2010. november 8., hétfő

Vicious Creature: Musilicous III

Bring Me the Horizon

Helló! Ma egy angol együttessel fogok nektek szolgálni! :]

A Bring Me the Horizon egy 2004-ben, Sheffieldben alakult angol metalcore együttes.Death metal és metalcore elemeket kevertek zenéjükben, a deathcore stílust eredményezve. Olyan bandákkal koncerteztek már, mint a Lostprophets, a The BlackOut, a Killswitch Engage és a The Haunted. Játszottak az immár feloszlott I Killed the Prom Queen-nel, az Iron Maiden-nel és a Slayer-rel is. Feldolgozták a Slipknot-tól az Eyeless címû számot.

Tagok:

  • Oliver Sykes - ének (2004-napjainkig)

  • Lee Malia - szólógitár (2004-napjainkig)

  • Jona Weinhofen - ritmusgitár (2009)

  • Matt Kean - basszusgitár (2004-napjainkig)

  • Matt Nicholls - dob (2004-napjainkig)

Az együttes a nevét a Pirates of Caribbean: The curse of the black pearl című filmből kapták mikor is Jack Sparrow kapitány elmond egy mondatot: „Now...bring me that horizon.” így a that-et a-ra cserélték.

A banda eredetileg a Thirty Days of Night Records-nál volt, ők voltak az első banda akik itt kezdhették el.

A Következő albumot (első volt a Count Your Blessings) Suicide Season névre keresztelték, és Fredrik Nordström rendezésével készítették, aki olyan bandákkal dolgozott mint pl Arch Enemy, I killed the prom queen, vagy éppen a Dimmu Borgir.

A Suicide Season már különbözött az első albumtól és visszanyúlt metalcore-s gyökereihez.

Végül megcsinálták az első United Kingdom beli show-t, a Kerrang! Tour-on belül, ahol olyanokkal lehettek együtt mint Pierce The Veil, Dir en Grey, vagy éppen a Mindless Self Indulgence, ezután csatlakoztak a 2009-es North American Tour-hoz, ahol pl a Cancer Bats-el játszottak.

November(2009) kiadták a Suicide Season- Cut Up-ot, ez csak azért érdekes mert metal/deatcore banda még nem készített remix albumot, és + pont, hogy még hallgatható is lett, egyébként olyan emberek producereskedtek, mint a Slipknot Shawn Crahan-je vagy éppen a From First to Last Sonny Moore-ja.

2009-ben a Gitáros, Curtis Wand elhagyta a csapatot mondván h neki ez már túl sok, illetve hogy csak az eladhatóságról szól, később áthelyezték másik bandába, ő úgy érzi „szintet lépett”.

There Is a Hell, Believe Me I've Seen It. There Is a Heaven, Let's Keep It a Secret

Az idei év őszi nagy dobásának számít a BMTH legújabb albuma a fent látható címmel amit szintén Fredrik Nordström rendezésével készítenek majd el, ezzel folytatva a suicide season nevű albumot, egyébként még a nyáron szerették volna kiadni, mivel bejelentették a Kerrang! Tour-on, de csak most jutottak el odáig hogy piacra is dobják.

Érdekességek:

Sykes lehugyozott egy Fan leányzót mert becsmérelte a szexuális teljesítőképességét, illetve mert meg akarta magát dugatni a csaj. -.-''' fizikai bántalmazás nem történt, egyszerűen ráhugyozott...

Illetve egy másik eset mikor Sam Carter-el verekedést imitált Sykes, és ezt a fanok komolyan vették, ezért a mai napig küldözgetik az emaileket nekik a fanok, és zaklatják őket ilyen levelekkel hogy: De Miééééééééérttt??? -.-”

Nos ennyi lenne mára!



Titkos Koncert, élő Myspace közvetítéssel!



Új album első klippje!

6 megjegyzés:

  1. Bazdmeg hogy lehet lehugyozni valakit O__o"

    VálaszTörlés
  2. Majd legközelebb ha nem tudom megdugni a partneremet, lehugyozom, mert legalább az is valami ^_^ :Đ

    VálaszTörlés
  3. Ha sokat piszkálna, és nem értene a szóból, én is lehugyoznám :D
    (Bocsánat csajok!)
    Azért tudnak ezek a fengörlök nagyon idegesítőek lenni. Látnátok itt mit művelnek néha.

    VálaszTörlés
  4. Mégis mit művelnek néha ? :)

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: