2010. november 28., vasárnap

"kamupók": Első meditációs élménye(i)m

Sajnálatos módon az eltelt napokban kevés alkalmam nyílt, hogy meditáljak leginkább a munka miatt és az alvás/pihenés rovására ment volna, ezért a legutóbbi két alkalom tapasztalatait osztanám meg amit 4 nap leforgása alatt sikerült produkálnom és eléggé intenzívre sikerültek. Olyan meditációs mantrát hallgattam közben, amitől a torok csakra, harmadik szem és a korona csakra fejlődése várhatóan jobban/gyorsabban fejlődik.

Az első alkalom ami munkába menetel előtt volt még vasárnap egészen érdekesre sikeredett. Nehezen sikerült eljutnom a kívánt állapotba, mivel sok volt a számomra zavaró tényező. Végül úgy döntöttem, hagyom a hallásomat (mivel az egyik zavaró körülmény az állandó "egér" kattogása volt) és a légzésemre kezdtem összpontosítani. Egy öngyógyítással foglalkozó könyvben olvastam, hogy az emberek a tüdejük 1/3-át használják csak (tehát csak a felső részét) amikor lélegzetet vesznek, a többi a kihasználatlanság miatt szépen elsorvad (nem tudom mennyire lehet igaz o_o). Szóval a tanultak alapján megpróbáltam nagyokat és mélyeket lélegezni és miközben erre az egy dologra összpontosítottam és teljes figyelmemet fordítottam sikerült elérnem a kívánt hatást. Elvesztettem majdnem teljesen a testem érzékelésével a kapcsolatot, legalábbis nem nagyon tudom felidézni, hogy pontosan mikor nyílt szét "magától" a tenyerem.

Szóval először egy mély, nem hörgő hang tört elő belőlem, amolyan fájdalmas nyögdécselés, ez társult minden egyes kilégzésemhez. Majd ezt követően elmúlt miután váratlanul kezdtem érezni a homlokomon valami energia jelenlétét, ekkor már tudtam, hogy jó úton járok. Rám tört a vigyorgási kényszer. Az energia erővel behatolt az arcomon keresztül és hatolt lejjebb egészen a zsigereimig. Éreztem ahogyan elkezd fájni egy több évvel ezelőtti foci sérülésem ami a mostani hónapokban kezdte ismét megmutatni magát (valószínű, hogy sosem gyógyult meg igazán. Története, hogy foci meccs közben mellkason térdelt egy ellenfél, másnap az ultrahang vizsgálaton félhüvelykujjnyi folyadék volt látható a bal tüdőmben :/, erre azt mondták, majd felszívódik magától... azóta máskor is fájt intenzívebb mozgáskor, mint a folyamatos ugrálás... a sérülésem több, mint 6 évvel korábban keletkezett...). Szóval éreztem ahogyan az energia hatására fájni kezdett, de olyan formában, mint amikor a "hangyafocit" nézed a televízióban és teljesen körül ölelte az egészet. Azt mondta a tanító, "ami fáj az gyógyul". Szerintem igaza is volt ebben, persze kimondottan a lelki sérülésekre gondolt amikor mondta (gondolom).

Szóval az energiát éreztem ahogyan az arcomon keresztül belém áramlik és felkavarja a gyomromat, enyhe hányingert keltett (azt hiszem, mivel már talán évek óta nem volt hányinger rajtam) és kavarta a gyomromat. A tanfolyamon résztvevők közül volt olyan aki szintén érzett hányingert aminek a magyarázata a tanító szerint "csupán" annyi, hogy sokat "nyelt" az ember az életében amit már nem igazán tud magában tartani és ki akarja hányni. Nálam is betelt a pohár és ezt észre is vettem, annyira "éles" lett a nyelvem, hogy azon "köszörülöm" akin csak tudom leginkább a melóhelyemen, mivel már torkig vagyok az egész hellyel, leginkább a főnökségemmel...

A következő észrevételem a testemmel kapcsolatban pedig az volt, hogy a karjaimba is beleáramlott az energia és a tenyereimen éreztem, hogy odáig futott végig rajtuk. Természetesen mindeközben egyszerre sírtam és nevettem hisztérikusan és a felsőtestem totálisan görcsbe volt rándulva, anyám meg megijedt és nem tudta mi bajom van. Amikor megérintette a kezemet akkor kezdtem érezni, hogy a felkarom és az alkarom is kb. derékszöget zárnak be és a tenyerem görcsösen nyitva van és a kézfejeim is kb. derékszöget zárhattak be az alkarommal merőlegesen. Ezek után ha nem is örömmel, de visszatértem. A külső látszat ellenére nekem tetszett. Csak még nem tudom, hogyan kell lassan visszatérni. Ennek hátrányait pénteken szenvedtem meg leginkább.

A jópofa a dologban, hogy az energia érzékelésem a kezeimmel egy kicsit előrébb lépett és az energiákat is képes vagyok "mozgatni". 3 emberen próbáltam ki az elmúlt napok során, abból egy állítása szerint semmit nem érzett, a másik úgy érezte, hogy jót teszek vele és ezen kívül azt is érezte, hogy forróak a tenyereim, pedig hozzá sem értem a bőréhez (mellesleg ruhában volt) és kb. 1-2 cmre tartottam el tőle a kezeimet. A harmadik embernek sajnos a fájdalmát csak felerősítettem :( . Ez van ha nem tudod pontosan mit is csinálsz. De azt határozottan állíthatom, hogy úgy éreztem, mintha valami gumi vagy tészta szerű hosszúkás "dolog" két végét tartanám a két tenyerem között és miközben az "áldozataimat" "közre fogtam" velük olyan volt, mintha én irányítottam volna azt a valamit. Olyan érzést is keltett bennem amikor csak úgy a levegőben tartottam a két tenyeremet egymással szemben, mintha mágnest fognék mind a két tenyeremben és éreztem ahogyan a tenyerem egyik fele taszította a másik felét o_o (remélem nem csak képzeltem).

Pénteken, szintén meló előtt ültem le meditálni, szerencsémre még eléggé időben ahhoz, hogy utána tudjak még hunyni egyet. Most gyengébben éreztem az érzést ami "megszállt" és nem az egész arcomon keresztül érkezett, hanem csak a homlokom keresztül. Nem volt olyan intenzív a végig kúszás sem, leszámítva a gyomromban az émelygést ami eléggé ugyan olyan volt mint legutóbb. Ugyan úgy volt sóhajtozásos nyöszörgésem is. Most viszont nem volt mosoly, sem görcs. De akkor is jól esett, ha nem is sikerült félórányit meditálnom. Viszont mint említettem már a visszatérésem nagyon hirtelen, még mindig, mivel elképzelésem sincsen hogyan lehet lassan visszajönni. Ennek egyik következménye, hogy a karjaimban éreztem ahogyan még mindig nem indult meg teljesen a vérkeringés és zsibbadtak voltak, úgy, mintha elfeküdtem volna őket.

Gondoltam lefekszem még egy kicsit. Vicces volt, mert a szemhéjamon át láttam, hogy valami többször is elsuhan a szemeim előtt balról jobbra :) . 3-szor ismételte meg utána nem mutatkozott többször (biztosan olyan szégyenlős, mint én :P), hiába beszéltem hozzá.

[Ezt szerettem volna megosztani veletek. Sajnos tegnap estére akadt egy kis dolgom. Keveset aludtam. Szerettem volna ezen a hétvégén még írni a farizeusokról, de lehet inkább kihagyom ma őket. Megyek estére dolgozni, szóval kéne még egy kicsit pihikélnem is.]

17 megjegyzés:

  1. Jaj de jó! Hallod én is felerősítem mások fájdalmát XD.

    ha így haladsz majd random tudod ezt az érékelést ki-be kapcsolni elég ha rágondolsz az érzésre és összedörzsölöd a tenyereidet.

    Ja és az emberek beteg részeit is érzed majd, kicsit fájni fog a kezed ahol nekik fáj, ha oda tartod. :)

    VálaszTörlés
  2. Ez megint nagyon tanulságos és jó lett! Nagyon örülök, hogy megosztod ezeket velünk. :)
    Elég durva, hogy milyen erős reakciókat vált ki a meditáció belőled...engem az érdekelne, hogy mindenkivel ilyesmik történnek, ha megfelelően csinálja???

    VálaszTörlés
  3. Gyerekek!

    Ne akarjunk már ennyire természetfölötti képességet...mert ugye kik is akarnak?
    A komplexusosak,elnyomottak,megnemértettek,a nyomik...nézzünk már a tükörbe kicsit...épp eszü ember nem képzeli magát auralátónak meg energiamozgatónak...tapasztalataim szerint azok foglalkoznak ilyenekkel,akik elveszettek vagy trauma érte őket illetve még nem találták meg a harmóniát önmagukban vagy egyszerű feltűnési viszketegségben szenvednek...ha lenne is bármilyen fura képességem,akkor sem hangoztatnám...biztos megrémülnék kicsit,de aztán fejleszteném magam és kuss lenne...az ember gyakran álmodik ilyenekről,hogy energiát sugároz meg repül meg gondolatot olvas,ne vágjuk már át magunkat...materializmus,hideg,meleg,fekete,fehér,gravitáció,élet,halál...ezek vannak!Ezek 100%!
    Ami még van az az ostoba emberek megvezetése,befolyásolása,manipulálása...Superman,Batman a mesében van...meg akiket elvittek az Ufók...haha
    Majd ha villámot szór a saját szemem,akkor hiszem el,addig két lábbal a szarkupacon,azaz a Földön...

    VálaszTörlés
  4. Janezz: szerintem ők sem azért írnak ezekről, vagy kutatják ezeket, hogy takargassák vele a fogyatékosságaikat, meg hogy jöjjön a sok kommentelő és csodálja őket. Ha valami téged érdekel, te is szívesen megosztod, nem?:D

    VálaszTörlés
  5. Nem értek egyet Janezzal mert ezek a dolgok igenis vannak csak nem maguktól jönnek hanem tenni kell értük! És nem azért hogy a haveroknak elmesélhesd mekkora arc vagy egy lófaszt...
    Ezt az egészet csakis magunkért kell csinálni és nem a hírnévért vagy másért.:

    És inkább leszek meditálós mint Superman vagy Batman XD

    VálaszTörlés
  6. Janezz Drága: =)

    Itt szerintem nem annyira a természetfölötti dolgokról van szó és nem arról, hogy mindenki ilyet akarna magában kifejleszteni.
    "elveszettek vagy trauma érte őket illetve még nem találták meg a harmóniát önmagukban" hát ez lehet, hogy nagyjából igaz.Meg az is, amit Skinny mondott, hogy önmagunkért kell(ene) csinálni.

    Én személy szerint azért próbálnám ki, hogy hátha lenyugszom tőle...ott belül. :)

    VálaszTörlés
  7. Charlotte:

    Drágám!:)

    Ugye nem kell leírjam újfent neked mélységes alázattal és tisztelettel,hogy te mitől nyugodjál le...ott belül! XDDD

    Jólvan,srácok!
    Én itt---ahogy Pákó is mondaná---a "kókemény" materializmust képviselem,tehát akkor a Batman nekem Michael Keaton és Superman pedig Christopher Reeve....és egyikőtök sem az,bármennyire is röntgenlátással fog jelentkezni itt valaki vagy denevéres pizsiben meditál :))))
    De majd mindjárt jön Káin főboszorkányság és kitagad a királyságából XDDD

    VálaszTörlés
  8. sus mus:

    Igaz,szívesen olvasom az itteni cikkeket,meg örülök,hogy írhatok...de ugye mindenki aki itt van ugyanolyan büdöset szarik??Nyugtassatok meg! :DDDDD
    Akkor meg nem kell nagyon elszállni...ez a Föld fiúk-lányok,növények,állatok,punci...:DDDD stb.

    VálaszTörlés
  9. tutira!:D egyébként meg szerintem ezeknek a tanoknak van materiális magyarázata is, lásd pl kvantumfizika, csak elég agynyomorító a folyamat a megértésig:D

    VálaszTörlés
  10. -Janezz:

    Ha más véleményen vagy és hasonló azt normálisan is közölhetnéd, nem kell megbántanod nem tudom hány szerkesztőt.

    Ha nem jön be a téma vagy az élet az oldalon tudok ajánlani más blogokat is neked, de légy szíves ne bomlasszad a közösséget, mert amint látod maga a blog fő vonala ezekre a témákra épül és ilyenkor olyan mintha a blogot és szerkesztőit gyaláznád.

    Nekünk ez kemény munka hogy ennyit írunk és nem azért hogy azt ültessük mások fejébe mennyire fasza gyerekek vagyunk. ha önfényezés lenne akkor arccal írnánk és lehetne személyi kultuszt építeni körénk de ez direkt nincs.

    Légy szíves máskor gondolkozz mielőtt beírsz egy ilyet. Én bírom kritikát de ez más volt

    Káin a főboszorkány....

    VálaszTörlés
  11. Káin:

    Minden közösségben van egy kivétel vagy kétkedő,ezzel csak lehetőséget adok,hogy tanuljunk egymásból,nem bántok senkit,kivéve ha pont betalál valakit(beszurizás),de hajlok az érvekre-ellenérvekre...
    Ennyire suta paraszt vagyok?Túl nyers és flegma? :DD Igaz...

    Amúgy jól reagáltál,erre is kiváncsi voltam...és a többiek is intelligensen oldották meg,ezért elfogadom a helyzetet...és...megbocsátok! :DDD

    Nem-nem,nem kell másik blogot ajánlani,letelepedtem...itt lehet fejlődni...most meghúzom magam,csöndben....darabig :DD

    Janezz a Földlakó :)

    VálaszTörlés
  12. -Janezz:

    Nem kell csöndben csak érted... :Đ

    VálaszTörlés
  13. Ahogy nekem mondták meg kell tapasztalni az ilyen dolgokat is :D Vicces, de semmi sértődöttség nincs bennem csak széles vigyor. Ha még nem említettem volna J.D. az ateizmus és az anarchia irányzatából tévelyedtem az okkult és spirituális irányba...
    ateizmus azért,mert eleget hallottam a suliban az egyházról és a tevékenységéről, miket műveltek az emberekkel és velük azonosítottam az egész "mizériát". Ha meghallottam, hogy "Isten" vagy csak olvastam a szót rögtön elfogott az undor és a harag. Hogyan képes megengedni ilyesmiket, ha "jóságos" és teljesen máshogyan festik le, mint amiket a nevében véghez vittek.
    anarchista, az igazság és igazságosság elkötelezett híveként (no meg nem utolsó sorban a társadalmi helyzetem miatt is) szerettem volna mindig is "rendet" tenni, mert szociálisan érzékennyé váltam a társadalmi különbségek igazságtalan eloszlása miatt. Az esélyek sem kiegyensúlyozottak. Igen, a legtöbben elégedetlenkednek, de ennél tovább nem mennek, mert félnek egyedül. Viszont ekkora nagy fába vágni fejszéjüket még csoportosan sem fogják véghez vinni, hiszen történelmünk során megtanulhattuk már, "ami külföldön dicsőség, az itthon lázadás, erkölcstelen, helytelen, stb.". Mindenki érzi mire gondolok. A főnöknek MINDIG IGAZA VAN, amennyiben nincsen akkor ki rúg, mehetsz az utcára, főleg akkor gáz, ha nem igazán tudod, mihez is kezdhetnél hiszen az országban a "sutyizásra és mutyizásra" tanítanak, erre ösztönöznek, hogy oldd meg magad, de gondolkodásra vagy arra, hogy megismerd magadat sem időt sem helyet nem hagynak, szóval jó hogy mindenki frusztrált és mellékcselekvésekben éli ki magát. Arra tanítva, hogy CSAK egy életed van és ebbe próbálj belesűríteni MINDENT, ami LEHETETLEN... és közben terelnek és erőszakkal fordítják a fejedet minden irányba ahová ŐK gondolják, mert azt hiszik ezzel jót tesznek pedig a háttérben csak saját félelmüket akarják kompenzálni, saját magukat akarják biztonságban tudni TŐLÜNK, mert leginkább mi vagyunk azok akiktől félnek a FEJESEK. Ha elfordulunk tőlük, ha már nem félünk tőlük, ha már nem is vesszük létezőnek őket akkor saját magukban kezdenek kételkedni, hogy egyáltalán ŐK léteznek-e?
    ("ördögi" kör ez, ami a saját frusztráltságaikból adódik, amit már réges-régen mikor ide kerültek az első népek és csatlakoztak "Európához" nem látták, hogy CSAK kiszolgáló egységként, töltelékként kellenek a többi ország vezetőinek a saját védelmük érdekében. Lemajmoltatták / maguktól lemajmolták a "Nyugat" rendszerét látszatra és azt hitték, hogy majd minden úgy fog működni, ahogyan OTT működik, de nem vették észre, hogy csak szolgának kellenek, pedig egyértelműen éreztették velünk. Azt hittük, hogy ezt meg érdemeljük mivel még csak sihederek vagyunk és majd elismernek bennünket is később és akkor majd MI fogunk másokat rászoktatni "Európa" szokásaira akik majd később csatlakoznak hozzánk, de EKKOR IS TÉVEDTEK, mint mindig... a viselkedésüket átvettük, de CSAK magunkon belül alkalmazzuk magunk ellen, szolgák akik egymás torkának esnek, mert EURÓPA ezt szánta nekünk sorsnak, hiszen amíg egymással vagyunk elfoglalva ugyan kinek jut eszébe feleszmélni, hogy már elloptak körülünk mindent és a porban fetrengve fuldoklunk... ennyit arról, hogy jóhiszeműség... Európa kamatostul veri le rajtunk azt amit tőlünk kaptak... azóta is...)

    VálaszTörlés
  14. Kamupók:

    Jól elkanyarodtál a témától,ne sunyiskodjál... :DDD
    Valami negatív energia érhetett napközben,mert nagy átmentél történelembe :))

    Régebben lázadó voltam,most ezt tovább fejlesztettem...a lázadással nem érünk el semmit,de alázással,flegmasággal,cinikussággal,szangvinikusággal célt lehet érni,mert a lázadás saját magunk energiáinak pocsékolása,míg az öszinte odamondással a másikat kényszerítjük energiakiadásra...a lázadozót könnyű kinevetni,de ha beszurizunk valakit mélyen,az hatásos és ha fájt neki,utána meg lehet vígasztalni és szent a béke... :D

    Ne vedd fel a világ fájdalmát,hanem szurizz be neki! :D

    Szóval mi van a meditációs élményekkel?
    Arról szeretnék olvasni! ;)

    VálaszTörlés
  15. Szia. Bár eléggé otthon vagyok mindenféle témában, erről még nem olvastam. Én már gyerekkorom óta tudok valamit mozgatni a tenyeremen, olyan, mintha valami gurigázna rajta, és úgy mozgatom ahogy akarom. Ha egy helyben van a kezem, akkor szoktam érezni ezeket az energiákat, elég intenzíven. Neked is ilyen érzés? Mi lenne ez egyáltalán? Bocs a hülye megfogalmazásért. Remélem látod ezt, és válaszolsz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos Szervusz Kedves Névtelen!

      "Véletlenül" kiszúrtam, hogy írtál, pedig nem szokásom nézegetni az üzeneteket az oldalsávban és nincs beállítva nekem, hogy üzenetet küldjön, ha valaki a cikkem alá írt. De tudjuk véletlenek nincsenek...

      Lehet nem szolgálok több információval annál, mint amikről eddig tudomást szereztél.
      A testnek 5/7 főcsakrája van (Buddhizmus/Hinduizmus). Ezen kívül számos kisebb csakra található a testen. Ezek közül a tenyéren is találhatóak. Valószínűsíthetően a tenyér csakrád energiáit érzékeled.
      A későbbi irományainkban vannak leírva technikák, hogyan fejlesztheted a kéz érzékelésedet.
      Először legyen egy megszokott módod arra, hogy feléleszd a képességet (tenyerek összedörzsölése vagy amit óhajtasz).
      A két tenyeredet fordítsd egymás felé és közeledő-távolodó mozdulatokat végezz velük egy szintben, anélkül, hogy egymáshoz érintenéd őket, majd az ujjaiddal is kezdj ilyenfajta mozdulatokat csinálni (például ujjhegyek egymáshoz közelítése, egymás körül forgatása, mintha malmoznál velük). Elméletileg haloványan nyomást gyakorolsz az auráddal rájuk. Olyan, mintha fizikailag összeérintenéd őket, de a valóságban nem érnek össze a test felületeid.
      Ha ilyen érzékeny vagy próbálj meg kikanyarinta egy darabot a 'levegőből' az egyik kezeddel. Majd képzeld el, hogy hógolyót formálsz a két tenyered között. Végül kezd el az "általad gyúrt hógolyót dobálni" egymással szemközt fordított tenyérrel, mintha egy kisebb labdát dobálnál egyik kézből a másikba.

      Másik észrevételem, ha nem tévedek és a tenyér csakrád ilyen intenzív akkor esetleg ha beütöd valamidet vagy apróbb karcolás ér, akkor próbáld meg ráhelyezni a felületre és képzeld azt, hogy gyógyulni kezd. Ugyanis a kezdőknek, mint én vagy te még szükséges még fizikai kontaktus az ön vagy mások gyógyításához, mivel még nem elég nagy a hitünk vagy maga a látvány segít abban, hogy higgyünk önmagunk képességeiben. A töretlen koncentráció nagyon nehéz, mivel rengeteg fölösleges, vélt vagy valós információval lát el bennünket az agyunk. Ezt a tudatos részünket meg kell tanulnunk elcsitítani, mindenki más módszerrel teszi (még nekem sem megy... ;]).

      Egyébként azóta sem volt alkalmam ilyen intenzív meditációt tapasztalni...

      Törlés
    2. Köszönöm a választ.
      Igen, gyakorolni kell ezeket a dolgokat, ha már alapból meg van bennünk valami. :) A labdás dologról - a telekinézis kapcsán - már olvastam, és régebben gyakoroltam is. A két tenyeremet egymás felé fordítottam, és olyan volt egy idő után, mintha valami forogna a két tenyerem között.

      Még egyszer köszönöm a választ.

      Törlés

Ezeket is ajánljuk: