2010. július 29., csütörtök

Káin: Közönségkérdés

Nos nyitok egy kis szavazást, remélem minden regisztrált és nem regisztrált olvasó fog válaszolni rá! Nagyon fontos lenne. Úgy vélem itt az ideje okkultan eldurvulni,tehát tabu témákat fogunk feszegetni mint Pl: Hitler értelmezése más szemszögből (felkavarjuk a szart, az elhallgatott igazi okát írom le a nácizmusnak és elkezdünk foglalkozni Zarathustra tanaival is (Hitler ezt értelmezte félre és torzította el , amúgy ez a tan teljesen tiszta, tisztább a keresztények minden hülyeségénél). A kérdés az lenne, hogy nyitott-e a közönség és be tudja-e fogadni azokat az infókat amitől az eddigi világnézete esetleg lerombolódik, kibírjátok-e a változásokat és azt a lesújtást amit fogtok érezni amiatt hogy eddig hazugságban éltünk és a történelem puszta hamisítvány. :) A szavazás oldalt van! Tessék kattintgatni!




5 megjegyzés:

  1. Üdv, Káin!

    Ha kell, el tudom küldeni a Mein Kampfot, a Mágia és okkultizmus a Harmadik Birodalombant és az Imigyen szólott Zarathustrát ebookban.

    VálaszTörlés
  2. -Von Birken:

    Jaj nagyon jó lenne mert akkor kézzel kéne begépelnem, ezek megvannak csak könyvben :-s.

    A Zarathustrát ma már megtaláltam reggel, de a Mágia és okkultizmus a 3. birodalomban nincs meg és a Mein Kampf sem :-s

    Esetleg a megtört kereszt megvan neked így , meg a végzet lándzsája? :D

    VálaszTörlés
  3. Millióegy ebookom van, úgyhogy nem tudom biztosan, de úgy rémlik, igen. Viszont csak jövőhét csütörtökön tudom a leghamarabb átküldeni, mert csütörtöktől délutántól hétfő reggelig vagyok netközeleben. De azért mindjárt utánanézek, hátha mégis van itt, a páromnál egy példány valamelyikből.

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Nos, szerencséd van, egy CD-men az összes fönt volt, úgyhogy már küldöm is a profiloldaladon megadott mail-címedre.

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: