2011. május 24., kedd

"kamupók": Műhelytitkok I.

A következőekben próbálok nektek felvázolni nektek néhány olyan eljárást ami az alternatív gyógyászattal hozható kapcsolatba vagy éppen ráolvasást, mágiát tartalmaznak.

Az első rövidke kis bevezető a deutérium mentes vízzel lesz kapcsolatos



Most inkább nem ollóznék nektek össze róla semmit, akit érdekel az utána tud keresni. Nem mellékesen egy oltári nagy lehúzás az egész, mivel ezt a vizet állítólag akár 1500HUF/1,5l-ért kínálják a daganatos betegeknek. A lényege, hogy a vízben lévő hidrogén egyik radioaktív stabil izotópja a deutérium és ez után nevezték el a vizet már mint ennek a csökkentésére fogják rá a jótékony hatást. Valójában valódi tiszta vizet állítanak elő, ami teljességgel mentes az ásványi anyagoktól, szennyeződésektől, csupán tiszta víz az egész. Ennek vannak házilag megoldható műveletei. Ez miért fontos? Nos, mostanság bukkant fel a daganatosok körében és körül belül olyan jelentőségű csodaszernek számít, mint a Szent Grál a maga korában, azzal a különbséggel, hogy ehhez bárki hozzájuthat, nem kell drága eljárás, vagy mélyen a pénztárcánkba nyúlnunk ahhoz, hogy hozzájussunk. A daganatos betegek gyógyítására használják és működik Az alább fog következni az egyik:

Desztilláld a vizet, azaz forrald fel, ekkor távoznak a vírusok, baktériumok és egyéb biológiai szennyeződések belőle (persze még nem teljesen). Várd meg amíg kihűl. Ha kihűlt, tedd be a fagyasztóba addig, amíg vékonyka jégréteg kerül a tetejére. A jégréteg eltávolítás után kész a Deutérium mentes vizünk. Persze vannak ennél bonyolultabb eljárások, de lényegében az a folyamat lényege, hogy a vízből minden szennyező anyagot kivonjunk a folyamat során. A fagyasztóba azért kerül be, mert a hidegnek van egy olyan hatása, hogy összehúzza a részecskéket. A megmaradt szennyező anyagok a felső jégrétegbe szorulnak és lényegében ezek fognak megfagyni.

Itt van nektek néhány link ahol olvashattok róla, de a lényegen nem változtat. Hiszen már oly sokszor állítottuk jó páran, hogy a reklámoknak, körítésnek micsoda hatása van az emberekre. Mondhatnak bármi szépet és jót csakhogy az Ő terméküket adhassák el. Minél csicsásabb, frappánsabb, közkedveltebb legyen az a lényeg a pénz világában, mert az üzlet számít, aminek a profit az istene. Lényeg, hogy ne dőljetek be a látszatnak, mivel a tartalom számít, amiről már tudomásotok van ennek a terméknek az esetében.

-1.

-2.

A következő alkalommal egy otthon elkészíthető homeopátiás eljárást mutatok be nektek.

1 megjegyzés:

  1. Na ez érdekes volt, várom a következőt. Az embereket még a száraz kutyaszarral is le tudják húzni....

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: