2011. június 15., szerda

Káin: Felhívás

http://www.flash-screen.com/free-wallpaper/uploads/200910/thus/1256629213_470x353_cute-red-hair-anime-girl.jpg
Sziasztok!

Már rég volt hogy nyilvánosan ugattam, de most muszáj leszek. Felvettem vagy 5 új szerkesztőt és ebből ketten dolgoznak. Mi több a régi szerkesztők már meg sem mozdulnak (oké Kamupók tudom hogy miért de pl Darkness-t nem vágom). Anno mindenki nagy sebbel-lobbal jelentkezett minek az lett az eredménye hogy jóformán 3-an nyúlunk a bloghoz.


Én elhiszem hogy dolgotok van, én is dolgozom , napi 3 órát utazok még mindig , sőt szombaton is dolgoznom kell mégis írok. Ezt nem várom el másoktól de könyörgöm akkor ne jelentkezzetek olyanra amit képtelenek vagytok teljesíteni. Azért vettelek fel titeket hogy heti 1 cikket (ami szerintem nem nagy kérés) kisajtoljatok magatokból!

Ha tudtátok nem fog menni nem értem minek kellett jelentkezni. Tisztlelettel megkérek minden offline szerkesztőt jelentkezzen vagy ez alatt a post alatt kommentben hogy most fog-e írni vagy sem, vagy írjon nekem mailt a kainthesnake@freemail.hu-ra, vagy Facebookon írjon rám (Varga Kamilla) de valami visszajelzés jól esne hogy mi a tököm van. Nem para ha kiléptek de fölöslegesen ne legyen ott a neveteket mert lehet helyettetek már rég lenne egy aktív szerkesztő. Előre is köszi az őszinteséget!

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQRZudxe9Bmq4yfoa3fkeb8ChgdSWKYC-Q5tlRWw6-LQyeJoqSh

11 megjegyzés:

  1. Gép problémáim voltak, ma 9re mentem érte! De vagyok, írok, maradok! Holnap jelentkezem egy cikkel! Mostmár, hogy jó a gépem (jobb, mint újkorában) az írással nem lesz gond!

    Darkness

    VálaszTörlés
  2. -Darkness:

    Ennek örülök, légyszi ha máskor off vagy szólj előtte mert nem tudom mi a bánatos faszom van és ideges leszek :D

    VálaszTörlés
  3. Mikor lesznek már "nem evilági" cikkek? :))

    VálaszTörlés
  4. Meow, szombatonként tudok írni, mert még mindig utazgatok, remélhetőleg június 20-a után tudok normálisabban és többször is írni. x

    VálaszTörlés
  5. Ha van üresedés, szívesen írnék.

    VálaszTörlés
  6. Jelentem alássan pénteken vagyok és írok is, mivel rohangálok én is és itthon kevesebb időt töltök, mint a gyerkőc születése előtt. A hétvégén (szombaton és vasárnap) ismét tanfolyamon veszek részt szóval lehetséges, hogy előrukkolok valami olyasmivel is amire J.D kíváncsi :]

    VálaszTörlés
  7. Kamupók írj valamit kérlek,de csak hétfőn leszek,addig van időd ;)Megyek az osztrák hegyekbe riogatni a "sógorokat" és "sógornőket"...:D

    Kellemes hétvégét mindenkinek!

    VálaszTörlés
  8. -Janezz:

    Majd ha e világi időben érek haza max akkor de arra gondoltam kár belé és nem fogok írni ,hacsak nem ha nagyon rámjön.

    Jó hétvégét! :3

    -Daems:

    Ez tökre nem neked szólt, te írsz minden héten . :D akinek szólt az nem írt. Még kapnak egy hetet és sorba törlöm őket szó nélkül. Eléggé felbasztam magamat.

    -Darkhero: Légy résen mert tuti lesz :DDDD

    -Kamupók:

    király :)

    VálaszTörlés
  9. Én vagyok, csak még nem sikerült befejeztem a Pirszinget a kígyónak begépelését, félig meg nem akartam felrakni, viszont nem volt/nincs időm, mert jövő hét szerdán záróvizsgázom.

    Nekem még nem nagyon sikerült belejönnöm a cikkírásba, szeretném folytatni, de mindig egy csomót kell gondolkodnom azon, hogy mire lennétek kíváncsiak, stb.
    Most először csinálok ilyet, nem akarom abbahagyni, de ha valaki nagyon nagyon szeretné ezt csinálni, átadom a helyem :)

    VálaszTörlés
  10. Sőt, igazából van egyáltalán igény a könyv- és színházajánlókra?

    VálaszTörlés
  11. -Fekete Retek:

    Szia!

    Örülök, hogy írtál, akkor már nem 5-en maradunk hanem 6-an :D.

    Szerintem van rá igény. sokszor én sem tudok miről írni de megerőltetem magamat, Általában arról írok ami érdekel de nem vagyok vele tisztában így még utána is keresek magamnak. Nekem így született sok témám.

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: