2010. augusztus 3., kedd

Misantrophe Mandy: Felhívás

Kedves Olvasók és Szerkesztőtársak! (Nem kell megijedni, nem felmondani szeretnék, mint Kaedrin. :D) Holnap reggel k. korán (értsd: különösen korán) nyaralni indulok és egészen hétfőig kb. 200 kilométernyi távolságban leszek itthonról.


Mindeközben bármi mást szeretnék csinálni (pl. lovagolni egy ilyen bazi nagy gumikacsán, mint ezek a lányok itt felül), csak gép előtt ülni és cikkeket írni nem. Remélem, megértitek.

Van már néhány témaötletem, irodalmi és a Voynich-cikkekhez hasonló, rejtélyes történelmi témában is, nem kell félni, miután egy kicsit feltöltődtem, újult erővel vágok bele a cikkírásba. Addig meg biztos vagyok benne, hogy pörögni fog a blog, nem hiszem, hogy pont az én távollétem miatt keletkezne benne űr vagy halna ki az alkotó- illetve kommentelő kedv. :D

Most így hirtelenjében ennyit szerettem volna, és megyek is pakolászni. Szurkoljatok, hogy a továbbiakban ne legyen ilyen szar idő, mint ma és hogy ne egyenek meg a hínárok. (Félek tőlük. :S)

8 megjegyzés:

  1. Kellemes nyaralást kívánok! Várunk vissza!!!! ^_^

    VálaszTörlés
  2. Kellemes nyaralást, várunk vissza szeretettel! :)

    VálaszTörlés
  3. Jó nyaralást! Enegem nem érdekelnének a hínárok (lekaratéznám őket), csak vízben lehessek. :D

    VálaszTörlés
  4. Pihend ki magad Mandy és minden jót!!!(meg jó időt) =)

    VálaszTörlés
  5. Köszi szépen mindenkinek, ennyi jókívánság után csak jó lehet. :D

    Luna, a hínár alattomos dolog, nem lehet csak úgy lekaratézni. :S Orvul tekeredik rá a lábadra, hogy aztán magával rántson a mélybe... Brr...

    VálaszTörlés
  6. Mandy:

    Áhh...egy Halak-ot nem tudsz elrettenteni a hínárral. :D

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: