2010. augusztus 29., vasárnap

Misantrophe Mandy: Felhívás

Kedves Olvasók és Szerkesztőtársak!


Elég régen nem írtam már cikket és kommentelni is alig-alig tudok csak, mint láthattátok eddig is. Ennek többféle oka is van: míg otthon voltam, azzal küszködtem, hogy a szüleim között lévő feszültségtől ne kapjak agybajt. Az albérletbe visszaköltözve ez megoldódott, de itt meg csomó egyéb dolog szakadt a nyakamba. Ezek közül az ablak körbevakolásával pl. már egész jól haladok... :D De rengeteg más dolgom is van még, hogy az új albérlőtársam érkezéséig normális állapotba kerüljön a lakás.

Nagyon rosszul érzem magam, hogy a Mortemre fellépni is alig van időm, pedig van még csomó cikkötletem és szívesen olvasgatnám a többi szerkesztő munkáit is. :(

Még egy hangyányi türelmet és megértést szeretnék kérni Tőletek és pár napon belül megpróbálok visszatérni, mert abbahagyni semmiképp sem akarom a publikálást.

6 megjegyzés:

  1. Hiszed vagy sem már kezdtelek hiányolni:D
    Pont arra gondoltam hogy vajon miért nincs tőled cikk mostanában. A lényeg hogy visszavárunk az izgalmas írásaiddal együtt:)

    VálaszTörlés
  2. Én is azon gondolkodtam, hogy merre lehetsz mostanában. De örülök, hogy nemsokára visszajössz.
    Várunk vissza, kitartás,gondolunk Rád sokat! =)

    VálaszTörlés
  3. Legalább nem kell megbíznod senki mást a ház körüli munkákkal. Már egyedül is elvégzed a "férfi" munkát akárcsak édesanyám ;) belevaló csaj vagy... Számítunk rád a továbbiakban is.

    VálaszTörlés
  4. Nem dől össze a világ, ne stresszelj még ezen is! Én is várom majd a cikkeid. :)

    VálaszTörlés
  5. Köszi a hozzászólásokat, jól esett. :') Most úgy néz ki, nagyjából végeztem mindennel, amivel akartam, úgyhogy bele is csapok a lecsóba hamarosan. :D

    Kamupók, köszi. :D Amit tudok, azt szeretem magam csinálni, még akkor is, ha kicsit rosszabb és/vagy csúnyább lesz, mintha szakember csinálná. :)

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: