2010. április 16., péntek

Káin: Sorozatgyilkosok V.

Arra gondoltam hogy minden nemzetiségbe belekóstolhatnánk, az olyan izgi. :'D Első megállónk legyen hát Argentína, mert igen, ott is volt sorozatgyilkosunk és ráadásul tini . Na de nem is húzom az időt, jöjjön hát a mi kis:

Cayetano Santos Godino

nk története! (Juj ez így elég béna lett leírva :D). Más néven: A nagyfülű istencsapása (nem röhög XD). A füles Argentínában született és ismeretlen okokból kifolyólag halálozott el. Egész életében 4x ölt, így annyira nem nagy a sorozata. 16 éves korától kezdte elkövetni a bűncselekményeket , összesen 4 gyereket ölt meg és megpróbált még megölni még 7-et, egy házat pedig felgyújtott.

Szülei calabriai emigránsok voltak, Fülessel együtt nyolcan voltak testvérek. Apja alkoholista volt és rendszeresen verte a fiát. Társai folyamatosan sértegették és gúnyolták a fülei miatt így egyes állítások szerint gyerekkori traumái vezettek oda, hogy öljön. Én azt nem értem, hogy ez mitől függ? Lelki erőtől vagy intelligenciától? Mert engem kiskoromban felnőttek és gyerekek egyaránt kínoztak lelkileg és testileg is sokszor, ezek mellé jött az hogy látok is, így simán megbomolhatott volna az elmém. Sokszor szoktam önvizsgálatot tenni, hogy mennyi választ el attól hogy öljek, vagy megőrüljek és nem szoktam érteni, hogy ez eddig miért nem sikerült egyiket sem produkálnom. na de vissza térve: Már gyerekkorában szifiliszes volt (ezt nem tudom hogy produkálta) 10 éves korától szülei maszturbációra kényszerítették O__O...

1912 Január 26-án a 13 éves Arurorát egy elhagyott házban holtan találták. Ez után Godino felgyújtotta az 5 éves Reyna ruháját amibe bele halt. Ez után felgyújtott egy pályaudvart és novemberben megkísérelte megfojtani a 8 éves Robertot. Ezután elkapták és gyilkossági kísérlettel vádoltak, de végül felmentették. Felmentése után megvert egy lányt aki egy rendőr közbelépésével menekült meg, November végén elrabolta Carolinát akit a szomszéd mentett meg és még szintén novemberben felgyújtott két nagy házat. Mit ne mondjak kemény volt ez a november :DDD. December elején egy fiút elcsalt egy elhagyatott tanyasi házba ahol először fojtogatni kezdte , majd mivel nem halt bele a gyereket lekötözte és egy kalapáccsal szétverte a fejét, majd végül szöget is vert bele. Nemsokkal az áldozat apja megtalálta a fia tetemét, Cayetano-t elkapta a rendőrség és bűneit azonnal be is vallotta.

Miután börtönbe zárták ott megkísérelte megölni a rabokat :D (eleven gyerek) . Az orvosok ezek után már teljesen őrültnek nyilvánították. Egy ideig a bolondok házában volt majd börtönbe szállították ahonnan nemsokkal kórházba került mert a rabok csoportosan megverték két kabalának tartott macsek megölése miatt (hát nem mondom megérdemelte a verést :-s) 1935-től a betegsége miatt nem fogadhatott látogatókat, 1944-ben ismeretlen körülmények közt hunyt el.

Nos ez volt a nagyfülű története A mint Argentínából! Elmondása szerint próbaként ölt, érdekesség még, hogy róla mintázták a Parfüm című film főszereplőjét.

14 megjegyzés:

  1. Káin:

    LOL ez de kemény..

    "Miután börtönbe zárták ott megkísérelte megölni a rabokat "
    "a rabok csoportosan megverték két kabalának tartott macsek megölése miatt"

    ez a gyerek se volt komplett..:D:D

    Kis reakciós..

    VálaszTörlés
  2. :D Isteneeem ezek parabola füleeek xDDDDD :))
    "Miután börtönbe zárták ott megkísérelte megölni a rabokat "
    "a rabok csoportosan megverték két kabalának tartott macsek megölése miatt"
    Hát kemény ez a két mondat xDD Az elsőn jót röhögtem :D Ez nem fért a bőrébe :D xD
    Durva november lehetett az XDDDDDDDDD
    hehe.. :D

    u.i. PArfümöt láttam :D Tök tetsziik, csak a végén mikor megeszik a pasit xDDD :)) Hát azoin én röhögtem XD

    VálaszTörlés
  3. -Neo:

    Hát az biztos. Igazi hülye gyerek... :D

    -Cukorka:

    Nem ám! Szerintem a végén valaki kinyírta mert ott is rosszalkodott. :D

    Én nem láttam még. :-s

    VálaszTörlés
  4. Bazz beteg állat ez a gyerek. Engem is csúfoltak a fülem miatt , de tudtommal nem vagyok sorozatgyilkos XD. Amúgy én is jót kacagtam azon ,hogy "Durva november lehetett".

    OFF: Túl vagyok a műtéten jee. Annyira nem vészes én rosszabbra számítottam. Mondjuk ez a 4. műtétem szal már rutinos vagyok XD.

    VálaszTörlés
  5. Szegény gyerek nehéz élete lehetett...
    Ha nekem is ilyen füleim lennének tuti ugyanígy bediliznék mint a srác XDXD

    Az kemény viszont hogy a szülei már 10 éves korában recskázásra kényszerítették:-O
    Biztos ezért is lett olyan amilyen!

    OFF: Amikor hozzászólást írok akkor mindig névtelenül jelenik meg az irományom és egyszerűen nem tudom az indás nickemet használni. Ez miért van? Help meeeeeeee:((

    VálaszTörlés
  6. :D Én is megpróbálnám megölni a rabokat akik zaklatnak ha börtönbe kerülnék:D
    Főleg ha emberöléssel kerülnék be:D
    Lehet h ez olyan mint a fekete haj XD
    Fekete hajúakra buknak a cigányok:D
    Kicsit szétálló fülűek meg rabokat ölnének/ölnek a börtönben:D

    VálaszTörlés
  7. Black Butterfly :

    Akkor mégis megműtetted? nem jártál utána annak amit írtam? :-s

    -Névtelen:

    Jaja nem gyengén nézett ki :D. Én inkább a formáján vagy a folyamatán tűnődtem el, hogy vajh milyen lehetett?! :D

    Azért mert ez egy google-s oldal. Google fiókot kell regisztrálnod, ha profilt szeretnél!

    -Meti:

    lol

    VálaszTörlés
  8. De ez olyan durva már.Adott egy fiu akinek van egy kis (azért kis mert ennél sokkal különösebb is van) testi hibája és nem megfelelő családba születik és gyilkos lesz belőle..kellett még lennie valaminek amitől ilyen lett,vagy lehet hogy csak szimplán nem tudta feldolgozni..?
    Csak azt nem értem,hogy az ilyen állatfajtáknak mért van gyerekük.

    VálaszTörlés
  9. Káin:
    Sajnos meg kellet , mert anyum anyuja méhnyakrákba halt meg és így is néhány hónap alatt rosszabb lett. Mert már októberbe volt egy P3-s és már Cin1 lett márciusra ha így haladok csak rosszabb lett volna. És még itt is lehet daganatos sejt az a durva. Nem olyan vészes amúgy ki lehet bírni. HPV az meg oltás azt mondták. Valahogy nincs kedvem 3x30 rugót kifizetni és nem is biztos hogy hatásos... Jövő héten kiderül mi van ha nincs semmi akkor jó. Most már jobban oda figyelek magamra nem kell ez nekem.
    Meg írtam egy orvosnak a netten (tudom gagyi , de hát ha mond valamit) Le írtam a tüneteket és még látatlanba azt mondta ha már 2x P3 meg CIN1 akkor sajnos meg kell. És fél év alatt eljuthattok addig ,hogy méhnyakrákom legyen.
    De köszi a tanácsot amúgy. Interneten utána néztem mindenek, de ez sajnos legtöbbször így kezelik.
    Majd kiderül volt-e értelme.

    VálaszTörlés
  10. -Eszter:

    Na én is ezen gondolkozom... O__O

    -Black Butterfly:

    Hát remélem minden rendbe jön! O__O

    VálaszTörlés
  11. Dumbó 2 xD szegényke, biztos nehéz gyerekkora volt... a gólya sem kímélte, jó kis családhoz pottyantotta le. Megesik az ilyen.

    Mondjuk sztem nem volt egy nagy géniusz,csak 4ig jutott el, meg felhívta magára a figyelmet a gyújtogatásokkal (meg a fülével).

    Am a külön megjegyzéseid a cikkben... LoL xD
    "(eleven gyerek)"

    Ismét csak grat :D

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: