2010. augusztus 30., hétfő

Puppet: A Thelema (Képek)

Még mindig azon gondolkodok, mi legyen a következő nagyobb cikk sorozatom, és keresgélés közben találtam pár érdekes képet Crowley Thelemájáról. Kicsit meglepődtem mikor megláttam a képeket, hogy maga az Apátság épülete még mindig áll és érintetlen állapotban van (, bár az idő eléggé megtépázta az épületet.) Úgy látszik nem sokan mertek beköltözni a hírhedt Crowley házába. A képeket Frater Paulos 247 készítette.

A Thelema kívülről



A Thelema Apátsága


A következő három képen ez a felirat olvasható: "Stab your demonic smile to my brain/Soak me in Cognac, Cunt and Cocaine."


Elhagyatott lakónegyed


11 megjegyzés:

  1. Jó hogy ajánlottad, éppen gondolkoztam, hogy költöznöm kéne itthonról. Szóval azt mondod kiadó? Vagy fizetni sem kéne érte? Mikor költözhetek? :)

    VálaszTörlés
  2. durva, ha bottal vernének se mennék be oda! :-s

    VálaszTörlés
  3. megnézném az épületet élőben is:)

    VálaszTörlés
  4. Miért mik történtek Thelema-ban? Megint lemaradtam valamiről? Vagyis kimaradtam az információ áradatból... ilyenkor érzem magamat kezdőnek leginkább.

    VálaszTörlés
  5. Kamupók:
    Nem sok minden...Rituálék, szertartások, női ármánykodás... De én se tudnék oda beköltözni, elmennék megnézni, de nem hiszem, hogy öt percnél tovább több időt tudnék ott eltölteni.

    VálaszTörlés
  6. Miért? Mitől féltek? Mi van ott? Mi olyan hátborzongató azon a helyen? Mert elhagyatott? Népesítsék be akkor, gyerek kacagással, háziállatokkal, családi szeretettel [és a gonosz kiűzetik :)]

    VálaszTörlés
  7. -Kamupók:

    Ne legyél naiv. Vannak olyan helyek ahol a gonoszt atombombával sem lehet kirobbantani. nem akarok 1 év alatt rákban megdögleni és ehhez hasonlók, ezért nem megyek oda. :D

    VálaszTörlés
  8. Akkor leírok egy legendát, csak éppen még utána kell nézzek jobban a históriának. Az lesz a következő irományom.

    VálaszTörlés
  9. Hát nem tudom....lehet, hogy megnézném, de annak fényében, amit néhányan mondtok, valszeg csak jó távolról.:) Mindenesetre érdekes, hogy mi lesz egy házból, ha érintetlenül hagyják hosszú ideig.

    VálaszTörlés
  10. Jé ez pont úgy fest mint a mi balatoni nyaralónk XD
    Tuti bemennék és megnézném,de ott tölteni egy éjszakát akkor se tudnék ha az életem múlna rajta! Azt viszont nem értem hogy ott miért lakoznának gonosz entitások? Crowley nem egy vészjósló emberke volt akitől félni kellett...

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: