2010. július 7., szerda

Káin: Sorozatgyilkosok XVII.


I. Rész

Üdv-üdv, már azt hittétek elmarad a szokásos sorozatgyilkosunk? Jaj hát dehogy is, ezek nem fogynak el egy könnyen ám :) A mai estén a téma:

William Bonin


Nos ez a kedves férfi azon szimpatikus gyilkosok közé tartozik akit szerencsére , végre: Halálra ítéltek. Komolyan meglep a dolog mert eddig már szemtanúi voltunk durva vérengzéseknek és alig fizettek meg a tetteikért.

William George Bonin 1947 Január 8-én született és 96 Februárjában halt meg. Kétszer helyezték szabadlábra szexuális zaklatásai után, ez meg is hozta a gyümölcsét: ölt. (Gratulálok a szerveknek ismét -.-) 1979 és 80 közt minimum 21 fiút és fiatal férfit kínzott, erőszakolt és ölt meg. (Látom Skinny felcsillant a szemed :D). Úgy gondolják hogy még 15 gyilkosság köthető hozzá, szerencsére elítélték és 96-ban kivégezték.

Hősünk, ez a kedves ember Connecticutban született, 3 testvér közül a második befutóként. Apja alkoholista volt és szerencsejáték-függő, verte a feleségét és a gyerekeit. Anyja szintén alkesz volt, rendszerint a gyerekekre a nagyapa vigyázott, aki molesztálta őket! (O__O)" Sokszor nem figyelt rájuk senki így a szomszédok etették őket. Mikor Bonin 6 éves lett egy árvaházba rakták, 9 éves koráig volt ott. Mikor 10 éves lett feljelentették lopásért, így a fiatalkorúak börtönében kötött ki, ahol ismételten szexuálisan molesztálták a nála idősebb fiúk. Beállt a sorba és ő a nála fiatalabb fiúkat kezdte zaklatni.

A középsuli után kissé felpörgött az élete, felesül vett egy nőt és csatlakozott az Amerikai légierőhöz így nem maradt ideje a hülyeségre. Repülőgépen volt pilóta a Vietnami háborúban, minden eltöltött idejét egy naplóba jegyezte és kapott egy kitüntetést is. Még a tűzvonalban is életét kockáztatva mentette meg egyik társát, de később fegyverrel próbálta két társát buzulásra kényszeríteni, így nem volt annyira jó arc. 1968 októberében megszabadult a légierőtől, visszatér Connecticutba, hogy az anyjával lehessen egy kicsit mielőtt Kaliforniába költözik (csupa szív gyerek) .

Novemberben 21 évesen elkövette első szexuális bűncselekményét, orálisan gyalázott meg egy fiatal fiút, majd később egy 8 és 12 éves fiút támadott meg. 69-re már 5 személy ellen vétett rablás és 4 szexuális zaklatás száradt a lelkén. Bonin bevallotta bűneit de szellemileg zavarodottnak nyilvánították így kórházba került, 71-ben tovább küldték egy börtönbe. 74-ben az orvosok úgy vélik meggyógyult és már senkinek sem árthat így kiengedték. 16 hónap múlva már megerőszakolt egy 14 éves fiút akit fegyverrel kényszerített aktusra , majd megkísérelt elrabolni egy gyereket így újra kiharcolt magának egy vidám 15 év bulizásra sitten.

Gondolom senkinek sem jelent gondot kitalálnia miért kezdett el ölni. ha nem megy akkor elmondom: Nem akart többet a börtönben rohadni. Durva hogy 18 hónap után KIENGEDTÉK! Teherautó sofőrnek állt és bérelt egy lakást Downeyben, még egy ribanc is összeállt vele. 79-ben ismét letartóztatták zaklatás vádjával de egy adminisztrációs hiba miatt nem került börtönbe. -.-
Egy közeli barátja úgy emlékszik, hogy a telefonba Bonin a haza vezető úton csak ennyit mondott:

"Soha többet nem fognak vallani ellenem! Többet senki sem csinálhatja ezt velem!,,

(Ezek szerint még ő érezte magát sértve és neki állt feljebb. Nem lehetett valami okos ember.) Az áldozatai fiatal, stoppos és prostituált fiúk voltak, ritkán iskolásfiúkat is megtámadott. A kocsijába tuszkolta őket,a kezüket a hátukhoz kötözte, majd megerőszakolta őket és a saját ingükkel fojtotta meg mindet, a kínzás után. Néha halálra szurkálta őket, vagy agyonverte. Egyik áldozatát , Darint arra kényszerítette hogy savat igyon, másiknak a fülein át jégcsákányt szúrt át . A férfia furgonban tárolta őket és autópályák mentén dobálta ki a testeket. A durvulás onnan kezdődött, hogy egy 14 éves fiút kívánt meg . Ezalatt Boninnak egy társ a is akadt aki segédkezett neki a gyilkosságokban.

1 hónappal rá egy 17 éves fiút öltek meg, több mint hetven szúrás éktelenkedett rajta és Malibu mentén hajították ki a testét. A két férfi ezalatt egy 15 éves srácot is kinyírt, Venturánál dobták el, majd Decemberben még 5 fiú életét vették el. Ez így ment egészen Februárig, amikor egy 15 éves fiú megölése utána férfi azt javasolta társának, hogy aznap öljenek még meg egyet mert igencsak kanos. Egy 12 éves kisfiú (....) volt az áldozatuk pár órával később. Disneylandnél vették fel és 3 nappal később találták meg az elhasznált kis testet. Ekkor pihenőt tartott és Márciusban ölt ismét. Áprilisban egy nap ismét duplázott. Nos nem írom le az összes esetet, legyen elég az hogy így gyilkolt szépen sorban amíg társa magára nem hagyta.

És mi történt ezután? Folytatása következik! Talán már vasárnap megtudjátok, ha érdekel titeket, ha nem akkor jövőhéten ugyanekkor ugyan itt ! (Bocsi de ekkora szöveget lefordítani egy ilyen munkanap után kicsit sok , éljen az első dupla részes gyilkosos cikk, remélem hogy eddig tetszett nektek !).

18 megjegyzés:

  1. Nem egyszerű eset ő sem ahogy elnézem! De hát melyik az? Ez már a második olyan ember aki roppant mód hasonlít John Wayne Gacy-re és nem csak külsőleg,de szexuális téren is hasonló az ízlésük meg a módszereik is. Tűkön ülve várom a folytatást;)

    Viszont van amit néha nem értek: Amerikában sokkal szigorúbban vesznek bizonyos bűncselekményeket és ha valaki gyilkol azt 10-15 évre tuti lecsukják előbb nem szabadul úgy mint itthon ugye,de akkor ezt a hapsit miért engedték ki állandóan? Ez nagyon homályos számomra:S

    VálaszTörlés
  2. WoW!
    hát ezezezezezezez... brutális! :D
    de ezt már megszokhattam volna.
    pontosan 96 február hanyadikán is? *csakne28, csakneaszülinapomon, akkorbelémköltözhetettalelke, OMG) xDxD
    várom a folytatást :D
    *kávétküld*
    :)

    VálaszTörlés
  3. Nem semmi foszer!
    Azért engedték ki mert akkor még nem gyilkolt ha jól értettem, csak később kezdet el , hogy ne legyen tanú!
    De én se értem, mert visszaeső bűnöző arra meg allergiásak az amerikaiak!
    De majd megtudjuk mi lett vele , míg halállal nem lakolt tetteiért!

    Én már várom ^^

    VálaszTörlés
  4. -Skinny:

    Mondjuk ő pedofil is. Azon a 12 éves kisfiún akadtam ki eléggé :-/

    ÖÖÖÖÖ.... akkor még nem ölt. O__O Meg attól függ hol tartózkodik, Amerikában területenként változnak a törvények.


    -Letti:

    LOL nem tudom XD De nem hinném, hogy ez a veszély fenyegetne. :D

    -Black BUtterfly:

    Na valaki figyelt is! (Y)

    Na akkor vasárnap megírom a második részt meg lehet egy Freakshow-t is.

    VálaszTörlés
  5. A stílusod megin megnevettetett ^^
    Visz ez a pali(az összessel együtt) nem normális T_T nem tudom, hogy élvezhetik az emberek mások kínzását...
    Am lefogadom, h akit megmentett a háborúban az bejött neki :P
    És az is látszik, h nála is a saját traumája virágzott ki felnőtt korára...

    Madame C.

    VálaszTörlés
  6. Káin :

    miért, én olyan jólelkű vagyok? :)

    VálaszTörlés
  7. -Madame C:

    Örülök neki ^_^

    Igen most itt tényleg látszik.

    VálaszTörlés
  8. Várjuk a folytatást Káin! :)

    VálaszTörlés
  9. feb 23-án halt meg (köszönömiistenem)
    :D:D

    VálaszTörlés
  10. -Letti:

    Hát amúgy sem tűnsz egy gyilkos típusnak :D

    VálaszTörlés
  11. Jhaa...avagy miből lesz a cserebogár...alkoholista szülők, perverz nagypapa, árvaház, fiatalkorúak börtöne, újabb molesztálások. És a végén 12 éves kisfiúknál köt ki.
    Részben sajnálom,mert egy ilyen gyerekkor után, hogy legyen belőle "normális" felnőtt.Másrészt meg...azt várná az ember (vagy csak én), hogy akkor talán ő nem követi el ugyanazt, amit vele tettek. :-s



    De ez a "látom Skinny felcsillant a szemed" aranyos volt! ^_^

    VálaszTörlés
  12. -Charlotte:

    Nos úgy vélem ez nem olyan könnyű, csak bizonyos fokig fordítható visszájára a nem leszek olyan ha ők voltak példa. :-/

    Köszi :D

    VálaszTörlés
  13. Káiin :

    a látszat néha csal, nem mondták még?
    miből gondolod, hogy a valóságban nem vagyok egy sorozatgyilkos? :P
    a frufru, a cicás felső, a csomó szmájli, a hörcsögök, egy Zombi nevű plüssteknős, és az édes mosolyom ne tévesszen meg :P:D
    (+ a profilképen Meti is ottvan, de lehet hogy ő a segédem. ebbe bele sem gondoltál még? :P:D)

    VálaszTörlés
  14. -Letti:

    Most hogy mondod lehet! :O

    ~retteg~

    VálaszTörlés
  15. Káin :

    nabasszameg, kellett említenem.
    lebuktunk Meti... :(:(
    gonosz Káinbátyó lebuktatott... :D a mocsok... :D

    VálaszTörlés
  16. Káin :

    júúúj, jönnek a gonosz rendőrbácsik, elviszik szegény kicsi és védtelen Lettit...
    senki sem segít neki? :(:( :D

    VálaszTörlés
  17. Káin:

    Jaja, ez a tipikus "Soha nem leszek olyan, mint a szüleim"....aztán évek múlva mégis olyan lesz.

    *szomorú sóhaj*

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: