2010. február 27., szombat

Abel:Movie Factory

Hello, Írnék egy bejegyzést egy különleges és beteg filmsorozatról. Így van, a Nightmare on elm street-ről. Ez a film egy igazán megkapó és annak idején kiemelkedő teljesítményt nyújtó film volt. Talán még ma is megállja a helyét a horror klasszikusai között, ez a film egy remekmű az én részemről, semmi túlcsicsázás, semmi speciális effektekkel teletűzdelt jelenet, egyszerűen csak adja magát. Ki ne ismerné Freddy-t? Nem tudom, szerintem még azok is tudják akik nem látták a filmet. Engem anno egy panoptikumban fogott meg az ábrázata, körülbelül 8 éves lehettem és nem tudtam levenni a szemem erről a gyöngyszemről also know as az életnagyságú freddy szoborról. Gyönyörű volt ahogy az összeégett bőrével és a fenyegető karmaival fölém magasodott, attól kezdve, megszállottja lettem a filmjeinek, és végignéztem mind a hetet.

A film maga arról szól, hogy van ez a Rémalak, aki anno gyerekgyilkos volt és a szülők megunták, hogy a gyerekeiket valaki sorra szétmarcangolja, és börtönbe juttatták ezt az alakot, csak valaki elfelejtette aláírni a nyilatkozatot, és kiszabadult, (tökéletes kép az akkori rendőrségről) majd ő az emberek rémálmaiban kelt életre amint szövetséget kötött a pokol démonaival, és onnantól kezdve halálra ijesztette az álmaiban az akkori szülők gyermekeit, majd mikor elég erős lett fogta, és megvalósította tervét, lemészárolt minden gyereket az álmokban. Több szót nem is ejtenék a filmről mert akkor élvezhetetlenné válik.

Ha valaki szereti ezt a klasszikus borzongató érzést, akkor annak mindenképpen csak ajánlani tudom, mert egyszerűen remek.

Trailer:


Ez itt a 2010-es trailer, elég szar lesz szerintem a film, nade ha sikerül megnéznem akkor írok róla kritikát, és most az eredeti.

Itt az eredeti, már a hangeffektek is megkapóak, az embert teljesen visszarepíti az időben ^_^




Ez pedig a crossover, amiben freddy, a péntek 13-ból származó, Jason Vorhees-el veszi fel a harcot *____* ezt még nem láttam de akarom~


Nos ennyi, Thx, for the reading

9 megjegyzés:

  1. Ezekből a részeiből nem láttam egyiket sem,viszont láttam egy részét a Freddynek:) Viszont nekem az nem igazán nyerte el a tetszésem :| Nem tudom minek,talán,mert Freddy nem igazán az én stílusom..nem tudom
    Freddy vs.Jason-t pedig félig láttam,az viszont nekem tetszett,de csak felét láttam,lehet tovább már nem tetszene :D Nem tudom,minden esetre,azért van különbség a régi és az új Freddy film között,gondolok itt az eredetire és a 2010-re [ahogy a trailert néztem]:) Tény,hogy a modernizált fajta nekem jobban bejön,viszont az eredetiben megvan az a nyersség, az a játszásmód ami ehhez a filmhez kell :)

    VálaszTörlés
  2. azt hiszem nem láttam az összes részét. nem is tudom hány van neki :$:D mindegy... de én nagyon imádtam. nagyon félelmes volt, aludni sem mertem.
    huu de nagyon régen volt... :)

    VálaszTörlés
  3. Ohh, köszönöm a kommentet, noshát igen nem mindenkinek jöhet be, én speciel imádom, bár megvan annak is az előzménye~

    VálaszTörlés
  4. köszönöm Florielle, nos igen, megesik, amgy 7 részes, az újjal együtt lesz nyolc, én nem igazán féltem tőle, olyan, nemtudom, kellemes érzést hagyott utána~

    VálaszTörlés
  5. a spam és a blog terjesztése egy dolog,de hogy pont a R.I.P-es bejegyzésem alá kellett írni hát az odabasz (Y)

    VálaszTörlés
  6. Lacika!

    Elnézést kérek a blog és a szerkesztők nevében is!

    VálaszTörlés
  7. -Abel:

    Jó kis cikk lett!

    -Lacika:

    Elnézést!

    VálaszTörlés
  8. Én láttam a Freddy vs. Jasont. lehet velem volt a baj, de én sírtam a röhögéstől. lehet a régebbi trú Freddy filmek ijesztőek, de ez kicsit sem az.

    VálaszTörlés
  9. Dirgesinger:

    Na azon én is pukkadoztam! amúgy leszel ma még? Kb 30 perc és kész a vámpíros cikksorozat folytatása! ^^

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: