2011. július 20., szerda

"kamupók": Kósza gondolatok

Ma egy érdekes tapasztalatomat osztanám meg veletek, ami a hajnali órákban történt velem. Szerintem köze lehetett az Egyiptomi Újévhez. De mi is ez az Egyiptomi Újév? Egy rövid iromány amit egy Egyiptommal és a spirituális fejlődéssel kapcsolatos oldalon találtam.



"A Gergely-naptár időszámítása szerint legtöbbször július 19-re esik a hajdani egyiptomi újév ünnepe. Ez Egyiptom egyik legjelesebb ünnepnapja, amely a Nílus áradásának a kezdetét is jelöli. Ily módon a nép a termékenységet hozó Nílussal és az Élettel kapcsolta össze ezt a kitüntetett alkalmat. Július 19-ére esett egy különleges csillagászati esemény, melyet a papok előre kiszámoltak és évről-évre nyomon követtek. Ez nem volt más, mint a Szíriusz nevű csillag (Alpha Canis Majoris) és a mi Napunk együttállása a keleti horizonton. Természetesen ezt az égi eseményt szabad szemmel is lehetett látni. Igaz, csak néhány nappal az egzakt konjunkció (együttállás) után, mivel a Nap fénye elnyomta a távolból érkező Szíriuszét. Az újévi pirkadat első napsugara egy mágikus aktus volt, jelesül, a világteremtés megismétlését szimbolizálta."

E szerint az oldal szerint az ókori Egyiptomiak hittek a tudatos életben, a tudat szint fejlődésében, a más világokban és a fizikai világ utáni életben. Ezt az ünnepüket egész napon át ünnepelték az akkor élt Egyiptomiak, egészen másnapig. Tegnap egy olyan műsort néztem ami velük foglalkozott, a vallásukkal, hiedelmeikkel, szokásaikkal. Azért jön ez a felvezető, mert a tegnapi, ma hajnali nagy esőzést leszámítva az ókori Egyiptomiak szerint ezen a napon különleges energiák is érkeznek a Földre. Talán a következő tapasztalásom is ezeknek az energiáknak volt betudható.

Annyi volt az egész, hogy hajnali fél egy előtt pár perccel felébredtem a viharra. Pároméknál voltam, az ablak nyitva volt, szóval egyenes rálátásom volt a hajnali monszun esőre, ami olyan volt mint egy függöny :) . Nagyon tetszett. A gyerkőc nyugodtan durmolt, nem törődve az "égi háborúval" sem. Megnéztem alszik, rendeztük sorainkat, majd visszafeküdtünk aludni. Miután lehunytam a szemeimet, nem a szokásos "sötétség" fogadott mint általában, hanem fehér, világos háttér, amiben különböző színű gömböcskék lebegtek a látóteremben. Meglepődtem, de nem nyitottam fel a szemhéjamat, hanem vártam, hogy mi fog történni. Aztán jött egy kis történet melynek főszereplője a kicsi fiam volt. Egy fagyizóban volt a párom mostoha húgával és a húga édesanyjával, valamint a mostoha húg kislányával. Olyan idősek voltak, hogy már járni tudtak, valamint rumos-diós fagyit kért, amiben mazsola is volt. Aztán visszazökkentem.

A műsorban elhangzott, hogy a műsorvezető és még néhányan felmennek a Börzsönybe egy közös meditációra azon a jeles estén és készítenek fotókat is, hogy megnézzék miféle energiák érkeznek. Akkor este gondoltam magamban, hogy jó lenne nekem is meditálnom, de nem tettem lustaságomnak köszönhetően, viszont mégsem maradtam le semmiről úgy gondolom. A történet érdekessége, hogy még csak most terhes ez a bizonyos "húgocska".Csak ennyi lett volna különleges tapasztalásom.

- forrás: Boldog napot ezoterikus online magazin

3 megjegyzés:

  1. Na ez érdekes volt, neked szerencsére ilyen pozitív dolgok jönnek . Én általában mindig valami olyat látok/ halok amit nem akarok....

    VálaszTörlés
  2. Én legutóbb így ismerőseimet láttam, és a jövőképüket. Pl.: Az egyikük fekete ruhában, guggolva sírt előttem, a másik, Hekatéként lebegett a levegőben. Hellyel közel be is jöttek. Reméljük megmaradnak ezek a jó dolgok továbbra is.
    üdv, darkhero

    Ui.: Káinné:
    Na igen, ez a legszarabb az egészben, hogy ált ilyesmik jönnek és na, éld túl. Az élet viccesnek hiszi magát.

    VálaszTörlés
  3. Bakker Hallok két é. Nem suttyó vagyok csak elgépeltem :DDDD

    -Darkhero:

    Jaja nekem a legutóbbi az volt hogy egy csávó mesélt magáról (tök ébren voltam és nem én képzeltem el a fejembe érkező mondatokat) az élettörténetét amivel nem is foglalkoztam aztán elérkezett oda hogy XY-ban a feleségem és a gyerekem hozott egy virágot a síromra és beugrott egy sírkő képe és akkor pattantam ki az ágyból. :(

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: