2010. február 24., szerda

neo.Crysis: FELHÍVÁS!

Kedves olvasók, kommentelők, névtelen levélírók!


Ezúttal szeretnénk kérni benneteket-mi a Mortem aeternus szerkesztői-hogy lehetőleg mellőzzétek a kellemetlen hangvételű megmozdulásaitokat.Ez alatt értem a fölöttébb vulgáris hangvételű leveleket és kommenteket melyeket az utóbbi héten kaphattunk tőletek.

Szeretném azt is elmondani, hogy a negatív hangvételű levelek olvasás nélkül törlésre, a kommentek pedig moderálásra kerülnek!

Ezalatt értem mások sértegetését, a kulturálatlan megnyilvánulásokat, a szerkesztők személyének sértegetését és azok kilétére utaló célozgatásokat!

Szerettünk volna egy bizarr, de érdekes témákat feszegető olvasmányos-de anonim blogot létrehozni. Itt nem nevekről van szó, csupán egyének véleményeiről és gondolatairól, eszmefuttatásaikról, élményeikről. Az utóbbi napokban ez odáig fajult, hogy 4 kommentet kellett törölnünk az oldalról személyekre való utalás és nevek említései miatt. Igaz, nem fedték a valóságot, de ezúton is kérnénk mindenkit arra, hogy tartózkodjanak ettől, mivel senkit nem szeretnénk emiatt kellemetlen helyzetbe hozni.


Gondolkozni, kitárulkozni és elmélkedni járunk ide, és szeretnénk ha erre a továbbiakban is egy kellemes környezetben kerülhetne sor! Köszönöm szépen együttműködéseteket, és kellemes szórakozást kívánok a továbbiakban is!

1 megjegyzés:

Ezeket is ajánljuk: