2010. július 16., péntek

Darkness: Vallási baromságok III.

Ismét ezzel a "sorozattal" jelentkeznék, mert bizony van bőven írnivaló ebben a témakörben. Elég csak szétnézni a neten vagy a tvben.

A következő történet már majdnem egy éves, de én csak most hallottam erről az esetről. Gratulálok az ilyen szülőknek. Mélységesen felháborít az, hogy vannak ilyen apák és anyák.

Adott egy amerikai házaspár, akinek van egy cukorbeteg, mindössze 11 esztendős kislánya. Ha diagnosztizálták volna a betegséget, akkor inzulint juttatva a gyerek szervezetébe megmenekülhetett volna. Ehelyett, Dale és Leilani Neumann (a szülők) és hitbéli társaik a kislány halálos ágyánál ültek és imádkoztak...

"Ha orvost hívtam volna, akkor a medikust Isten elébe helyeztem volna"-mondta a 47éves apa, aki azt is elmondta, hogy azt hitte, a lánya influenzában betegedett meg. A házaspár ügyvédje szerint védencei nem követtek el bűncselekményt azzal, hogy megvoltak győződve a "hit gyógyító erejében." A kislány annyira legyengült, hogy képtelen volt lábra állni, enni és inni. Azonnal kórházba kellett volna vinni, helyette csak akkor hívtak mentőt, amikor már a 11 éves gyerek nem lélegzett többé. A pár 25 évet is kaphat.

Emberek: nyissátok már ki végre a szemeteket!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm, hogy nem ilyen szüleim vannak.

11 megjegyzés:

  1. Taigetosz pozitív emberek...

    Ezeket lazán kivégeztetném,de előtte megpróbálnám felnyitni a szemüket nem túl humánus módon! Lassú fájdalmas halál járna a két szülőnek simán-.-

    VálaszTörlés
  2. Hogy mennyire hülyék tudnak lenni az emberek.
    "Isten a medikus elébe" de úgy is gondolkodhattak volna hogy a kislányunk kivételesen Isten előtt...
    Nehezen fogom fel hogy hogy lehet valaki ennyire vallásos, mivel nekem ilyen helyzetbe eszembe se jutott volna hogy hagyjam meghalni a gyereket mert 'Isten mérges lesz' de Isten szereti az embereket nem? Akkor annak is örül ha az ember egészséges és ÉL.

    MSE

    VálaszTörlés
  3. Hűhaa, úgy emlékszem ebből film is készült, vagy ha nem ebből, de abszolút ugyanilyen sztoriból. Nem emlékszek sajnos, melyik csatornán adták. :/ Felháborított akkor is, és most is. Ennyire vakon hinni... Embertelen ez így. Szegény kicsi lány.

    VálaszTörlés
  4. Atyaég X_X
    Azt hittem az ostobaság határtalan.. hát nekik mégis sikerült átlépni azt a nemlétező határt is. Headshot!!!

    VálaszTörlés
  5. áhhhhhh ennél 1000x durvább sztorik is vannak..az emberek ostobák!!

    Remélem lesz ilyen sorozat és keményebb dolgokkal mert tényleg nagyon beteges dolgok tudnak ám történni az ilyen vallási baromkodásokból..ki si volt az a pap aki miatt 900 an meghaltak a dzsungelben, mert elindított a adiktatúráját, majd nem tudtak szbadulni az odakölköző emberek..új saját társadalmat akartak, de a papé volt minden döntés joga..majd kiérkező tévéstábnak adtak bizonyos jeleket, amiket nem vettek észre, és egy gyermeket el akartak vinni és lelőtték őket és elborult minden és jöttek a zsaruk de a vízbe mérget kevertek és a gyerekekkel is megitatták..valamilyen pap volt a neve..durva..Frei Tamás is csinált a pap életben maradt gyerekeivel riportot..meg láttam róla dokfilmet is
    arról is írhatnál..durva kis sztori
    vallási zsákutca a dzsungel közepén egy diktatórikus barom keze alatt..

    VálaszTörlés
  6. Neehh...hogy tehet vki ilyet a gyerekével????Ha látja, hogy szenved és beteg...és gondolom, már régóta beteg lehetett, de csak most jött ki ennyire rajta. Attól még imádkozhat, hogy orvosi kezelést kap a kislány. És mindez egy gyerek életébe került.
    Felelőtlenség. *haragos morr*

    VálaszTörlés
  7. Barmok!Még ha hivők is: Isten adta az orvostudományt az emberek kezébe, egy orvos (ahogyan a művészek is) ISTENTŐL kapták tehetségüket, tudományukat.
    Tehát ha orvost hivnak is Isten által gyógyult volna a kicsi.
    Ugyanez van a gyógynövényxekkel.Micsoda bűnös misztika, varázslás!-mondja sok hivő.
    VADBARMOK! Ha Isten teremette a növényeket, hát ő teremtette azt gyógynövénynek. Nem mágia csupán kémia.
    Ezért útálok mindenfajta felekezetet!

    VálaszTörlés
  8. *JAVITÁS:az orvosOK Istentől kapták....ésatöbbi,ésatöbbi!

    VálaszTörlés
  9. Ó, basszus. :S Az ilyenek annyira elszomorítanak és fel is basznak ugyanakkor. :S Gusztustalan... Szegény gyerek. :(

    VálaszTörlés
  10. Igazából erről csak az a vicc jut eszembe, hogy árvíz, és egy ember áll a háza tetején, Istenhez imádkozva. Jön érte egy csónak, egy helikopter, de mindet elküldi, mondván, Isten majd megmenti. Végül azonban megfullad, és felháborodottan kérdezi Istentől:
    - Uram, hát nem azt ígérted, hogy meg fogsz menteni?
    Válasz: Hát a csónak, meg a helikopter semmi?

    Egyik lány, akivel együtt dolgozom, Texasban élt kinn, és mesélte, hogy egy olyan amerikai családnál lakott, akiknél könyv egy szál sem volt, anyuka háztartásbeli, de otthon nem csinált semmit, csak a gyerekeivel ordibált, de azért minden vasárnap templomba jártak, és imádkoztak, hogy Isten mentse meg a házasságukat. Erre azt mondta egy másik munkatársunk, akiről tudtuk, hogy nagyon vallásos, hogy mélységesen elítéli ezeket a buta és bigott embereket.

    Szerintem az a szomorú, hogy Isten nevét ilyen dolgokkal mocskolják be - pedig ez csak a végtelen, emberi butaság.

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: