2010. augusztus 30., hétfő

Káin: Freakshow és a gyilokpornó

http://userserve-ak.last.fm/serve/500/8218633/Ero+Guro+1216132008582.jpg

Sziasztok! A Mortem kívánságládába jött pár levél és az egyik olvasó szeretett volna tudni arról a nagyvárosi legendáról, hogy létezik-e egyáltalán horror/gyilokpornó . Nos én utána néztem és neten kb. alig akadni erre a dologra. Gondolom olyan szinten tabu a téma, hogy sumákolja mindenki ahogy tudja, de mit is értünk ez alatt?

Saját vélemény

http://outsiderjapan.pbworks.com/f/1234286532/abstraction.jpg

Állítólag az illegális pornóiparban, ami pedofil és animalsex-el foglalkozik van egy olyan réteg amit horror pornónak neveznek. Ezekben a filmekben lányokat, férfiakat erőszakolnak meg és addig verik, kínozzák őket amíg meg nem halnak, sokszor a hullákkal is közösülnek.

Nagyon sok snuff és gore filmre hitték már az emberek hogy igazi gyilokpornó, holott mindegyikről kiderült, hogy csak egy jól megrendezett vicc /film volt. Anno még a blog elején foglalkoztam is ilyenekkel. Régebben én magam is kerestem ilyen filmeket hogy megtudjam izgat-e a dolog vagy sem, de sehol sem találtam így a projekt annyiban maradt. Volt egy ismerősöm akinek az ismerősének volt és pont nem találta X'Đ .... na meg ehhez hasonló történetekbe keveredtem így kétlem hogy egy átlag ember le tudna tölteni ilyesmit bárhonnan, könnyebb egy megerőszakolós japán pornót keresni a neten mint ilyet.

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:meCqqkpwbBkUIM:http://www.woodenmen.org/maruo/images1/bloodyface.jpg&t=1

Minden esetre ahogy keresgéltem egyre közelebb sodródtam hozzá mégsem találtam semmit, a gépem szerintem tele ment vírussal a felugró kaki sex oldalaktól, szóval marhára örülök neki :D. A gyilokpornóra a leginkább hajazó dolog az a gore és snuff film/pornó. Sokszor ábrázol nemi erőszakot és különböző brutálisabb megalázást.

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRLjjtk_OVoAg17a2Nisf0ET45LNQxw4Kly-6vJ88KoLJj7KKg&t=1&usg=__y074vZ-veYH5FOiqPRii1ZYOrqE=

Én szerintem az ember olyan lény ami bármire képes tud lenni, ha akar pont amiatt ami a fejében tekergőzik. Amikor valaki csakis a normális szexet ismeri nem akar mást csinálni , ha meg a kapuk megnyílnak előtte és lát pár érdekességet azonnal kipróbálja, ezt vagy felvállalják vagy nem, de mindenki kíváncsi , főként ezen a téren . Úgy vélem hogy a média és a pornóipar eltorzította az értékrendeket, mert anno egy kivillanó boka is elég volt hogy a férfiak a padlóra kerüljenek, ez manapság a széthúzott saláták világában elég abszurd elképzelés lenne. Nem vagyok álszent én is szeretem a pornót és én is szoktam nézni, leginkább az zavaró, ha valaki suttyomban néz valamit úgy hogy maga előtt is szégyenli és esetleg olyat amiben igencsak szokatlan dolgok történnek. Nem ítélem el a fétist sem pedig a szado-mazo-t, de az olyan anyag amin valakit akaratán kívül erőszakolnak meg és aláznak meg nem támogatom emberileg. Azért nehéz a gyilokpornót megtalálni a neten mert a különböző devianciájú embereket ki kell elégíteni ugye és nekik készülnek legális, nagyon jól megrendezett felnőttfilmek . Tehát lehet sikít meg sír a lány de kb 12.-re vették fel aznap a jelenetet és inkább attól üvöltözik, mintsem hogy annyira fáj :P .

http://www.cicadafilms.com/app/webroot/files/progs/media/e9abbb5b6f8b535ca4b1b349df32902b.jpg

Tehát az olyan film amiben keményebb orális, anális vagy sima szex van fétish, megkötözős jelenetekkel, esetleg veréssel (segg, arc pofozás) még nem illegális gyilokpornó és még normálisnak is mondható egy light-os fojtogatás is. Viszont ahol már kiserken a vér és ököllel ütnek, megerőszakolnak trógerek egy fiatal lányt, a felvételnek rossz a minősége, kék zöld foltok vannak az már figyelemreméltó és szerintem nem normális, kimondottan undorító. Az ember pedig valóban képes felizgulni minden szarra, de azért vagyunk emberek hogy ezt megálljuk, akiben pedig nincs tartás remélem megkapja méltó büntetését.

A szexben a dominancia kimutatása úgy is alkalmazható, hogy ne tegyünk a másik feleken külsérelmi nyomokat, aki meg arra gerjed, hogy egy csajt valóban megerőszakolnak, megvernek (péppé verik a fejét stb) az beteg ember, hiszen ettől pár lépésre van a kaka , terhes, animal , pedofil és gyilokpornó. Ezt pedig honnan veszem? Onnan hogy ha valaki arra gerjed hogy egy nőt/férfit ténylegesen nemi erőszak és durva testi bántalmazást ér , ha valakit megaláznak minden ízében, rongybabaként kezelnek és emberszámba nem vesznek, akkor a többi dolog is logikusan mellé társul. Ezért ha valakit bekennek szarral vagy állattal pároztatnak szintén a legundorítóbb megalázás formája ér. A gyerekekkel való visszaélés is az ártatlanság összetörését jelképezi, azt hogy valaki ki van szolgáltatva és nem tehet semmit, sokaknak ez a izgató a pedofil pornóban a gyilokpornó pedig mindennek a fokozása mert ez alá az összes tevékenység beleférhet egy film alatt (csak gyilkossággal kell végződjön) . Én hiszem hogy létezik ez az ágazat bár sem angol sem magyar oldalakat nem találtam a témában csak nevetséges cikkeket. Az biztos hogy aki ezzel kereskedik meg ezt nézi olyan poszton található ahol nem érheti büntetés. Vannak nők akik szeretik ha verik őket, akkor vállat vonok, aki benne van abban amit vele tesznek arra nem lehet szavam. Szerintem még az sem számít undorítónak, ha egy pár megbeszéli hogy eljátszanak egy megerőszakolást vagy ehhez hasonló dolgot.

Nem saját vélemény:

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQLy-nHUJkiIAP4KFQSquJ_ET-j2AGK4qUc41ueGpBnlGvB6Cs&t=1&usg=__0oU1laShVNzGkUqloen85KDMJqA=

" A gyilkossággal végződő szexfilmek csak legendák úgymond a köznép hiedelmében, de miért ne létezhetne? Annyi minden undorító dolgot nem tudunk, hogy simán lehetséges. A gyilokpornó, ha létezik is, olyannyira ritka, és olyan drágán szerezhető be, hogy csak bizonyos "kiváltságos" körökben elérhető. Lehet, hogy csak személyesen az alkotótól, vagy egy elosztótól lehet megszerezni. Nem csodálnám, ha mindenki nagy titokban tartaná a "műfaj" létezését, mert egy kevés kiszivárgott információ elég ahhoz, hogy valaki gyilkossági ügybe keveredhessen. A titoktartást megszegők meglehet, hogy még azért nem tudtak bizonyítékokat felhozni, mert azelőtt eltették őket láb alól, hogy egyáltalán megszólalhattak volna.

Borzalmas még bele gondolni is abban, hogy ha tényleg zajlottak már le ilyen filmforgatások, akkor milyen kínokat kellett átélniük a szereplőknek, mielőtt meghalnak. Egyáltalán vannak-e a feláldozandók között olyanok is, akik önszántukból, perverziójuk miatt mentek bele a forgatásba, ezzel életük legnagyobb és egyben utolsó élvezetének megtapasztalására. Vannak olyan szexuális kívánalmak, amelyek csak egyszeri alkalommal elégíthetőek ki. Ilyen például az, ha valaki kettészakítja vagy kettévágja a saját péniszét, így sajnos elképzelhető hogy néhányan a halálukig akarnak élvezni.

Talán a Föld minden kontinensén akadnak filmkészítők és azok szűk körű fogyasztórétegei, akiknek nem számít, hogy ártatlan emberek halálán élvezkednek. Elsősorban olyan helyeken fordulhat elő a gyártása, ahol dúl a szervezett bűnözés, ahol sárba tiporják az emberek méltóságát, és nagy a szegénység. Elképzelhető emellett, hogy a fejlett országokban is jelen van, és ez talán a maffia, a szekták, vagy a beteges vágyaikat fékezni nem tudó polgárok számlájára írható.

Semmilyen megbízható forrás nem szól arról, hogy ilyen filmszalagok valahol léteznének, de nagyon is elképzelhető, hogy készítettek már ilyet, vagy legalább próbálkoztak vele. Az erőszakos személyiséggel bíró egyének a szex során is végzetesen durvává válhatnak. Ezt elmebetegséggel és egy kamerával kombinálva pedig kész a gyilokpornó. Ha eddig esetleg nem találtak volna egymásra ezek az emberek, akkor a modern kommunikációs lehetőségek útján már lehet, hogy rendelkeznek egy kisebb méretű közösséggel.,,

Ilyen videó van amúgy fent neten a szopóálarcon és a rottenen is (péniszkettévágós). Aki pedig ilyen történeteket szeretne olvasni ajánlom Sade Marki Sodoma 120 napját, én nem voltam képes elolvasni, helyette megtette anyám. Valahogy nem vette be a gyomrom amikor 9-10 év körüli gyerekeket erőszakoltak meg és kínoztak halálra válogatott módokkal: fogak egyenként kihúzása, csontok elfűrészelése ezekből kihúzták az idegeket csörlőre tekerve majd tüzes vas anális felhelyezése és úgy közösülés stb...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj4deSPz3rU09IxGxdaydqE-PQWPw7sOabDVyagwlnDenA_oD3DhULJXEPCWORCk0b4NByccrwZmXoFV_7tXQ28sv-xWUOK5WRqGWb1rQilDmwtkIn6FbDYpu5Tb-ruQr4MhTc3el5Qcqtg/s400/egernekrofilia.jpg

Akit érdekelnek amúgy valósághű gyilokpornó filmek oldalt keresse meg a snuff film és gore horror gyűjtőszót és akkor már utat is talál a régebben írt cikkeimhez, talán azok a leginkább gyilokpornósabbak, kiváltképp a Mordum című alkotás (ezek a filmek amúgy eljátszottak, az összes szereplő él).

Kicsit a Snuff filmekről:

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRdiHEMLGXISu-efxij9FQt1XqjDJrWcFSz4LkMx-YPiWkTXoU&t=1&usg=__MnAQs1DgCb1926GVD7UXYlDMz08=

Már volt szó erről, de attól tartok sokan nem olvassák vissza a régi cikkeket, pedig tele van mindenféle jó és érdekes dologgal :-/. Általában olyan filmek ezek amin egy ember válogatott megölése látható, nemi erőszak és nekrofilia is. Ezek olyan filmek amit mások szórakoztatására készítettek, ezért a balesetek pl nem sorolhatóak ide. A snuff magyar jelentése: gyertya hamva. Edgar Rice Burrough’s 1916-os Tarzan-könyvében már használta a kifejezést a gyilkolni ige szinonimájaként, és snuff it alakban, a meghalni ige szinonimájaként megjelent az 1962-es A Clockwork Orange című regényben is.

1976-ban megjelent az első snuffnak mondott, állítólag valódi gyilkosságot tartalmazó film, hatalmas botrányt kiváltva Amerikában. Az alkotásról később kiderült, valójában egy 1971-ben Argentínában forgatott, akkoriban Slaughter néven futó, igen gyenge és eladhatatlan alkotáshoz varrtak hozzá egy új befejezést, a Manson-gyilkosságok körüli híreszteléseket meglovagolva. :D A botrányt maga az alkotás producere generálta azáltal, hogy – magát erkölcsös állampolgárnak álcázva – felháborodott hangvételű olvasói levelet írt a New York Times-nak, valamint embereket toborzott a film elleni tüntetésekre.

Ted McIlvennny, az Institute for the Adcenced Study of Human Sexuality igazgatója az Adams-nek bevallotta: 25 év alatt mindössze három olyan pornófilmet látott, amiben valóban meghalt valaki. Kettő ezek közül véletlen baleset volt: az egyikben egy színész kapott szívrohamot, a másikban egy férfi fulladt meg, amikor oxigénhiánnyal próbált egy kis örömet szerezni magának. A harmadik film egy bizarr vallási darab volt Marokkóból: ebben egy púpos kisgyermeket téptek szét vadlovak, miközben körülötte férfiak maszturbáltak. (Bár szerintem ez már gyilokpornónak számít O__o"). A kivégzéses videók sem sorolhatóak be a kategóriába.

http://chud.com/articles/content_images/5/1985%20-%20Guinea%20Pig%20Vol%202%20Flower%20Of%20Flesh%20And%20Blood%20(DVD).jpg

Már írtam nektek a Guinea Pigs-sorozatról és a botrányáról is (keressétek ki oldalt) . A rossz minőségű, szemcsés felvételek olyannyira hatásosak voltak, hogy Charlie Sheen színész, miután a kezébe került egy ilyen kazetta, feljelentést tett az ismeretlen alkotók ellen. Az FBI nyomozásba kezdett, értesítették a japán hatóságokat, akik elérték a készítőt, és kényszerítették őt arra, hogy bizonyítsa, nem valódi gyilkosságokat örökít meg a felvétel. A Cannibal holocaust is hatalmas botrányt kavart a témában amúgy. Máig a legkülönfélébb dolgokat mesélik Brandon Lee a Holló című filmben való lelövéséről is. A színészt forgatás közben érte véletlenül halálos lövés, és a legenda szerint a készítők e jelenetet bevágták a film végső változatába. Ezzel szemben rendőrségi források szerint a halálos jelenetet tartalmazó filmet megsemmisítették, s azt dublőr közreműködésével újraforgatták.

1992-ben a Nine Inch Nails készíttetett olyan brutális ál-snuff klipet egy számához, hogy az alkotók végül lemondtak annak megjelentetéséről. A klip, melyben egy férfit kínoznak, majd darabolnak fel egy NIN-szám alatt.

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQYzxB7sJE_kssszU1ckqgo7ViH5TzyAdI1euFt1d4K7puvMRs&t=1&usg=__KMgId66QI06NhaODvSsi0-qyLLg=

Külföldi oldalak is vitatkoznak a témán de úgy érzik hogy már 30 éve urban legend a dolog és ennyi ideig titokban tartani valamit kb. lehetetlen. Hasonlóan vélekedik a Snopes szerzőnője is, megemlítve, hogy egy lapkiadó néhány éve egymillió dollárt ajánlott annak, aki bemutat neki egy kereskedelmi forgalomba hozott snuff filmet – eddig eredmény nélkül. Mikkelson szerint a snuff körüli mítoszt a snuff-iparban való tévhit élteti. Az emberek ugyanis szerinte nem az egyszerű sorozatgyilkosoktól félnek (akik egyébként a fentiek alapján a legközelebb álltak ahhoz, hogy valami snuffszerűséget produkáljanak), mert róluk azt gondolják: egy ilyen eszelőst kilométerekről kiszúrnának, másrészt az ilyen gyilkosok áldozatai valószínűleg nem véletlenül kerülnek megkínzóik markába. Annál jobban tartanak viszont a köztünk élő, felismerhetetlen, pénzéhes üzletemberektől, akik a profit érdekében a legdurvábbtól sem riadnak vissza – zárja elmélkedését Mikkelson (és szerintem ilyen van).

Magyar botrány

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTWht5m34f5jmc-I5Zl8GA7QHtIDRZLmGmU7-vOj5UEDhugSPc&t=1&usg=__Ay0l9z6zL65PH8gr8g199VjMNB8=

Nem tudom emlékeztek-e egy pornós botrányra ahol a castingon vertek meg lányokat. Ott is illegál pornót készítettek de fel is göngyölítették őket egyből! Az újpesti szado-mazo pornóforgatást kommandósok rohanták le :D . Ott feltételezhetően személyi szabadságukban korlátozták a produkcióban dolgozó modelleket, és bőven erősebb kínzásokat, veréseket alkalmaztak, mint amit előre megbeszéltek, illetve nem álltak le a modellekkel előzetesen megbeszélt figyelmeztetésekre sem. A tanúk elmondása szerint a kikötözött, megbilincselt szereplőket tovább verték, hiába tiltakoztak. Volt, akit egy ládába zárva találtak meg, másokon elég súlyos sérülések is voltak.

A legtöbb +18-s weboldal amerikai szerverekről fut, ahol kényesen ügyelnek rá, hogy illegális (értsd: pedofil, animal, nekrofil, gyilokpornó, stb…) tartalmak ne legyenek a tárhelyeken. Nem illesztem be a videót, de van a neten fent az egyik magyar castingról egy anyag, akit érdekel nézze meg a linket itt, az eleje még elmegy meg semmi érdekes, de a végén kicsit elkezdtek fájni a végtagjaim :D. (18-as! punci meg minden látszik benne és lányoknak elég idegtépő lesz a kínzásokat látva... még nekem is az vót. :-Đ):

KLIKK

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQEDLYpt7s5vBTWqqG51OMPY2ebMpyU8dFoqHEZBAjNhnzs6QA&t=1&usg=__KV3XkvBYy1LxLcCoNtr-SiEz9DY=

Véleményem szerint még ez sem snuff sem gyilok, de innen látni, hogy a pénz az mindig is nagy úr volt. :P És szerintem mindenhez két ember kell, ahogy ehhez is. Ha sok lett volna a csajnak az első fájdalomnál kimegy vagy legalábbis ott ahol a salátáját átszúrni készülnek. Senki se feledje azt hogy a világ gonosz, csak a látszat dolgok tartanak távol tőle minket, attól : hogy megismerjük . Rengeteg olyan dolog történik Mo-n ami nincs benne a hírekben, ha létezik is gyilokpornó miért lenne benne akkor a világ bármely hírében? :D Akit érdekel és talán izgat a gyilokpornó a legegyszerűbb ha underground snuff filmekre keres rá vagy durvább szado-mazo-ra. Aki a rajzolt változatot szeretné látni ( és ott jobban el van engedve a gyeplő ) akkor nézzen hentai-t (japán anime pornó) azon belül: ero-guro-t. A cikkben látható képek is ero-guro képek és én is olvatam már pár ilyen képregényt. Rohadt gusztustalan és abszurd, néha nevetésre fakaszt.

Ero-guro

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRstsRxKxaoF7-vSyZ6obeDrKtOXACQFAvJ4739HG5NUwwtQ30&t=1&usg=__jZ6SNARxpJflwrq-NnVRFfMGd8A=

Az ero-guro jelentése: Erotic Grotesque Nonsense =Erotikus groteszk képzelgés. A szexuális vágyat a szenvedés, testi torzulás és tabutémaként tekintett emberi végtermékek fejthetik ki. Az 1920-as években Tokióban alakult ki a stílus, amiben a klasszikus, 1860-as shunga erotikus fametszet lenyomatok keveredtek a japán történelem véres eseményeivel.

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:qWxvECFdy9Ut9M:http://www.eroguro.ru/data/media/19/1202855363739.jpg&t=1

Az így kialakult ero guro irányzat az 1920-30-as évekre kezdett elterjedni és követői számára gyakran az élet is kívánt inspirációval (Sada Abe esete, amikor is a gésa táskájában meggyilkolt szeretőjének péniszét és heréi találták meg ~lol~). A II. világháború továbbfokozta a mozgalom hírét, és a háború után már megjelentek a mangák és zenék is terjedni kezdtek, mára színdarabok és filmek is íródnak ebben a köntösben.

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQV3r1cK4SOA28B_o-ap6Ykikc5oezs6Wtx6TWdxTPAcW58tyE&t=1&usg=__KYqn97l5UJHXColCNIuXQyTh118=

Az ero guro a japán pornográfia legismertebb irányzata, a hentai által kínált szabad szexuális fantáziának határát átlépve a vér, szenvedés, testnedvekkel való erotikus kapcsolat, nyomorékság és halál keverékét kínálja fel olvasóinak. A szexuális kielégülésnél a szereplők fájdalma, sérült testrészeik és belső szerveik látványa és az áldozatok megcsonkítása játssza a főszerepet, de a teljesen végtaghiányos, többségében (kis)lányokkal és a halottakkal való közösülés, kínzások (karóba húzatás, óriási sütőlapon való égetés, éles-zúzó tárgyakkal való bántalmazás), a nyílt halálesetek (súlyos balesetek, kivégzések, mint a lefejezés, felakasztás, harakiri és társai), kannibalizmus és az emberi vizelet-ürülék-hányás vagy vér, beöntés is foglalkoztatja. Előfordul, hogy a főszereplő testét teljes mértékben eltorzítják ("cipzáras mell"; vécévé alakított nők). Az ero guro így egyfajta, a szadizmus, a nekrofill tudat, a nihilizmus és a hedonizmus keverékévé áll össze. A BDSM ("bondage") hentai irányzat nem tartozik bele mindaddig, amíg nem durvul el és vér nem folyik benne.

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRYNaWv950d3hrhIcQiL3FeFINlqzoVDIFK6x0PFA2pNicj9xs&t=1&usg=__tw4Rr_W7OQxFIRWZ3_RGndNqJLA=

Én úgy érzem vannak beteg fantáziáim, de olyan sosem volt amiben tűt akartam a párom nemi szervébe szúrni vagy véresre verni. Nem akartam senkit összekenni fossal, nem akartam állatot és terhes nőt megdugni. Lehet azt mondani hogy szeretjük a vad szexet és a bdsm-et de mindegyiken belül van egy 1-es 10-es skála ami különböző válfaját és durvaságát jelzi , kb. ugyan azon műfajában. Tehát egy horror lehet gagyi és vicces és nagyon undorító is, pedig horror műfajba tartozik. Ez működik a pornóiparon belül szintén. Egyébként az én tapasztalatim azok, hogy minél többet próbálunk ki vagy nézünk annál durvább dolgok kellenek végül ami kielégülést jelenthet. Én is csináltam vad dolgokat de mikor abbahagytam egy időre visszacsökkent a szexualitásom a normális kerékvágásba (és amíg vadultam egyre vadabb dolgok érdekeltek :-s) . Nem azt mondom, hogy ne próbáljatok ki új dolgokat de a kiserkenő vérig sose menjetek el, vagy odáig, hogy a partnert rákényszerítsétek valami olyanra amibe nem akar belemenni!

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:g_1zzYvp9OOOOM:http://farm4.static.flickr.com/3293/3464639384_47d00a4f55.jpg?v=0&t=1

38 megjegyzés:

  1. jó cikk!

    Szépen összeszedted..(gondolom élvezettel..:D)

    Na én megyek rókázok egyet! ^^


    "de olyan sosem volt amiben tűt akartam a párom nemi szervébe szúrni vagy véresre verni. Nem akartam senkit összekenni fossal, nem akartam állatot és terhes nőt megdugni."

    -Oszt mé' nem???
    xD

    hmm...képzeletben már mindent megtettél velem te fattyú...:D:D


    Bárcsak lenne egy óriási sütőlapom...!! ^^
    WTF????????????? na erről se hallottam még soha...:O BLOÁÁ


    "a másikban egy férfi fulladt meg, amikor oxigénhiánnyal próbált egy kis örömet szerezni magának."
    Hmmmmmmmmmmmmmm..Darwin-díjas!! ^^


    "én nem voltam képes elolvasni, helyette megtette anyám.."
    xDD LOLLOOLOOL

    VálaszTörlés
  2. komolyan forog a gyomrom..mondjuk beteg is vagyok..:D x)

    VálaszTörlés
  3. -Neo:

    Ha kérnéd téged lefosnálak! :D

    VálaszTörlés
  4. Köszönjük ezt az impotencia növelő cikket. Reméljük elvetted a kedvét az ilyen dolgok iránt érdeklődő levélírónak. Az én szexuális étvágyamnak pár napig biztosan vége...

    VálaszTörlés
  5. Én még anno Laurell K. Hamilton Telihold Kávézó című könyvében olvastam ilyen történetet ami még pluszba meg van fűszerezve egy kis likantrópiával is. (két legyet egy csapásra dolog) Elég beteg dolgoat tud az a nő írni, nem csak a szex terén, és ha belegondolok, hogy mindezeket én milyen fiatalon olvastam, csodálkozom hogy nincs semmi agybajom.
    Amúgy akit érdekel a dolog, a 18. fejezet, 145-148. oldalán olvasható. a könyv neten is megtalálható.

    VálaszTörlés
  6. Emlékszem még arra a cikkre. :D
    Érdekel a téma, mármint egyes részei (de mondjuk a pisi-kaki sex, az animalpornó és barátaik nem hoznak izgalomba.) Gyakorlatba persze nem ültetném át. Nem minden vágyam sex közben meghalni. xD
    A könyv fasza lehet, utána is járok, hátha neten is fent van. Rég olvastam felkavaró könyvet, itt az ideje.

    Nikolaos:

    Imádom az írónőt. :)
    Meg a fantáziáját is. Nagyon élethűen írja le a kínzásokat. Sok durvaságot vitt bele már a könyvekbe.
    Mindenkinek sír a szája, hogy túl sok a sex (meg a durva sex) az AB-ben. én nem bánom. ;)
    Az Ő kis beteg karakterétől van a neved? :D

    VálaszTörlés
  7. -Nikolaos :

    Imádom azt a nőt, megvan minden könyve (mert ez amúgy egy sorozat volt). Én is kicsiként olvastam de már előtte úgy 12 évesen kezembe került egy Apolloiner könyv (csecsemőbaszás stb, kb mint Sade Marki) így nem taglózott le, sőt. Talán attól akadtam ki mikor rohadó hullákat dugattak vámpírokkal (ezzel kínozták a vámpírokat :D).

    -Kamupók:

    Aki kérte a témát, nem gerjedt erre és szerinte is undorító.

    -Nightmare † Morbid Dög † :

    Hát nyugi, engem sem. Bár a pisi nem undorít. :D Egyszer poénból egy ismerősöm lehugyozta a lábamat, nem volt izgató de szakadtam a röhögéstől. XD

    VálaszTörlés
  8. Gondoltam, hogy félre fognak érteni. Nem is gondoltam volna, hogy valamelyest is épeszű ember minket használna arra, hogy rátaláljunk a hőn áhított érdeklődésére amit neki nem sikerült megtalálnia.
    A videó amit belinkeltél meg had ne mondjam, a csípőfogóig jutottam el és tovább nem vagyok hajlandó nézni... Ilyet tenni egy nővel... A fószer farkát tépném le golyóstul. Meg azokat végezném ki akik kitaláltak ilyen durva marhaságokat. A szex szaporodás és szórakozás céljára való, nem erre a marhaságra... Aki ekkora állat az menjen katonának és lövesse le magát ha már annyira szeret kínozni, fájdalmat okozni, de a mazohistáknak is ajánlanám, bizonyára még nem tátongott egyikükön sem golyó ütötte lyuk...

    VálaszTörlés
  9. -Nightmare † Morbid Dög † :

    Igen, tőle van, ő a kedvencem. Kár, hogy már az első részben kinyírták :(

    -Kígyófi Káin :

    Nekem is megvan az összes rész, sőt a Merry Gentry sorozat is, bár a vámpírosat jobban szeretem.
    Amúgy olvasás közben nemigazán akasztottak ki ezek a dolgok, csak így visszagondolva/olvasva csodálkozok, hogy miket ír. A pornográf részek se lennének rosszak, csak egy idő után unalmas olyan tömény mennyiségben olvasni.
    Meg azért az is furcsa, hogy milyen részletességel írja le ezeket a morbid dolgokat. de épp ettől jó :D

    VálaszTörlés
  10. -Kamupók:

    az még semmi, láttad volna utána... Mondjuk én támogatom egy bizonyos keretekig ezeket a játékokat de az is sok volt amit azzal a ringyóval csináltak.

    -Nikolaos:

    Még anno a vámpíros cikksorozatban írtam róla amúgy! :Đ

    Jaj én nagyon szeretem, a végén már másról nem szóltak a részek csak kefélésről. Nagyon jó fantáziája van hozzá, az fix. Régebben én is írtam hasonlókat csak túlságosan undorítóak lettek így abbahagytam. (És amit leírtam nem volt egyenlő azzal amire vágyom , sőt nem követtem el).

    VálaszTörlés
  11. Nightmare

    hová tűnt a blogod??? T__T

    BU
    (L)

    (neo)

    VálaszTörlés
  12. egy ideje nem találom....:(
    x(

    aggódom érted..remélem minden ok..
    Dobhatnál rám egy üzit hogy oké-e minden..:(
    (nem tudom hogy változott e a mailod vagy sem..vagy csak ide írj egy igenmindenrendbent...:(

    (ezisneovolt)

    VálaszTörlés
  13. Áhh, érdekes cikk, de elég borzasztó. Mikre nem képesek az emberek...a videót nem akarom látni, mielőtt még megijedek és berohanok egy zárdába.:-s
    Az a kérdés, hogy mi lesz tovább és milyen újdonságokat lesznek képesek még kitalálni??? Vagy visszatérünk a lábfej- és bokavillantáshoz???

    VálaszTörlés
  14. -Neo:

    Mé? Nincs meg a blog? O__O"

    -Charlotte:

    Nemártana visszatérni oda, bár a sok trollt és orkot nem tudom hogy lehetne ránevelni :D.

    VálaszTörlés
  15. @Káin: ez is egy érdekes cikk volt.

    Sajnos ennek az ero guronak nem fantáziaalapjai vannak. Ugyanis a háborúk idején ilyen dolgokat csináltak egyes japánok állítólag a kínaiakkal. Ezek elmebeteg állatok!!
    És terjed az idióta kultúrájuk nyugatra..
    A hideg ráz tőlük.

    Vagy ott vannak ezek a szájbafosós, csecstépős pornók. Milyen ostoba egy nő az olyan, aki ilyeneket pénzért bevállal?? Vagy milyen jogon jön egy férfi ahhoz, hogy pl. lilára üsse egy nő mellét??
    Eleve nem jut eszembe a fordított eset, hogy azzal, akivel egymásnak adjuk magunkat, szétrúgjam a heréjét. Ha valaki a mellemet ütné, tarkón basznám úgy, hogy kiessen a saját pofáján. Pedig láttam már épületesnek cseppet sem mondható oldalakon ilyen szarokat belinkelve. És rohadtul nem izgatott fel.

    Elvileg pár száz éve az ilyen nyomorultakat agyonverték, kivégezték. Most is ez kéne. Mert ilyet még az állat se csinál, nemhogy normálisan szocializálódott ember.

    Amúgy meg ilyen gyilokpornót maximum nagyon aberrált véglények vehetnek csak fel. Pl. amikor eltűnnek a kurvák az út széléről, és sose kerülnek elő, nem mindegyik köt ki Olaszországban, az tuti (ahol állítólag több száz ember halt meg évente szekták áldozataként, szóval ott se fasza egyedül külföldinek lenni). Az illegális szervkereskedőkből se nézek ki semmi jót ilyen téren.

    Nem vagyok egy maradi picsa, de ami sok, az sok. Ilyenkor ismét rájövök, hogy fajunk megérett a kihalásra.
    Tetű egy világ, amiben élünk.

    Köszi Káin, ez rendesen kibaszta nálam a biztosítékot..

    VálaszTörlés
  16. -Bleeding Moonlight:

    Jaja tudom, sőt azt már nem is írtam le hogy egyszer milyen interjút láttam. Na jó leírom:

    már nem is tudom melyik csatornán volt(nem kábel tv) hogy egy multimilliárdos japán nyilatkozott mosolyogva hogy ő nőket eszik, de senki sem foghatja el mert annyi pénze van. :-s Kiakadtam hogy van ilyen.

    Sajnos nem végezték ki, azt hiszem igen elterjedt volt, Sade Marki történeteinek is voltak alapjai sajnos. :(

    Nálam is, nagyin szívesen, igyekszem az emberek napját elrontani. (Y)

    (remélem azért nem akadtál ki nagyon :O)

    VálaszTörlés
  17. Érdekes cikk bár ezeken már meg sem lepődök mert az emberi fantázia határtalan! Biztos hogy ennek a "műfajnak" a világ minden táján vannak rajongói,de a kemény mag az 100% hogy japánban található...
    Belőlük lazán kinézem ezt a fokú brutalitást hiszen náluk nagyon megy a hentai meg a szájba szarás-.-
    Az egyik legbetegebb népség.

    Sajnos a felső tízezerbe tartozóknak roppant beteges a fantáziájuk szóval ők lazán csinálhatják ezt a fasza kis hobbit úgyse feltételezi róluk senki vagy ha mégis akkor felvásárolják az egész rendőrséget:S
    Szinte biztos vagyok benne hogy vannak akik ezzel foglalkoznak mind a mai napig csak kurva jól rejtőzködnek amolyan titkos társaság jelleggel!

    VálaszTörlés
  18. -Skinny:

    Én szeretem valamiért a japókat. :Đ

    Igen, én is így gondolom. :-/

    VálaszTörlés
  19. Káin:

    A japánokat én is szeretem több okból kifolyólag meg azért nem csak a brutalitásban jeleskednek szerencsére,de ha szervkereskedelemről meg kannibalizmusról van szó én egyből rájuk gondolok XD

    VálaszTörlés
  20. Na ez durva volt :S
    Az biztos hogy egy jó ideig nem lesz egyetlen pajzán gondolatom sem. *rázza a hideg*

    VálaszTörlés
  21. http://agyiszint.hu/bypost/2010/08/27/Punci_poszt_RONTGEN_EDISON

    ezt most muszáj volt :DDDD *hülyegyerek*

    VálaszTörlés
  22. -Skinny:

    Érdekes én inkább akkor gondolok japánra ha bdsm és ilyesmi kerül szóba. Szervkereskedelem mindenhol van főleg ilyen arab térségekben, ott ahol nagy a szegénység.

    -Misu:

    Na ez a képsorozat fájt igazán XD

    VálaszTörlés
  23. Asszem, ezt sem reggeli közben kellett volna elolvasni.XD

    VálaszTörlés
  24. Szerintem is létezik a gyilokpornó csak eszméletlenül jól leplezik és átlag emberhez soha nem fog eljutni!
    Amiket meg a többi műfajról írtál max a képregény változat nem gáz , mert azt csak rajzolás , de azért elég kemény dolgok vannak benne!
    Terhesnővel szexleni az csak (remélhetőleg) adatik meg akinek a felesége terhes az nem gázos , de amúgy :S

    Azért jó , hogy erről is írtál bár én olvastam a többiről is már csak nem maradt meg :S Kicsit szita az agyam mostanában!

    VálaszTörlés
  25. Darkness:

    Én is mindig megfogadom, hogy nem evés közben jövök Mortemet olvasni, de most is sikerült. :S Hát a fele kajám még megvan...

    VálaszTörlés
  26. -Black Butterfly :

    Szerintem a képregények terén minden megengedhető. :)

    Luna :

    Mé? Mi volt még undi cikk? :D (oké kivéve a sorozatgyilkosokat és a betegségeket XD)

    VálaszTörlés
  27. Káin:

    Az épp elég! :D De a régebbi filmajánlók is elég durvák voltak.

    VálaszTörlés
  28. "Mert ilyet még az állat se csinál, nemhogy normálisan szocializálódott ember."
    Hihetetlen, de LaVey erről is nyilatkozott:
    Nézzétek meg ennek a bejegyzésnek a 7. pontját, ide nem írhatom le közvetlenül, mert jogvédett tartalom:
    http://www.scythe.hu/kilenc-satani-kinyilatkoztatas
    Hihetetlen, mennyi igazság van benne.

    VálaszTörlés
  29. Káin:

    Tudom, hülyeségnek tartod Lavey tanait, de ez mindenképp érdekes bizonyíték lesz arra, hogy az ember sokszor rosszabb, mint a vadállatok.

    VálaszTörlés
  30. -Lilith:

    15 évesen nem tartottam annak aztán találtam mélyebb okkult irodalmat és rájöttem hogy faszság. :D Lavey meg nem bizonyít semmit elég megnézni őket alapból és rájössz magadtól erre, de nem akarok ezen vitázni mert nem érdekel, neked meg szívügyed szóval érted :).

    VálaszTörlés
  31. Mondjuk a sátánizmus gyakorlóiról megvan a véleményem nekem is, teljesen ellentmondanak annak, amit hirdetnek: egyik főbűn a csordaszellem, erre mit csinál lavey, megalapítja a Sátán Egyházát. Már ez a szó, hogy egyház, eléggé kiverte nálam a biztosítékot, a másik meg hogy azon a bizonyos "nagymisén" mintha papi ruhába öltözött volna egy-két tag :/ Én inkább a hirdetőket találom enyhén szólva ellentmondásosnak, olyan embereknek, akik szabadulni akarnak a kereszténység ostobaságából, de valahogy nagyon nem sikerül nekik. Az még rendben van, ha csupán tájékoztatási célból írják ki a netre meg könyvet adnak ki a filozófiájukról, de mikor az egyik weboldalon azt írják: Join now, tehát csatlakozzatok most, az mintha térítési szándék lenne, ugyannakkor ők nem végeznek hittérítést. Már azzal nyit a honlap, hogy keresnek néhány kívülálló individualistát XD Én úgy vagyok ezzel, olyan a világnézetet hibáztatni a művelői helyett, mintha a vírusírtót hibáztatná az ember azért, mert önmaga szándékosan egy adathalász vagy vírusokkal teli honlapra ment, holott előtte figyelmeztetést kapott a géptől.
    Azt is olvastam, Lavey összelopta a The satanic Bible írásait egy Ragnar Redbeard nevű emberke Might is Right című könyvéből. Nem tudom, ebben mi az igazság, de ha így van, akkor jó helyről csaklizhatott XDDDDD Legalábbis a 9-11-9-ből így tűnik. (9 sátáni kinyilatkoztatás, 11 földi törvény, 9 sátáni bűn) Több mindent ellentmondásosnak találok a tanok és a gyakorlat között, de erre most nem térek ki, senkit nem fárasztok le vele. Még csak annyit, hogy az első 2 törvény teljesen felesleges volt, hiszen szinte mindennap megszegik. Viszont ezért nem kerül senki a pokolba, hiszen az nem is létezik XDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  32. Nem tudom igaz-e , de a Helyszínelők egyik részében, azt mondták, hogy a halál pornó Bankok külvárosában ,,divat".

    Drachen

    VálaszTörlés
  33. -Lilith: akkor meg nem tartod faszságnak az egészet? Hát ennyire szar akkor kb faszság az egész. Nekem pont emiatt lett elegem ebből a szarból. :DDD

    -Drachen:

    Nem hiszem, az csak egy film :O

    VálaszTörlés
  34. http://motherless.com/term/snuff

    http://pkfstudios.com/pkfblog/

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: