2010. február 27., szombat

Káin: Filmajánló

Nos mivel régen gusztustalankodtam filmművészeti szempontból nézve (lol) eljött hát az ideje egy újabb gore remeknek a bemutatására. Mikor megnéztem a rossz minőségén és régies kivitelezésén túl tudtam lépni, mert olyan élethű volt az egész, hogy felállt a hátamon a szőr. Gyenge idegzetűek ismételten stoppoljanak egyet, mert most is egy snuff filmet fogok az orrotok alá dörgölni!, ráadásul japánt ! (Amerikában botrányt is keltett, mert azt hitték, hogy igazi-de nem az! ) Nem is húzom tovább az időt!!! Jöjjön hát a Guinea Pig sorozatból a :

FLOWERS OF FLESH AND BLOOD:

A Guinea pig egy 1980-as évekbeli horrorfilm sorozat. Fake dokumentum filmeket akartak készíteni, így egyben snuff és gore is. 1991-ben Charlie Sheen (lol) látta a Flowers of flesh and blood-ot és jelentette az FBI-nak. :D Kb. akkora botrányt keltett mint a Cannibal Holocaust.

Azért ezt a részt emelem ki a sorozatból, mert szerintem ez a legbrutálisabb. Egy japán sorozatgyilkos elrabol egy nőt és házi videó szerűen felvéve megkínozza. Mindezt olyan élethűen, hogy jött a szokásos hajhagymafájás és ujjzsibbadás. :D Külön kiemelem azt a jelenetet amikor a lány két kézfejét vágja le és a csontot kicsit meg kell segíteni, hogy eltörjön XD. Akkor én magam is befogtam a fülemet. :) A film keletkezéséről:

"1985 áprilisában a tókiói bizarr-karikaturista, Hideshi Hibino egy nem mindennapi csomagot kapott egy névtelen rajongójától. A csomagban egy film volt, 54 fényképpel és egy 19 oldalas levéllel. A levélben leírtak egy rettenetes bűntényt, egy ismeretlen előadásában, egy titkos helyen. A film eredetinek tűnt. Az azonosítatlan férfi darabokra szeletelt egy nőt, majd a gyűjteményébe rakta. A filmet mások nem látták."

Hideshi Hibino feldolgozta az anyagot, és elkészítette ezt a fél-dokumentumfilmet a képek és a levél alapján.,,

Hát igen érdekes történet, meg kell hagyni, tényleg csak azok nézzék meg akiknek pl sikerült a Mordum-ot megnézni (régebbi ajánlómban olvashattatok róla). Mert nekem ez annál is keményebb volt valamiért. Azért durva mert a lány kap egy szupi kis érzéstelenítőt amitől nem érez semmit, s így szeletelik fel szépen apránként, hogy közben tudatánál van.

-Akit érdekel a többi részről írt kritika és ízelítő nézzen ide:

http://videodrome.freeblog.hu/archives/2008/01/30/A_Guinea_Pig_sorozat_attekintese/

-Örömmel közlöm veletek, bár a legeleje nincs fent (elfogás) , de itt megnézhetitek a filmet :D:

http://video.google.com/videoplay?docid=-4195718087786063524#

-Egy oldal a sorozatról:

http://www.mandiapple.com/snowblood/ginipiggu.htm

Remélem, hogy a vérszomjas olvasóink igényeit újfent kielégítettem, tényleg csak ajánlani tudom a borzongani vágyóknak. Gyenge idegzetűek és 13-15 évesek ne nézzék, ha mégis akkor jól jegyezzétek meg gyerekek :

EZ NEM IGAZI FILM!

13 megjegyzés:

  1. :D Hehe :D Kösz Káin egy újabb filmért ^^ Nyámi :D :D Megleltem az Imprintet,[most is ugyanolyan hatással volt rám,mint régebben,egyszóval imádom]már csak a másikra várok :D Nem tudom pontosan mi a címe :D [Valami Khei a gyilkos..] Elhozza nekem egy barátom ^^ Yeaaah :D
    Ezt is megkeresem :D Tetszenek az olyan horrorok amiben nem látszik,hogy bábuval dolgoztak,a bábusok olyan műek :| :D Ez am.szerintem is csak erős idegzetűeknek való,meg aki már sok horrort nézett [mint ÉÉN] :D másnak nem nagyon,mert az be lesz tojva :D xD Remélem sok ilyen filmajánlód lesz[horror] te mindig jól teljesítesz ilyen téren :D
    u.i. : Látom gyűltek a rendsz.olvasóid :d ha nem gond még én is buzdítok pár embert ide :D :)

    VálaszTörlés
  2. -Cukorka:

    Juj nagyon köszönöm! Ráállok a témára és igyekszem több gore és snuff filmről írni! :D

    Jaj de jó! terjessz csak minket! Nagyon szépen köszönöm a dicséretet! Féltem nem mindenki lesz vevő a filmekre :D.

    VálaszTörlés
  3. Huh, egy videós portálon már láttam a csonkítós részletet, amiről írtál. Eredetiként volt feltüntetve -.- persze egyből leesett, hogy nem az. :) Bizonyos vérmennyiségi és egyéb észrevételek miatt. Meg persze tudtam, hogy ha eredeti lenne, nem is lehetett volna felrakni az portálra. De azért élveztem. :D Jól meg lett csinálva, és köszi az infókat, így tudom merre keressem az egész sorozatot. Örök hála. :)

    VálaszTörlés
  4. az portálra = a portálra

    xD

    VálaszTörlés
  5. -Nightmare:

    Charlie Sheen igazinak hitte :DDDD

    VálaszTörlés
  6. OMG xD Hát, talán nem figyelt a részletekre...

    VálaszTörlés
  7. -Nightamre:

    Azért gondolj bele, ez a 80-as években jelent meg, ahhoz képest durva :D

    VálaszTörlés
  8. Na igen, ahhoz képest nagyon élethű lett. :D

    El tudom képzelni, mennyi vulgáris kifejezéssel illették a gyilkosok szerepében játszó színészeket. Már a videó alatt is olyan kommenteket olvastam, amelyekben az anyukájukat szidták, vagy épp azt ecsetelték, hogyan kéne őket kivégezni...

    VálaszTörlés
  9. -Nightmare:

    Gondolj csak a 80-as évekbeli horrorfilmekre. Mennyire szarok voltak már. :D

    Ez csak országunk szegénységi bizonyítványa...

    VálaszTörlés
  10. Vérszomjas egy kis bestia vagy :) Ilyen filmekről ilyen kis aranyosan elcsacsogni... :)

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: