2011. július 3., vasárnap

Káin: Freakshow és a Krokodil

http://s3.amazonaws.com/files.posterous.com/sheerzed/hmGiDdbAAtkJiFeEnyepFgjqzcnfBiBqJzumsFzmjeujkerEkrhdhCxlstlv/media_httpanimalnewyo_pDAFE.jpg.scaled500.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJFZAE65UYRT34AOQ&Expires=1309716607&Signature=Dkj2ta2VKfMMN5%2FAK1eNfZfqzJQ%3D

Sziasztok!

Nagyon undorító témát találtam, mostanában van hír egy orosz drogról amit csóró heroinisták lőnek magukba. A mellékhatása adott: egy éven belül meghalsz mert a csontról szó szerint lerohasztja a húsodat. Próbálok keresni nagyon sok mindent róla, engem lényegében az érdekel hogy ha látja az ember hogy a többiek így járnak és tudatában van vele, akkor miért adja be magának, vagy milyen lelki állapotban kell lenned hogy annak ellenére hogy a drog élve megzabál , akkor is csinálod. Sajnos srácok ez nem Photo shop, ez a valóság :).

http://morrisonworldnews.com/wp-content/uploads/2011/06/Russia-teenagers-using-Krokodil-drug-445x400.jpg



A drog neve: Koaxil/Desomorphine, olcsóbb mint a heroin így a heroinfüggők előszeretettel használják. Sajnos nem találtam róla túl sok mindent, MO-n kb a purtuttya extrém meg egy nagyon kicsi bejegyzésben olvashatunk róla. A szó szerinti méreg a véráramba jutva elhalást okoz és a végtagok testrészek lerohadását okozza. A drogot horror drogként is emlegetik, nem csoda mert kb olyan a hatása a fogyasztókra mint valami Z kategóriás filmbeli zombi támadás a 90-es évekből. Ép ésszel nem tudom felfogni hogy ezt ezek a tünetek ellenére hogy használhatják.... ezeket az embereket szerintem meg kéne ölni mert nincs joguk élni. Oké kárt kb. csak környezetüknek meg maguknak okoznak (hepások és AIDS-esek is jórészt) de ha így is-úgyis halál a vége ennek akkor legalább méltósággal haljanak meg, ne úgy hogy darabokra rohadnak. Első körben a bőr megy tönkre aztán meg a végtagok rohadnak el. Egy videó szépen megmutatja hogyan rohad elsőként le a bőr egészen a húsig és a csontig.

Kezdeti stádium


A folyamat keményebben



A folyamat így kezdődik:




A drog főzve van kb fájdalomcsillapítókból, gyári takarítószerekből , öngyújtó folyadékból, jódból . A krokodil nevet azért kapta mert a mérgezéstől a bőr az elején olyan lesz mint a krokodilnak. A bőr végül szürke lesz és a hús leszakad a csontokról. Végeredményében abba halsz bele hogy megrohadsz élve. Eddig Oroszországban 100.000 ember használ Krokodilt!!!! Sokan home-made heroinként emlegetik, mert végül is nagyjából azt a hatást éred el vele. A főzéssel egy karamell szín szert készítenek kb fél óra leforgása alatt, amit aztán belőnek.

http://cdn2-b.examiner.com/sites/default/files/styles/large/hash/00/75/00757f6871feb2b9fd2e64c6214525d7.jpg

Egyébként az oroszok közt van a legtöbb heroin fogyasztó az egész világon. Hogy miért kezdtek ezzel a droggal élni? Azért mert kevés heroint kapni Oroszországban és emiatt marhára fel ment az ára. :D de még mindig ködös számomra az, hogy ha látják milyen a hatása MIÉRT kell ezt csinálni. O___O Ez az ópiát ezerszer hatásosabb mint a heroin és nem utolsó sorban amíg egy pakk heroin 60 dollár addig ez a szar 2. :D Olvastam egy cikkben (amit éppen fordítok) hogy akikkel interjút készítettek és használták esküdöztek hogy nem sokszor csinálják és nem is fogják, de az egyik nyaka már hátul rohadásnak indult. Azt is mesélték, hogy aki félre lőtte egyenesen a húsba az egy hét alatt megrohadt. (ez egy nő volt amúgy) Vagyis ahogy értettem: A nő csontjáról leesett a hús. (És ennek ellenére sem ment orvoshoz hanem tovább használta).

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRkhO8_rxn3XIwyYF3_G1wk3dtkwCXGcIePAkNNOd0R7Qygthwfcg

Ez a drog már négy éve létezik, nem nagyon értem miért nem hallottunk róla ezidáig. Azt is olvastam, hogy míg a heroin kb 10 napig okoz nagyon erős fájdalmat (elvonási tünet) addig ez a cucc 1 hónapig!!!!! Még akkor is ha csak egyszer alkalmaztad. Az egyik orvos azt mondta a szagukról meg lehet ismerni a használójukat egyik hogy rohadnak másik hogy kb mindenüket átjárja a jód szaga. Ezt szagot ki se lehet mosni akkor tűnik el ha a ruhákat elégeted. Ja elfejeltettem írni hogy a fogak is kihullanak értelem szerűen. Az is mellékhatás hogy nem tudsz aludni és minden egyes órában felkelsz (lol mint én XD) és lőnöd KELL egy új adagot.

http://arch1design.com/blog/wp-content/uploads/2011/06/croc2.jpg

Ha jól értettem az összes heroinfüggő akkor vetemedik erre amikor már nincs pénze heroinra és fizikai fájdalmaik vannak. Tehát meg van a kérdésemre a válasz, hogy hogyan vetemedik rá az ember erre. Naná hogy úgy hogy nincs pénze. Engem ez nagyon megrázott. Tudom karitatív kis mici kéne hogy legyek és azt kéne mondanom hogy jaj segíteni kéne nekik. De bakker nekem aztán vannak lelki betegségeim és van múltam, de nem lettem egy kibaszott drogos, ha én megtudtam állni akkor más is megtudja lelki erővel és nem sajnálom őket ha megdöglenek. (aki meg kötekedni akar hogy "jaj mert velem mégis mi történt,, akkor kurvára senkinek nincs semmi köze hozzá de a közeli hozzátartózóim csodálkoznak hogy egyáltalán annyira rendbe vagyok mint most.)

Orosz híradóban már beszéltek róla




Na közbe lol dolog történt. Lefordítgattam az angol cikket és utána találtam meg magyarul. Mindjárt sírtok XDDD.... Mindegy legalább elment a délután :D. Mindegy annyit nem fordítottam hogy a fő összetevő a koedin nevű tabletta ami recept nélkül kapható. Oroszországban sok weboldal leközli a krokodil receptjét, talán ez is nagy problémát jelent. Egyik használó ezt nyilatkozta:
“Érzed, hogy mennyire undorító, amit csinálsz” – meséli Zénya – “a heroinról álmodozol, amit tisztának érzel, nem méregnek. De nem tudod megengedni magadnak, szóval maradsz a krokodilnál. Amíg meg nem halsz.”
A Drog rossz...értem? :O
http://dybiz.com/sites_randomblog/wp-content/uploads/2011/06/russian_drug_krokodil3.jpg

Jut eszembe a pornó iparban nyílhatna most már igazi új ágazat. Biztos jól jönne a droggal élőknek a pénz, hogy tiszta herkát vegyenek, ezért a kiálló csontjaikkal és rohadó bőrükkel elmehetnének igazi nekrofil és horror pornóba szereplőnek...nem? Így az underground snuff és gore legenda kinőhetné a maga piacát. Na offolom magamat mielőtt én leszek a köcsög állat hogy bántom a szegény, élve rohadó herkást...(Tűzre velük)....

66 megjegyzés:

  1. azt a rohadt...szó szerint... ez nagyon durva :O főleg a vidi, mikor ébren lefűrészelik a lábát :OO de ez nem fáj? vagy mi ? tehát csak megérzi valaki ha lerohad róla a hús és ennek ellenére is folytatják.. jézusom.. de ahhoz képest meg elég csendben vannak a videókban

    VálaszTörlés
  2. Extrém. Amúgy tényleg klassz filmeket lehetne velük forgatni, ez nem hülye ötlet. Feltéve, ha megállítható a folyamat, azáltal, hogy abbahagyják a fogyasztást.

    VálaszTörlés
  3. -Hero:

    Hát szerintem már nem érez semmit. Vagy nem tudom... belövi előtte magát és nem fáj :DDDD

    -Flayer:

    Szerintem ha meg is áll a folyamat én nem akarnék egy kezemből kiálló csonttal élni vagy áh...bazdmeg X(

    VálaszTörlés
  4. Szerintem igazad van Káin. Megérdemelnék a halált...
    Nem érdemelnek ezek semmit , ha azt nézi ,h a saját kezéről le esik a hús akkor megérdemli szerintem.
    De azért ez is jó , hogy honlapon fent van az elkészítése ennek a szarnak...

    Én Bulizok iszok , de soha nem drogozok , nem azt mondom nem próbáltam ki , de megálltam a fűnél mert az se bírom, Valahogy nem jó az ha egész este okádsz tőle....
    No mindegy én igazat adok neked!

    VálaszTörlés
  5. -Black Butterfly:

    Igen, nagyon durva :D ÉN azóta ezen forgok :D Hogy lehet így élni????

    Jaja én is kb a fű de mivel nem, dohányzom kb elenyésző az amit le tudok tüdőzni XDDDD

    VálaszTörlés
  6. ~románul káromkodik~
    O_X
    Nekem konkrétan ez volt felírva kint Moszkvában 2009-ben a depressziómra. Nem szedtem sokáig (mint mondjuk a Prozac-et, amit 5 hónapig szedtem), mert még rosszabbul lettem tőle, és ha édesanyám nem jön korábban haza, akkor most nem tudnék ide írni...
    "Today the main drugs are so-called pharmaceutical drugs: drugs that cannot be sold without a prescription, but nevertheless they are sold in big quantities through dishonest pharmacists. The most widely-spread and most dangerous one is antidepressant Coaxil. Its affordable and life-threatening if injected intravenously." http://www.talkingdrugs.org/prescription-drug-madness-in-russia

    VálaszTörlés
  7. -Daems:

    Mondj már valami román káromkodást :DDDD

    Nem mondod. Nem lehet hogy csak a neve hasonló??????

    VálaszTörlés
  8. Amit muterom húga mond, az általában "hali mi ai pizda" (edd meg a pinámat) vagy valamit a "pula" szóval (fasz). Jóra tanított így a pár nap alatt, amennyit nála töltöttem. Mire jók a nagynénik... X'D

    Coaxil-nak hívják, az oldalon, amit olvastam, ott vágják, hogy szájon át bevéve bogyó formában antidepresszáns de ők intravénásan nyomják magukba és úgy állnak be... de amiről te írsz, az csak egy K-val különbözik ezekszerint, meg szerintem (remélem) másképp készítik/fogyasztják... WE LOVE RUSSIA!
    http://www.youtube.com/watch?v=c7m3G2NssfA

    VálaszTörlés
  9. zombiecanfly :

    Úgy van! :D

    Daems :

    LOL van ilyen hogy edd meg a pinámat? XDDDD Ez kéééész.... Volt egy osztálytársam aki PUla Sarolta volt. :DDDD

    Na gondoltam hogy csak a név hasonló. Basszus :-s....

    Lestat :

    lol

    VálaszTörlés
  10. Szerintem nem a kodeinnel van baj, az elvileg egy kevésbé káros alkaloidja a máknak. Többek közt fejfájás ellen is adják - ha jól emlékszem. A többi összetevővel van a gond. Úgy vélem, a kodein azért kell bele, mert ópiumszármazék révén, a heroinelvonást elviszi, olcsó is, legális is, a többi meg talán az eufóriához meg színezéknek szükséges. Úgy tudom, a kodein nem euforizál.

    Nos, addig, míg önszántából használja valaki, az az ő szuverén joga, baja, akkor lesz igazán gond, ha a dílerek ezt adják a hagyományos heroint használóknak is, hogy maguknak megtarthassák a rendeset, valamint lényegesen olcsóbb, nagyobb hasznot húznak. És tuti, hogy már most is van ilyen.

    Máskülönben ez igen nagy baromság, mert miért nem isznak mákteát? Száraz mákgubót ingyen is lehet szerezni, és az abból főzött tea ezerszer erősebb, mint a heroin, mert a mákgubóban az összes ható- és méreganyag fellelhető még, amit a heroingyártás folyamán eltávolítanak belőle. Igaz, éppen ezért, szinte lehetetlen leszokni róla, mert 10x erősebb elvonási tüneteket okoz, a nem tudom, hányszor többféle hatóanyag, és kb. annyiszor károsabb is - de legalább nem rohad le tőle a húsa a delikvensnek, mint egy leprásnak.

    VálaszTörlés
  11. én csak azt nem értem, hogy hogy amikor már csak a csont látszik, mi a franc történik a vérkeringéssel? hogy rohad el úgy az ér, hogy nem vérzik el azonnal?

    VálaszTörlés
  12. -Marianna Von Birken:

    Jaja nem azzal hát, hanem hogy otthon főzik mindenféle szarból.

    Nem tudom, hogy ha tudják ezt a máktea dolgot (és szerintem tudják) akkor miért nem azt főzik...

    -Sis:

    Hát erre én is kíváncsi lennék de sajnos erről sehol sem találtam semmit. De amúgy akinek elhal valamije az sem vérzik el.

    VálaszTörlés
  13. @ Sis: Gyakorlatilag csak akkor van esélye elvéreznie valakinek, ha az ütőerét sikerül "kilyukasztani"
    (értsd: bármiylen módon az ütőér falából legalább 1 centis darabot eltávolítani úgy, hogy _akadály_ és _ellennyomás_ nélkül tudjon távozni a vér), vagy a vénát nagyobb részben megrongálni.

    Ha valakinek külső sérülés nélkül, belül halnak el szövetei, akár érfal, akár más, azt a szervezet igyekszik lebontani és eltávolítani a szervezetből. Viszont ha a folyamat nagyságrendekkel nagyobb, mint a képesség kapacitása, szükség van beavatkozásra.

    VálaszTörlés
  14. ÚRISTEN!
    Nem, nem érdemlik meg a halált, használják csak tovább amíg ki nem rohad a szívük is. csak ezt érdemlik! Sok-sok szeretettel küldenék nekik domesztoszt, jódot meg megfázás elleni gyógyszereket, teljesen ingyen, csak had nézzem végbe ahogy élve elkorhadnak....

    VálaszTörlés
  15. Kíváncsi vagyok mikor jön be MO-ra is, itt is akadna pár hülye rá, az biztos.
    Most legalább reklámozva lett... :xD

    (Hoze úr)

    VálaszTörlés
  16. Nagyszerű.Nemsoká megvalósul minden olyan,amit csak filmekben látunk,rothadó-bűzlő zombik vesznek majd körül...miután az "irányítók" teljesen kizsigerelnek minden erkölcsi-anyagi értékeinkből,kezdődhet egymás tömeges fölfalása...simán el tudom képzelni,hogy pár magát felsőbbrendűnek valló brutál gazdag-intelligens ember már tervezi ezt...ők elhagyják a bolygót és új fajt hoznak létre,így lehetnek Istenek...vagy lehet sok volt az X-akta? :D

    VálaszTörlés
  17. -firescythe :

    Tehát akkor nekik ezért rohadt le a hús a csontról????

    Névtelen :

    :DDDDD ~pacsi~

    -HOze:

    Cigányoknak kéne osztogatni és akkor meg lenne oldva a cigánykérdés :DDDD

    Janezz Darko :

    Lehet. :DDDD

    VálaszTörlés
  18. Hát ez valóban jó gusztustalan cikk! xD
    Ezek az emberek ilyen kikandikáló csontokkal mászkálnak az utcán, vagy hogy? :O
    Fel nem foghatom hogy mi tudja rávenni az embereket. Nekem alapjáraton hányingerem van a rohadás/dögszagtól, azok meg 'elviselik' magukon, mint káros szenvedély következményét?
    A pornós ötletet a legkevésbé sem támogatom, há' milyen undorító perverz állatnak kell lennie az embernek ahhoz hogy élvezze az ilyeneket? xD mer az oké hogy borultabb emberek poénból beraknak undormány japán perverz videókat, de azért csak van egy bizonyos határ. XD

    VálaszTörlés
  19. -Chains:

    Na örülök neki, hogy végre ilyen fasza szintre vittem a művészetemet XDDD

    Szerintem ezek ilyen putrikban lövik magukat és ha embere közé merészkednek azt is éjjel a díler felé menet zsákruhában :D

    Nincs határ :) Amint látod.

    VálaszTörlés
  20. Basszz..., mint a húsevő baktérium.:-s
    Én nem tudok sokat a függőségről, de szerintem ezeknek az "emberkéknek" már olyan mindegy és ezt tudják ők maguk is, és azért fogyasztják ezt a valamit. :-s
    Aztán ki tudja, hogy milyen újabb,hasonló borzalmas hatású cuccok fognak még a piacokra kerülni.

    VálaszTörlés
  21. -Charlotte:

    Nem tudom, én azóta magát a folyamatot próbálom megkeresni hogy mi történik a szervezetben mitől ez lesz de SEMMIT se találok O__O

    VálaszTörlés
  22. Kami:

    Hát annyi biztos, hogy vmi ordenáré-brutál dolog lehet benne. :-s

    VálaszTörlés
  23. De durva....

    Azt viszont nem értem, hogy nagy maffia ország és jóó régi keleti összeköttetésekkel, hogy-hogy annyira drága a narkó?

    VálaszTörlés
  24. -Charlotte:

    Jaja :-s

    -Kallisto:

    Fogalmam sincs, komolyan nem tudom. :O

    VálaszTörlés
  25. Ki a szarnak képzelitek magatokat ti buzgó faszok hogy kimeritek mondani, hogy megérdemlik a halált?! Remélem az utolsó szó amit hallani fogtok ez lesz!

    VálaszTörlés
  26. Peticsek:

    Akkor szopogasd a kiálló csontjait a csajnak meg baszd meg a lyukat a combján. ezek nem emberek nem érdemlik meg az életet ha tudatukban basszák így szét magukat.- netán herkázol ezért kampányolsz itt ilyen nagyon? Hülye gyerek greenpeace emberjogi fasz.

    VálaszTörlés
  27. Kigyófi Káinné:

    Mi köze a greenpeace-nek az emberi jogokhoz? Szerinted a hozzászólásom kampány? Mosolygok rajtad mert akkora tapló paraszt vagy hogy a kapanyél kilóg a szádból! A hozzászólásoddal minősítetted magad! Legyen szép napod!

    VálaszTörlés
  28. Kígyófi Káinné:

    Ráadásul még egy rasszista tetű is vagy!

    VálaszTörlés
  29. Peticsek:

    Te meg egy kis takony aki azt se tudja mi az az irónia.Te jössz azzal, hogy a kapanyél lóg a számból? Nézzél már fentebb TE milyen minőségbe okádtál ide be te kis szarfaszú takony. Ott rúgnálak fel ahol nem akarlak hülye gyerek, Ha elköszönsz akkor meg kotródj innen herkás geci a kurva anyádba. Menjél krokodilt főzni és rohadj meg te kis szarjankó.

    Remélem herkás cigány vagy, adagold túl magad vagy basszad meg a rohadó taknyos húst hülye gyerek. Védjed őket szar. :D

    VálaszTörlés
  30. Peticsek csekkold le, hogy rotyog-e már a friss krokodil a tűzhelyen. Vár téged meg a haverjaidat kis buzi :D Nevetek rajtad, arctalan féreg.

    VálaszTörlés
  31. Kígyófi Káinné:
    Ok megyek és Te leszel sz első akinek belövöm hogy lerohadjon az a mocskos szád. És ha már ilyen messzire mentünk akkor a kurva anyádnak is belövöm te buta picsa.

    VálaszTörlés
  32. -Peticsek:

    Na akkor most ki minősítette magát? Fúj egy lufit baromállat XDDD

    Én nem vagyok drogos mint Te, szóval se nekem se a kurva anyámnak nincs szüksége arra ami mellett te itt kampányolsz. Húzd el a beled.... szó szerint biztos kilóg as lyukon amit a krokodil rágott rád. Jaj de megnéznélek élőben hallod :D Kis csíra... Én vagyok a buta picsa? Én tudtam írni egy cikket fordítással, ellenben Te egy érvet nem mondtál miért kéne őket sajnálni csak itt szidod a blogot, a 207 olvasóját és engem. Nézz már magadba sötét fasz. :D Ki szerinted a nyomibb? Én aki írok itt, vagy Te aki ugatsz :DDD.

    Meg ennyire rá vagy állva a blogra hogy vársz a válaszra? Itt frissítesz ötpercenként, mi ? Látom nincs életed, max kimész belőni magad, meg megkeverni a frissen gőzölgő krokodilt. Jódszagú geci. Húzzál innen, senki sem kíváncsi arra ahogy rontod a színvonalat a szitkozódó értelmetlen postjaiddal. (Ráadásul arctalanul, gyáva rohadék).

    VálaszTörlés
  33. Na te nagy tudású ez tartott ennyi ideig összehoznod? Ha valóban olyan művelt értelmiség lennél nem ilyen kommenteket írnál Valami frappánsabbat vártam, de csak ennyire futotta tőled. Te nem drogos csak füves picsa.

    VálaszTörlés
  34. -Peticsek?

    Nope füvezni sem füzezek sorry :'(. Miért nem reagálsz arra ami neked kérdésként van feltéve? :D Ideges vagy? Lőj egy krokeszt! ^__^ Nem nem vagyok értelmisége csak nem értem miért várod el a kedves fogadtatást ha ugatva jössz ide. :D Mit gondoltál? Majd megszeppenve kérek könnyek közt bocsánatot? Hulljon a férgese dögöljön meg az összes heroinos krokodilos szarzsák. Ha megnéznéd a herkás videót (amit sajnos már leszedtek youtube-ról) és felfognád hogy az adódat ezek a hajléktalan féreg herkás szarok veszik fel segélyként és ebből lövik magukat, mindjárt nem kampányolnál és ugatnál itt ilyen fürgén. (vagy ha majd azért késel meg egy cigány hogy herkát tudjon venni kíváncsi lennék hogy még itt adomázgatnál-e anyámról és rólam te zsák fos.) Csak támadni tudsz érvelni még mindig nem mire fel ez a nagy harag és flém, csak engem szidsz. Ha velem bajod drágám akkor azt írd ne a cikket fikázd és az embereket akik aláírtak mert ők a normális értékrendűek, nem pedig te.

    Az első mondatod pedig teljesen helytelen mondattani szempontokból, szóval nyugi, vagy nyomjál egy krokit mert kezdesz széthullani (ha-ha szó szerint x'D)...

    Nem fut itt semmi haver , azért válaszok neked mert unatkozom és jól szórakoztok rajtad hogy noname senkiként osztod az észt érvek nélkül (még mindig) , neked nem kell semmi frappáns mert ha valami értelmeset írok nem reagálsz rá, mint arra sem hogy tessék akkor támaszd alá azt amiért jöttél ugatni. De látom nem megy. ~vállat von~ Itt még mindig nem én vagyok szarban hanem te. Mert én már részemről tisztáztam a témát, te meg itt fűrészeled a szart. Jó ízű? szereted a szart megrágcsálni? jaj bocs, te a krokodilt szereted.... X'DDDD

    VálaszTörlés
  35. /facepalm

    Peticsek: Az általánosítás ronda dolog, az meg, hogy ismeretlenül belekötsz emberekbe, határozottan ostoba. KK véleménye és vérmérséklete egy dolog, viszont az a nerdrage, amit nyomatsz azt mutatja, hogy te sem eszmét cserélni jöttél ide. És az, hogy itt kvázi mindenkit lefaszozol, kurvára csípi a szemem, és talán tényleg jobb lenne, ha arrébb tolnád a biciklit.

    A témához: ezek nem újgazdag purdék, hanem elkeseredett emberek, akik szerintem az elején nincsenek is tudatában annak, amit tesznek. Nem lehet mindenki lelkileg sziklaszilárd és erős, és nem is szeretem elítélni az ilyeneket. Végső soron mindenki úgy bassza szét magát, ahogy akarja, és ez még bőven kevés ahhoz, hogy valakinek a halálát kívánjam.

    VálaszTörlés
  36. -G: Én most nem fogom sorolni itt, hogy kinek rosszabb, meg ilyenek, de mondjuk azt hogy simán lehetnék én is ilyen állapotban, és nem vagyok. Nem iszom és még csak nem is cigizek. Az az undorító hogy tudják hogy meg fognak rohadni, mert látják egymáson. A herkával elélsz akár 30-40 évig de ez minden esetben 1 év. Ezért undorító és ezért kívánom a halálukat mert nincs bennük ennyi önfegyelem és gerinc ego ezek ölni is képesek a drogért ha kell, ha simán megrohadnak érte.

    VálaszTörlés
  37. Csincs: Ha ölnek és másokat basztatnak a drogra való pénzért, az más tészta. De pusztán azért, mert gyenge, még nem fogom a halálát kívánni.

    Azért örülök, hogy nem vagy ilyen állapotban! ;)

    VálaszTörlés
  38. -G:

    Én is örülök, mondhatnám nem kellett sok de szerencsére a családomban meghaló (szenvedély betegségekben természetesen) egyének rávilágítottak, hogy a pia és a drog nem éppen kiút....

    VálaszTörlés
  39. Ja és azt még hozzátenném hogy az alkohol miatt elhunyó rokonok leépülését végignéztük a fosos pelenkát cserélgettük és a drogos igazi apám leépülését szerencsére nem látom de hallottam híreket hogy pl tavaly szilveszterkor majdnem túladagolta magát és ezek nem érdemelnek életet mert önszántukból teszik tönkre magukat de legjobban a család egészséges tagjait. anyám egész élete ráment a pesztrára amit a nagyfater és két nagymuter alkoholista ámokfutása okozott. Ezért nem érdemelnek életet hanem csak halált. És szánalmat.

    VálaszTörlés
  40. Káin:
    Szerintem igazad és semmi baj sincs azzal ahogy vélemény nyilvánítasz ^^
    Nekem mamám volt alkoholista ennek köszönhetően trombózist kapott az agyában és félig lebénult...
    Anyukám is rá ment az ápolásra. Már mint lelkileg. 5 év azért nem kevés idő és miután elment közülünk mamám, anyumnak még 2 év kellett ahhoz, h helyre jöjjön. Kb most tért vissza!!!
    Szóval én is elítélem a szenvedély betegeket.

    Peticsek:
    Azért ez picit szánalmas , ahogy itt pattogsz... No mindegy.

    VálaszTörlés
  41. -Black Butterfly:

    Köszi szépen! Látod van akinek baja van de csak addig jut el hogy ide beböfögjön és flémeljen amint egy kicsivel értelmesebb választ írtam eltűnt. Nem tudja őket védeni szerintem erre Ő is rájött.

    Most gondold el egy alkesz milyen szart okoz a családjának, akkor ezek? Mit szólnak élnek át a normális rokonaik???? Ebbe senki sem gondol bele bassza meg? Nincs mit sajnálnom rajtuk velem is történtek dolgok amitől rég lehetnék alkesz vagy drogos (sőt nálunk örökletes hajlam van ezekre a szarokra) mégsem csinálom. ember vagy, annyit kapsz amennyit bírsz, amennyit érdemelsz, amennyit KI KELL bírnod. Az élet egy nagy tanítás és próbatétel és aki elbukik nem érdemel mást csak természetes kiválasztódás általi halált hogy újraszülethessen és kezdje elölről saját mocskának lemosását. Nincs mit sajnálni rajtuk, önszántukból kezdtek drogozni, senki sem lőtte be őket erőszakkal. mint megdögölhet.

    VálaszTörlés
  42. Huhhh. Oké, ez velős lesz. Hahaha... Csontvelős.. :D Mert nekem még van... :D (Jószarpoéndemorbidhumoromvan, bocsi.) Na mindegy..

    Többek közt arra a kérdésre kerestetek választ, h mi az a folyamat a szervezetben, amit a drog okoz.

    "Kodeintartalmú tabletták kellenek hozzá, jód, vegytisztító folyadék, benzin, sósav, matchbox (a játékautókról lekaparható festék vörös-foszfor tartalma miatt) és különböző főzőszerszámok, amik bármelyik háztartási boltban beszerezhetőek."

    Gyerekek, nem tudom elkezdeni a gondolatmenetemet mert egyszerűen el vagyok képedve, h h lehet vki ilyen hülye - h egyáltalán otthon neki áll vegytisztító folyadékból, benzinből, sósavból ilyen szart kotyvasztani. Öcsém...

    A kodein alkaloid természete miatt kerül bele, gondolom az érzés elősegítése.. Ha ezt tisztán túladagolják, akkor tudtommal csak túlérzékenység lép fel a légzőszervekben, esetleg szövetkárosodás. Ezzel szerintem még nem is lenne probléma.
    Na, de tisztítószerek - amikbe olyan vegyületek is kerülnek, ami gombaölő, baktériumölő - esetenként kisemlős-károsító is van, ami melegvérűeknek biztos nagyon jót tesz... Általában ezek tisztán (nem szakszerűen használva) - mivel savak - ingerlik, marják a nyálkahártyát. Szövetroncsolást okoznak nagy mennyiségben. Nagyon csúnya sebeket okozva.
    A benzin. Bazdmeg. Benzin.. Mi a fasznak? :DDDD Finomított kőolaj, még elszállni se tudsz tőle... Tippem erre csak annyi, állagjavítónak? Vagy a biztos halálnak jó. A szénhidrogén ilyen formában annyira nem egészséges.
    A jódot minden egészséges ember pajzsmirigye megköti, h szépen tudja termelni majd a tiroxint - ami a növekedéshez és a csontosodáshoz elengedhetetlen.. Ha ezt barátom túladagolod - (szilárd, de ha párolgó gőzét belélegzed.. szublimáló anyagról beszélünk) fosni fogsz mint a murányi kutyája, arról nem beszélve, h egy halogén elemről beszélünk - ami köztudott h méreg, ha meg is eszi vki.. A nagy mennyiségű jód bevitele a pajzsmirigy működését megzavarja (megköti végtelen mennyiségben, csak a jódnak mivel halogén, felezési ideje van, azt hiszem kb. egy hét - de ha mindennap lövi magát vki... akkor az csak egyre több lesz..), ergo az egész szervezeted anyagcseréje A-Z-ig felborult.
    A sósavat nem említem.. Fentébb írtam.
    A vörösfoszfor (gyerekek elkapott egy nevetőgörcs :D) nem oldódik semmiben, így nem is okoz mérgezést. (Ki lehet javítani, de felesleges.) Foszfor amúgy található a szervezetünkben, persze molekuláris méretekről beszélünk - a DNS és más fontos szerves molekulák építőkockája. Csak az a baj, h ha ezek tényleg ennyire idióták, h a vörösfoszfort lekaparják a kisautókról (a festékipar minden festékhez adagol nehézfémet - a színek miatt) akkor olyan mennyiségű - le nem bomló anyagot juttatnak a szervezetükbe, amivel garantált a halál.
    Összegezve én úgy gondolom, h legfőképp az összhatás az ami feladja a májnak a feladatot. Méregtelenít folyamatosan, de hiába dolgozik ötszázon, két óra múlva kapja a következő krokit. Egyszer csak feladja és a szervezet elkezdni saját magát megtámadni, felemészteni. A sok savnak köszönhetően a szövetek (vérér a beszúrást követően már közvetlen károsodik, - elzáródhatnak, összeszűkülnek illetve elhalnak ekkora dózis által, de ha mégsem akkor majd később... a kiválasztódásokat követően további méregdózis jön) roncsolódnak, de mivel nincs természetes apoptózis (sejthalálozás - sejtújraalakulással) a sejtekben, csak sejthalál van.. vagyis rákos sejtek is kialakulhatnak, az is hozzásegít a méreganyag megkötéséhez és termeléséhez. Az immunrendszert az első-második beszúrással már ki is lőttük. Innen szabad a pálya a teljes elrothadáshoz.

    Bio-kémiai szemmel próbáltam szemlélni a folyamatot. Valójában nem tudom erre gondoltatok-e, lehet néhol pontatlan is a tudásom. Igyekszem bővíteni. ;)

    Még mindig O.o hitetlenkedem. Az emberi butaságon.

    VálaszTörlés
  43. Szeretnék elnézést kérni az összes krokistól :BOCSÁNAT .Mert ha nem ők a hibásak mert ők csak áldozatok és nem is a világot irányító felső tízezrek és nem is a bűnöző kisebbségek mert az már zsidózás meg cigányozás lenne akkor marad az átlag ember és én az vagyok szóval SAJNÁLOM , legközelebb odafigyelek
    by:rondasegg

    VálaszTörlés
  44. Egy éve végeztem el 5 év kőkemény kémia után a vegyipari technikusit. Ebből kifolyólag tudom nagyjából, h mi mit okozhat és borzaszt el a tudat, h amiből én a laborban különböző preparátumokat állítottam elő, azt mások elfogyasztják. Ha csak 2 évet letolnának egy szerves laborban többet biztos nem akarnának sósavból, és egyéb nyalánkságokból készített tabikat beszedni. Konkrétan a szakmámnak köszönhetően az algopirint, az advilt és a eutiroxot vagyok hajlandó beszedni. Más gyógyszert nem.
    Most biológia alapszakos vagyok az egyik egyetemen.
    A fájdalom meg edz. Ami nem öl meg, az erősít. És itt nem a szintetikus szarokra gondoltam. :D

    VálaszTörlés
  45. -Gyúró:

    ÁÁÁÁÁÁÁ! XDDDD

    Én is elnézést kérek, sajnálom hogy ilyen hangnemben írtam cikket. Sőt, szolidálok és belövöm magamat! XD

    Vadoc:

    Nagyon durván lökted a dolgokat :D Le a kalappal! És mi leszel ha nagy leszel? Mármint mit fogsz dolgozni? Hallod az L thyroxin nagyon káros?

    VálaszTörlés
  46. Nekem is volt kémia laborom, de miután közöltem a kémia tanárommal, hogy a kémia csak mint a fizika egy fejezete létezik, és az összes kémiai folyamat megmagyarázható azzal, hogy minden egyes elem atomjai arra törekednek, hogy a külső elektronhéjuk telített legyen, ergo ott nincs "ultimate igazságkeresés", mint a fizikában...szóval ezután berágott rám.

    viszont igaz, hogy a kémiának is van annyi gyakorlati haszna, mint a fizikának, úgyhogy nem bántom. Viszont jó, hogy biológiát tanulsz, nekem az volt a másik kedvencem.

    Jah, meg egyszer sikerült a számba pipettáznom egy kis nátrium-hidroxidot. Még szerencse, hogy nem volt tömény :D

    VálaszTörlés
  47. Káin:
    Nálunk is öröklődő az alkoholizmus , mert anyum családja felől is meg apum családja felől is...
    Senkinek nem kívánom ezt , de akik ezeket a szarokat használják azok bele se gondolnak , hogy a családjuknak vagy rokonaiknak mit okoznak.
    Aztán csodálkoznak ha a szeretteik elfordulnak tőlük!

    Azért a hozzávalók se semmik egyenként és össze keverve nem csoda hogy halálos koktél v rothadás kinek mi tetszik!
    Azért ez kiakasztó

    VálaszTörlés
  48. -G:

    Jézusom és nem lett bajod? O___O

    -Black Butterfky:

    Búúúú tudom ez milyen rossz :(. Anyám nem fordult el mondjuk, de kurva sokat szenvedett. Én voltam aki pl elfordultam.

    VálaszTörlés
  49. KK: Elvileg sejt- és molekuláris biológus leszek, ha nagy leszek egyszer. :D Azonbelül is a genetika érdekel.
    L-tiroxin nem veszélyes, mert csak anyagcsere termelő hormont tartalmaz - ami nincs összefüggésben a nemi hormonokkal. Az egészséges szervezet működéséért és kifejlődéséért felelős.
    G: Igazad van, a kémia valóban nagyon alapoz a fizikára. De nekem a fizika nem fekszik. Nem szeretjük egymást. Ellenben volt ilyen tantárgyam, h fizikai kémia. Azt meg vmiért szerettem.
    Pipettával "kóstoltam" már sósavat, tömény kénsavat, meg híg NaOH-t. :D Néha kicsit túlment. :D Szívtam már bróm gőzét is, meg a jódét is. Nem önszántamból.. Nem volt hely az elszívó fülke alatt. És volt egy epicbrutál: egy rákkeltő anyagból kellett vmi szart kinyerni és én hülye voltam olyan bátor, h majd én melegítés után lehűtöm.. Aha, csak a gőze felcsapott. Kendővel az arcomon, hunyorogva, könnyezve kevertem azt a csípő szart.
    Innentől nekem nem mondja senki, h a drog az jó. :D vagy bármi ami szintetikus.
    Jah, amúgy semmi egészségügyi problémám nem lett ezektől. Mert letális dózis volt egyik sem. Meg hát sokszor az én balgaságom oka lett volna, ha bármi történik velem.


    Nekem amúgy ez az idézet jutott eszembe: "Ha egy lovas leesik a lováról és nem pattan vissza rá azonnal, soha többet nem lesz mersze ráülni." Paulo Coelho

    VálaszTörlés
  50. Vadoc: Helytálló az idézet, gyerekkoromban sokat lovagoltam, és sokat is estem :) Mondjuk amikor valami nem megy, akkor nálam a "csakazértis" effektus lép fel.

    Hogyhogy mégis biológiát tanulsz? Én a genetikát szerettem a legjobban, illetve a biofizikát. A nagyon kicsi dolgok azok, ami érdekelnek.

    VálaszTörlés
  51. Összetett. Vegyipari suliba jártam, szívből utáltam mindent ami természettudomány volt. Egyedül a biológiát imádtam, meg a humán tantárgyakat, abból a legjobban a történelmet. Aztán negyedik osztályban eljött ugye a nagy láz, h ki mi akar lenni. Nos, nekem fogalmam sem volt. Annyit tudtam, h még most nem szabad mennem egyetemre. Akkortájt már nagyjából megbékéltem az utammal (az életemben mindig felakartam adni a kémiát, a reáltantárgyakat... más akartam, csak ne ezt). Előtte és még közben is voltak lázadásaim, foggal körömmel bizonyítani akartam, h ez nem az én utam.. Ebben nem is vagyok jó, nem is érdekel.. 4 év után világosodtam meg, h nem azt kell tovább vinnem amiben a legjobb vagyok (humán tantárgyak), hanem amiben még jobb lehetek. A magyart, törit röhögve alkottam jelesre. Középsuliban is azért nem voltam csak jobb (tudtam h tudom az anyagot, mindent értek, verset megtanultam, stb), mert a tanárnő kipécézett, izzasztott és mindig alulértékelt. Ellenben érettségin olyat alkottam, ami az elmúlt évek sanyargatásához képest - neki nem volt meglepő mert tudta, én meg elégedett voltam, h a végső "harcnál" megmutattam, h én igenis 4 évig tanultam, figyeltem - bizonyítottam.
    4 év végén nem adtam be jelentkezést. Motiválatlan voltam, ültem egy elképzelt sötét szobábam és vártam egy intuícióra mit akarok kezdeni magammal. Annyit láttam magam előtt, h egy évig vmit még csinálnom kell. Maradtam technikusira. Ez szakmát adott, gyakorlatot és egy felejthetetlen évet. Bebizonyosodott, h nem hiába vártam. Tulajdonképpen nagyon mélyen, szerettem az egész természettudományt (ha nem, otthagytam, feladtam volna), ez a plusz egy évemben világosult meg. Akkor már beadtam a jelentkezést. Nem tágítottam a a történelem mellől: antropológiával akartam foglalkozni, vagy történész lenni. Harmadiknak a néprajzot jelöltem meg... Majd, ez lesz benne a fintor: a beadási határidő előtt negyedórával.. Ültem a gép előtt, kártyáztam, zenét hallgattam.. és egyszer csak jött egy gondolat, egy kép.. Tulajdonképpen a biológiát nagyon szeretem, megjelölöm, miért ne. (Néprajz helyett végülis ezt írtam be.) Nem adtam sok esélyt magamnak (egyrészt a pontszámok miatt), másrészt mert még makacsul hittem abban, h az úgysem az én utam. Nos. A sors úgy rendezte, h mindenhova megemelték a pontszámot, de bioszra éppen csak minimális. A reakcióm: nem örültem.. hanem elkezdtem sírni. Ledöbbentem.
    Egyszerre sújtott le a tudat, h nekem ezzel kell foglalkoznom és minden letisztult. 5 év termtud. és azt akarják (nem mondom h isten, végzet vagy sors), h ezzel foglalkozzak továbbra is.
    Már hálás vagyok érte, h akárhányszor le akartam térni, vmi mindig figyelmeztetett és visszatett az elejére.
    Nagyon sok kémiánk van még így is biológia szakon és messze előny az, h ezt tanulhattam. Ha visszanézek az egész logikusnak tűnik. Most már a kémiát is folytatnám, de először ezzel kell megküzdeni. :) Furcsa mazochizmus ez, mert attól h nagyon nehéz - mégis nagyon szeretem.
    Genetika - azt én is nagyon szerettem. Az még majd csak ezután jön.

    Huh, nagyon hosszúra sikerült. Bocsánat, ha untattalak.

    VálaszTörlés
  52. Vadócka: Így már érthető, és nem untattál. Viszont te jelölted be a bioszt, nem a sors, ne becsüljük alá az emberi döntés fontosságát. Nekem a biológia volt emelt óraszámban, viszont az érettségi környékén nagyon le voltam lazulva, és gyakorlatilag abból éltem meg, hogy bevágtam az egész kis növényhatározót/állatismeretet magyarul/latinul (nálunk kellett is).

    VálaszTörlés
  53. Vadóc rulez!Nagyon imponáló a nagy tudásod... ;)
    Ha ilyen jól ismered az anyagokat keverhetnél valami brutál cuccot,amit a krokisok belőnének egyszer és kámpec...
    Úgy gondolom hogy háború esetén már nem a fegyverek dominálnának,hanem az "anyagok"...talán már most is folyik...

    Káin:

    Van valami újabb cucc is,nem rég írták a hírekbe,ami öncsonkítást és erőszakos cselekményeket vált ki az emberből...szerintem ez a jővő háborúja,bár már a német katonák is kaptak asszem amfetamint a világháborúban...

    VálaszTörlés
  54. Bakker most olyan butának érzem magamat XDDDD

    VálaszTörlés
  55. JD: Lehet, hogy van ilyen, de tömegek ellen biztosan nem vetik be. A mai hadviselés nem a tömegmészárlásról szól. Sok embert ölni nem buli. Miért is? Mert abból nincs haszon. A halott ember nem termel és még kevésbé vásárol. Kevesebb halott = kevesebb rabszolga. Csak manapság nem láncra vannak fűzve, hanem a szerződések kötik gúzsba az embereket. Mert ugyebár alap, hogy csak akkor vagy valaki, ha családod is van. És rajtuk keresztül megfognak. Fel kell venned azt a kurva hitelt a házért/autóért, és annyi ideig leszel a bankodhoz kötve, hogy el sem hiszed. Ez is rabszolgaság. Csak jobb, mivel a rabszolgatartónak már azzal sem kell törődnie, hogy eltartson: már azt is mi fizetjük. Dolgozni pedig ugyanúgy a multiknak dolgozol. És ez megy mindenhol. "Civilizálunk" egy "elmaradott" országot, kapnak szupermarketet, plázát és persze bankot, és hopp, már kész is. Ezért mondom, hogy manapság nem divat ölni, és ezért hagyott alább a tömegpusztító fegyverektől való pánik. Mert az senkinek sem jó.

    Meg amúgy is: szerintem ma már nem igazán van faji vagy nemzeti alapon zajló, háborúba torkolló konfliktus. Nem...ezek mögött csak és kizárólag a pénz áll. Nincsenek sem ideológiák, sem eszmények...

    VálaszTörlés
  56. G:

    Igaz,szerintem is ez folyik,csak kevesen veszik észre,bár többen tudatra ébrednek,de már késő lesz...
    Magam is küzdök a hitelmentességért,kb. 2 hónap és NINCS. :)
    Akinek van esze visszatér a régi dolgokhoz,beéri a kevéssel,kis anyagiak,házi kenyér,zöldségek a kertből,állatok az ólból :))
    Remélem,hogy tudunk küzdeni a globalizáció ellen,nekem nem tetszik a rabszolgaság,génkezelt étel,tudatkiírtó társadalom :(
    Elveszítjük önmagunkat,mert valami része leszünk,ami nem tesz jót.
    Elképzelhető,hogy az emberek nagyrészét annyira megvezetik,hogy nem eszmél rá miért létezik...meg sem próbálja...csak kifáradt hangyaként hagyja,hogy eltapossák?
    Vajon az emberiség hány százaléka érzi,hogy nincs ez így rendben?Hány százaléka tesz is majd érte,hogy változás legyen?
    Nem tudjuk...

    VálaszTörlés
  57. Janezz:

    Az hagyján, hogy érzi, hogy nincsen rendben, de hiába próbálna meg változtatni, vagy keresni valakit, aki szintén érzi, hogy ez így nem jó, a külvilág miatt, aki nem fogadja ezt el, folyamatosan falakba ütközik. :( És ezért nem lesz változás. ;( Meg persze sokan tényleg elfáradtak és csak teszik a dolguk, de nem tudják, hogy miért.

    VálaszTörlés
  58. In Soviet Russia the drugs consume you...
    (Szovjet Oroszországban a drogok fogyasztanak el téged...)
    Tudom, hogy durva fekete humor, de nem tudtam megállni.

    VálaszTörlés
  59. Káin: Egyáltalán nem vagy buta. Sőt, irigylem a tájékozottságodat a Világ felé és h mindenre nyitott vagy. Úgy gondolom h az intelligens ember tudásának része ez is, ha vki tájékozott és szívesen érdekli minden, nem skatulyázódik be.

    G: igen, igen. Én jelöltem be, de a nagy válságkor pl. eszembe se jutott volna, h foglalkozhatnék ezzel. Csak jött egy "látomás" és annak adtam a legkevesebb lehetőséget. :)

    VálaszTörlés
  60. -Névtelen:

    Nem durva én szeretem , jaja én is olvastam ezt a szlogent és mosolyogtam rajta :DDDD

    -Vadóc: Búúúú köszi, de neked nagyon megy ez a dolog, tökre irigyellek én nekem sosem volt eszem ahhoz hogy ennyire megtanuljak dolgokat. soha se ment a matek fizika kémia :D

    VálaszTörlés
  61. -Vadóc:

    Na. Szerintem normális embereknek nem megy az a hülyeség.... XD

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: