2010. július 31., szombat

Káin: Felhívás

Elnézést kérek az olvasóktól az előbbiért, nem nektek szólt igazából, csak ideges lettem hogy egyet értetek vele. Nem szedem, le az alattam lévő levelet mert a többit úgy gondolom akkor is.

Még valami:

Írt nekem mailt egy szerkesztő jelentkező, de töröltem a levélét (a próba cikket is elolvastam, de véletlen volt) és nem tudom elérni sehogy sem ! Kérlek írj majd rám, hogy tudjak írni neked a továbbiakról !!!!

5 megjegyzés:

  1. Meg ne szünjön a blog, igy is hiányzik még a régi blogod is, Káin....! Tudom : én is beszüntettem anno a TABU-blogomat, mert önmagamból volt sok, de ,túl sok mészárlás meg öncélú agresszió volt benne ,besokkkkkaltam önmagamtól,-de van helyette új, ami szintén a lélek/ művészet sötét oldalát feszegeti ,csak rafkósabb meg pszichósabb módon.Szóval meg ne szűnjetek!
    NINCS olyan blog aminek MINDEN posztja MINDENKINEK megfelel. Még "rajongóknak" sem hisz minden ember más. Ez természetes!
    Lackóm (RIP) mondta anno: Ha valamit mindenki bir az már gyanús...
    Ezzel az erővel én is tűzre vághatnám az összes képemet./festmény/
    Engem pl.a játékok hagynak TOTÁL hidegen mert sosaem érdekeltek a sz.gépes játékok,attól még imádom e blogot.

    VálaszTörlés
  2. Jahj...nem nézek ide egy fél napig és azt látom, hogy megint áll a bál. *búúú-brühü*

    Nagyon sajnálom, hogy így alakult, nem is akarok belefolyni a témába...sajnálom, hogy Kaedrin elment, de tényleg jobb, hogyha nem csinálja tovább, ha neki gondot okoz.
    És tényleg nehogy töröld a blogot, ahogy Zoe is írta előttem, nem tetszhet minden poszt mindenkinek.Mindenki másként gondolkodik és más a véleménye egy adott témában, ez ellen nem lehet mit tenni.De ne hagyd abba az okkult cikkek írását, mert máshol tényleg nem tud az ember ilyenről hiteles információt kapni! Tudjuk, hogy rengeteg energiát fektetsz a blogba!

    *búúú Káin*
    *most elszomorodott, pedig amúgy is szarul van*

    VálaszTörlés
  3. Még a szavazás is igazolja h legtöbbünk nyitott "rád" :D
    számolom...2.konfliktus :(

    VálaszTörlés
  4. Káin!
    Remélem, nem kontárkodom bele a szakértők übernagy csillagszórós-démonológiás dolgaiba, csak annyit fűznék hozzá a cikkedhez (és a blogodhoz ámblokk) hogy túlságosan elragadtatod magad, például amikor az okkult témákról írsz, egy idő után váltasz egy számonkérő, sulykoló hangnembe. Ez bizony sok olvasó számára taszító lehet (nekem az) holott alapvetőleg igencsak érdekesnek találom a témáid, és _igenis_ értékelem és tudom, mekkora háttértudás/utánanyálazás/idő/energia kell hozzá. Ne hagyd, hogy az érzelmeid magukkal ragadjanak, néha hagyd meg másoknak a szubjektivitást. Ne haragból, hanem értelemből válaszolgass a kritikákra, ha így teszel, nem találnak rajtad támadófelületet, mert a tehetséged, tudásod és az intelligenciád megvan hozzá. Azért vagy itt, hogy taníts, nem pedig hogy fölösleges köröket fuss olyan emberek körül akik nincsenek egy szinten veled.

    Egy régebbi olvasód.

    VálaszTörlés
  5. -Névtelen:

    Kösznöm szépen! Megpróbálok úgy tenni ahogy javasoltad, a többire meg nem reagálok. Nem fogok postot törölni meg kommenteket a lentiek miatt, az is csak minősítik a gazdájukat!

    Köszönöm, hogy írtál!

    -Zoe:

    Búúúú értem és köszi! (L)

    -Charlotte:

    Rendben van és köszönöm!

    -Ms. Rat:

    ~húz ő is egy strigulát a börtöne falán~ :D

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: