2010. augusztus 18., szerda

Káin: Könyvajánló

http://static.book.hu/product_images/01/10/15/10913.jpg

Nos ma egy sorozatgyilkosos cikkel és egy ajánlóval jövök nektek, de a piszkozatokban Darkness kollégám már elkezdett írni egy sorozatgyilkosos cikket így sztornóztam. Remélem ma kikerül, addig is ajánlok nektek egy könyvet, mert ezt már igen rég tettem.

Nem okkult a könyv és semmi komoly téma , mivel 4 könyvet olvasok egyszerre ( okkult történelem, kvantumfizika és a Zarathustra , meg bevezetés filozófiába ) be kellett iktatnom egy ötödiket is ami kicsit ellazít éjjel. Nem tudom ki szerette a Harry Pottert, de kicsit ahhoz hasonló művet szeretnék veletek megosztani. Nem olyan jól megírt mint a Harry , de kellemesen olvasmányos kicsit talán tiniknek szóló kalandos, mágikus történet:

DEREK LANDY: SKRUPULUS FONDOR

http://www.tujapont.hu/images/04_konyvek/interju.jpg

Nem akarok spoilerezni, így félszavakban elmondom kb. miről szól. Egy átlagos lány hirtelen hatalmas örökséghez jut és bácsikája házában ragad éjszakára amikor valami furcsa alak rátöri az ajtót, onnantól kezdve belekerül egy másik világba ahol létezik a varázslat, de nem az a varázspálcás fajta, hanem meglepően a fizikával kapcsolják össze a mágiát. Nekem ez különösen tetszett mert ez valóban így van és erről később én magam is fogok írni nektek. A plussz poén hogy a főhős egy tini kislány aki társául szegődik egy csontváznak. :D A kislányt azért támadták meg, mert a rossz fiúnak ( minden varázslatos világban muszáj lennie egynek) kell a nagybátyjától egy bizonyos kulcs egy jogarhoz, ami elhozhatja mindkét világ végét, így a csontváz és a 12 éves kislány felveszi a harcot a fekete mágiával szemben! :D Szerencsére nem bugyuta és vicces beszólásokat is olvastam benne így bátran ajánlom mindnekinek aki kicsit lazítani szeretne.



" A híres Skrupulus Fondor nem pusztán kiváló detektív, hanem egyúttal a világ legelegánsabb mágusa és a piszkos trükkök mestere, mellesleg tehetséges betörő (kizárólag nemes célok érdekében, persze). Ó, és még valami. Egyébként halott.,,

Nos további cikkeket és vicces interjút a csontvázzal meg részeltet a könyvből ezen az oldalon olvashattok! remélem tetszeni fog nektek!

4 megjegyzés:

  1. Ugye Káin, mint már említettem a történet felénél szembeötlik egy választott név...

    VálaszTörlés
  2. -Kamupók:

    Igen, ott én is nevettem! :3

    VálaszTörlés
  3. Hmm, jól hangzik...na majd lehet, hogy sort kerítek rá, ha lesz időm. =)

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: