2010. augusztus 10., kedd

"kamupók": Kósza gondolatok

Ismét csak kósza gondolatokra futja erre a napra tőlem. Maradjunk csak az okkult témánál, az emberi fejlődésnél. Ezúttal a sajátomnál. Meglepetésként ért engem is a dolog, de több mint két héttel ezelőtt végre elkezdődött személyes tovább lépésem. Nem hiába való áldozat az utána olvasás, kérdezés és gondolkodás a témában. Mi előtt megtörtént volna a "szintlépésem" körülbelül 2 hónapig a homlokom közepén éreztem egyfajta nyomást, halvány erőt amihez esetenként bizsergés is társult. Szóval egy délután páromék félhomályos konyhájában egyszer csak sűrű, fehéres-áttetsző, ködre lettem figyelmes az asztal és az ülő alkalmatosság között. Érdekesnek találtam. Felismertem a lehetőséget és a kezeimet is nézegetni kezdtem. Azokból, mentén is áradt ki ez a füst szerű "dolog"... A spiritiszta hölgy akit már említettem, megerősített abban a tényben, hogy sikerült eljutnom az aura látás szintjére. Persze nagyon kezdetleges szinten állok, de legalább már képes vagyok rá. Természetesen annyira gyengén, hogy nem látok mást csak az energia mozgását, "kipárolgását". Ezen kívül mivel eléggé friss a dolog "csak" totálisan nyugodt környezetben, mozdulatlan dolgok esetében vagyok képes érzékelni és persze a színeket sem érzékelem még. Szürkületkor viszont sokkal könnyebben megy. Mindenkinek további fejlődést kívánok és ha nekem sikerült a 0-ról megtennem az első aprócska lépést akkor másnak is sikerülhet.

9 megjegyzés:

  1. Nagyon gratulálok hozzá! Én is ezt kezdtem látni, nézzed növények körül, nekik az átlagnál nagyobb az energiájuk és próbáld érzékelni a kezeddel is!

    VálaszTörlés
  2. Nekem sem ártana egy ilyen "továbbképzés" mert hát fejlődni kell sőt muszáj! És szerintem ez a fajta szintlépés sokkal többet ér egy ember életében mint mondjuk ha az illető elvégez több száz tanfolyamot vagy sulit...
    Bírom a gondolataidat csak így tovább osszad csak meg velünk mert én vevő vagyok rá;)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok. Azt hiszem, ez a megfelelő szó. :) Egyébként meg meg vagyok döbbenve. Ennyire tudatosan is fejleszthető ez a képesség? És vajon egyszer eljuthatsz olyan szintekre is, mint Káin pl.? Remélem, nem kérdeztem nagy hülyeséget, de tényleg nagyon érdekelne.

    VálaszTörlés
  4. -Mandy:

    Igen, vannak rá szemgyakorlatok is meg minden.

    Hát én nem tudom... nekem egy egész élet volt idáig eljutni és már alapból láttam, de szerintem akik nagyon ráállnak megeshet, csak a megőrülés esélye is nagyobb...

    (Káin)

    VálaszTörlés
  5. ~hmm na most csendben irigykedik~ -.-

    VálaszTörlés
  6. Nekem a szemgyakorlatok nem használtak annak idején. Úgy tűnik kellett hozzá némi előképzés. Régebben olvasgattam spirituális vonatkozású könyveket,de azok nem az én szintemen voltak ezért nem is értettem őket és el is ment a kedvem tőle egy időre. Most olyan műveket olvasok amik "kezdőknek" is befogadható információkat tartalmaznak.Így lehetséges önmagunk "lassú" fejlesztése. Mesterrel gyorsabban menne, de Buddha is magátfejlesztette vagy tévednék?
    "kamupók"

    VálaszTörlés
  7. -Kamupók:

    ne menj mesterhez, olvass és magadat fejlesszed mert nem tudnia mester mit tanít beléd. az a jó ami a tiéd!

    VálaszTörlés
  8. ...de hát akkor ez mennyiben függ a fizikai adottságtól?Lehet mindenki látja,csak az agytól függ,hogy eljut-e az információ a jó helyre?

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: