2011. június 7., kedd

Daems: Beteg Lelkeknek Való Füves Kertecske

/szerkesztés alatt/

5 megjegyzés:

  1. Szia!

    Nagyon tetszett a cikk, külön köszi hogy használtál hozzá példaként XD (Y).

    Rajtam is kiakadnak amúgy hogy miket hallgatok meg ilyenek, pont amiatt ahogy kinézek, szinte hihetetlen.

    Amúgy szerintem sokan a cikk hosszúsága miatt nem fognak reagálni meg mert nem sokan tudnak angolul :(.

    MIndegy , én várom a következőt!!!!

    VálaszTörlés
  2. Mi az, hogy nem sokan tudnak angolul? Mindenki érti és beszéli az angolt és a németet :] ez alap a magyaroknál vagy tévednék? Gondoljunk csak a szlengekre, sőt francia, olasz, spanyol nyelvezetet is használunk (időnként pedig még távol keleti halandzsák is lehagyják szánkat). Most mond meg melyik az a nyelvezet amelyik ennyire képes lekoppintani és használni a többi beszélt nyelvet?

    Jelentem a pszichológia mindig is érdekelt szóval örülnék ha esetleg egy picit abba is belekóstolhatnák.

    VálaszTörlés
  3. Elég érdekes a gondolkozásod.. sőt ahogy olvastam egy elég gyenge embernek tűnsz nekem, leszarni mindent és mindenkit..

    Káin irt multkor az EGorol, pont ez jutott eszembe, "az ego elhiteti veled hogy jó minden ugy ahogy van" nem, egyáltalán nem jó hogy mindent leszarsz... de a te dolgod, csak nem tudom minek irtad ezt ide nekünk.. vagy mi értelme volt ennek.. szar az egész elképzelésed az életről:D Olvasd el Káin szavait inkább.. hátha tanulsz valamit.

    ui: Nem fogok ide többet írni, és veszekedni, de ez annyira felbaszott agyilag h nem bírtam ki h ne kritizáljak.. sohasem volt még itt blog amire bármi rosszat is irtam volna... Mellesleg igen, nem mindenki tud angolul, én spanyolt tanulok, és igen alig alig értettem belőle valamit, ez amúgy is egy magyar oldal és nem angol..

    VálaszTörlés
  4. kamupók" :

    Sajnos nem alap :DDDDDDDDD. De örülök ha az kezd lenni.

    Névtelen:

    Hát lehet kicsit félreértetted nem? :-s Nem szeretnék ilyen feszültséget csak mert más a véleménye neked vagy neki vagy nekem. Mindenkinek más nyilván a gondolkodása, van aki így él van aki úgy, de azért ne bántsuk meg. :)

    Én is gyenge ember vagyok mert saját a magamat pusztítom miden nap azzal az önutálattal ahogy élek. Szerintem ez is gyengeség.

    Nyugodtan írhatsz ide, hiszen névtelen vagy ha máskor építő jelleggel írsz akkor sem tudjuk ki vagy :). Nem a blogra írtál rosszat itt van 7-8 szerkesztő és mindegyik másik ember. Ez a blog egy üdítős gép van hogy Sprite jön vagy Fanta vagy Cola :D. Ezen belül biztos van amit szeretsz, van amit nem.

    VálaszTörlés
  5. Köszi a kommenteket (igyekszem reagálni mindegyikre), ma egy rövidebbet írok és nem személyeset (azt inkább hanyagolom, mert ha valaki nincs egy adott szituációban, annak hiába mondom, meg szerintem mivel Káiné a blog, ez a jog őt illeti meg, mivel ez nagyrészt az ő közönsége, az ő stílusa miatt olvassák a blogot, de azért köszönöm a támogatást neki), mert tudom, hogy a mostani gondolkodásmódom felhúz egy-két embert. De ez van, eleget görcsöltem mások miatt, túlságosan kritikus voltam magammal szemben, stb, ezt igenis abba kellett hagynom, szakember javasolta - és jobban is érzem magam, ha gyengének tartasz, ha nem (végülis te vagy most "felbaszva", de látod, válaszolok, úgy látszik, mégsem szarok le mindent).
    Egyébként az volt a cikk lényege, hogy merj változni, ha éppen arra van szükséged. Ergo NEM CIKI, HA NEM VAGY "TRÚ". Mert lehet, hogy ma oltogatod magadban a drogozó tizenéveseket vagy az "üres" plázacicákat, de szerintem mindenkinek van egy korszaka, amit hadd éljen már ki (sohasem lehet tudni, hogy ki milyen valójában, például te most teljesen elítélhetsz a cikk miatt, de csak volt oka annak, hogy olvastad).
    Nem oltásként, de Magyarországon éppen ez a baj, a szubkultúrákon belül is mindenki nagyobb egyéniség akar lenni a másiknál, az alternatívabb emberkék meg minél mélyebb gondolkodásúnak akarnak tűnni és gyakran látszik, hogy ez erőltetett (nem minden esetben). Igenis merjünk annak örülni, ha jó idő van, ne nézzük már le az utcán csámpázó szöszit, jó lenne már leszarni az idióta íratlan törvényeket és békében meglenni feszengések nélkül. Ez akart az üzenet lenni: nem kell mindig a feneketlen tó mélyén keresni az élet értelmét (mert nem találod meg az örök sötétségben), amikor azt élvezni is lehet, akármennyire értelmetlennek tartottuk ezelőtt (néha az élet apró dolgai tudják a legnagyobb örömet okozni). Hangsúlyozom nem azt akartam mondani, hogy így éljük le az életünket, mert gondolom azzal mindenki tisztában van, hogy például munka nélkül nem lehet megélni... és a sekély kapcsolatokat nagyon könnyű megunni egy idő után, aztán azon veszed észre magad, hogy egyedül vagy... de éppen ezért mondtam, aki átlát a szitán, az nem húzza fel magát. (De ha nem fogalmazok érthetően, akkor én kérek elnézést.)
    De ha neked így jobban tetszik: a "butaságot" és a boldogságot választottam a "túlzott gondolkodás" és búbánat helyett - de majd igyekszem megtalálni az egyensúlyt.
    Amúgy bocsi, azért írtam egy-két dolgot angolul, mert egyrészt olyan helyen élek, másrészt meg ha eleve lefordítom azt, amit más úgymond a saját nyelvéről fordít, akkor sok minden elveszhet "útközben".
    Pszichológiáról majd írok, ha hazamentem, most pakolásznom kell. :S Milyen téma érdekelne? Én komolyan utána fogok nézni ennek a fodrászos dolognak. :)

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: