2010. november 14., vasárnap

"kamupók": Indiai pálmalevelek

Egy olyan témát választottam amivel még a média is foglalkozott alig egy évvel ezelőtt.

A hivatalos oldalon elég kevés információt árulnak el, ráadásul szándékosan megtévesztően. Hiszen ebből is, mint mindenből a nyugati emberek pénzt csinálhatnak. Van egy olyan szolgáltatásuk ami szerint Skype-on keresztül is fel lehet olvastatni és megtudni mi is történt és fog majd történni az emberekkel. A hozzáfűzni valóm azért ilyen kevés, mert igencsak személyre szabottak ezek a levelek és személy szerint nem volt még közöm hozzájuk, de úgy érzem nem is lesz mivel nem vonz ezekbe a "dokumentumokba" való betekintés.

A valóságban több, mint 2000 évvel ezelőtt 7 bölcs Indiában megírta az összes ember életét akik a Földre születnek. Előfordulhat, hogy nem ebben az életében de már értesült vagy majd későbbi életeinek egyikében szembesülhet az elmúlt életeivel és későbbi feladataival, életének történéseivel. Viszont mielőtt szembesülhetne a számára írt üzenettel előtte be kell jelentkezni legalább 3 hónappal. Ezek után vagy elfogadják vagy elutasítják az illetőt attól függően, hogy eljött-e az ideje a felolvasásnak vagy sem. Ha nem jött el az ideje abban az esetben bármi történhet, közbejöhet, ha elfogadták még az illetőt még akkor is történhet bármi ami alkalmatlanná teheti a kapott időpontot.

Téves és inkább a lehúzásról szól azaz állítás miszerint internetes kapcsolaton keresztül is felolvassák a levelet, ugyanis testileg jelen (igen Indiában) kell lenned ahhoz, hogy felolvasásra kerüljön a személyes pálma leveled. Találtam egy olyan blog bejegyzést egy oldalon ahol az illető nem jelentkezett be csak megjelent a "kolostornál", többször is, de egyszer sem fogadták és neki is azt mondták, hogy jelentkezzen be legalább 3 hónappal előtte.

Az embereknek ha eljött az ideje, hogy szembesüljenek a "levelükkel" akkor az élet előbb-utóbb úgyis aszerint alakul, hogy eljussanak hozzá.

(Elnézést, hogy csak ilyen keveset írtam, de jelenlegi tudásom csak ennyire terjed ki. Az oldalt itt megtaláljátok ha érdekel valakit, de ajánlanék figyelmetekbe egy másik leírást ami egy kézzelfogható tapasztalatot ad a dologgal kapcsolatban, az illető hiába utazott oda, nem fogadták felolvasásra, ami állításomat igazolja. Ezt a beszámolót itt találjátok.)

5 megjegyzés:

  1. Erröl az EzoTv jut eszembe,ahol kb. 500ft/percért megmondják a frankót...haha

    VálaszTörlés
  2. Nem hiszem el hogy az emberek mindenen simlizni és csalni akarnak ....istenem ez annyira gáz :-s... amúgy a pálmalevelek érdekesek talán én nem akarnám tudni....

    VálaszTörlés
  3. Hát ha ez igaz...és nem hazugság, akkor O_O. Akkor megint szembesültem valami olyan dologgal, amiről nem hittem, hogy létezhet.
    Én nem tudom, hogy meg kéne-e tudnom, hogy mi van benne rólam(már ha van). Bár tutkó, hogy nem állok rá készen.

    VálaszTörlés
  4. Látom nem volt teljesen világos. Ha ebben az életedben meg kell tudnod, hogy mit írtak a pálmaleveledre akkor így is, úgy is meg fogod tudni a tartalmát :D ebben nem te döntesz ;) oda kerülsz és kész tények elé állsz :D

    VálaszTörlés
  5. Már ha bejelentkeztél előtte 3 hónappal :D Elég kicsi rá az esély, hogy ilyen megtörténjen valakivel. Erre kíváncsi leszek.
    Érdekes!

    Madame C.

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: