2011. május 30., hétfő

Káin: Direkt nem gyógyítják a rákot

http://www.gilad.co.uk/storage/herzl20zionist20poster.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1277361945445

Sziasztok!

Ugye senkinek sem meglepő hogy ma is egy összeesküvés elméletemet fogom leírni. Bár már nagyon rég volt ilyen cikk, aki új itt és nem olvasta nézze meg a : pedofil papos, szabadkőművesekről és szcientológusokról szóló cikksorozataimat, vagy Kamupók cionizmusról szóló cikkeit (Kamupók ilyen témájú cikkei kint vannak oldalt az érdekesebb cikkek közt. Az enyémre meg rá tudtok keresni, de csak az olvassa el aki nem rúgja le dühből utána a monitort.).



Most bár arccal vagyok és tudom hogy kockázatos ebben a témában vájkálni megteszem mert egyenesen felháborító ami a világban folyik. Sok ember nem is tudja hogy mik történnek és milyen hátsó okkultista szervezetek irányítják a földet. Elég pár olyan országot megneveznem ami nyíltan fel is vállalja ezt, mint pl a Szabadkőműves Amerika, de elég megejtenem azt hogy: zsidók és a cion bölcsei és már megfagy a levegő azok közt, akik konyítanak kicsit is a témához. A mai cikkem egy olyan cikkről szól amit a neten talált a barátnőm. Akik a híradót nézik és a tévé előtt élnek sosem lehetnek biztosak abban hogy nem éppen hazudnak az arcunkba és mossák az agyunkat. Számomra a történelem is megkérdőjelezhető dolog, mert kb azt tanítanak nekünk amit akarnak, nem kell messzire menni amikor az oroszok Magyarországban lájtoltak akkor a történelem kicsit el volt torzítva, honnan tudjuk hogy most nincs ez nagyban, nem igaz? :D Minden mögött áll egy bizonyos érdekeltség, ahogy a gyógyszercégek is ott állnak a betegségek mögött ( pl az új influenza elleni oltóanyag eladása is nagy feladat volt az években.), nem kell messzire menni hogy tudjuk milyen az amikor a média által (kampós orrú barátaink legközkedveltebb fegyvere úgymond-és itt nem a standard zsidóra célzok, mielőtt valaki meggyanúsít azzal hogy náci vagyok, hanem a cionizmus híveire akik nem vegyülnek normál emberek közt akik azt mondják hogy a gójok (nem zsidó emberek) állatok és fasza dolog gyereket kúrni mert X éves koráig mert addig még nem ember stb stb) próbálnak minket befolyásolni. Én pl világ életemben minden betegséget elkaptam, de lássátok és írjátok ezt, mert rohadt szar az immunrendszerem. Fodrász vagyok, napi szinten találkozom, érintkezem télen-nyáron idegen emberekkel és SOSEM kaptam el azt a nagyon halálos influenzát aminek a vakcináját jó pénzért tömködték a megfélemlített polgárokba akik megbetegedtek utána tőle. :D Marha jó volt bemondani hogy ennyi meg ennyi ember meghalt, de mindig ott volt hogy már eleve beteg emberek voltak: idős beteg emberek és terhes nők haltak bele akik nem voltak olyan egészségügyi állapotban hogy túléljenek akármit is. De ugye a halálhírrel a lakosság nagy hányadát be tudták fosatni és rávenni arra hogy megvegyék azt a szart.

Mi a helyzet a rákkal? Miért nem tudjuk az ellenszerét? Nos egy cikk amit a napokban talált a barátnőm rávilágít , hogy van ellenszer csak éppen nem tudni miért nem hozzák forgalomba. A cikk a következő (bemásoltam):


Nem állnak a tudósok a rák gyógyszer mögé

http://www.gnosticliberationfront.com/israel22.jpg
Néhány évvel ezelőtt megjelent egy tanulmány, mely szerint egy nagyon egyszerű anyag, a DCA megöli a ráksejteket. Azt maga a kutató is elismeri, hogy nem biztos, hogy ez a régóta keresett, mindent legyőző rákgyógyszer, de a kísérletek folytatásához nem tud pénzhez jutni. Egy gyógyszer kifejlesztése 500 millió dollárba is kerülhet, a DCA azonban nem hozna profitot a gyógyszercégnek, annyira olcsó szer. Ráadásul levédetni sem lehet, mert túlságosan elterjedt már. Egy újabb összeesküvés-elmélet vagy tényleg nincs jövője az olcsó gyógyszereknek?
1955. április 12-én bejegyezték az első paralízis elleni vakcinát, miután majdnem kétmillió iskolás gyereken tesztelték országszerte. Aznap este a CBS interjút készített a felfedezőjével, a Pittsburghi Egyetem kutatójával, Jonas Salkkal. Azt kérdezték tőle, hogy kié a szabadalom, ami helyénvaló kérdés volt, tekintve, hogy évente háromszázezer amerikait érintett a probléma. A válasz az volt, hogy az embereké. Nincsen szabadalom, hiszen a Napot sem lehet levédetni.

Salk önzetlensége hőst csinált belőle, a mai napig sok gyógyszerkutató példaképe. Egyikük Evangelos Michelakis rákkutató az Albertai Egyetemről, aki négy éve felfedezte, hogy egy rendkívül általános vegyület, a DCA megállítja a ráksejtek növekedését. Michelakis először 2007-ben publikálta kutatásának addigi eredményeit, akkor nagy visszhangot kapott a kutatás, újságok címlapjára került vele. A napokban megint előkerült a téma, ami nagyrészt egy blogposztnak köszönhető, melynek címe az volt, hogy "A kutatók gyógyítani tudnák a rákot, de senkit nem érdekel." A Livescience utánajárt a DCA körüli felhajtásnak.
Hogyan működik?
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRzB_MmDIiVzaW4ffvWrePh-RTfohWbn79Q5D5zM2ShnBIEgGDBiw
A ráksejtek olyan enzimet termelnek, amely leállítja a mitokondriumok működését (a mitokonriumok energiatároló és -termelő sejtszervecskék, amelyek a természetes sejthalálban is szerepet játszanak). A DCA képes hatástalanítani ezt az enzimet, vagyis a mitokondriumok megint működésbe lépnek és megkezdik az energiatermelést, továbbá elkezdenek hidrogén-peroxidot kibocsátani, ami blokkolja a tumort tápláló vérerek képződését. A DCA feloldja azt a gátlást, mely megakadályozza, hogy a sejtek természetes módon elpusztuljanak.
Az egérkísérletekben a DCA megölte a rákos sejtek legtöbb fajtáját anélkül, hogy rongálta volna a környező sejteket – már ezért felfigyeltek rá, hiszen ritka az ilyen rákgyógyszer. Az állatkísérletek után Petri-csészében tesztelték emberi sejtekkel a szert és ez is sikeres volt. A következő lépés a klinikai teszt volt, ehhez 1,5 millió dollárnyi alapítványi támogatást sikerült szerezni. Ezekről a kísérletekről tavaly jelent meg egy tanulmányt a Science Translational Medicine című szaklapban. Az első szakaszban tehát a DCA igen hatékony rákellenes gyógyszernek tűnt, de ez nem jelenti azt, hogy tényleg ez az a gyógyszer, amire mindenki vár, hiszen nagyon sok hatóanyag viselkedett így a korai kísérleteknél. A klinikai szakaszban a rákgyógyszerek 95 százalékáról derül ki, hogy nem hatékonyak embereknél, hiába voltak azok az állatoknál.
Michelakis persze továbbvinné a kísérleteket, hogy bizonyítsa a DCA hatékonyságát. Salkhoz hasonlóan ő sem védette le a hatóanyagot, azonban ennek nagyon egyszerű oka van. A DCA-t nem is lehet levédetni, annyira ismert, elterjedt és olcsó anyagról van szó. A DCA a diklór-acetát rövidítése, a szer a diklór ecetsav egyik sója, régóta ismert, a vegyipar használja és könnyű előállítani. Eddig a tények és most következnek az elméletek.
A mai világban az ilyen olcsó és egyszerű anyagok nem tudnak támogatókat találni. A gyógyszerészeti cégek nem ignorálják teljesen a DCA-t, de nem is erőltetik a kutatásokat. Az elmélet szerint azért, mert nem éri meg nekik. A gyógyszercégek is profitorientáltak és egy ilyen olcsó hatóanyagba nem érdemes sok pénzt fektetni, mert nem fogja visszahozni a kísérletekbe ölt pénzt – állítja Michelakis.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT32uDE6_Bys1ePi0ozeamNfGJLsFHSKVbb-xgTAk_VZbHgpXhY
Omudhome Ogbru gyógyszerész, a New Jersey székhelyű gyógyszercég, a The Medicines Company kutatási és fejlesztési igazgatója elmagyarázta: a gyógyszercégek úgy működnek, mint bármely másik profitorientált cég, a termékeket profit reményében adják el, így biztosítva a túlélést és növekedést. Tízezer tesztelt hatóanyagból csak egy jut el oda, hogy bejegyzett gyógyszer legyen belőle.
Ahhoz, hogy bejegyezzék, a hatóanyaggal hét-tíz évig kell kísérletezni, hogy a legtöbb lehetséges hatást kiszűrjék. Ennek költsége akár 500 millió dollár is lehet – és ha a gyógyszer végül nem kapja meg az engedélyt, akkor az egész összeg kidobott pénz lehet. De még ha forgalomba is kerül, húsz gyógyszerből csak három hoz akkora hasznot, hogy fedezze a kifejlesztésére költött milliókat.
Ezért van az, hogy ha semmi kilátás nincs profitra, nagyon kevés az esély arra, hogy bármely cég a gyógyszer fejlesztésébe kezdjen. Michelakis szerint majdnem lehetetlen a DCA-val profitra szert tenni, mert nagyon olcsó a hatóanyag, így ha gyógyszer lesz belőle, nagyon alacsony lesz az ára.A másik ok, amiért nem kapkodnak utána a gyógyszercégek, hogy nem lehet levédeni. Legalábbis ezt gondolja Daniel Chang, a Stanfordi rákközpont onkológusa.

Közben állami egészségügyi intézetek támogatják a kutatást, de ez soha nem lesz elég ahhoz, hogy elvégezhessék az összes kísérletet, mely ahhoz kell, hogy engedélyezzék a DCA-t.

A kísérletek tehát folynak, de nagyon lassan. Sokkal lassabban, mintha egy gyógyszercég csinálná. Az egyetem honlapja és rádiók segítségével összeszedtek 1,5 millió dollárt kilenc hónap alatt. Ez arra volt elég, hogy öt agydaganatos betegen teszteljék a hatóanyagot.
A tesztek állítólag eredményesek voltak, ugyanakkor nagyon kicsi volt a csoport, amelyen tesztelték, nem volt placebo kontrollcsoport. Emiatt lehetetlen bebizonyítani, hogy a páciensek daganata a DCA miatt húzódott vissza vagy valami más miatt. Daniel Chang onkológus szerint a kísérletek érdekesek, de nem meggyőzőek. Maga Michelakis is elismeri, hogy ilyen kicsi létszámú beteggel nem lehet következtetéseket levonni a DCA hatékonyságát illetően.
A klinikai tesztek hiánya ellenére egy torontói orvos, Akbar Khan felírja a DCA-t betegeinek. Azt mondja, Kanadában ezt megteheti, mert a DCA-t bejegyezték, mint bizonyos anyagcsere-problémák kezelésére alkalmas gyógyszert. Khan szerint a betegek 60-70 százalékánál tapasztaltak javulást, azoknál akiknél korábban a hagyományos módszerek csődöt mondtak. Egy konkrét esetről is beszámol, egyik betegének áttételes rákja is volt már, testében több helyen is rákot találtak, köztük az egyik legsúlyosabbat a lábában. A DCA hatására jelentősen csökkent a fájdalom és stabilizálódott a tumor állapota is.
A kanadai orvos kísérletezésének Michelakis sem örül, szerinte Kahnnak nem kellene rákbetegeknek felírnia a DCA-t, amíg az hivatalosan is engedélyezett gyógyszer nem lesz. Szerinte Kahn ezzel aláássa a klinikai tesztek eredményét, mert ha káros mellékhatások lépnek fel, akkor a szernek rossz hírneve lesz, ami akadályozza egy esetleges szponzor megjelenését.
Nemcsak ellenőrzött körülmények között adják a gyógyszert. A DCA elég nagy publicitást kapott az elmúlt években, sokan megpróbálnak hasznot húzni a kétségbeesett rákbetegekből. Néhány évvel ezelőtt egy amerikai üzletember, Jim Tassano DCA hatóanyagú készítményt kezdett el árulni rákbeteg háziállatoknak. Azonban mindenki tudta és ő maga is elismerte, hogy nagyon sokan saját használatra vették meg a készítményt, Akik akkor kipróbálták a szert, gyengeségre, remegésre, fáradtságra panaszkódtak. Az amerikai hatóságok mindent megtettek azért, hogy leállítsák a készítmény árusítását, hiszen senki nem tudhatta, milyen mellékhatásai lehetnek a szernek.
A net tele van támogató és ellenző oldalakkal – magyar nyelvűt is találni. Előbbiek csodáról beszélnek, példákon keresztül mutatják be a gyógyulásokat. Utóbbiak a mellékhatásokról szólnak, hogy akár idegi- és májkárosodást is okozhat a szer felelőtlen szedése. Ráadásul a nem gyógyászati célra gyártott szer veszélyes szennyeződéseket is tartalmazhat.
Saját véleményem

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTckE_oi4s21RVEUEjcyct39oGor5Z3KuiLNip0OQ37NsAZN1Tg

Egy ilyen értékű hír mint ez szerintetek miért nem jelent meg a híradóban? Ez a cikk már ott hever a többi elfeledett "kacsa,, közt melyeknek érdekes témáikra felhívták a figyelmünket és elléptünk mellettük. Fog lázadni a világ? Fog tudni valamit csinálni? Persze hogy nem. És miért áll a gyógyszercégek érdekében az hogy ne gyógyuljunk meg? Tényleg nem tudjátok? Pedig csak kicsit kell gondolkozni.

Az emberi természet ugye nagyon árnyalt dolog, rengeteg bűnt és mocskos dolgot vittek véghez az emberek: kereszthadjárat gyilkolása a hit nevében, gyerekek terroristává alakítása, Hitler félre értelmezett fajelméletének következményei (aki nem tudná Hitler okkultista volt és az egész fajelmélete egy filozófus és egy teológus nő normális tanainak banális félreértéséből született) és még sorolhatnám. Sokan nem tudják azt hogy még milyen elvetemült dolgok vannak mint amit a pedofilok kapcsán is írtam (pedofil papok bujtatása Vatikánban, zsidó rabbik gyerekbaszó hálózata és még sorolhatnám-pedig erről is szóltak a hírek X'DDD ). Mindenkinek van vaj a füle mögött, nem vagyok elfogult. :D A keresztényeknél jobban (főleg a római katolikusoknál-pedig én is az vagyok) még senkit sem utáltam , csak a cionistákat. (Most itt nem a falusi Margit nénire gondolok aki imádkozik minden héten a családjáért a kápolnában, hanem nyilván a gyerekmolesztáló papokat bujtató főkolomposokra , meg magára az egyházra. ) Tehát elkalandoztam, de vissza térve: nem kell nagyon távolba nézni hogy az emberi természet bűneit kiemeljük, azt hogy mire képes a pénzsóvár hatalom vágy. Miért hisszük azt hogy ezeknek az embereknek, gyógyszercégek fejeinek az a célja hogy egészséges emberek legyünk? A cikkből jól olvashatóan megvan az ellenszer de túl olcsó és nem támogatják... egyik ismerősöm kérdezte akkor miért nem adják el drágán, nos azért bazdmeg, mert meggyógyulunk és sokkal többet hoz a konyhára a rákmikrofon, az elemek, a kemoterápia a ráktápszer mint a gyógyszer ami gyógyít és a rák nagyon jó népességcsökkentő dolog így meg van oldva az is hogy valamilyen szinten a túlnépesedés kordában legyen tartva és hogy ne kelljen az embereknek nyugdíjat fizetni :D . Az én nagymamám rákos volt és ez lassan 12 éve történt, akkoriban a mikrofonba az elemek 10 rongy körül mozogtak. Mellé még toljuk azt a sok szart amiben részt vett mind reménytelenül mert ugyan olyan szarul volt és morfiumon élt. Ebből akkora pénzek jutnak a (nem írok jelzőt nem írok jelzőt) kapzsi markaikba, hogy el sem tudjuk gondolni. Élősködnek emberek szenvedésén, rákos daganatin, ezen mászva fel a létrán, a töméntelen pénz és hatalom trónjába, hiszen aki embereket kecsegtet gyógyírrel, azoknak van egyrészt a legnagyobb hatalma mert mindenki meg szeretne gyógyulni, még a legcsóróbb is és ennek érdekében hitelbe is veri magát, amit a gyerekei fizetnek majd úgyis ha meghalt.:D


http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQwixlSvWj7rgou_K-kw2DhV37hT5tacHqCMk_PL1KWpgNBA--3BA

Lehet a cikket a rasszizmus köpenyébe bujtatni , azt mondani náci vagyok. Nem nem vagyok az. Borzalmas amit ártatlan gyerekekkel műveltek, viszont a zsidók nem bujkálhatnak az akkoriban történt esetek mögé. Sajnos még egy ilyen nép mint ők nem nagyon volt, hiszen a saját javukra fordítottak egy katasztrófát. Nézzünk körül: ha ebben a témában ír bárki is börtönt kapunk. Van -e ilyen népcsoport még akiről nem SZABAD írni? Miért van ez?Gondolom azért mert a világ háttérhatalma az övék és csírájában fojtják el azt hogy az emberek gondolkozzanak róluk. Csomó embert megtévesztenek mert jaj nem lehet erről beszélni, mert jaj szegény zsidók. Szerintem rajtuk kívül aki ennyire hasznot húzna a saját népe leigázásának katasztrófájából még nem született, mi is sírhatnánk Magyarországért meg perelhetnénk , velünk is történtek geci dolgok de nem csináljuk. Még a MÁV-ot is beperelték , mert állítólag a zsidókat szállítottak a vonataink a holokauszt idején. Ez most mi??? Ennek ellenére azt mondom hogy a magyarok is borzalmasak mert suttyók, irigyek és szégyenlem azt hogy magyar vagyok és néha magamon is érzem a magyar tulajdonságokat. Ahogy a cigány cigány marad a lelke mélyén, vagy a néger néger (sőt nekik a lábizomzatuk is eltér) ezen a földön nem marad egyenlőség a fajok közt, mert léteznek fajok. (A néger izomzata a legjobb példa erre). És ez nem baj, csak nyitott szemmel kéne járni és nem bedőlni mindenféle reklámnak, cionista húzásnak. Mert nem azokkal vannak a bajok akik köztünk járnak, akik a villamoson ülnek mellettünk, hanem azokkal akiket nem látunk és a háttérből irányítanak. Mert azok kezében van a gyógyszeripar, az élelmiszer ipar és saját ételeinket, orvosságainkat fordítják ellenünk. (Nem melegszek bele mert a végén őrültnek leszek bélyegezve). Lényegében ez a cikk nem lázítás, csak nem tudom abba hagyni a dühöngést reggel óta (pedig azóta sok minden történt velem X'D), mert felháborít az hogy mennyi ember nincs tisztában azzal amit én tudok (és nem mentem bele mélyen, mert kezdtem érezni hogy megőrülök ) és mennyi embert basznak át reklámokkal, hírekkel és más egyéb dolgokkal. Pedig nem kell sokat kombinálni hogy össze álljon a kép, csak ember legyen a talpán az aki ép elmével tudja utána nézegetni azt...


http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTn_L4O0v-Y75awXEmjMyFPx5dlhp3W4Wonjg25XjRWOGslLZBK

18 megjegyzés:

  1. fúh ez igy durva volt nekem hajnali 2kor :)

    VálaszTörlés
  2. -Krisztina:

    Más a lábizmuk felépítése, én sem tudom mi pontosan a különbség, de nekem erről a törti tanárom beszélt a nácizmus kapcsán amikor órán elkezdtem nyomtani ugyan ezt amit fent írtam XD.

    Örülök hogy tetszett a cikkem azt hittem flém lesz alatta. :D

    VálaszTörlés
  3. Kigyófi Kamilla:

    Úgy érzem aki "helyesen" él,tehát nem gyerekbaszó meg hasonló nyalánkságok,annak az sors több lehetőséget kínál a "jó" életre...akárhányszor "rosszat" tettem,mindig valahogy visszakaptam,mintha lenne egy hatás-ellenhatás-elv,ezért kérdezem a sok pedofil meg aljas ember vajon megússza-e?Szerintem visszaüt rájuk,ha nem is azonnal,de késöbb...nem vagyok vallásos,de azt,hogy Isten nem bottal ver,azt a mondást szeretem.. :)))
    A világ irányítására vonatkozó elméletedet meg teljesen osztom,már régóta menő az emberek gyógyszerekkel való tömése,bevásárlókocsival járnak patikába...de mivel sok gyógyszeripari-alkatrészt gyártok,ezért nekem ez csak jó...:))nem helyes,de akit rá lehet beszélni mindenféle kapszulákra reklámmal és megveszi,annak úgy kell...10-ből 6-7 ember lehet az arány?A maradék 2-3 mat meg összegyüjtjük ide a Mortemre ;)

    VálaszTörlés
  4. -Janezz:

    Nem igazán. Én is tapasztaltam hogy vissza kapom , de sokan nem veszik észre a körforgást pl volt akinek beszéltem erről és jól leoltott.

    Szerintem ha ezek ennyire okkultak még talán a visszaütés lehetőségét is kiküszöbölik.

    VálaszTörlés
  5. Nincs "flém" mert sokan nem tudnak hozzászólni, ahogy az én irományaimhoz sem tudtak annak idején. Az igazsághoz nincs mit hozzá fűzni. Az emberek érzik, hogy valami nincs rendben, de nem tudják mi az. Ez tökéletesen az az állapot, mint ami velem is van, hogy nem tudom mi a feladatom az életben, halvány sejtések törnek csupán rám időnként, de képtelen vagyok megfogalmazni őket, nem tudom megfogni a gondolatokat. Ha eszembe jut még valami majd megosztom, de most irány a melóhelyem... :[

    VálaszTörlés
  6. -Kamupók:

    Én sem tudom , szóval egy cipő :-/ Majd kiderül idővel.

    VálaszTörlés
  7. Idézek tőled:

    "Ennek ellenére azt mondom hogy a magyarok is borzalmasak mert suttyók, irigyek és szégyenlem azt hogy magyar vagyok és néha magamon is érzem a magyar tulajdonságokat."

    Én szégyenlem, hogy magyar vagy. Ha a fenti idézett dolgokat komolyan gondolod, akkor te sem vagy jobb azoknál, akikről a cikkedet írtad. De szeretném azt hinni, hogy te is csak egy vagy a megtévesztett és agymosott emberek tömegéből, aki azt szajkózza, amit generációk óta a szájába adnak. Kérlek gondolkodj el rajta, hogy mi is a magyar. Egyáltalán nem vagyunk "suttyók és irigyek", akik azok és ezt terjesztik, itt élnek velünk, magyarul beszélnek, de egyáltalán nem azok. (bár komoly lelki átalakulás árán még lehetnek...)
    Nézz utána (nem lesz könnyű kiválogatni a sok ocsúból a búzát...), hogy mi magyarok miért is vagyunk itt a világban, mi a mi feladatunk a teremtés egészében (itt most felejtsük el a Szíriuszról jöttünk hülyeségeket...) hogy a történelmünk során mit is adtunk a világnak, milyen példával jártunk elől, az hogy a világ semmit sem tanult tőlünk nem kizárólag a mi hibánk... (adok egy kis segítséget a keresés elkezdéséhez: Pap Gábor és Szántai Lajos)
    Remélem nem sajnálod az időt rászánni, hogy megismerd és megértsd népünk múltját és jelenét, ha ez sikerül, biztos vagyok benne, hogy többé nem hagyja el a szádat a fenti idézet...

    Tisztelettel:

    Lord Baal

    VálaszTörlés
  8. -Lord Baal:

    Fúj magadnak egy lufit. :D Lefosom a sutyerák szar népet elmegyek innen amint lehet. Kurva szar passzban találtál meg agymosott a nénikéd- Legyél büszke, varrass magadra Nagy magyar országos háttetkót meg turulmadarat a seggedre, verd a melledet a m,agyar nyilaitól ments meg minket szlogenre és olvass szélsőjobbos blogot, de rád itt nem vagyok kíváncsi.

    VálaszTörlés
  9. A cikkhez: Én is így látom, ezért is tetszettek a Zeitgeist-filmek.

    Az árja-magyar témához: Vannak kiváló sportolóink és tudósaink, akikre okkal lehetünk büszkék. DE! Ilyen nevekkel szinte minden nemzet büszkélkedhet, és ők nem a magyarságuknak köszönhetik azt, amit elértek, hanem saját maguknak/edzőjüknek/barátaiknak/családjuknak, de ez egy nemzettől független dolog. A magyarságról mi jut eszembe? Az, hogy miután István szépen felvette nekünk a kereszténységet, mást sem csináltunk, csak mások miatt éltünk-haltunk. Amíg Bécsben és Bizáncban festegettek, költöttek és gazdagodtak, addig mi a keresztény Európa keleti védőbástyájaként harcoltunk és fogyatkoztunk. És mi végre? A déli harangszóért? Mert semmi másról nem szólt az egész. Mindenki tudta, hogy a tatárok (mongolok) érintetlenül hagyják azokat a városokat, népeket, akik harc nélkül engedik őket továbbmenni. Persze kellett fizetniük valamennyi adót, de nem fosztogattak, nem volt vérengzés, mentek tovább. Viszont aki ellenéllt, azt a földdel tették egyenlővé. Nos, jól megmutattuk nekik. De ugyanez igaz a törökökre is. Nemrég járt Törökországban egy nagyon jó barátom, és mesélte, hogy amikor bementek egy krimófélébe, és kiderült, hogy magyarok, mindenki meg akarta hívni őket, és nagyon jól elvoltak. Ők a mai napig nem értik, hogy akkoriban miért nem engedtük át őket, hiszen ők ahogy most, akkor is a nyugati testvéreiknek tekintettek minket. Nem a semmiért úgy címezte a török szultán a mi királyunknak küldött leveleit, hogy "testvéremnek". Igen ám, csak mi akkor már keresztények voltunk, és ugyan miért is közösködnénk a barbár, iszlám törökökkel. És apróság, hogy náluk a mai napig nem úgy tanítják, hogy megszálltak minket, hanem hogy a testvérnemzetükhöz mentek. De mi, magyarok, valami megmagyarázhatatlan oknál fogva túl megalázónak tartjuk ezt.

    Amúgy meg a világon mindenhol az "erősebb kutya baszik"-elv érvényesül. Vagy az okosabb/körmönfontabb. De úgy tűnik, mi egyikek sem vagyunk. Lehet emiatt lázadozni, de a világ rendje ettől még nem fog megváltozni. Majd ha ez a sok szar átlépi az emberek tűrésküszöbét, akkor talán lesz változás, de...most egy Serj Tankian (A SotD énekese) szám jut az eszembe: "Antidepressants controlling tools of our system, making life more tolerable, making life more tolerable" :D Szóval mostanában talán annyi a különbség, hogy mesterségesen szépen kitolják a tűrésküszöbünket.

    Az emberek, legalábbis nálunk, többsége a saját és a környezete életére is baszik, akkor meg mitől várnánk a csodát?

    VálaszTörlés
  10. Ja igen, még valami: A világ népességének felének (!) nincs bevezetve az elektromos áram. És ami számomra még elkeserítőbb, hogy a világon minden harmadik ember éhezik. És ezek az emberek ugyanúgy éreznek mint mi, nem állatok, nem valami alsóbbrendű teremtések, akik rászolgáltak a nyomorukra, csak egyszerűen senkinek nem áll érdekében termékennyé tenni a földjüket, ihatóvá tenni a vizüket. Szép dolog, hogy most például mindenki segíti a japánokat, ezzel nincs is baj, csak közben az elmaradott/harmadik világbeli országokban az embereknek jó, ha napi egy marék rizs jut, betegek, és a helyzetük olyan szinten kilátástalan, hogy azt elképzelni nem tudjuk. Csak éppenséggel senkinek nem fűződik hozzájuk gazdasági érdeke, úgyhogy a segélyszervezetek és kormányok egyöntetűen szarnak rájuk.

    VálaszTörlés
  11. Érdekes, habár elég sokat tanultam/olvastam biológia/genetika témában, sehol nem futottam össze azzal, hogy lenne bármiféle különbség a fehérek és feketék lábizomzata között. Érdekes ezt pont egy töritanár szájából hallani. Szóval: az anatómiájukban az égvilágon semmi különbség nincs. Sötétebb a bőrük, gyapjúszerűbb a hajuk, némileg a hormonháztartásuk is eltér, ezért vannak olyan betegségek, amire fogékonyabbak és vannak, amivel szemben ellenállóak, de BELÜLRŐL PONTOSAN UGYANOLYANOK, MINT MI.

    Bírom az ilyen ostoba tanárokat.

    VálaszTörlés
  12. -G: ~bólogat~ Nem írok semmit mert én most olyan idegállapotban vagyok hogy nem tudok normális ember módjára viselkedni. :DDD Ez a törökös dolog nagyon ciki, nem is tudtam. Mindenért a keresztények a himbásak...

    Tényleg más a lábukban az izom. :O

    VálaszTörlés
  13. *megtutujgatja a kis idegzakkant csincsillát* :)

    VálaszTörlés
  14. Ugyan már, ma péche, tömegmészárlósan csak még aranyosabb vagy :P

    VálaszTörlés
  15. Amúgy frankón nem értem, mire verjük magunkat. Gondoljunk már bele hogy ma már nem erény az amire büszkék vagyunk, mint őseinkre, a magyar “kalandozó hadjáratokra” ami voltaképpen ugyanaz a tajparaszt barbár megerőszakolós, kutya/gyerek/nőgyilkolós rablás volt mint amit a mongolok csináltak velünk, ők meg ugyanezért a kutyafejű tatárok lettek.

    VálaszTörlés
  16. XD és milyen igaz. Tényleg legyünk büszkék rá!

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: