2011. június 2., csütörtök

"kamupók": Műhelytitkok II.

Már említettem, hogy ma egy homeopátiás, otthon elkészíthető készítményt fogok elétek tárni.
Először is tisztázzuk, hogy a homeopátiás készítmények min is alapulnak. Talán még emlékeztek arra, amikor védőoltást kaptatok (na jó, én sem emlékszem már rájuk). Aminek az volt az alapja, hogy védettséget fogunk élvezni azokkal a betegségekkel szemben aminek egy parányi részét belénk fecskendezik és a szervezet immunrendszere kidolgozza ellene a saját anti-testeit.


Nos, a homeopátiás szerek is a "kutyaharapást szőrivel" hatásra építenek, mivel a szervezetünk természetes védekező képessége sokkal többet ér, bármiféle "összeeszkábált", mesterségesen előállított készítménynél. Ráadásul pusztán a hitünk is képes arra, hogy az orvos tudomány számára drasztikusnak értékelt helyzeteket is túléljünk, feltéve persze ha elég erős bennünk az élni akarás és az élet igenlés. Ezért működik a placebo hatás is, mi magunk teremtjük meg a betegségeket és azok ellenszerét is egyaránt, pusztán a gondolatunkkal. Az viszont sosem baj ha ismerjük valaminek a működési elvét és használunk egy kevés segéd eszközt. Ezek közé tartozik az Urino terápia, vagyis a vizelet terápia. Ez abból a feltevésből alakult ki, mert a betegség információját a vizeletünk tartalmazza és ürítéskor távozik belőlünk, a másik folyadék amiben biztosan jelen van a vérünk. Valójában csupán csak egy nagyon aprócska részére van szükségünk a betegségnek, az információjára. Ezt hígítással érhetjük el.

A már az előzőekben ismertetett deutérium mentes vízre van szükségünk, valamint 6 darab kémcsőre és egy szemcsepegtetőre (ezeket be lehet szerezni a patikából).

A vizeletünknek a középső részét kell felfogni valamiben.Ennek egyetlen cseppjére van csupán szükségünk, amit az egyik kémcsőbe helyezünk. A deutérium mentes vízből cseppentünk 9 cseppet ugyan abba a kémcsőbe. Ezek után felrázzuk, de speciális módon. Ennek módja az, hogy lefogjuk hosszában, hüvelykujjunk az alsó végén legyen, mutató vagy középső ujjunk a nyíláson és minden egyes rázásnál a hüvelykujjunkat az asztalhoz ütjük, összesen 28-szor úgy, hogy csak a csuklónkat használjuk (ne kérdezzétek miért ezekkel a számokkal dolgozunk, nem tudom a tematikáját). Remélem mindenki eltudja képzelni a műveletet. Ha végeztünk akkor egyetlen cseppjét vegyük ki, tegyük a következő kémcsőbe, majd 9 csepp deutérium mentes vízzel hígítsuk tovább és ismételjük meg a műveletet, egészen a az utolsó kémcsőig. Ezek után a felhígított folyadékot öntsük át egy tárolóba. Minden nap egyetlen cseppjét helyezzük a nyelvünkre. A tárolásával kapcsolatosan sajnos nem kérdeztem rá, biztosan elhangzott, de nem jegyeztem meg, majd rákérdezek és kiegészítem amikor hozzájutok az információhoz, de gondolom ha hűtőben tároljuk nem ártunk neki, elvégre a vakcinákat is ott tárolják.

Működése pedig a leírtak alapján, úgy működik, mint a védőoltások, a betegség információja ami ellen felléphet a szervezet védekező rendszere és kifejlesztheti a saját "ellenszerét". Végezetül, aki akarja kiszámolhatja, hogy mennyire lett felhígítva a készítmény, tehát a vizeletünk már nem igazán található meg benne, végül a homeopátiás készítményeken található számok arról árulkodnak, hogy mekkora a hígítás aránya.

5 megjegyzés:

  1. Na ha megittad a pisád szólj milyen volt :DDDDDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  2. A készítményt vérrel is lehet "gyártani" ha valaki ennyire kényes :]

    VálaszTörlés
  3. -Kamupók:

    na az egy fokkal jobban hangzik XD

    VálaszTörlés
  4. Rögtön sejtettem, de ha jobban megnézed a hígítás arányát akkor rájöhetsz, hogy vizelet lényegében nincsen már benne :]

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: