döglött meg ez a szemétláda.

Nos remélem tetszett a cikk, én sajnálom hogy nem gázkamrában fulladt meg ez a szardarab. Ma még jelentkezni fogok nektek valamivel, csak ki kell találnom még, hogy mi legyen az. addig is kellemes olvasást kívánok mindnekinek! Komolyan mondom ezekkel a cikkekkel perfekt meg fogok tanulni angolul XD... Ja és film is készült róla, szokás szerint.

trailer:



Kellemes szórakozást!

9 megjegyzés:

  1. Köszi Káin.
    Ez a film a trailer alapján nagyon durva lehet. O.o

    VálaszTörlés
  2. -Kallisto:

    Nincs mit!

    Szerintem annyira nem brutál . Nem gyerekek vannak benne meg a megerőszakolást sem érzékeltetik eléggé :-/

    VálaszTörlés
  3. Végre itt a folytatás!!! A film meg akármennyire is szar azért én bátorkodok megnézni:D

    VálaszTörlés
  4. Khm....jó kis albérlője volt....lehet, hogy utána engedett neki a lakbérből.Vagy csak nem ölte meg. :-s
    Mindenesetre durva, hogy még filmet is készítettek belőle.

    VálaszTörlés
  5. -Skinny:

    Te tudod :D

    -Charlotte:

    hát a legtöbb sorozat gyilkosos thrillernek van alapja. Sőt van amiből musical is lett :D

    VálaszTörlés
  6. Mi az hogy véletlenül felmentették? Jesszus és csodálkoztak azon hogy ennyi embert megölt?
    Én csak azt nem értem , miért kellett 14 évet várnia arra hogy kivégezzék?
    Asszem Kínába van még halál büntetés( ha rosszul tudom bocsi) ott nem sokat szaroznak ezzel. Fejbe lövik és kész is!
    Vagy azért , mert ez is a büntetés része volt?
    Na mindegy!

    Azért köszönöm a folytatást!
    Filmet meg lehet megnézem :)

    VálaszTörlés
  7. -BLack BUtterfly:

    Anno írtam az első részben, hogy adminisztrációs hiba miatt!

    Nincs mit! ^^

    (Durva hogy ennyien érdeklődtök a film iránt :O )

    VálaszTörlés
  8. Sose szeretem azt olvasni, h based on a true story...-.- és kiskoromban még mertem autót stoppolni :'D

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: