2010. november 23., kedd

Nyarlathotep: Két lélek szimbiózisas és Trong jug

Már régebben is írtam a témában, Két lélek szimbiózisa címmel, a minap pedig találtam egy érdekes dolgot ami úgy gondolom ide kapcsolódik. Egy tudatátvetítő módszerről van szó, a Trong jugról.

Trong Jug az az "áthelyezés és behatolás". E jóga segítségével, két ember tudata kölcsönösen kicserélhető. Illetve a gyakorlott mester képes arra, hogy másvalakit irányítson annak beleegyezésével, vagy anélkül. Továbbá, egyesek feltételezik, hogy ember alatti létformák testébe is képes áthelyezni tudatát, de csak akkor ha Manas, a személyiséghez nem kötött az irányító. Hatalmában áll e tudás birtoklójának az is, hogy az elhunyt testébe költözzék és azáltal hogy birtokába vette, új életet leheljen belé.

Természetesen, mások testét csak olyan jógi bitorolja, aki a sötét ösvényen halad, s ez "fekete" mágiának minősül(tudom, nincs se fekete se fehér, de a szándék miatt én ezt ide sorolom). Hogy elkerüljék, e tanokat szigorúan őrzik és titokban tartják, csak az arra kiválasztottak tanulják meg, gurujuk halála előtt.

Kicsit tovább gondolva, ha erre egy ember képes lehet, mibe kerül vajon egy nem fizikai entitásnak? Saját tapasztalataim alapján igazából semmibe, tekintve pl. a homályba vesző gyerekkorom és hasonlók. Kutatok még bővebben a témában, de ennél többet nem találtam egyenlőre, sajnálom hogy ilyen rövid lett. :/

5 megjegyzés:

  1. Na ez durva! Kíváncsi lennék mit találsz még a témában! :O

    VálaszTörlés
  2. Újabb bizonyítéka annak, hogy az emberi elme alapjában véve határtalan. Kár, hogy a tömeg elveti, eldobja magától a lehetőségeket.
    darkhero

    VálaszTörlés
  3. Nagyon durva. Test bitorlás. Bár nekem nem volna ínyemre az egész. A sajátom hóbortjait is alig viselem el, nemhogy másét, akár élőét, akár holtét. Meg amúgy is minek, ha ennél sokkalta többre is képes lehet valaki. Ezt a lehetőséget a képességek fejlesztése közül kihagyom, mivel már most is csak egy "test bitorló" vagyok, mint mi mindannyian :D

    VálaszTörlés
  4. Káin: Ez igazából egy nagyobb tanból egy kis szelet, lesz még miről írni. :)

    Darkhero: Btw, paranoiás vagyok, ezen elgondolkozva lehet valójában nem veti el, hanem az irányítás rég valaki más kezében van.

    Névtelen: Mint írtam, ezt a képességet magadtól nem igazán tudod elsajátítani, vagyis nem érdemes, magadban tennél nagyobb kárt. Bármiféle komoly képzést nélkülöző tudatkivetítés roncsolja a fizikai tested, ezt tapasztalatból írom. :) Ergo ugyanez vonatkozik az asztrál kivetülésbe való áthelyezésre is.

    Nyarlat

    VálaszTörlés
  5. -Nyarlat:

    Na király, nagyon várom! :O

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: