2010. augusztus 24., kedd

"kamupók": Csak egy ajánló...

Újabb könyveket ajánlok a figyelmetekbe amiket szintén el lehet érni a scribd elnevezésű oldalon keresztül teljes tartalommal. Ezeket a könyveket is a spiritiszta hölgy ajánlotta. Kellemes olvasást spirituális és lelki fejlődést kívánok a könyvekhez.

Az első könyv egy klasszikus. Szepes Mária: A Vörös Oroszlán címet viselő alkotása. Ehhez a műhöz a hölgy annyit fűzött hozzá, hogy nem törvényszerű. A történet egy életpályát ír le, ami 1535-től indul és a XVIII. században ér véget. Nagyon tetszett a mű cselekmény része, ezért is ajánlotta nekem. Érdekes képet fest le az író a múltról.

A következő könyv (amit most olvasok) A.J. Christian: Mit keresett ISTEN a nappalimban? . Az eleje önismerettel indít, mint az előző két könyv esetében, de nem annyira száraz, mint Deepack Chopra könyvének esetében.

2 megjegyzés:

  1. Ha lesz időm biztos elolvasom őket^^

    VálaszTörlés
  2. Az a legdurvább, hogy m megszereztünk egy kommunizmus előtti darabot, meg egy angolról fordítottat is, na meg megvan a mostani és mind a 3 mást ír. De természetesen a kommunizmus előtti, cenzúrázatlan a legjobb, csak alig lehet lapozni.

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: