2010. augusztus 12., csütörtök

Káin: Felhívás

http://www.motifake.com/image/demotivational-poster/small/0907/drunken-magical-girls-sailor-moon-anime-manga-drunk-scouts-u-demotivational-poster-1247790804.jpg

Üdv mindenki, ma eléggé sokat ittam és azt érzem a cikkek rovására menne ( most is úgy kell magamat összekaparnom ) így ha nektek megfelel akkor Zarathustra és az okkult tanok vasárnap kerülnének ki. Ha az jó lesz jelezzétek, vagy ha más témát szeretnétek inkább, írjatok! Bocsi azoktól akik várták!

6 megjegyzés:

  1. Nekem megfelel;)

    Amúgy sem kell túlhajtanod magadat egy blog miatt! Várni meg szerintem mindenki tud (:

    VálaszTörlés
  2. Másnapos jó reggelt!^^
    Én amúgy is lemaradásban szenvedek, sőt jövőhéten még csk gépközelben sem leszek :'(
    szóval megfelel :)

    Üdv
    Madame C.

    VálaszTörlés
  3. Helló!
    Persze, persze, nem baj, ha néha van szünet. :)
    Más: eljöttem, körbenéztem, és nagyon tetszik a honlap, már egy csomó könyvjelzőt is betettem oldalra, amiket mindenképp elolvasok, mert nagyon érdekesek, szóval gratula!
    Megint más: olvastam tegnap az egyik déja vu-s cikket, és felmerült bennem, hátha tudtok segíteni. Lehet, hogy itt is megtalálható a válasz, csak még nem tudtam teljesen elmélyedni a tartalomban. Lehet, hogy valahol máshol kell utánakeresnem, ebben kérném a segítségeteket.
    A helyzet: álom közben ismerős események történnek, tudom, mi lesz, és igyekszem "előredolgozni", megelőzni, máshogy alakítani, és olyan, mintha az álom elején pár pillanat alatt lefutna az egész történet, utána pedig kibontva, rendes tempóban történik az egész. Általában világmegmentős, akciós részek. :)
    Ha az oldalon is megtalálható a válasz, elnézéseteket kérem, és jobban utánakeresek, ha pedig nem, bárminemű segítséget hálásan fogadok.
    :)

    Köszi
    Darolyn

    VálaszTörlés
  4. -Skinny:

    Na akkor jól van. ^_^

    -Madame C:

    Áh nem vagyok sajna másnapos mert éjjel kifostam mindent, de azért kedves volt tőled :3. Koktélbárban sikerült innom minden tejszínes szart. (Y)

    -Darolyn:

    Szia!

    Nagyon szépen köszönjük, szerintem a legelejétől nézzed végig mert nagyon sok szó esik álmokról a vámpíros és azt hiszem a tükrös cikksorozatban egyaránt csak az ott van az elején. :3

    Amit írsz egyébként nem rossz, tudatosan befolyásolod az álmaidat ami nagyon jó. Nekem volt olyan hogy kb azt csináltam álmomban amit akartam.

    Ne kérj elnézést mert nincs főcíme azoknak amiről kérdeztél, csak sok cikkben szó esett róla.

    VálaszTörlés
  5. Káin:

    Ezzel a képpel bocsánatot nyertél mindenféle késésre egy évre előre! ♥♥♥ :D

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: