2010. február 14., vasárnap

Minden szerkesztő: Bemutatkozás

Üdvözletünk, tisztelt idetévedt olvasóink!

A minap azon gondolkodtam, hogy jó lenne blogot írni. Egy helyre ömleszteni a gondolataimat, a zenéket amiket szeretek, film és zene ajánlókat írni, vagy csupán verseket amik éppen megfogtak. Néha szeretném a lelki fájdalmat leírni és bele üvölteni az éterbe azt ami éppen kínoz. Egy olyan blogot csinálni, ahol arc nélkül tehetek azt amit csak akarok, hiszen az olvasók és a megjegyzést írók is zömével arc nélküliek, tehát nem szégyenkezve kipakolni, dühöngeni, kiadni a gerjedelmet vagy éppen átadni , megosztani másokkal azt ami tetszik. Legyen az egy grafikus munkája, vagy egy fotósorozat az interneten, random gondolatokból cikket írni. Ezen gondolkodva meséltem terveimről ismerőseimnek és megszületett az ötlet: Mi lenne, ha lenne egy blog ami szinte már magazin szerű, de nem kötik szabályok. Naponta több post vagy akár heti 3, minden esetre több vélemény és tetszés több embert vonzz. Megszületett az ötlet: Csináljunk közösen egy blogot. Így alakult meg a :

Mortem Aeternus

ötlete. A célzott közönség határtalan, de mi jórészt az alternatív és kicsit sötét stílust képviseljük. Ez nem azt jelenti, hogy rossz emberek lennénk. Ugyan úgy van munkánk mint a többi átlagos embernek, nem járunk szektákba és célzott Sátántiszteletekre ( előre bocsájtom, mert részemről biztos lesznek megrázó cikkek amikbe sok mindent bele lehet képzelni-Káin) a célunk teljesen ártalmatlan. El szeretnénk néha ütni az időt, levezetni a feszültséget bizonyos keretek közt, vagy simán újságírósdit és ismeretterjesztősdit játszani. A Blogot 5-en szerkesztjük majd, íróink különböző témákban fognak értekezni a saját nevük alatt (így lehetnek majd kimondott kedvenceitek), így stílusok és hangulatváltozások keveredése lesz az oldal. Szeretnénk minél több kommentet hiszen csak úgy tudjuk, hogy olvasnak minket egyáltalán vagy sem. A visszajelzések segítenek abban hogy a témákat színesítsük és még jobbak legyünk! Ne legyetek restek hozzászólni!
Bemutatkozás:
Káin:

Én vagyok Káin, az erőszakos blogszerkesztő. Nem is tudom mit írhatnék. Nemtelen vagyok egy ember talán nem teljesen emberi gondolkodással. Azért írok, hogy megosszam veletek azokat a tanokat amik megszülettek az elmémben, azokat az ezoterikus , misztikus értekezéseket amiket olvastam és hasznosnak tartok. Ha nem ereszteném ki magamból nyilván megőrülnék tőlük, így jobb ha az őrületemet másokra is rászabadítom, talán kevesebb marad :) . Lesznek jó részt versek, zeneajánlók éppen amilyen hangulatom van Törekszem majd arra hogy teljesen őszinte legyek, hiszen nem ér semmit az egész amit csinálok ha nem vagyok az. Arc nélkül azért vagyok, mert az információk amiket kiadok magamból arc nélküli emberek számára eléggé megbotránkoztatóak lehetnek és felkavaróak, így jobb a békesség. Remélem sok olvasónk lesz és azt is hogy mindenki megtalálja magát! Ha tetszik a blog kérlek terjesszétek a linket, jó szórakozást!

Utólag csatlakozott szerkesztők:


-Line:

Hát Sziasztok!

Olvasóból lett író vagyok és maga az írás kicsit terápiás jellegű. Tőlem leginkább a pszichiátriáról fogtok olvasni, illetve ehhez kapcsolódó ajánlók, meg ami még eszembe jut. Őszintén szólva nem a tudás megosztása hanem a cikkek írása közben szerzett tudás az ami hajt. Illetve a tanulás. Ennyi elég is.

-Zombie Katie:

Bemutatkozó cikk ITT

-Meradee

-Neo CLink

Kilépett szerkesztők:

-Origa
-Blind
-Abel
-Damien
-Croix d'Ange
-
Princess Aurora
-Kaedrin
-Misantrophe Mandy

-Black Regulator
-Elizabeth
- Neo Radlen
-
neo.Crysis:
-Princess Amelya
-Shinigami
- Averil
-Radírpók
-
Vicious Creature
-Puppet Nothing else
-Nyarlathotep
-Ködhajós
-Bleeding Moonlight
-Fekete Retek
-Orcoo
-Darkness
-Gézsa
-Sis
-WintermasS
-G
- Ahowe
-Evelyn
-Kamupók
-Daems

Mindent összevetve:

Szeretnénk, ha egyre többen jönnétek olvasni. Szeretnénk, ha jól tudnátok szórakozni, megtalálni pár kérdésre a választ. Szeretnénk segítséget nyújtani a gondolkodó embereknek, szeretnénk szórakoztatni magunkat és ez által talán másokat is! Gyertek és olvassatok, kommenteljetek, terjesszetek minket!!!! A kapu mindenki előtt nyitva áll, ne féljetek belépni rajta. Fogjátok erősen barátaitok kezét. A zaj és a füst csak a performance része, a torz testek alatt pedig maga a gyönyör, a kéj és a mindent elárasztó, gomolygó halál rejtőzik. Ez csak internet, ez nem valóság. Ez csak élet, EZ NEM A VALÓSÁG!

Kellemes szórakozást kíván a Mortem aeternus csapata!

Link

17 megjegyzés:

  1. Legyetek Üdvözölve!
    Végre egy oldal, ahol keserédes gondolatainkat megoszthatjuk egymással. Sok sikert, sok olvasót!

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük!

    Reméljük jól fogod érezni magadat!

    VálaszTörlés
  3. Üdv!

    Rendhagyó módon előzetes kommentelés után jutottam el odáig, hogy a nyitó szösszenetkémet leírjam.
    Így elsőre nagyon tetszik a blog, látok benne fantáziát, és az eddigi bejegyzéseken is el tudtam gondolkodni.
    A dolog pikantériája, hogy neo.Crysis bemutatkozásában kicsit mintha magamra ismertem volna:)

    Sok sikert!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépen köszönjük! Reméljük tudjuk tartani a szintet!!!

    VálaszTörlés
  5. Szerkiknek:
    hmm ha ez egy könyv lett volna, akkor rögtön letenném a sok vessző kihagyás, s néhány helyesírási hiba miatt s mondanám hülye nyomdászok xD
    de nem teszem... Még nem teszem... előtte kíváncsi vagyok a versekre is vajon hasonló hibákat lelek-e?
    nah mindegy...
    hmm én az erőszakos spam által kerültem ide xD ami azért Zérdekes mert már egyszer ráleltem erre az oldalra... csak még nem volt kedvem rendszeres olvasónak feliratkozni... s nem is néztem annyira belülre...
    kaptok tőlem egy ideiglenes olvasást... ami talán örökre megmarad xD
    bár mondjuk nálam az a rémisztő, h az én blogomon sötét aháttér, itt meg hófehér... ÁÁÁ
    xD
    Üdv Andrew Nemhain

    VálaszTörlés
  6. -Adrew:

    Hol van helyesírási hiba? Én wordbe írom direkt, hogy ne legyen egyáltalán, talán emiatt van annyi vessző, mert folyamatosan beteszi és nehéz ellenőrizni már hajnali 3 körül XD

    VálaszTörlés
  7. nah nyerlaimhotep -nél: újjá születsz. ezt egybe kellene írni
    a vesszőket most nem írom le nincs kedvem még egyszer elovasni xD
    am a Word se megbízható... sosem... tudod olyan mint a koton xD

    VálaszTörlés
  8. Andrew:

    Nyarlathotep egyébként! :) Ja jól van, mosom kezeimet, azt nem Én írtam! ^_^

    Ezért kell fogamzásgátlót szedetni a nőddel. :P

    VálaszTörlés
  9. Sorry... remélem nem sértődik meg, csak az ő neve a legnehezebb :)
    akkor biztosan szép tiszták :)

    VálaszTörlés
  10. Hello!

    Tetszik a blog, nagyon jo otlet hogy tobben szerkesztitek, igy szinesebb es gazdagabb lessz. Orulok, hogy veletlenul ratalaltam, es hogy irasaitokon keresztul nemileg megismerlek benneteket.

    Csak igy tovabb!

    VálaszTörlés
  11. -Melinda:

    Köszönjük szépen , hogy olvasol minket! ^^

    VálaszTörlés
  12. Tetszetős oldal, véletlenül tévedtem erre a gugliból, Banksyről kerestem épp.

    "Ez nem azt jelenti, hogy rossz emberek lennénk. Ugyan úgy van munkánk mint a többi átlagos embernek, nem járunk szektákba és célzott Sátántiszteletekre" - :)) Ezt nekem is el kellett már magyaráznom párszor...

    Biztosan visszanézek még!

    VálaszTörlés
  13. -Vergiftet:

    Üdv az oldalon!

    Szeretettel várunk :)

    VálaszTörlés
  14. Újabb rendszeres olvasót szereztetek magatoknak. ^-^

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: