2011. július 5., kedd

Káin: Filmajánló

http://www.adtrwiki.com/images/1/1b/DMC_vol1.jpg

Sziasztok!

Elnézést hogy filmajánlót írok. Próbáltam várni pár napig hátha ír valaki egy cikket mert akkor bepostoltam volna az ajánlót, de sajnos nem lett így kénytelen vagyok ezzel telesűríteni az oldalt. :( Úgy volt hogy azt terveztem én is elkezdem a kurva beteg filmeket írni, de egyszerűen mindig látok valami újat amit le kell írnom és így csúszik a dolog XDDD.

Láttam a napokban Hanna : a gyilkos természet című filmet hát kurva jó volt, de nem erről fogok írni hanem meséről. XD Miután megnéztem a kertvárosi gettót nagyon el voltam keseredve, hogy nincs mit néznem, mert kb. olyan nagy hatással volt rám mint anno a Nana című anime (miután megnéztem azt hittem nem lesz utána semmi ami érdekelne és tetszene XD) . Fb-n elkezdtem sírni, hogy nincs mit néznem aztán egyik ismerősöm linkelt egy annyira jó animét, hogy nem igaz. XD Nagyon rövid részekből áll, kb egy rész 5-10 perc sincs, de mind nagyon vicces. Egy srácról szól aki énekes szeretne lenni , jpop-ot akar játszani de valami folytán egy bélrángatós , vérivós metál banda frontembere l,esz XD. A két énjét sokszor nem tudja szétválasztani ebből lesznek a poénok és bonyodalmak a történet folyamán. Annyira jó és vicces szövegek vannak benne, hogy volt egy részt többször meg kellett néznem mert beszartam rajta. Jöjjön hát a:


Detroit Metal city

http://chauthanh.info/animeDownload/data/anime/Detroit_Metal_City_OAV.jpg

Nos első sorban szeretném bemutatni az openinget ami így szól. XD

A pokol terroristája vagyok
Tegnap megerőszakoltam az anyámat
Holnap szerte-szét baszom az apámat
Terrorista vagyok egyenesen a pokolból
Nincsen sem anyám, sem apám
Azért, mert kinyírtam őket!
Nincsenek barátaim, vagy barátnőm
Azért, mert őket is kinyírtam!
Ölj, Ölj, nyírd ki a kurva szüleidet!
Ölj, Ölj, nyírj ki mindenkit!
Gyilkolj, gyilkold meg őket!
Gyilkolj, gyilkold meg mindet!
Gyilkolj, gyilkold meg őket!
Gyilkolj, gyilkold meg mindet!
Mocskold be vérrel az emlékeidet!


http://watchplayread.com/files/2008/11/dmc.jpg

(kedvenc részem amikor II. Krauser megbassza a Tokyo Towert így egy új legenda született... XD)

Szerintem ezek után sejthetitek hogy iszonyatos állatkodások fognak következni. Ennyire szórakoztató animével még nem volt dolgom szerintem. XD Souichi Negishi elég félénk japán srác, aki vidéken élt. Tokióba utazik az egyetem után hogy énekes lehessen. Sajnos amint írtam egy metál zenekar frontembere lesz, nevezetesen: "Johannes Krauser II." néven. Ahányszor II.Krauserré válik kijön belőle az állat és nem marad önmaga XD. Ez a film olyan mint egy comics strip, a rövid részek és a csattanók miatt egészen érzékelhető. A film a zenei életet hivatott kifigurázni és nagyon jól sikerült megfogni a témát, hogy kb egyik énekes sem az aminek mutatja magát.

Anno ez egy képregénysorozat volt, 2008-ban készült belőle anime. Ha jól értettem egy nagyfilmet is csináltak vele élő szereplőkkel, ezt majd letöltöm és megnézem mert kíváncsi vagyok mennyire sikerült nekik. A mesében hallható zenéket a következő japán bandáknak köszönhetjük:
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSZhTHTssngRARHKo8hA4M4Y--lwq0JCK0-mUSwpSmhRQII3UvYzQ

Sajnos többet nem találtam róluk, a wikipédia is a karakterekkel foglalkozik inkább, amiket spoiler miatt nem fogok leírni. Viszont adom nektek a mesét, ami feliratos lesz. Amúgy nagyon sok helyről le is tudjátok tölteni, de online is nézhető. (Én úgy néztem):


Ezen az oldalon néztem végig a 22 részt, remélem nektek is tetszeni fog! Itt mindet megtalálhatjátok!

http://www.downloadost.com/ost/big-detroit-metal-city-tribute-to-krauser-ii-ost.jpg

13 megjegyzés:

  1. Ez így kurva jónak hangzik, megnézem! Mondjuk annyira nem vagyok animés, bár legutóbb az Ergo Proxy-t néztem végig talán.

    Kicsit olyannak tűnik, mint a Tentacious D film (Jack Black története).

    VálaszTörlés
  2. -G:

    Juj az is nagyon jó! Én nagyon szeretem az aiméket amúgy ^^ Vágom, hát ez annál durvább XDDDDD

    VálaszTörlés
  3. Amikor az elején a kis, dagi gyerek énekli a szentfazék szüleinek, hogy "And if you try to fuck with me then I shall fuck you too", na akkor már tudtam, hogy rossz film nem lehet :D

    Amit láttam, azok nagy része nekem is tetszett, de nem nézek túl sokat. Mondjuk a Death Note is bejött addig, amíg meg nem halt L. De mondom, az utóbbi 1-2 évben az Ergo Proxy volt az, ami jobban megmaradt bennem.

    VálaszTörlés
  4. Én örültem hogy L meghalt :DDDD Éljen Ryuk XDDD És Yagami :DDDD ~gonosz~

    Káinné

    VálaszTörlés
  5. Ahogy látom, ennél jobban nem is különbözhetnénk karakter-ízlésügyileg :D

    VálaszTörlés
  6. -G:

    Én mindig a szararcoknak szurkolok :DDD

    VálaszTörlés
  7. KK:

    Én Illidant szerettem nagyon a Warcraft-ban. Iszonyat jó karakter, csak egyszerűen nem értették meg, ezért van szararcúnak feltüntetve, pedig csak simán jó fej volt. Nekem tetszett, ahogy a dolgokat intézte :D

    VálaszTörlés
  8. -G:

    Na wowozni nem wowoztam és erre büszke vagyok XD.

    VálaszTörlés
  9. Na ezt most úgy mondod, mintha bűn lenne, és éppenséggel én sem úgy nézek ki, mint valami kocka fasz. Bár a mostani eszemmel már nem vágnék bele újból...sok idő elment vele.

    VálaszTörlés
  10. Nagyon jónak ígérkezik, így ajánló alapján. A napokban megnézem bnőmmel (éjszakai elfoglaltságnak tökéletes :D). Ami metál az rossz már nemnagyon lehet. :)
    A Nana-t én is láttam, és hasonló reakcióim voltak a végén. A Death Note-ot asszem nem néztem végig, de az is tetszett. :P
    Ami még nagy kedvenc volt nálam az a Gravitation. XD életem első animéje. :D
    amúgy nem igazán vagyok animés, valahogy sose jut rá időm. :(

    Bye :)

    VálaszTörlés
  11. -G:

    A Wow az randa :D Amúgy nem bűn, csak én jrpg párti vagyok. XD Amúgy nem értem azon a ronda játékon mit szeretnek annyian.

    -Chains:

    Na király, remélem tetszeni fog :DDD Én már megtaláltam a nagyfilmet is, majd arról is írok XDDD Jaj a Gravi az nagyon jó, megpróbálom megszerezni valahonnan. (Mangában olvastam).

    VálaszTörlés
  12. FUCK!!! XDDDDDDDDDD
    Megnéztem bnőmmel, kb szétreped az arcom a röhögéstől. Az egyik legjobb a toronykúrás volt, de amin ordítottunk, az az volt mikor a 'levágott fej' megjelent a kocsin, és annak a következményei. :'DDD
    A film linkjét majd feltétlenül tedd közzé, nekem LÉTFONTOSSÁGÚ hogy lássam! XD

    Chains aki lusta hajnali kettőkor bejelentkezni.

    VálaszTörlés
  13. -Chains:

    KIrály, örülök, hogy tetszett :DDDD Nekem is aza kedvencem xDDDD

    A film sajnos szar :(

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: