2010. augusztus 19., csütörtök

Puppet: Kockuljunk!

Az elmúlt pár napban elég sok dolgom volt, így nem sok mindent tudtam felmutatni, velősebb cikket is csak holnap tudok írni, de hogy az este ne lépjek le cikk nélkül úgy gondoltam összeszedek pár játékot. Ezek abban különböznek Káin Játéksarok című cikksorozatától, hogy nem internetes játékok, hanem letölthetők. Ám itt nem kell óriási játékokra gondolni, a legtöbb nem haladja meg a 200Mb-t, ettől eltekintve addiktívek lehetnek.:)

Plants vs. Zombies

A játék nagyon egyszerű: különböző "mutáns" növények segítségével védd meg a házad a szomszéd temetőből támadó zombiktól. A játékban több szint van , mindegyiken tíz-tíz pálya található. A játék talán azért mondható érdekesnek, mivel eléggé addiktív hatású, én speciel addig idegesítettem magam egy pályával, amíg nem sikerült megcsinálnom...:)




Deadtime Stories

Ez egy kicsit elvontabb kategória, hangulatvilágát tekintve meglehetősen sötét, ami nekem nagyon tetszett benne. Egy nő történetét meséli el, a nő helyébe lépve végig kell játszani mindazt, amit tett. Ez egy tipikus "point and click" játék, szokták "hidden objects"-nek is hívni, mivel úgy lehet végigjutni rajta, hogy különböző tárgyakat kell megkeresni, valamint kombinálni.

height="310">


Potion Bar

Ez egy tipikus bájitalfőző játék elég szépen kivitelezett példája: nem csak ész nélkül kell csinálni a különböző italokat meglehetősen illusztris személyek számára, de egy kerettörténetet is adtak az egésznek, hogy pontosan miért is csinálod az egészet; lényegében a készítők egy indokot adtak arra, hogy végigjátsszuk.




Love and Death - Bitten

Akinek tetszett a Twilight, az valószínűleg ezt a játékot is szeretni fogja, mivel itt is egy vámpír és egy halandó szeretnek egymásba. A csavar annyi benne, hogy itt a vámpír srácot egy gonosz boszorkány tarja fogva és a hősnő feladata, hogy megszabadítsa szerelmét az átoktól.




Ha valamelyik link nem jó, akkor szóljatok!
Enjoy!:))

9 megjegyzés:

  1. A Deadtime-ot tuti letöltöm! Nekem tetszik a cikk, máskor is lehetne!

    VálaszTörlés
  2. juuuujjjj
    Plants vs. Zombies <3
    de a többi is érdekesnek tűnik :)

    VálaszTörlés
  3. LOL öcsém játszott még nyár elején/közepén a Plants vs. Zombies-szal, nem hittem volna hogy még találkozok vele :D

    sztem mindet letöltögetem : ) csak induljon el a gépemen XD

    VálaszTörlés
  4. Introk alapján nekem is a Deadtime jön be legjobban :)

    VálaszTörlés
  5. Káin:
    Majd megpróbálok még pár ilyet összehozni:)

    VálaszTörlés
  6. A Deadtime-ot végigjátszottam, tetszett. :) A Love and Dead - Bitten-ben viszont vagy én vagyok nagyon béna vagy ez tényleg csak bétaverzió, amit nem lehet végigjátszani? :$

    VálaszTörlés
  7. Misantrophe Mandy:
    Én úgy tudom hogy ez nem béta verzió, én is a neten kerestem végigjátszást hozzá, mert néha elakadtam. :)

    VálaszTörlés
  8. Hát nem tudom, én leszedtem egy másik verziót, amit végig is tudtam játszani. Itt van hozzá a link.

    http://gfx4vn.softarchive.net/love_and_death_bitten_eng_full.243097.html

    Nem arról volt szó, hogy elakadtam, hanem a kapunál az egyik verzió megköszönte a játékot, a másik meg beengedett rajta. :D

    A linkelt verziót végig is játszottam és az tetszett. :)

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: