2010. július 3., szombat

"kamupók": Ideje felébredni III.

Sajnálom, hogy elkedvetlenítelek benneteket de még mindig szeretném folytatni az emberiség ellen szőtt összeesküvést. Helyesbítek az idekerült lelkek ellen szőtt összeesküvést. Sokan már mondták, hogy a Föld egy börtön (igen Káin te is). De miért börtön? Nekem nem egyértelmű még, de a mostani kutatásaim közepette olyan anyagokra bukkantam amik szintén egyetértenek azzal a tézissel, hogy anyabolygónk egy vezeklő hely és egyben egy negatív pólus, rossz/gonosz hely.

Keresgéltem és kutattam a mostanság a "sztárok" körében divatos Kabbala felé vettem az irányt hátha megtalálom a spirituális forrást (elvégre gondoltam én naiv ha már az Askenazi-k benne vannak...). Tévedtem. Röviden ismertetem miről is szól ez a kultusz (mert ez nem vallás) a modernizálódott formáját követik a "sztárok" elvakultan és fölöslegesen. Nos.

Eredetileg tényleg a héber Kabbala volt az alapja ennek az irányzatnak, de az eredetivel az volt a baj, hogy az ortodox zsidóság csak magának akarta, a maga módján értelmezte. Az emberek lelkének megmentése és más jó cselekedetek csak a zsidó közösségekre vonatkoztak, de a gojokra nem. Az alapja a legismertebb, "legsikeresebb" kabbalista könyv, a Zohárt, egy Simon bár Jocháj nevű II. században élt rabbi írta. Gershom Scholem (1897-1982) modernebb gondolkodású ember volt és zsidónak és gojnak egyaránt tanítani akarta a spirituális tanokat bárkinek aki Istent kereste. Ez a Gershom Scholem nevezetű személy lényegileg történelmietlennek tekintette a Zohár és a XVI. századi cfáti kabbalista Jichák Lúria Askenázi (1534-1572) tanainak közös lényegét kereső erőfeszítéseket. Eleinte rokonain kívül csak egy szűk kör foglalkozott ezzel a kabbala irányzattal mígnem egy tanítványa -Rav Berg- átvitte eme művet Amerikába. Hollywood-ban a sztárok pedig bekajálták, mivel a misztikus tárgyakra épült ez a kultusz leginkább és ma éli fénykorát. Az emberekben mindig is volt és van is egyfajta megmagyarázhatatlan vonzalom az ereklyék és gyógyító kütyük iránt. Az a híresség akinek a kezén piros karkötőt láttok tagja a Rav Berg féle kultusznak. Ez a piros "csecsebecse" megvéd állítólag a rontásoktól és átkoktól vagy a szentelt víz ami "gyógyítja" a rákot... Mindegy lényegében a cikkeben azt akartam eredetileg ecsetelni, hogy az Illuminátus az embereket a "Celebeken" keresztül manipulálja és igaz jó pár híresség esett áldozatául ennek a kultusznak is persze önhibáján kívül.

-"A zsidók maguknak köszönhették a holokausztot, mivel negatívitásuk elzárta előlük a kabbala igazságát." Eitan Yardeni (központ egyik oktatója)

"A Pokolba vezető út csupa jó szándékkal van kikövezve".


Mert ugyan kiről vennének jobb példát a gyerekek, mint a hírességekről akik nap mint nap ott vannak a TVben a gyerek pedig ugyan olyan sűrűn találkozik velük akárcsak a szüleivel. Érdekes egybeesés továbbá, hogy az Illuminátusok a már megszokott film szereplő gárdával forgatnak. Minden bizonnyal ők is csak emberek és nem szeretik a túl sok változatosságot egyszerre.



Természetesen több része van ennek a videónak is ha gondoljátok nézzétek meg a többit is, ugyan azok a szereplők azokban a filmekben amiben a tudatalattira ható jeleket leadják.

Ha mindez nem volna elég Alister Crowley munkássága nyomán próbálkoztak és próbálnak mind a mai napig a Reverse Speech technikájával az emberekre hatni. Leginkább lelassítva, visszafelé hallgatva az üzeneteket, énekeket egy tudat alattira ható szuggesztió közvetítenek ami lehet bármi amit el akarnak érni, hogy az emberek megtegyék. Például az ünnepelt tinisztár Miley Cyrus dalai arra sarkallják a tiniket, hogy imádják a pénzt, legyenek kurvák és hasonlóak. Ebbe a kategóriába tartozik Avril Lavigne is. De ott van még Rihanna és Chris Brown, Eminem és a többi populáris "sztár"( Britney Spears, Justin Timberlake,Black Eyed Peas,Led Zeppelin, Iron Maiden...stb) akik az Illuminátus engedélye és segítsége nélkül még mindig senkik lennének.


Ennek a videónak is van folytatása azt hiszem 9 részes. A szövegek és tartalmuk lényeges és csak nagyon kevesen értik meg miről is énekelnek ezek a pojácák. El vannak vakítva a hamis ígéretekkel szerintem. Ő dolguk kinek hisznek... Ha még nem volna elég nagy a "parasztvakítás" a világban. Képzeljétek ez nem minden már lehet viselni a különböző titkos társaságok jeleit a ruhákon is, hát nem frankó. Nekem is kellene pár új ruhadarab vajon kis hazánkba mikor ér el ez a divat?


Chris Brown is nyitott egy ilyen boltot ahol a "saját" márkáit árulja csak sajnos nem sikerült előkotornom pont azt a videót. Lényegében neki is hasonló ártalmatlannak tűnő logói vannak, mint a szem a piramisban és hasonlóak. Tovább... Foglalkoztam továbbá a sátánista jelekkel, kézjelekkel így jutottam el a titkos társaságok kézfogásaihoz is.






Ezen a videón keresztül jutottam el a Mormonokhoz.


Hogyan kerültek a Mormonok a képbe? Eredetileg a Mormon egyházat azért hozták létre, hogy az eredeti vallást gyakorolják amit Jézus tanított és terjesztett tovább a prófétáin keresztül. Miután Jézus prófétái közül egy sem maradt életben a mostani formában ismert katolikus egyház vette át a kereszténység felett. Az 1830-ban alakult meg az egyház Joseph Smith által. Maga a Mormon szó Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházára vonatkozik. Követői világszerte kb. 13 millió. Alapja Joseph volt aki látomást élt át és egy rég eltemetett könyvre bukkant a mezőn. Ő lett felhatalmazva az "Úr" által, hogy újjászervezze a régen feledésbe merült egyházat. Sikeresek is voltak a haláláig, mivel a Keresztény egyházak nem szívesen osztozkodtak velük a híveken, így a Mormon hittérítőket akár meg is ölhették (Joseph erre a sorsa jutott...).Lényeg, hogy az egyház megbomlott több részre is, az alapjai azok amik kissé megrémítenek és gondolkodásra kényszerítettek. Ugyanis a Mormon egyház hittételei közül kiemelnék néhány zakkant kijelentést és felfogást:

"10. Hiszünk Izráel szó szerinti összegyűjtésében és a Tíz Törzs helyreállításában; hogy Sion (az Új Jeruzsálem) az amerikai földrészen fog felépülni; hogy Krisztus személyesen uralkodik majd a földön; és hogy a föld megújul és elnyeri paradicsomi dicsőségét.

11. Igényt tartunk arra a kiváltságra, hogy saját lelkiismeretünk parancsai szerint hódoljunk a Mindenható Istennek, és minden embernek megadjuk ugyanezt a kiváltságot, hadd hódoljanak úgy, ott és annak, ahogy, ahol és aminek akarnak.

12. Hiszünk a királyoknak, elnököknek, uralkodóknak és elöljáróknak való alárendeltségben, a törvény iránti engedelmességben, annak tiszteletében és támogatásában.

13. Hiszünk abban hogy tisztességesnek, igaznak, erkölcsösnek, jóakaratúnak, erényesnek kell lennünk, és minden emberrel jót kell cselekednünk; tulajdonképpen mondhatnánk, hogy Pál intését követjük – Mindent hiszünk, mindent remélünk, sok mindent elviseltünk már, és reméljük, hogy mindent el tudunk majd viselni. Ha van bármi, ami erényes, szép, jónak mondott vagy dicséretre méltó, akkor törekszünk azokra a dolgokra."

Remélem mindenki érti a kiemelt részeket, hadd ne kelljen a szátokba rágnom mit jelentenek ezek a szavak. Használjátok a képzelő erőtöket milyen emberek lehetnek ezek. Még valami. Kutatásaim igazolták, hogy a manapság annyira elterjedt sátánista rituálék egy része minden bizonnyal kétséget kizáróan a Mormon szertartásokból eredeztethető, amit ők végeznek és fogalmuk sincsen arról, hogy mit is csinálnak valójában. Az egyik ilyen könyvük ami a rituáléikat írja le a Mormonism's Temple of Doom nevet viseli. De nem is ez a lényeg, hanem ahogyan az egyház és a történelmet alakító személyek összefolynak szó szerinti vérrokonságba kerülve az Illuminátust képviselőkkel. Mivel nem böngésztem végig az egészet csak annyit tudok, hogy keresztházasságok révén Mormon családok és Askenázi zsidó szövetségek köttettek. Mire is szeretnék kilyukadni? Csupán annyira, hogy Stephenie Meyer Mormon családból származik és ő személy szerint Mormon vallású, méghozzá a már említett Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházának tagja. Akinek elmondása szerint álmában pattant ki az ötlet a fejéből, hogy ír egy olyan könyvet ahol egy halandó és egy vámpír egymásba szeret. Micsoda furcsa véletlen egybeesés? A Twilight könyv és a film is mindenkit magával ragadt (legtöbb embert). Miféle gondolatokról prédikált is a könyv? Véletlenül láttam az első részből készült film felét, képi világa magával ragadó és az embert irigységgel tölti el az amire nem képes. A "főhősnő" meg vámpírrá akar változni? Felfogta bárki is mivel jár a vámpírság? Egy Börtön örökre itt a Földön. Ráadásul a lelkedet adnád érte cserébe. Ez nem olyan fantasztikus mint ahogy a sok tini elképzeli. Fel vannak javítva jócskán a sötét oldal képviselői akik örök kárhozatra vannak ítélve. Ha úgy tetszik az anyag győz a lélek fölött.

Még egy kis adalék Káin Father Tucker-es irományaihoz. Az egyház intézményét azért találták ki, hogy az embereket eltávolítsák Istentől. Minden borzalom és szörnyűség amit elkövettek a nevében pontosan ezt a célt szolgálta és valjuk be sikerrel. Itt van pár film címe amik olyan gyerekekről szólnak akiknek borzalmas gyermekkoruk volt és a valódi világ helyett a képzeletük világába menekültek: Fiú a Marsról, A Faun Labirintusa (gondolom ti is találtok/láttatok már hasonló alkotásokat). És íme a végére egy videó klip a Paramore-tól amiben az együttes egy tagja ássa meg egy ilyen szörnyűségen átesett kislány sírját.


Mára szerencsétekre végeztem. Remélem néhányaitokban azért kezd derengeni valami. Jah majd elfelejtettem. Atom biztos bunkert építettetek már? Ugyanis amíg mindenki a Foci VBvel van elfoglalva addig Amerika provokálja Iránt ugyan úgy ahogy tette ezt Észak-Korea esetében is.

Ahmadinezsád: Izrael nagyszabású támadásra készül Gáza ellen

Izrael kész megtámadni Iránt

Milyen meglepő: Az Izraeli légierő használhatja Szaud-Arábia légterét

Mára tényleg elég a rémhírekből. Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát, szép álmokat...

5 megjegyzés:

  1. Durva hogy amint a cikk végére érek annyira elönti az agyamat a düh hogy ide meg semmi értelmeset nem tudok írni csak maximum annyit hogy dögöljenekmegottaholvannak stb...

    Remélem még jó pár részen keresztül fog tartani ez a cikksorozat mert maga a téma engem nagyon érdekel és úgy érzem még most sem tudok ezekről a zsarnokokról eleget! Várom a folytatást^^

    VálaszTörlés
  2. Nah, basszus azt hiszem itt az ideje, hogy elkezdjek sokkal jobban figyelni arra, ami körülvesz...:-s
    Hihetetlenek ezek a videók.

    Megint nagyon komoly és elgondolkodtató cikket írtál!

    VálaszTörlés
  3. Így tovább, kikerül oldalra, de ez a 4. részed volt már a témában így javítottam, ha nem baj.

    Egyre dühösebb leszek amikor mai fiatalokat látom. Borzalmasan undorító és nem tehetünk semmit!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Jaj bocsi tényleg III. Csak maradt egy piszkozat amire azt hittem bejegyzés. Visszaírtam és bocsi. (Azt meg töröltem)

    VálaszTörlés
  5. Én is azt néztem, hogy az előbb három volt aztán hirtelen négy. o_O =)

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: