2010. április 26., hétfő

Káin: Sorozatgyilkosok VIII.

Nos barangolunk tovább a térképen! :D Nem, nem állok meg senki kedvéért sem Magyarországon, mindennek megvan a maga ideje (de most már tényleg). Következő kis cimboráink székhelye: Ausztria. Itt három hőst tartunk számon akikről érdemes írni:
  • Elfriede Blauensteiner – 3 embert megmérgezett.
  • Irene Leidolf – Másképpen Angel of Death ("A halál angyala"). 3 másik nővérrel együtt 49 beteggel végzett.
  • Jack Unterweger – Író és szadista. 10 prostituált megöléséért ítélték el.
Sajnos nem túl sok infót osztottak róluk, de minden minimális megpróbálok ide leírni. Az első körben jöjjön:

Irene Leidolf:

Ebben a történetben 4-en voltak bűnösök. 1-2 nap alatt öltek meg 49 embert Bécsben 4 ápolónő összesen 49 beteget tett el láb alól nyugtatókkal inzulinnal és vízzel. 1989-ben derült fény erre az esetre mikor egy évvel ezelőtt egy nővér rájött, hogy egy betegnek az átlagnál több altatót adtak. A nővér jelentést tett aki azonnal kapcsoltba lépett a rendőrséggel. A boncolás nem nyert igazolást, de a rendőrök nem adták fel és végül egy segédnővért tartóztattak le, vele együtt a végén: Waltraud Wagner, Irene Leidolf, Maria Gruber és Stefanija Mayer voltak. A főkolompos a 30 éves Waltraud Wagner volt, egyedül 39 beteggel végzett. A nyugtatóval gyanúba keveredett így ráállt az inzulinra és ez okozta a vesztét.

A vádlottak eleinte azért segítettek Wagnernek mert azt hittéka szenvedésen enyhítenek, majd később már a Halál urainak hitték magukat. Így a menthetetlen betegek után már a hangos vagy macerásabb páciensek is meghaltak. (Hajaj... kussoljatok a kórházban!) S végül már nem is volt kegyes az eljárás sem: amikor be kellett volna nedvesíteni egyes páciensek nyelvét, a vizet a betegek torkába öntötték, s mivel nyelvüket közben leszorították, az áldozatok belélegezték a vizet, s megfulladtak.

A tárgyalást 14 exhumálás követte, és 17 napig tartott. Kb. majdnem mindenki életfogytiglant kapott, ketten 20-17 évet.

Jack Unterweger:

A jó öreg Jackről annyit érdemes tudni, hogy ő volt az első sorozatgyilkos aki a saját fehérneműjével fojtott meg vagy 9 embert :D. Prostituáltakat gyilkolt: Ausztriában, Csehországban és az USA-ban. 1994-ben lett öngyilkos egy Kaliforniai börtönben. Michael Sturminger egy darabot is készített a férfiről. Érdekesség, hogy a szerepét John Malkovich játszotta el. ( Ronacher The Infernal Comedy a címe a darabnak).

A gyilkos kábítószeres mámorában ölt, majd a börtönben színvonalas irodalmi műveket hozott létre (ugye milyen sokoldalú? :D). Irodalmi körök harcoltak érte, mert kirívó tehetsége volt, szabad lábra került és onnantól 11 prostit ölt meg. (Minden jó, ha vége jó...)

Nos sajnos nem tudtam róluk többet összekaparni :(. De majd remélhetőleg következő állomásunkon találunk elegendő termést :D.


44 megjegyzés:

  1. 2 nap alatt 49 ember???Ezeknek is kötélből voltak az idegeik az biztos.Vagy az is lehet, hogy az első után nem volt bűntudat aztán meg szabad a pálya. De durva, hogy van, hogy annyin múlik az ember élete, hogy jön a nővérke aztán bead valamit aztán kakukk.:-S
    Amúgy Káin az mit jelent, hogy "nyugtatókkal inzulinnal és vízzel"?Úgyértem a víz azért kellett, hogy azzal vegyék be a nyugtatót vagy úgy ahogy később is írtad, hogy azzal "fojtották" meg őket?

    VálaszTörlés
  2. A halál angyaláról sokat hallottam, tipikus ember... élet s halál urának hitte magát... Bár a betegeknek szerintem már annyira mindegy volt (mármint a haldoklóknak) viszont a családjuknak nem. :S És, hogy utána a hangoskodó betegeket is nyírták... El tudom képzelni, ahogy az egyik nővérke átszól a másiknak:
    - Héjj te, hallgattasd már el azt az üvöltöző vén szipirtyót! - És öt perc múlva a nénike örökre elhallgatott.
    Vannak érdekes emberszerzetek.

    Jack-et meg akkor érdemes volt kiengedni. Gratulálok az igazságszolgáltatásnak. xD

    VálaszTörlés
  3. -Charlotte:

    Le van írva, hogy-hogy itatták meg őket! Vagy azt kihagytam???? :-s

    -Nightmare:

    A vicc az volt itt, hogy azt is eltették láb alól aki nem haldokolt :D Megérezték a hatalom ízét, eleinte bűntudat aztán a teljes szabadság és nagyság káosza következett. Valami bizsergető érzés, kisisten játszás :(

    Újfent, ráadásul nem is Mo-n történt... ~csodálkozik~

    VálaszTörlés
  4. Káin:

    Mennyire kell szürkének és robotoló munkásembernek lenni ahhoz, hogy ennyire rákapjon valaki a gyilkolásra, az istent játszásra? Vagy elég, ha csak megérzi azt a bizonyos "ízt"? Szerintem nem kell pszichopatának lenni, csak begyepesedett, elpókhálósodott átlagos polgárembernek. Nem tudom...

    Szóval nem csak a magyarok ilyen elvetemültek... *nemigazáncsodálkozik* Nagy az isten állatkertje, és alacsony a kerítés.

    Nah de jó ét és rém álmokat!
    Holnap (illetve ma) hosszú napom lesz.

    VálaszTörlés
  5. -Nightmare:

    Szerintem az ember olyan mint a kutya, ha egyszer megérzi a vér ízét, még többször akarja azt. Én pl biztos vagyok abban hogy hajlamos vagyok arra hogy a sötétebb énem öljön sorozatosan bár az szadista kéjgyilkosság lenne. DE ahhoz hogy ezt megtegyem nagyin el kéne borulnom. KB. 100%-os nekem mindegy alapon, amolyan mielőtt meghalok szórakozom egyet címen. (ezzel biztos jót tennék a karmámnak :D)

    Jó éjt! ^^

    VálaszTörlés
  6. váóó... hát ők sem voltak semmik xD
    az angyali ápolónők, és a művelt sorozatgyilkos.
    nem csalódtam benned Káin :)
    jó cikk volt, várom a kövi részt :)
    puszpá.

    VálaszTörlés
  7. Az épelméjű,empátiával rendelkező embereknek újabb gyöngyszemei:D.
    Jó cikk lett:)!

    VálaszTörlés
  8. Szeretek sorozatgyilkosokról olvasni. Bár találkozni nem találkoznék eggyel sem. Érdekes amikor szembesülsz valami olyasmivel, hogy "hát ezt nem lehet felülmúlni", jön valami állat és megfejeli... Kemény. 2nap alatt. A számomra legutálatosabb embert sem tudnám megölni, nemhogy 2 nap alatt 49-et csakúgy találomra. Az állatok legalább muszájból gyilkolnak, vagy élelem, vagy önvédelemből. De az ember? A hatalomért, pénzért, vagy csak mert azt képzeli, hogy ő a "mittudoménhogykicsoda".

    VálaszTörlés
  9. "hát ezt nem lehet felülmúlni", jön valami állat és megfejeli..."
    Az emberi hülyeség határtalan :D
    Én se bírnék ölni...kicsit túl nehéz annyira fölidegesíteni, h megtegyem, na meg a lélek se sűrűn visz rá ^^

    VálaszTörlés
  10. Káin:

    Sokat gondolkodtam rajta, hogy vajon kit ölnék meg, ha bekattannék teljesen és mondjuk csak egy napom lenne hátra. *hmm* Talán akkor másképp vélekednék, és végül nem engednék az állatiasabb énemnek. :) De ha mégis... van, akit szívesen rántanék magammal a pokolba.

    VálaszTörlés
  11. hát ha nekem egy napom lenne hátra, és öldökölni vágynék, én a sulimban vinném véghez [biosz/föci tanárom félhet muhahaaa]. ezenkívül sztem egy jó pár embert leölnék. vannak olyan pillanataim, hogy alig tudok uralkodni magamon, hogy ki ne lökjek az ablakon vkit, akit nagyon utálok.. :/ ez már hajlam?xD

    VálaszTörlés
  12. Misu:

    Ez csak ösztön. Ösztönösen el akarod pusztítani azt, ami bánt vagy fájdalmat okoz..

    VálaszTörlés
  13. Nightmare: Miből gondolod, h a pokolra jutsz??

    VálaszTörlés
  14. Madame Curieuse:

    Ez csak egy szófordulat volt, de így végiggondolva... Ha létezik a pokol, és valóban bűn az, amit bűnnek hívnak, akkor mindenki oda jut, hisz nincs is ember, aki ne vétkezett volna már életében. De nem hiszek feltétel nélkül sem a pokolban sem a mennyek országában. Inkább a reinkarnációs témák felé hajlok, számomra hihetőbb és érthetőbb.

    Majdcsak lesz valamim, ha majd meghalunk. Vagy az lesz, amit anyum mond, a nagy semmi.

    VálaszTörlés
  15. "Pokolban több az ismerős"
    Nightmare: Szerintem találkozni fogunk:D
    Van olyan pillanat h engeme ölnél meg?^^:D

    VálaszTörlés
  16. Meti:

    Még szép, hogy találkozunk. Sőt, majd száz év múlva összeülhetünk az egyik üst mellé egy blogtalira. Úgyis felvetették a skacok a csoportos szexet. xD

    Nincsen olyan pillanat, néha kicsit fárasztó vagy, de azért kedvellek. :)

    VálaszTörlés
  17. Én is a reinkarnációban hiszek :) csk sikerült kiragadni...
    és am az érmének 2 oldala van -ezért se gondolom, h a semmi várna ránk-, maj ha eljön az idő meglátjuk a 3ból melyik jön be.

    VálaszTörlés
  18. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  19. :D az nem kifejezés h kicsit fárasztó és néhaxĐ:D
    Okés^^ akkor 100 év múlva találkozunk a pokolban:D
    legyen tábortűz is a üst mellett, amit körbeülünk^^
    és akkor: gitárzunk majd hogy:"Közeli helyeken, Dombokon hegyeken...":D
    aztán jön majd a nagy gang bangxĐ dombokon és hegyekenxĐ (ha van a pokolban domb és hegy:D)

    VálaszTörlés
  20. wáhh, elvagytok xD
    inkább "kumbájjá"
    vagy ájm a bárbi görl... xD ( Neo&Káin duett xD )
    és sütögessük elZakatolt, vagy Shitzut xD ők is odajutnak, mivel lebecsmérelték a Mortemet... ez halálos bűn xD
    én meg majd énekelek... nemtudommit. mit énekeljek? :D
    Káin mára nagyon OFFolta magát...:S

    VálaszTörlés
  21. najó, én OFFolok mára... megy a mentalista :D
    Neo! fel a fejjel! mosolyogjunk együtt :)
    ( bátyámék hoztak németországból Milka csokit, olyan mint anno a Pepito... csak finomabb :P nyami :P )

    http://www.austriangrocery.com/upload/image/big/3882.jpg <- illyen dobozban hat ilyen

    ->

    http://www.worldofsweets.de/out/1/html/0/dyn_images/2/303720a_p2.jpg <- ilyen kis zacskó van, és abban is hat kis szeletke :) naggyon finom :) ( én specilen toblerone-t kaptam, de ez is nagyon finncsa :)

    jóéjt :) cuppantás. ölelés mindenkinek... :) Káin meg kap egyegyegy... pohár kakaót :) ( Káin, anyukádat sem szoktad megölelni? vagy ha vannak testvéreid őket sem? :)

    VálaszTörlés
  22. Meti :

    AZT

    a pookol kapujáába soha nem süüt be a naap... a jók már tovaszálltak, mint egy zúgó kispatak xD ilyenkor jobbat nem tudok kipréselni magamból. na majd holnap átalakítjuk mortemesre xD

    VálaszTörlés
  23. -letti:

    Köszönöm! Rajta leszek az ügyön! :D

    Letti basszus naná hogy offon vagyok, tudod: MUNKA. :D

    -Galaxya :

    Na ezeken a jelzőkön felröhögtem :D

    -Darkness :

    Jaja én is csak lestem. Egyik szebb mint a másik. :-s


    -Madame Curieuse :

    Ellenben én gondolkodtam már rajta. Pl önvédelemből minden bűntudat nélkül ölnék.

    -Nightmare

    Áh Pokol nincs, max leszülettek megint ugyan ide :D

    A Pokol ugyanis ez.

    -Misu-chan :

    Nem tudom, pl ha komolyan érzed és izgat is akkor hajlam. Nekem ritkán volt olyan hogy dühből ölnék, csak erőszakos cselekedetek jutnak eszembe pl: tőből levágom a haját, összeverem stb :D

    Ölés dugás közben ötlött fel bennem, de kivételesen csakis kínzós játékoknál...

    VálaszTörlés
  24. -Káin:
    Leírtad, hogy hogyan itatják meg őket, csak azt hittem , hogy van olyan eset, amikor a víz is halálos lehet....szóval asszem félreértettem.
    Ölés dugás közben?Még a végén nekrofil leszel!xD :-)

    Én régebben gondoltam arra, hogy megölök valakit, de ez ahogy Nightmare is mondta, tényleg ilyen ösztönszerű volt.(most már többet gondolok saját magam meggyilkolására :-S)

    Sztem a gyilkosságnál vmi olyasmi van, hogyha az elsőbe nem rokkan bele lelkileg, akkor nincs megállás.Hogy pokol vagy nem pokol???Ki mit hisz...de ugyebár azok akik az inkvizíció nevében gyilkoltak, azt hitték, hogy ezzel most jót tesznek. Szal minden csak nézőpont kérdése...

    Jah és állítólag a gyilkosságnak négy fajtája van:bűnös, érthető, megbocsátható és dicséretes. xD

    VálaszTörlés
  25. -Charlotte:

    Hm nem kimondottan dugás közben, hanem előjáték közben eldurran az agyad. Velem volt ilyen és nagyon megijedtem magamtól. Ez volt a szerencse...

    VálaszTörlés
  26. Káin:

    "leszülettek"? Miért, veled mi lesz?

    Hát lehet kétszer meggondolnám, hogy lefeküdjek-e egy olyan fiúval mint te, és a második meggondolásra egész hazáig szaladnék a srác elől xD (nah jó, ez nem teljesen igaz, de itt most jól hangzott).

    Még jó, hogy megijedtél magadtól. Ha nem így lett volna a lány lehet már nem élne O.o És hát te sem épp blogolással töltenéd az idődet.

    Charlotte:

    Dicséretes gyilkosság... jahhogy O__O

    VálaszTörlés
  27. -Káin:
    Akkor még van valamennyi önkontrollod.Azért ijesztő egy kicsit, hogy mik munkálkodnak benned.:) (de én azért asszem nem félek)(még) xD

    Nightmare:
    Most nem tudok "dicséretes" gyilkosságra példát mondani, de biztos van...(sajnos/nem sajnos)

    VálaszTörlés
  28. -Charlotte:

    Ne aggódj, egyik olvasót sem ölném meg :)

    VálaszTörlés
  29. -Káin:
    dejó! :-)
    Mi se Téged!(bocs, ezt nem hagyhattam ki! :D )

    VálaszTörlés
  30. -Nightmare:

    Nem tudom, én azon vagyok hogy ne szülessek le, vagy így, vagy úgy.

    Egyébként pedig a lány volt a hibás. Irritálóan buta volt, nem volt személyisége és ezek tetejébe mindent megtehettem vele amit akartam és egyszerűen elszaladt a ló. Sokszor eszembe jut mi lett volna, ha nem állok le, de ettől a valamitől nem vagyok gyilkos :)

    - Charlotte:

    Köszi :D

    VálaszTörlés
  31. MEGVETEM ha valaki pénzszerzésből,rablás közben, előitéletből vagy nácizmusból öl.A háborús gyilkolászást sem dijazom.
    Ám a megszállott mániákus sorozatgyilkosok mindég vonzottak....az valahogy...MÁS. Persze,az áldozatnak NEM, bár én magam sokszor vágytam rá részegen mikor még piáltam hogy egy kéjgyilkos pszichopata punk gyilkoljon meg dugás közben.
    Szadó-mazó játékokban át is éltem milyen a fojtogatós szex-eszméletvesztésig.
    Persze TUDOM ,egyik énem ezt is megveti ám valahol legbelül a mániákus sorozagyilkosok lelkülete érdekel ,mig a sima bunkó rablógyilkosokat ÚTÁLOM.
    Nem tom miért van ez.

    VálaszTörlés
  32. -Zoe:

    Durva én már kéjgyilkosságra vágytam párszor :D. DE ezek csak vágyak, akár milyen reálisnak tűnnek érzelmileg.

    VálaszTörlés
  33. Káin:

    Én nem tudom miért, de úgy érzem még nem tudok eleget, még annyi mindent ne ismerek és ez az élet kevés lesz. Szeretnék még a lelkemnek és szellememnek sok-sok tapasztalatot. :)

    Jajj, ugye nem gondoltad, hogy komolyan írtam azt a hozzászólást? Nem tartalak sem gyilkosnak, sem különösebben elmebetegnek. :) Ennyi erővel, akkor én is pszichopata gyilkos vagyok. :)

    VálaszTörlés
  34. na :)

    A Mortem kapujába
    Soha nem süt le a nap
    A fények tovaszállnak
    Mint egy múló pillanat
    Ropogós - sül a hús
    És szikrázik a lép
    Csak a szívem szomorú
    Neora gondoltam én
    Ölellek én!

    :D na, mivel betegállományban vagyok a mai napon, ezért átköltöttem :D rem. tetszik :)

    VálaszTörlés
  35. letti:

    Látom te le tudod magad foglalni:D. Jobbulást dilistenke:P!

    VálaszTörlés
  36. köszi :) igyekszem :S jó lenne megúszni a holnapot, mert faszom kémiadogát írunk :S de utána meg nem engednének el a kéktóra, szóval akármilyen szarul vagyok holnap megyek :S wááh :D

    VálaszTörlés
  37. Szar ügy xD.Én holnap megint félévit írok,jövő héten meg már lesznek az első vizsgák,szal a május nekem nagyon szívós hónap lesz :D.
    Kémia,a "kedvenc" tantárgyam:)).Megértem fájdalmad.

    VálaszTörlés
  38. Káin:
    volt már olyan hogy egyik osztálytársam előtt álltam aki mindig felbassza az agyam, ő pl épp az ablaknál volt. hátra kellett raknom a kezem és kurvaerősen belemarkolni a csuklómba hogy ne csináljak hülyeséget.. O_O

    VálaszTörlés
  39. -Misu:

    Ha mindez perverz izgalommal/örömérzettel járt akkor vannak bajok :D

    VálaszTörlés
  40. -Misu:

    Nekem is szokott ilyen lenni és látod még nem kaptak el :'DDDDDDDD

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: