2010. augusztus 1., vasárnap

Káin: Felhívás

Nos utoljára esik szó a témáról itt mert nem akarok ezzel többet foglalkozni, este már jövök nektek egy rendes cikkel, addig remélem a többi szerkesztő kirak valamit, hogy a sok szarság lejjebb kerüljön, mert törölni nem vagyok hajlandó semmit , had virítson ott minden, ez is csak minket igazol.

Minden olvasótól elnézést kérek a napokban történt kellemetlenségekért és kirohanásomért, amint Láttátok Kaedrinnek írt levelem alatt elszabadultak az indulatok. A napok eseményeit összegzem, mert tudom sokan nem olvasnak kommenteket itt a blogon:

1.) Kaedrin minden előjel nélkül kiírt egy távozó levelet a kereszténységével magyarázva eltávozását ami alapjába véve zavaros volt nekem mert tudta hogy okkult a blog, én felhúztam magamat ezen a nyilvánvaló kamun és az eljáráson és leírtam hogy nem ez lett volna a módja távozásának, mert msn-en is fent vagyok neki is simán írhatott volna nekem személyesen mielőtt elmegy= AKKOR EGYÁLTALÁN NEM LETT VOLNA KONFLIKTUS! AZ ÖSSZES SZERKESZTŐ ÍGY MENT EL ANNO, KÖZÖS MEGEGYEZÉS ALAPJÁN, MINDEN JOBB ÉRZÉSŰ EMBER FEL TUDJA FOGNI HOGY EZ SUNNYOGÁS VOLT.

2.) Nem sokkal később este valaki szapulni kezd és vádolni a kilétemmel kapcsolatban dolgokkal, ráadásul olyan hangnemben írva nekem hogy a fülem ketté áll, majd kiderül hogy még személyesen sem ismerjük egymást. Végül az illető 18 évesen filozófusnak , démonológusnak sőt mint kiderül: démonnak írja le magát, megnézem az oldalát és hoppá:

Csináltak kb. pár hete egy ugyan olyan blogot mint ami ekünk van, okkult cikkek, zene játékajánló, több szerkesztő a bemutatkozók hasonlóak mint a milyeink és ekkor megvilágosodtam! Kaedrin átment oda szerkesztőnek és így sunnyogott el . Nem merte bevállalni , hogy átlépett ami nem is lett volna baj ha ezt msn-en közli :D mert akkor marad talán a rossz szájíz de ez így egyenesen felháborító!! Jött egy állkeresztény dumával holott azon a blogon démonidézésről írnak, sőt több szerkesztő állítja magáról hogy démon és vérfarkas :D itt bukik el a keresztény álcával való kilépése (akkor az a hely számára sokkal gázabb mint ez, nem? :D) .Azon is eltűnődtem, hogy talán megharapta a vérfarkas és lehet azért van ott. A legviccesebb hogy már ott szerkeszt tehát régebben átment oda ezért publikált keveset. Én ezt nem tartom egyenes megoldásnak. Mindegy a többi már nem is bánt, hanem az hogy mennyire nem volt velünk egyenes. Én nem érzem magamat hibásnak ebben a helyzetben, mi vagyunk az áldozat, nem Ő. Megsúgom személyesen azóta sem írt levelet sem msn-en semmit, gondolom szégyenli magát. Mert ha meglenne annyira jogosan sértve, ahogy tegnap itt előadta az ismerőse, tuti reagálni magától az itt leírtakra: vagy itt, vagy személyesen.

3.) Felröppentek találgatások azzal kapcsolatban ki vagyok és ki nem. Én a blogot azért szerkesztettem álneven mert okkult blognak nem adunk arcot. Azért nem , hogy eszme maradjon és ne személyi kultusszá váljon , ha valaki akkora nagy koponya mint az alul, kommentekben beállított illető akkor tudhatná mi a pontos célja ennek, pont nagyobb a szavak hatalma ha nem egy arc köthető hozzá, de lehet ezt nagyon nehéz felfogni méd egy filozófusnak is . Még hozzá tenném, Kaedrin arcát 100%-ra ismerem mert képem is van róla és bizony én magam is kellemetlen helyzetbe tudom hozni őt, amit nem akarok (komolyan mondtam, de a szükség nagy úr) ! Remélem mindenki érti (főleg Ő) hogy mit jelent ez. Az is nevetséges hogy azt írták nem követik nyomom a blogot mialatt többször magára cáfolt a kommentekben (utalás régi cikkekre és a cikkeink sémájának átvele az Ő blogukba nem az általa leírtakat tükrözi ) . Tudom ezt is olvassátok, Kaedrin Te is, ha van gerinced akkor felfogod amiről írok és nem zaklatsz minket többet a magát démonnak képzelő ismerőseiddel, te nagy keresztény. :D .

Leírom harmadszorra is: Ha bejelented msn-en hogy átmész máshova szerkeszteni mert ott vannak az ismerőeid akikkel jobban érzed magadat és nem egy tök hülye dumával jössz amit hirtelen közölsz úgy, hogy mellport ad az összes szerkesztőnek és ezzel megalázod őket, akkor nem rágnánk itt a szart. És szólj a kis barátaidnak, hogy mielőtt 3 életre szóló szakmát kijelölnek maguknak akkor valahogy jobban bele kéne gondolniuk azokba amiket írtam, tudod : észérveket és bár tudom mindenki kurva nagy démon, mágus, gondolkodó , de a gerinces emberi oldalát se feledjük el a dolgoknak. Szóval ez az utolsó ebben a témában, nem változik a véleményem, rághatjátok a szart tovább is, de nekünk van igazunk.

További kellemes cikkírást Kaedrin!

16 megjegyzés:

  1. Kaedrin a démon x'DDD Erről Ferike és az ekszöszájzbúk jut eszembe. :D

    Szánalmas, szót sem érdemel az ilyen ember(?), mocskolódásra sem méltó...

    VálaszTörlés
  2. Hű. Kicsit lesokkolt ez most. Ugyan rég nem kommenteltem, de persze a bejegyzéseket olvastam, de ez ledöbbentett. Szánalmas! Elsunnyog egy másik oldalra, miközben különböző hazugságokat, és okokat kitalál. -.- *forgatja a szemét*

    Nyarlathotep : Kaedrin vérfarkas, mert megharapta egy vérfarkas, ahogy én tudom. xD
    De lehet megszállta valami, mondjuk egy démon. xDDDD :P

    VálaszTörlés
  3. Eszem faszom megáll!!! Örülök hogy vége van a szájkaraténak mert ami itt ment az kezdett inkább hasonlítani egy brazil szappanoperára mint amiről valójában is szól.
    Kaedrin viselkedése meg nekem az utóbbi időben nem tetszett mert volt pár beszólása felém és mindezt nagyon alpári stílusban tette szóval az ilyen emberekért nem is kár hogy lelépnek innen:D

    Azt pedig már nem is kommentálnám hogy mi a véleményem az ellenzékről akik démonoknak és egyéb misztikus lényeknek képzelik magukat xD
    Ennyi erővel akkor én vagyok Batman XP

    VálaszTörlés
  4. Catasrophe: Én kérek elnézést x'DDD Újabb ékes példája annak, hogy a hülyeség nem ismer határokat. :D

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Olyan jó, hogy manapság már mindenki démon, meg vérfarkas, meg wicca, meg sámán, meg "nem is vagyok ám ember, hanem valami amit nem mondok meg, de sokkal felsőbbrendűbb vagyok ám, és nagyon titokzatos is, de csak én egyedül, bibibí", és még sorolhatnám. ^^" Ember vagy b.zdmeg, kétlábon, bőrben, törődj bele. Belül meg képzeld magad annak, aminek akarod, biztos menő az osztálytársak körében, meg lázadni a tanárokkal szemben. Én meg elhitetem magammal, hogy nekem meg Mózes volt nagy haverom, és jól ismerem. Démonnak lenni jó üzlet lehet.

    Káin, én szeretem a blogot, és nem csak, mert mindig jó témával álltok elő, hanem az a nem kevés munka, amit belefektettek, igazán dicsérendő. Teszem azt a kilométeres cikkek lefordítása, kutatás az interneten, összevagdosni, ráadásul olyanokat, amiket megtalálni alig lehet, és ehhez - ennyi munka után - még a saját, kerek, összefüggő gondolataitokat is hozzáteszitek. És én a magam - de szerintem más - nevében is köszönöm a fáradozást.
    Respect. (Y)
    Lib

    VálaszTörlés
  7. Nekem azért fura az ok , mert csak olvasta előtte milyen a blog és többször le is lett írva. Erre ez a keresztény duma ,vicces és szánalmas!
    Én sem olvastam el az összes kommentett és örülök , hogy leírtad mi is volt!
    Nektek van igazatok és kész. És tényleg nem kell arcot adni magatoknak , mert nem ez a lényeg szerintem!
    Csináljátok tovább ahogy szoktátok és nektek tetszik :)

    VálaszTörlés
  8. Halihó!
    Személyes jó barátom ez a Kaedrin, akit már a századik komment óta sértegettek. Nem azért jöttem h mocskolódjak, elég mocskolódás ment itt mostanában. Csak egyáltalán nem értem miért vagytok ennyire felháborodva. Szerintem teljesen korrektül járt el azzal h írt egy elköszönő cikket, majd távozott. Ez az msn-en megbeszélés, meg "közös megállapodás", hát ne mááár....Azért nehogy már engedélyt kelljen kérni....És azok után h mennyi cikket írt, és mennyi energiát fektetett ebbe, sztem ku**ára nem érdemli meg, hogy itt szarba legyen alázva....Ráadásul most teljesen kiforgatva összefoglalod (Káin) itt a dolgokat és minden új olvasó szerint egyértelműen Kaedrin a gyökér....Már a végén odáig jutunk lassan h biztos műtéte se volt, hanem azalatt is a másik blognak írkálta a cikkeket-.-....És végtére is....(ez most lehet h ki fogja verni a biztosítékot)....ez csak egy szaros blog, nem? Úgy viselkedtek már, mintha az életet jelentené nektek....
    Na mindegy, abbahagyom lassan, csak zavart már amiket írogattok, mikor Kaedrin teljesen őszinte volt veletek szemben....akár hiszitek akár nem....az meg inkább gyerekes amit ti csináltok.

    VálaszTörlés
  9. ez melyik generáció, amelyik nem érti, hogy nem illik, nem etikus, nem korrekt? hogy nem teszünk keresztbe a másiknak még annyival se, hogy az utolsó utáni pillanatban közöljük (és azt is közvetetten), hogy másik szerkesztőt kell keresnie, pláne ha tudod, hogy fontos, hogy pörögjön az oldal, és ez visszaveti; már csak azért sem, mert nem követel semmilyen különösebb erőfeszítést az ilyesmi megelőzése. vagy lehet rá tenni magasról, csak ne csodálkozzunk a következményeken.

    VálaszTörlés
  10. Csak tudod, ez a "szaros blog" egyeseknek igen sok munkába van, csak azért, hogy másnak vele örömet okozzon. Igen, vannak ilyen perverziók, hogy az ember szeret olvasni, kulturálódni, ismerkedni ilyen témával. Biztos sokat fogunk ülni miatta. Igen, egy blog, de nem magától íródik, húsvér emberek működtetik.
    A Kaedrin-es témához nem szólnék hozzá, mert igazából nem követtem az eseményeket, véleményem van, de sokan már kitértek erre, és nem a pocskondiázásra gondolok ezzel.
    Lib

    VálaszTörlés
  11. -Mindenki:

    Halljátok írtam a levélben is, de mondom újra: a keresztényes szöveg kamu, az igazi ok hogy talált új helyet. És nem azért nem írt mert elment a kedve hanem oda publikált a mi blogunk helyett. Ez teljesen egyértelmű.

    Meg ha még entitás is leszületve bazdmeg akkor is ember testben van, azért mert elbaszott valamit. Nem mert közeleg a végítélet. Vicces hogy ezt minden blackmetálos asztali szerepjátékos ismerősöm előtte, már vagy nem tudok hanyadik hörr-hörr északi metáltól hallom hogy ő Lucifer.

    És a keresztények kereszteshadjáratára visszatérva:

    Az ez előtt lévő pápa kért nyilvánosan bocsánatot a világtól a kereszteshadjárat erőszakáért és bűneiért, úgyhogy ez is be lett szopva. Kár hogy másnapos voltam és utólag pörög az agyam. De legalább megvan az új cikksorozatom mivel fog foglalkozni. :D

    Köszönöm mindnekinek aki támogat minket, ígérem többet nem zúdítom az olvasókra a másokkal való személyes ellentétemet!

    - Kaedrin barátja, aki névtelen és még Mindig nem Kaedrin személyesen (csak közvetve a háttérbűl) :D :

    Sértegetem? szerintem ez normális húzás volt tőle? Nem fogod fel a lényeget? Nem mi? akkor olvassad el újra amit ott fent leírtam mert bocs de nem tépem tovább a pofámat erről, mert UNOM. Ő sértett meg minket, hogy ennyire nem volt képes és suttyomban minden szó nélkül átment máshová. Ez olyan hogy úgy lépsz ki a munkahelyről hogy közben van már másik: ETIKETT, TISZTELET, GERINC. (Ja de te még 18 sem vagy azt sem tudod mi a munka, hopp bocsesz)

    ÉS MONDOM:

    NEM LENNE UGATÁS HA KÉPES LETT VOLNA 10 PERCET ÁLDOZNI AZ ÉLETÉBŐL, DE LEHET NEM TUDOTT MERT NEKIK ÍRT ÉPPEN CIKKET ANNYIRA EL VOLT FOGLALVA. NEM ENGEDÉLY: GERINC. TUDOD MI AZ? LEHET NEKED SINCS OSZTÁN EZÉRT VAGYTOK JÓBAN, LEHET SIKLANI AKKOR EGYMÁS NYÁLKÁS TESTÉN :D

    Nincs megalázva,csak leírtuk mit csinált, nagyon csúful lebukott, ezzel nem mi hanem Ő alázta meg saját magát. Nem kiforgatva lett,a tegnapi kommentekben kiderült mert Neronak nem volt annyi esze hogy ne vallja be amivel megvádoltam. :D Hidd el a régi olvasók szerint sem korrekt, mi több: a régi olvasók kommenteltek csak be kb.

    Elhiszem volt műtéte, de várj... lehet mégsem? ;DDDDD ~röhög~

    Ugyan már nem veri ki a biztosítékot, akkor takarodj innét az ótvar kurva anyádba a szaros blogról, ha nem ez az élet akkor hagyjad had fetrengjünk itt a "butaságunkban,, hiszen Te tudod hogy ez csak egy blog a neten és nem kell komolyan venni, nem? Akkor meg ne itt magyarázzál nekem vasárnap délután, höjj! :D Hanem get life ahogy mondod, mert nekik ugyebár nincs! :D

    Kurvára nem volt őszinte, ez a baja mindnekinek. Szerinted ha ennyi ember sérelmezi (főleg a szerkesztők) a kilépését és átsunnyogását egy rólunk copyrozott blogba az nem gáz? Ja nem, mert a kis seggnyalója vagy :D.

    Gyerekes meg te vagy mert nem az a hülye aki elkezdi hanem aki folytatja. Na menjél segget nyalni , arra sem volt képes ez a gyökér azóta hogy maga írjon be ide. Jöjjön és védje meg magát, ha úgy érzi hogy igaza van, ne mások mögé bújjon bazdmeg! Gyere Kaedrin véd meg az igazadat! Magyarázzad meg hogy volt ez helyes hogy áthúzol suttyomban egy rólunk mintázott blogba (mert ilyen blog csakis kizárólag a Mortem volt) úgy hogy hazudsz hogy miért lépsz le! Keresztény vagy? Nem zavar az ott leírt démonidéző cikk? Meg a vérfarkas vámpír filozófus démonológus 17-23 éves brigád brigád? az volt a baj hogy itt sok volt az ember? :DDDD A kurva istenedet! :DDDDDDDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  12. Nos, ezért - is - csinálom az összes blogomat egyes egyedül. Jelenleg kb. nyolcat... Nem kell másokra felügyelnem, nem felügyelnek rám mások, és kizárólag olyan dolgok kerülnek beléjük, amiket én akarok, és akkor, amikor éppen kedvem van hozzá...

    VálaszTörlés
  13. -Von Birken:

    Nem gondoltam hogy egyszer ilyen fog történni, egyik szerkesztő sem csinált még ilyet pedig volt már vagy 6 ex :-/

    VálaszTörlés
  14. "-Mindenki:

    Halljátok írtam a levélben is, de mondom újra: a keresztényes szöveg kamu, az igazi ok hogy talált új helyet. És nem azért nem írt mert elment a kedve hanem oda publikált a mi blogunk helyett. Ez teljesen egyértelmű."

    Halljátok, leírom újra...Kaedrin nagyon hűen és elszántan követi a vallását, és egyébként semmi ítélkezés nincs benne amiért ti máshogy látjátok a dolgokat, egyszerűen idegennek érezte már magát itt, ahol szinte mindenki az ő elveivel szemben áll. Egyébként valszeg nem is csak a kereszténység miatt volt ez, amúgyis sok kommentelgetés alatt olvastam h a legtöbben teljesen máshogy vélekedtek egyes dolgokról, mint ő...de ezzel nincs is semmi gond, az égvilágon semmi, és az elköszönő cikkében se mondott egy rossz szót se senkire, egyszerűen nem tudott ezzel azonosulni és kilépett. A másik bloggal kapcsolatban meg....akit érdekel, nyugodtan rákereshet arra a blogra, rögtön látná h egy darab cikket nem írt oda, de egyébként nem is tudom erre egyes emberek miért nem veszik a fáradtságot mielőtt elkezdenek össze-vissza halandzsázni itt...

    Egyébként számítottam rá, hogy ha Káin főtanácsosúr meglátja, hogy egy rossz szót is szólok az írottakra, rögtön kisregényben lekáromkodja a csillagokat is az égről...ehhez csak gratulálni tudok.
    És, hogy ez normális húzás-e....a legtöbben írogattátok, hogy azért olvassátok a blogot h művelődjetek....kérdem én, Kaedrin most netán megakadályozott ebben? Azzal, hogy 1-2 napon át 6 szerkesztő volt a 7 helyett, hát borzalmas télleg....és komolyan, mennyire nehéz volt már újat találni, hát látom éveken át szenvedett vele Káin. (Ez a művelődéses dolog nem Libnek szól, vele semmi bajom, sőt, bocsi, nem a blogot akartam szapulni, csak ez a nagy műbalhé ellen volt néhány szavam.) És még van is....mert még mindig nem, nem látom a lényeget és úgy érzem fölösleges ez a felháborodás....De most komolyan....ki nektek Kaedrin? És ti kik vagytok neki? Nem tartozik nektek az égvilágon semmivel, ti csak olvassátok a cikkeket a blogon, amiket számotokra ful idegenek írkálnak ide....a szerkesztők meg leírják a véleményüket egyes dolgokról, h meghallgassák a többiekét is, és lehessen beszélni róla....De ennyi!....Ettől még az ő dolga h marad-e, nincs abba senkinek semmi beleszólása, ez nem egy személyes kapcsolat, semmi....És amúgy nem hinném h bármi fogalma is lehetett arról h a régebbi szerkesztők h hagyták el a blogot, mert honnan is lenne....és ha tudja h előtte mindenki szólt a főszerkesztőnek h ez meg ez van, lehet h talán ő is így cselekszik, erre miért nem gondolt senki?....ami amúgy még mindig fölösleges sztem, mert egy elköszönő levél, ahol nyílvánosan elmagyarázza h miért lép ki tökéletesen kielégítő kellene h legyen mindenki számára.
    Az meg h a "régi olvasók szerint sem korrekt", hát ne haragudjon meg senki, de itt maximálisan mindenki Káin szavát figyeli és követi minden szarban....Bocs, de ez télleg így van....Ahogy a főszerkesztő néni/bácsi mondja, az úgy van és kész. Jó, nem mondom h mindenkire igaz, de h a nagytöbbségre igen, az tuti. (ennyit a seggnyalásról)

    Egyébként csak azért foglalkozok még ezzel, mert most értem haza egy buliból, és még nem akaródzik lefeküdni....Hogy unod már, azt elhiszem, én valszeg azért nem, mert még csak most léptem be a beszélgetésbe. De végülis hiába tépem a szám, és próbálom tisztázni Kaedrint, úgyis visszaír a nép h "húzzak a faszomba, Kaedrin egy gyökér", mert csőlátás van és senki nem képes vagy hajlandó figyelni más véleményére.

    Na csók, Kaedrin barátja voltam, de hívhattok Endzsinek is.

    VálaszTörlés
  15. Na mi a pöcsöm ez, hányszor küldi el miután kiírta h ERROR?:D na mindegy..

    VálaszTörlés
  16. -Endzsi:

    Tudod ha elolvasnád rendesen az "errort,, akkor láttad volna azt írja az üzenet hosszú, frissítesz és látod már kint van :) Ejj-ejj..

    Hűen elszántan? akkor hogy fér össze hogy olyanokkal dolgozik együtt újfent akik démonnak képzelik magukat ? Mesélj már erről az új vallásról! :DDDD

    És ezt miért egy Kaedrin haverja közli kommentben (még mindig nem ő tolja ide a képét), miért nem ő írta meg nekem msn-en? Mi ez az állatkodás bazdmeg? és még Ő az áldozat? Nem fogod fel mi a bajom az egésszel? Látom nem. Írj innentől kezdve nem reagálok mert ez szarfűrészelés. :D Semmi tényre nem reagálsz csak a hülyeségedet hajtod.

    Ha ezt leírta volna nekem mielőtt kilép és nem sunnyog át máshova nem lenne baj. NEM ÉRTED??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ENNYIRE HÜLYÉK VAGYTOK?!

    Csúnya beszéd? Mert más nem érdemelsz, mivel nem fogod fel miről beszélek, egymás mellett beszélünk el, te buzi kis fasszopó, nesze neked káromkodás kell akkor takarodj a kurva anyádba! ezt vártad nem? :D Tudtad hogy ez lesz, ugye? :D Főtanácsos úr... anyádat.

    Nem a szerkesztő hiány a baj:

    A GERINCTELENSÉG TE IDIÓTA HÜLYE KIS BUZERÁNS! MÁSHOGY NEM ÍROK NEKED MERT NEM ÉRTED AZT SEM HA SZÉPEN ÍROK AKKOR LEGALÁBB EZT FELFOGOD!

    ÉS MÉG MINDIG NEM Ő ÍR BE HANEM ÜZENGET ENDZSIVEL , VAGY KI A FASZOMMAL AKI NEM TUDJA ELOLVASNIA HIBAÜZENETEKET Ó ISTENEEEEM! NEM VESZED ÉSZRE HOGY , CSAK KAEDRINT ÁSOD EGYRE MÉLYEBBRE?!

    Nyugi több szót úgy sem érdemel, legyen önhitt , higgye azt hogy ártatlan le-sza-rom! Kussolj és menjél a másik blogra a faszba.

    az hogy nem érted az a Te bajod, gerinctelenül lépett ki, ezekről normális esetben írt volna nekem msn-en azt sem tudtam hogy baja van, bedurcult mert a kommentelők nem értenek vele egyet, hát máshol is így lesz, velem sem szoktak még sem sunnyogok el! :D

    Nem érdekel Kaedrin értsd már meg, nem fogsz itt rácáfolni semmire, egyre nagyobb szarba hozod!

    Velem volt személyes kapcsolata rengeteget msn-eztünk, én bírtam sosem ártottam neki erre csinál egy ilyet, minden előrejelzés nélkül majd idecsődíti a csürhéjét miközben kussol még jobban elássa őt a szemeben mint valaha!

    A magyarázata pedig kamu :) Kibaszott nagy hazug szarság. Átment máshova sunnyogva ez van. Remélem ott majd igenli őt a 0 olvasottságú blog meg a kis seggnyaló szerkesztők, válogatott 18 éves filozófusok meg démonok amit ír a nagy keresztény igazságosság mintaképe, nem igaz? :D Nagyon cuki lesz!

    Nem azért hallgatnak rám mert segget nyalnak hanem mert meglátják benne az értelmet és az igazat, de hát magadból indulsz ki. ^_^

    A néni bácsizásba ne menjünk bele mert valószínűleg fájdalmas sebeket fogunk témával felszaggatni ;)

    Oké nem is képes, szóval húzzál inkább lefeküdni mert erre a szarrágásra nem vagyok kíváncsi. Már rég nem lenne ugatás ha annyi pofája lett volna hogy beír és bocsánatot kér, belátja hogy szar volt amit csinált mert mi beszéltünk anno csomót személyes dolgokról is, meg a magát démonnak képzeli ribancot megfejeli hogy vigyázzon a pofájára. De mindegy, kár beléd a szó, úgysem fogod fel! Nem is kell, de akkor ne gyere ide hergelni, hanem kussoljon mindenki és meglesz az egység!

    Én már erről a témáról több bőrt nem vagyok hajlandó lehúzni, te őt véded én az igazamat, szerintem Ő tudja jól miben volt szar ember, ha meg nem akkor ez van.

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: