2010. február 16., kedd

Káin: Tükrök éjjel II.

Tudom sokat írok mostanság, de nagyon zavar, hogy félbe hagytam egy munkámat így ma ezt még befejezem. Valószínűleg elég hosszú post lesz. A szavazások állásából láttam, hogy igény van az okkultizmussal kapcsolatos bejegyzésekre, utána a könnyedebb populárisabb témákat szeretnétek, szóval az ez utáni bejegyzésem pedig valami olyasmi lesz, remélem az is megnyeri majd a kedves olvasók tetszését. Nehéz úgy írni erről a témáról, hogy vannak teljesen laikus és hozzá nem értő olvasók. Elsőként pár élményemet mesélném el nektek a tükrökkel kapcsolatban. Sokan nem félnek tőlük és nem látnak semmit ez nem csak attól függ hogy nem hisznek benne, vagy igen. Azok az emberek akik mások mint a többiek többet érzékelnek a világból. Éreznek szagokat és olyan rezgéseket amiket egy átlag ember nem. Én úgy gondolom az evolúció további előmozdítása abban rejlik, hogy spirituálisan kezdünk feljebb menni a ranglétrán. Azok akik többet látnak és érzékelnek véleményem szerint egy fejlettebb faj kezdetét jelentik. Ez a téma igen kényes, hisz a nácizmus is ebből az eszméből alakult, a 7 fokozatú spirituális ranglétrából, ami arra világít rá, hogy bár az ember egy FAJ, vannak benne FAJTÁK. Amiknél a fejlettséget a spiritualitás választja el. Tehát amikor ideszülettem felháborodtam, hogy ezekkel egy kalap alá vesznek, pl a Mónika show-ban szereplő cigányokkal nagyon nem akarok egy FAJTÁBA tartozni, de nem is tartozom, hiszen ezen a ranglétrán feljebb vagyok náluk. Egyszerű példa erre a kutyák. Ott is vannak nagyon drága és nemes fajták és büdös, koszlott korcsok is, mégis kutya a faj neve. Nem vagyunk kiválasztottak, szerintem nekünk csak az agyunk több százalékának a használata az ami mássá tesz. Az ember nem a teljes agyát használja ez köztudott tény, pár százalék használat választja el az átlagot a zsenitől! Tehát akik látnak talán nem is földre született próféták, hanem többet érzékelnek a világból. Senki sem lehet annyira öntelt, önző és buta, hogy azt hiszi csak ez a Világ, sík, bolygó létezik. Akik pedig látnak, azok tudják is ezt. Tehát akik a Tükrökkel kapcsoltban különös jelenségeket érzékelnek azok emiatt látnak és éreznek többet a Tükrökből mint az átlag ember.
SAJÁT ÉLMÉNYEK

Elsőként leszögezném nekem semmi jó nem fog abból származni hogy ha arc nélkül hazudok, nem akarom mások tetszését elnyerni vagy éppen hogy anonimok tiszteljék felsőbbrendűként az anonimitásomat! Szimplán elmesélek pár történetet amit tapasztaltam velük. Ha laikus szemmel olvassák az sem baj, sőt ha nem hiszik el az sem, de ezt próbáljuk olyan formában rendezni , hogy se engem sem pedig titeket ne sértsen meg a commentelések alatt alakuló vita. Tehát belecsapok :

1.) Anno sokszor történt meg velem, hogy negyed másodpercre elment a látásom, fekete villanásokat láttam. Mindmáig nem derült fény arra hogy minek a következtében. Nem a vérnyomásom esett le, szemészeten sem találtak semmi zavaró tényezőt, egyszerűen hirtelen minden eltűnt körülütöttem egy nagyon rövidke időre. Egyszer volt alkalmam tükör előtt állni és akkor történt ez a dolog. Magamat láttam benne egyedül és körülöttem minden fekete volt. Ez egyszer történt meg velem az életemben, de azóta sem tudom, hogy mi is történhetett. Sok hozzá értő természetgyógyászt megkérdeztem a témával kapcsolatban, de senki sem tudott kielégítő választ adni a jelenségre. Ha valaki tud egyébként erre megfelelő magyarázatot adni, arra nagyon kíváncsi lennék!

2.) Volt egy tükör a szobámban, délutáni alvást tartottam éppen, pedig nem szokásom. Nem is álmodtam, de nem is voltam ébren, ez egy olyan állapot amikor megviccelhet az agy. Akkoriban nagyon sokszor fordult elő velem a SUNDS nevű jelenség (erről majd külön is írok) a lényege végül is az hogy az ember éber állapotban halálfélelmet érez alvás előtt és nem tud megszólalni, sem pedig megmozdulni. Sokan összekeverik az alvásparalízissel, de több könyv ír arról, hogy negatív és gonosz entitások okozzák. Több akkori ismerősöm aki nálam aludt tapasztalt SUNDS jelenséget nálam, na de vissza térve sikerült akkor bekapnom egy nagyon rusnya SUNDS-t. Egy kisfiú állt az ágyam mellett rakétás pizsamában és beszélt hozzám. Minden olyan volt amilyen szokott lenni, csak az nem volt rendben hogy nem tudtam felébredni és nagyon fura baljós érzésem támadt, a kisfiú magyarázott nekem, hogy megviccel, majd a takaróm alá került és próbált bekúszni a testembe, nem mondom rendesen fájt. Rémálomnak is lehetett volna nevezni, annyi különbséggel, hogy úgy éreztem a mellkasom kiszakad a fájdalomtól, nyöszörgök és mocorgok mégsem tudok ordítani és kitörni a bénult állapotomból, halál félelmem van és nem tudok felébredni (bár nem teljesen aludtam) majd úgy ébredtem fel, hogy elképzeltem a testemből fénycsóva csap ki és amikor felkeltem félig ültem. Tiszta tudatoddal nagyon ritkán okoznak látomást ezek, kimondottan a félálmot célozzák meg. Ha ébren vagy SUNDS-nál akkor halálfélelem és bénultság tör rád, mellkasi fájdalommal. Nem pánikroham. nekem volt csoportos SUNDS élményem gyerekkoromból egy szobatársammal és teljesen éberek voltunk. Nem kell mondanom, hogy ahol állt a kisfiú egy felfelé fordított tükör volt a földön, és ez nem este történt, hanem nyáron egy késő délutáni szundizás alkalmával.

3.) Kaptam egy tükröt ami egy elhalálozott rokonomé volt. Igazi aranyszegélyes barokkos tükör. Letettem szépen a szobámba és örültem neki (Az idióta...). Idővel arra lettem figyelmes hogy folyamatosan fáradt vagyok és nagyon durva migrénes rohamok gyötörnek. A tükör az ágyam közelében volt. Este a levegő nagyon megsűrűsödött a tükör előtt és bár nem láttam benne semmit meg nem is hallottam ( 2 éve alszom ezek miatt füldugóval) 2 hét után olyan rossz állapotba kerültem, hogy természetgyógyászhoz fordultam. Elpanaszoltam neki a problémáimat és meglátogatta a szobámat. Na ez nem úgy nézett ki hogy átjött, hanem meg tudta érezni a szobámban lévő rezgéseket. Nem beszéltem neki a tükörről és nem tudta hogy hol van, de mondta Xy helynél érez nagyon negatív energiát ami egy kapuként is szolgál és természetesen ott a tükör állt. Fájt a szívem kirakni a tükröt így arrébb vittem, ahogy a közelébe mentem fejgörcsöt kaptam. Aznap éjjel álmodtam egy helyről amiről sosem tudtam. Egy létező helyen jártam csak egy másik valóságban(tele volt különféle entitásokkal) az ébredés előtt megkérdeztem a hely nevét az egyik alaktól, majd felébredve első volt, hogy google-ba beütöttem és megtaláltam a létező helyszínt , na aznap megváltam a szép kis ajándéktól. Kérdem én:
Még mindig megéri-e tükörmágiával szórakozgatni és tükröt tartani a hálószobában?

Nekem egy kis kézitükörnél több nincs, de azt is lefelé fordítom éjszakára. Ajánlom akinek van a szobájában tükör és alvászavarai vannak, takarja le estére és megoldódik egyből a probléma. Aki nem érzékeny az energiákra, nem lát és nem érez természetfeletti dolgokat, azokra nem hat.


Egy érdekes könyv

Mint említettem van egy jó könyvem a témával kapcsolatban, akik kedvelik az okkult irodalmat azoknak bizonyára ismerős Dr. Raymond A. Moody neve. Az Élet az élet után című könyve óta már 20 éve folyamatosan ír jobbnál jobb könyveket a témában. Az egyik könyve különösen nagy figyelmet szentel a Tükrökkel való "babrálásnak,,. Ez a könyv a :

Kedves kísértetek

címet viseli magán.
Az író rengeteget kísérletezett a tükörnézéssel és ez által átélt élményeit írja le és nem csak ő , hanem különböző reális gondolkodású embert kitettek a dolognak, tehát érdemes megkaparintani. Leírja a történelmi visszatekintését egészen az ókori görögöktől Erzsébet királynőig. Szibéria tunguz sámánok, kelták, minden egyéb téma feljön benne, érdemes tehát megvenni. Mondjuk már alig lehet kapni, mi antikváriumból szereztük be a könyvet.

Mivel fogalmam sincs, hogy a téma mennyire emészthető fontosak lennének a visszajelzések a cikk kapcsán az esetleges III. rész miatt!

33 megjegyzés:

  1. Én olvastam ezt a könyvet. Igazán remekmű, mint Moody minden könyve. Ha jól emlékszem a nyaralójába megcsinálta A delphoi jósda hasonmását tükrökkel. A tükröket olyan szögben állította be, hogy aki elé ült nem látta magát benne, hanem a mélyére látott. Talán a színük is más milyen volt, sötétebb de ebben már nem vagyok biztos. Aki oda látogatott, találkozhatott halott hozzá tartozójukkal aki a tükörből jött ki a látogatójához. Nagyon rég olvastam, tudnál erről részletesebben írni?
    Köszönöm.

    VálaszTörlés
  2. A delphoi jósda felirata: "Gnóthi szeauton"
    - Ismerd meg önmagadat!

    "Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaidat,
    ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg tetteidet,
    ügyelj tetteidre, mert azok szabják meg szokásaidat,
    ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemedet, és
    ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat."

    VálaszTörlés
  3. olyan nekem is szokott lenni,h félálomban vagyok,látok mindenféle rémeket és nemtudok felébredni :/ üvöltenék,de nem tudok.aztán nagynehezen sikerül ébernek lennem,de utána meg félek visszaaludni.teljesen pánikba esek,lever a víz meg remegek.
    múltkor jött egy pasi hozzánk és felmérte a vízereket,és ő mondta h takarjam le,meg tegyek az ágyam alá alufóliát.

    VálaszTörlés
  4. -Lilith:

    Na akkor lesz 3. rész amiben bővebben írok erről! :)

    -Bunny:

    Amikor ilyen történik veled, képzeld azt, hogy egy kékesfehér fény tör ki a testedből, a kezeiden jön ki, a mellkasodból és a homlokodból: AZONNAL FEL FOGSZ ÉBREDNI!

    Hát nekem is néztek vízereket, de ha az ágy alatt van nem alufóliát szoktak javasolni, hanem hogy rendezzed át a szobát! (Húzzad el az ágyat, stb)

    VálaszTörlés
  5. ŐK megérzik azt, ha valaki "gyenge" védelemmel rendelkezik, és a félelem a legerősebb vonzóerő a számukra. Van ellenszered ellenük?

    VálaszTörlés
  6. Dirgesinger:

    Én ugyan így vagyok ezzel, már kiskorom óta! nagyszerű, hogy nem csak én gondolom ezt, mint a sok hülye akik azt hiszik minden entitás csak egy halott ember lelke aminek segíteni kell -.-

    Erről majd írok cikket! ;)

    VálaszTörlés
  7. aham,köszi,de sajnos tök pici szobám van,nemtudom átrendezni.na megpróbálom ezt a fény cuccot,talán eszembe jut majd a nagy rémképek közepette ><

    Örülök h foglalkoztok ilyen témákkal is,máshol nemnagyon tudok utánanézni,szombathelyen lakom ez a könyvtár egy rakás szar,neten meg nemtalálok értelmes válaszokat.

    VálaszTörlés
  8. -Bunny:

    Neten ne is keressél mert kb RTL klubbos cikkel versenyző szarokra akadsz , ahonnan tudsz könyveket szerezni, amik tényleg jók , az a

    http://www.antikvarium.hu/ant/rkeres.php

    VálaszTörlés
  9. Lehet kapni egy " Trezoner aurapajzs" nevű cuccot. Nem tudtam bemásolni róla a szöveget, mert letiltott. Állítólag ez jó az ágy alá rakva, a víz erek ellen. Az alufóliába én is kételkedem :D
    Itt az oldal linkje: www.magneter.org
    A mágnes terápiás termékeknél találjátok. Remélem tudtam segíteni, bár én még nem próbáltam, csak hallottam róla.

    VálaszTörlés
  10. Káin!

    Én azt hiszem, hogy sok, sok holt lélek van akiknek valóban segíteni kell/lehet az erre "alkalmas" embereknek, talán az ilyen lelkek vannak legtöbben, de hogy vannak mások is, az bizonyos. és letagadni a létezésüket vétkes könnyelműség.

    Várom a cikket:)

    VálaszTörlés
  11. Dirgesinger:

    Igen, ez tény hogy vannak de én képtelen vagyok rajtuk segíteni. Kiskoromat rettenetesen megkeserítették és nem tudok sajnos jó szívvel állni hozzájuk. Elismerem nem szép dolog...

    Na majd sort kerítek rá, csak befejezem a tükrök sorozatot. Azt hiszem 3 részes lesz.... Bár az egynél azt mondtam 2 ) XD

    VálaszTörlés
  12. Ez a dolog nem kötelező... van aki egészen másként "szolgál" szóval nem hiszem hogy emiatt rosszul kellene magad érezni.

    VálaszTörlés
  13. Dirgesinger:

    Hát igazad van. Én csak elzavarom őket :D

    VálaszTörlés
  14. én azt mondom legyen még sok-sok ilyen téma. imádom :)

    VálaszTörlés
  15. florielle:

    Jól van! :D Rajta leszek az ügyön, csak másról is kell írni mert ugye a szavazás... XD

    VálaszTörlés
  16. ahogy látom a szavazás is úgy áll, hogy a legtöbben ilyen témát akarnak :P xD persze tudom, hogy nem lehet csak ilyenről írni... :)

    VálaszTörlés
  17. florielle:

    Áhá! hívtátok az ismerőseiteket és felnyomtátok a szavazást! :D

    Nem, amúgy tényleg sok ilyet fogok írni, mert nekem ez a központi témám, csak vannak kevésbé befogadó emberek és kezdésnél nem akarok már rögtön emberrabló "náci,, pszichopatának tűnni :D

    VálaszTörlés
  18. Bár jómagam hajlamos vagyok nagyon szkeptikusan állni sok mindenhez, érdekes cikket írtál, szívesen olvasnék még ilyen jellegűeket.
    Emellett ajánlanám Gaál Viktor 'Arche' című regényét - bár utalásokon kívül komoly okkult tartalma nincs, igen hasznos dolgokra tud megtanítani arról, mivel mennyire érdemes játszadozni.

    Szép estét.

    VálaszTörlés
  19. -Ilyasviel:

    Köszönöm szépen!

    Még nem hallottam erről, na majd meg is nézem magamnak! ^^

    VálaszTörlés
  20. na volt "szerencsém" kipróbálni éjjel a fény-dolgot.elég nehezen ment,de aztán felébredtem.
    szokásos lidércnyomás.
    mostanában már szinte mindennapos.nektek milyen időközönként szokott lenni?

    VálaszTörlés
  21. ★Bunny★ :

    Megtennéd, hogy részletesen leírod ide a menetét meg hogy mit érzel? talán tudok neked segíteni! Nekem akkor volt amikor nem csináltam magamnak kellő védelmet és nagyon gyenge lelki állapotban voltam!

    Ha félsz a jelenségtől, azzal is beidézheted. Pont a félelemből táplálkozik ez a fajta entitás!

    VálaszTörlés
  22. Úgy kezdődik,hogy mikor kezdek elaludni,olyan félálomban már rámtör a félelem.olyan érzés mintha nem lennék egyedül.aztán késöbb mikor elalszom,felriadok ilyen álomszerű képekből,pl: hogy áll mellettem vki vagy felémhajolnak,megérintenek.nemtudok megmozdulni,felébredni vagy kiabálni.bár orditozni azt elég gyakran szoktam,vmikor arra ébredek vagy anyám felébreszt,mert ő felébred rá.másik szobában alszik,na gondolom akkor a szomszédok is hallják (y) éljen a panellakás -.- .
    aztán mikor ilyen rémálmokból felébredek-ordítva-sírva-akkor alig kapok levegőt,remeg kezem lábam :S
    volt olyan is,hogy fel akartam kapcsolni a villanyt és pont akkor durrant ki az égő vagy ment el az utcában az áram...ááááááá

    röviden ennyi.még voltak cifra dolgok,de azt hosszú lenne leírni :/

    VálaszTörlés
  23. -Bunny:

    Ez SOUNDS jelenség! Ígérem írók róla nemsoká, amit javaslok ne félj mert a fénnyel AZONNAL ki tudsz lépni ebből az állapotból!

    VálaszTörlés
  24. LittleDevil | Meti2010. április 6. 12:48

    Naszóval az ágyam mellett van egy szekrény a falnál és a középső részén van egy tükör és álltalában h ha fekszem és túl hamar felkelek és kimegyek a szobán (elsétálva a tükör előtt) álltalában kicsit szédelgek. most pontosan nem nagyon tudom mi mert Én sztem kimegy a fejemből a vér és azért mert hát túl gyorsan pattantam ki az ágyból.:/
    És asszem említed h háton fekve fordultak elő a SUNDS jelenségek. Most ez lehet h kicsit bénán hangzik ,de akkor ki lehet küszöbölni úgy h az oldaladon fekszel?:D
    (V csak én vagyok ien barom állat h inre gondolok?:) )

    VálaszTörlés
  25. -Meti:

    Nekem oldalt fekve is volt már :D.

    Szerintem takard le a tükröt és menj úgy el mellette, aztán meglátjuk mi lesz.

    VálaszTörlés
  26. LittleDevil | Meti2010. április 6. 15:14

    Káin:
    Hasonfekve?:D

    Okés:)Köszi:)

    VálaszTörlés
  27. -Meti:

    Ha jön akkor jön. :D Legalábbis szerintem.

    VálaszTörlés
  28. 1. Sztem csak pillanatnyi látászavar.
    2. Alvásparalízis, velem is előfordul, néha halálfélelemmel, néha meg csak kellemetlen h nem tudok mozdulni.
    3. Placebo illetve "nocebo" hatás, tehát csak a meggyőződésed miatt zavarnak a tükrök.
    (És ez tényleg így működik, pl egy náthással elhitatik hogy a nekiadott szőlőcukor valójában C vitamin és megyógyul tőle akkor tényleg meggyógyul. :D
    Méghozzá gyorsabban mint az akivel tényleg C vitamint szedettek csak nem tud róla.
    A migrén pedig nagyon gyakori a nocebo eseteknél.)

    VálaszTörlés
  29. -Kaldvi:

    Kérlek tarts tiszteletben a véleményemet erről. Nem tudsz meggyőzni, ha hülyének nézel, ha hazugnak. Ezeket ne nekem írjad légyszíves.

    Nem fogok erről vitatkozni.

    VálaszTörlés
  30. Bocsi nem állt szándékomban bármiféle beszólás vagy ilyesmi :(
    Ilyenről viszont nem hallottam még mint ezek a jelenések a gyerekekkel.
    Meddig tartottak?

    VálaszTörlés
  31. -Kaldvi:

    Semmi baj én vagyok már túlérzékeny, az idegeim kicsit szanaszét vannak :D

    Nekem még tartanak ezek, kiskorom óta. Most jelentősen csökkent, hogy tudatosan lezárom a dolgokat.

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: