2011. június 3., péntek

Káin: Játékajánló

Plants VS Zombies Ingyenesen Online!

Sziasztok!

Ma egy nagyon fasza játékot fogok ajánlani nektek, szerintem amúgy sokan ismeritek. :D A kinézete nagyon aranyos, olyan mint egy flash, a teljes verziót kulccsal le lehet tölteni piratebay-ről. Én egy nap alatt eljutottam a 3-as levelre, addig nem para viszont a 4-es vége és az 5-ös kurva nehéz XD. A játék stratégiai, lehet a kinézete aranyos és nem tűnik komolynak de a vége felé üvöltve káromkodott mindenki (úgy toltuk hogy én számítógépen a barátnőm meg mellettem laptopon -igen kockák vagyunk, sőt a minap lementünk inni éjjel, vettünk egy üveg Jim Beamet a Tescoban mert volt hozzá léggitár:



http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/249314_1829884979367_1007623878_31577717_943928_n.jpg

és kitaláltuk leülünk az utcára zenét hallgatni és inni . A szépséghiba az volt, hogy mindezt Csepel cityben ahol megtámadott minket egy bolond mert a PSP-ről Infected mushroom-ot hallgattunk és felizgatta X'DDD , elfutottunk egy Spar -ig ahol elbujtunk -jött utánunk- majd mikor tiszta volt a terep leültünk és a program ivással összekötött jrpg-zésébe fulladt a téren XDDDD). Na de vissza térve, bemutatom nektek ezt a fasza kis játékot, nem foglal túl sok helyet ezért érdemes leszedni unalmasabb estékre!


Plants VS. Zombies

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT5EcIU5HdH5abxOS2vE2IX2wwyXl8FiztVCNpFz2nrmPfzRP2XYg

Egyik szintén kocka-lány ismerősöm ajánlotta, hogy próbáljam ki, meg is kaptam pendrive-on. Hát mondanom sem kell egy nap alatt eljutottam a level 3 végére XD. Az elején nem tűnt nehéznek bár ott is, ha nem volt kiépített stratégia a zombik megzabálhatták az agyunkat :D. A játék az alapjátékon kívül rengeteg extrát tartalmaz. Sok mini game és puzzle van benne amiért plusz pénzt kapunk és lehet vele venni skilleket, növényeket csapdákat a boltban. Mi több még egy saját zombi avataros extra is megnyílik benne, amiben elkészíthetjük magunkat zombiba, íme:

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/249391_1812547185933_1007623878_31554123_6558095_n.jpg

A játék lényege az, hogy van egy kis kertünk amit ellepnek a zombik, ezt a kertet meg kell védeni (növényekkel) különböző zöldségeket kapunk amik egyre bikábbak ahogy haladnak a pályák és egyre több mindent tudnak, a napfénnyel tudunk kirakni növényeket és van külön napraforgó ami szintén termeli a napfényt. A növények skilljeinek növekedésével egyenes arányban nőnek a zombik fajtái és erősségei is. :D Nekem a játékban az 5/8-as pályától volt folyamatos szopás mert egyszerűen nem tudtam azt a zombit leölni akinek a hátán egy kis zombi ült XD.

http://hardcoregamer102.files.wordpress.com/2011/01/plants-vs-zombies-001.jpg

A másik nagy nehézség az éjszakai pályák, amikor ugye nincs napfény és gombákkal kell lőni meg napfényt termelni, na ott majd szerintem többen ki fogják tépni a hajukat XD. Egyébként aki elakadna a youtube-on rengeteg walktrough videó található csak én nem használtam őket mert nem akartam cheatelni így inkább Facebookon káromkodtam tele az üzenőfalamat X'DDD.

Akit érdekel a stratégiám: Én mindig napraforgó ültetéssel kezdtem, minden sorba elég egyetlen egy és a házhoz legközelebb eső kockába raktam. Ez után olyan növényt ültettem elé ami lőtte a zombikat értelemszerűen abba a sorba raktam mindig egyet ahonnan jöttek. Ha ez megvolt ezek elé (jó sok kockával) egy krumplit raktam ami védfal volt és mögötte mindent teleraktam támadó növénnyel vagy csapdákkal/aknákkal (minden sorba egységesen) :D. Én ezzel jutottam el a level 3-ig egy nap alatt. XD Akinek tetszik a játék az elérheti : ITT

trailer

2 megjegyzés:

  1. Basszus, erre nagyon rákattantam :D mit nekem vizsgaidőszak, miközben zombikat is lehet gyilkolászni XD

    VálaszTörlés
  2. Nikolaos:

    Hallod én sem tudtam abbahagyni XDDDDD

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: