2010. október 14., csütörtök

Nyarlathotep: Különös látogatók II.

Jó estét mindenkinek, még abban az esetben is, ha ezt napközben olvasnátok majd csak el.

Vérszagra gyűl az éji vad, tartja a mondás. Ez valóban így működik, bár jelen esetben elvontabb értelemben. Ha az ember okkultan aktívnak mondható, előbb utóbb garantáltan felfigyelnek rá... Ilyen élményeimről számolnék ma be nektek.

Bizonyos tekintetben szerencsés vagyok, mivel csupán a figyelmemet kívánták magukra vonni, tettlegességig(nem ütöttek még le otthon, ilyenről is hallottam már) ezidáig MÉG nem fajult a dolog. De mik is történtek...?

A képen láthatóhoz hasonló ajtógomb van a régi lakásunk ajtaján. Hogy miért fontos ez? Kívülről, kulcs nélkül nem lehet bejutni a lakásba. Arról nem is szólva, hogy egy régi ajtóról van szó, szorul és nehéz kinyitni. Ebben a lakásban két olyan alkalom volt, mikor mégis kinyílt a bejárati ajtó, miközben én egyedül tartózkodtam otthon. Az első esetben határozottan hallottam, ahogy valaki bejön, ám ahogy kimentem megnézni ki az, megdöbbenve láttam, hogy senki nincs ott, az ajtó meg ugye tárva nyitva. Másodszorra a lépések zaja elmaradt, ellenben határozottan mintha rám törték volna. Nem tudtam mit kezdeni a szituációval, dühös voltam mert betörtek a "váramba", másfelől pedig bénult és rémült... Hiszen tudatában vagyok/voltam annak, az ami már képes ilyesmire, nem egy kicsi és jelentéktelen létező.

Apám otthonában mókásabb volt, szintén egyedül voltam, ücsörgök békésen, majd hallottam, hogy kint felborul valami. Kimentem, az ajtó megint nyitva, a somat tabletták meg szanaszét a földön. :D Tudni kell, hogy a doboz amiben voltak olyan helyen van, ahonnan magától semmiképpen nem borulna le. Hasonló incidens áldozata lett nemrég egy fazék is, az a tűzhelyről hullott alá. S ha ez önmagában nem volna elég hátborzongató, rátesz még az a bizonyos benyomás, hogy tudom, nem vagyok egyedül, illetve valaki vagy valami kéretlenül és hívatlanul durván megsérti a magán szférám.

Olykor hangok és sikolyok útján jelzik jelenlétüket. Gyakorta hallok macska nyávogást olyan helyeken, ahol nem tartanak macskát. Időnként pedig valami nyekergés illetve delfin füttyögéshez nagyon hasonlót. A legrémisztőbb ezen esetek közül a következő volt. A fürdőszobában álltam, éppen kezet mostam, hirtelen egy tisztán kivehető, fülsüketítő sikolyt hallottam. Bármi is adta ki a hangot, megközelítőleg tőlem fél méterre lehetett, legalábbis közelinek tűnt. Emiatt nem jöhetett sem a csövekből, sem pedig a szomszédos lépcsőházból. Ezen hangok gazdáit valamiért soha nem láttam, csupán éreztem őket.

Audio és vizuális élményben eddig egyszerre csak egyszer volt részem. Egy ismerősöm és jómagam egy fekete valamit láttunk ugrálni és mindketten hallottuk ahogy leérkezett a kavicsokra. Kétszer ugrott fel, majd nyomtalanul eltűnt.

Nos, ennyi jutott most eszembe. Remélem érdekesnek és tartalmasnak találjátok majd. Döntse el mindenki maga, hogy hisz e nekem...

42 megjegyzés:

  1. Én hiszek neked! velem is rengeteg ilyen élmény volt! Nálunk a lámpákkal szórakoznak. anyámék anno egyszer arra keltem fel hogy ég a fejük felett a hálóban a nagy lámpa :D És ugye ez bizonyította hogy vannak szellemek a házban mert mindig le voltam baszva hogy miért hagyok égve mindent, közben rendre kapcsolódtak fel hülye helyeken a lámpák pl: lenti budi, konyha.

    Volt hogy éjjel wc-re mentem és hallottam amint pont bekapcsolódik lent a szagelszívó. na akkor úgy sprinteltem a szobámba hogy csak úgy porzott utánam a föld :-s...

    VálaszTörlés
  2. Káin: Igen, a kibaszott lámpák. Meg egyéb elektromos berendezések le és föl kapcsolása. :D Pl. nyáron hármasra a hősugárzó a fürdőben xD

    VálaszTörlés
  3. Ja meg nemrégiben éjjel arra lettem figyelmes, hogy ég a sütőben a villany!!!!!!!!!!! O__o" Csak azt nem tudom, hogy ez végül is mire jó.

    VálaszTörlés
  4. Figyelem felhívás, amolyan "hello itt vagyok!"

    VálaszTörlés
  5. Hát lehet. De akkor miért nem mást csinál? :-s

    VálaszTörlés
  6. Pont az ilyen dolgokat fogja most nálam megoldani Dödölle :D
    Nálunk a hifi volt mondjuk a menő.

    Jó témát feszeget a cikked Nyarlathotep! Írj róla még, ha lesz időd! :)

    VálaszTörlés
  7. Azta, ez tök parás. :S Respekt nektek, ha ilyen dolgokat tapasztalnék, tuti begolyóztam volna már... (Éjjel kb. minden normális dologtól félek, a sötét sziluettektől, stb., hát még ha meg is látogatnának. :S)

    VálaszTörlés
  8. Az ehhez hasonló jelenségek nálunk is előferdültek, ahol Lackó férjemmel (RIP) laktunk 10 éven át. Egy 400 éves műemlék jellegű ősöreg kisérteties ház volt ez, a Margit Romok mellett.

    VálaszTörlés
  9. Amúgy OFF, KURVAJÓ (!!!)ez az új design ,nagyon tetszik, az egész megjelenés tán most "jön be" a legjobban. A témák is faszák,csak igy tovább ,kedvenc blogom!!!!!!!

    VálaszTörlés
  10. Volt egy hasonló,fekete ugráló élményem,amit annó ismerősömmel egyszerűen elneveztünk árnynak.Utána két hétig hallgattam különböző helyeken ahogy szólongatnak,vagy épp nevetnek rajtam és egyszer olyan szorítást éreztem a mellkasomban,hogy le kellett térdelnem az utcán,nehogy összeessek.Nem tudom,hogy a Te élményed is ilyen e,de jobb félni mint megijedni,tehát nem árt ha van valami védelmed:)

    VálaszTörlés
  11. -Zoe:

    Hát most a megjelenés aligha olyan jó mint volt, de többet nem tudtam kipréselni magamból. Azért jól esik, hogy ezt írtad.

    Majd ha lesz egy is időm és lenyugodtak a kedélyek keresek valakit aki megcsinálja az egész oldal kinézetét.

    VálaszTörlés
  12. Pedig jó ez így, ahogy van. Nekem jobban bejön.

    A mai napom után amúgy nem tudom, mit gondoljak. Szinte már vonzom a gáz helyzeteket... a mai reggelem úgy indult, hogy előttem próbáltak újraéleszteni egy pasast.

    VálaszTörlés
  13. -Névtelen:

    Úr isten. HOL???? O__O"

    Köszi szépen amúgy. :)

    VálaszTörlés
  14. KÁIN:
    nekem ez a design nagyon tetszik, a fejléc-kép tök fasza. Lehet hogy mert épp én is kisértetházakat festek...!
    Meg ezek a fejek is oldalt, festmény a blogajánlók felett- olyan mint Francis Bacon képei./aki elég durva dolgokat festett/

    VálaszTörlés
  15. Egy kis SPAM- OFF önreklám:
    mostmár folyamatosan aktiv az ARTANGYAL blogom !!!/a művészet sötétebb oldala/
    http://artangyal.blogspot.com

    VálaszTörlés
  16. Káin:
    Bekísértem nagyanyámat a kórházba. Hozott szalonnát, szóval érted :D Erre éppen zombiként csoszogok a kávéautomatához, mondom életre keltem már magam... szar gondolat volt, mert egy pasinál pont ezt próbálták. Nehezen viselem a halállal, elmúlással kapcsolatos dolgokat, és látni, ahogy ott fekszik ilyen fehéres-sárgás testtel, hirtelen borzalmas érzés fogott el, ami rátelepedett a napomra. Remélem, sikerült rajta segíteni, mert ugye egyszer el kell menni, de az ember nem így akar végigmenni azon a bizonyos úton...

    zoepit:
    Mindig akartam mondani, eszméletlenül bejönnek az alkotásaid!

    VálaszTörlés
  17. Ha nem lennék rohadtul csóró... ehh.

    Amúgy egyszer szerintem simán kinn lehetnének a műveid is, beleférne a repertoárba egy magyarázós cikk, érdekelne, melyik képedet mi ihlette, mennyi időbe került vagy ilyesmi.

    VálaszTörlés
  18. Ha velem ilyen természetfeletti dolgok történnének biztosan gumiszobába lennék már.
    Egyébként mint laikus hadd kérdezzem már meg hogy ti akik jártasak vagytok az okkult dolgok terén semmit sem tudtok ez ellen tenni? Vagy legalább kapcsolatba lépni velük és kommunikálni hogy mit miért csinálnak? Ez roppant mód érdekelne^^
    Szeretem ezeket az élményeket igaz nagyon rémisztőleg hat,de ugyanakkor kíváncsivá is tesz folyton:D

    VálaszTörlés
  19. Hát én ezzel ugyanúgy vagyok mint Skinny. Nagyon érdekel és szívesen olvasom, de ha nálunk történne ilyen sztem pánikrohamot kapnék.

    Nagyon érdekfeszítő cikk volt, Nyarlat!

    VálaszTörlés
  20. Darkhero: Tudod mi a durva? Engem is mindig térdre akartak kényszeríteni, de csak ezek az árnyak. Habár azóta némileg összebarátkoztam velük O_____________O Hasonló módszerekkel.

    Skinny & Charlotte: Hogy úgy mondjam, entitása válogatja. A tapasztalatom az, ha érdeklődve és nyugodtan reagálok a szándékukra, ők is ezt teszik. Persze kivételek vannak ahol mese nincs, meg kell védeni magad.

    Köszönöm Charlotte! x)

    Nyarlat

    VálaszTörlés
  21. Skinny:
    Régen a néhai barátnőmmel sokat jártunk egy helyre, ami tele volt ilyen 'jelenségekkel'. Próbáltam róla gondoskodni, és sikerült is tenni ellene. Volt néhányszor, hogy önkéntelen utazásban volt részem, később meséltem neki, miket láttam és teljesen megdöbbent, amikor visszahallott mindent ami történt vele: sírt, félt, hogy a sarokban ült (holott nem szokott), stb.
    Azóta sok minden történt, és hiába szeretném kiiktatni az életemből, már nem megy, csak bevonzani ezeket.
    Most új helyre költözök és bevallom, kissé félek, de ez már egy iszonyatosan hosszú és unalmas történet lenne...

    VálaszTörlés
  22. húú ez durva...!!!

    most csak ennyit tudok hozzáfűzni.

    Sunnygirl

    VálaszTörlés
  23. Szeretjük az ilyen iszonyatosan hosszú "rémmeséket", teletűzdelve a szorongásokról szóló élményekkel, érzetekkel. De pozitív tapasztalatokat is szívesen fogadnánk szerintem ;)

    VálaszTörlés
  24. Ez a téma mindig érdekes, remélem még írtok ilyeneket.
    Sokszor azon gondolkozok, hogy dejó lenne erről a témáról többet tudni meg személyesen tapasztalni, de aztán mindig oda jutok, hogy jobb nekem így tudatlanul :D

    MSE

    VálaszTörlés
  25. Kamupók: A negatív dolgok jobban megmaradnak :D De most hogy mondod, megpróbálok valami vidámabbat is előkotorni a memóriámból.

    Nyarlat

    VálaszTörlés
  26. Tényleg, szokott valaki füstölőt használni? Mostanság naponta 1-2-t elpirítok itthon magam sem értem miért? De most olvastam, hogy állítólag a rossz szellemeket is távol tartja. De lehet, hogy ennek a mende-mondának csupán annyi az alapja, hogy relaxációs vagy nyugalmi állapotba kerülsz az illatoktól. Persze érdemes utána nézni és nem bóvli utánzatokat venni, mert ezek a vackok csúnya allergiás reakciókat is okozhatnak.

    VálaszTörlés
  27. Mellékesen nálunk csak a szokásos recsegések vannak, mint a legtöbb lakásban/épületben. Rosszak a nyílászárók, szóval recsegnek/pattognak a függönyök.

    VálaszTörlés
  28. Inkább a recsegés! :D

    VálaszTörlés
  29. -zoepit :

    Na majd utána nézek! :)

    -Névtelen :

    LOOOOL HOZOTT SZALONNÁT :Đ Bocsi de ez nagyon búúúú XD

    Ejjjj :-s.... Durva.

    -Skinny Sixx :

    Annyit lehet tenni, hogy mentális védelmet tudsz csinálni, ez távol tartja a SUNDS jelenséget meg azt hogy beteg legyél, lelki roncs és hogy rád telepedjenek. Kicsit lehet enyhíteni is a látás képességét, de nem lehet állandóan elnyomni. :-/

    Velem próbálnak kommunikálni ergo mikor hangokat hallok, de én nem akarom hallani.

    -Kamupók:

    nekem nem volt pozitív élményem ezzel. :-s

    VálaszTörlés
  30. Nem kaptál még segítséget tőlük? Furcsa, mert olyan csak nem létezik, hogy csak a negatívat vonzaná be valaki. A pozitív élmények is ott kell legyenek valahol csak körül kell nézni és nem csak a ború látó szemüveggel ;)

    VálaszTörlés
  31. -Kamupók:

    Kaptam de az nem volt olyan látványos mint ezek a rossz tapasztatok, ezért nem is nagyon írok róluk :Đ

    VálaszTörlés
  32. Valaki írjon már a fényérzékenységről is (bocsánat ha volt róla cikk). Kezd egy erős sanda gyanúm lenni... lassan már az őszi napsütésben is hunyorgok. Kialakulhat ez a későbbiek során?

    VálaszTörlés
  33. Kamupók:
    Egyszer egy ilyen jelenség nekem az életemet mentette meg. Még vitatkozom azon magammal, hogy esetleg a saját reflexeim és tudatom valamilyen furcsa kivetülése lehetett.

    A sztori a következő: nagyon figyelmes faszagyerek lévén mindig rajtam a füles, persze max hangerővel. Akkor is így volt, pedig pont előtte álmodtam azt, hogy elbasz egy autó. De hát én fasza gyerek vagyok, aki Manson-t hallgat, leszarja a világot és csattog a surranóval a suliba. Nos, a zebráig jutottunk én, meg a hatalmas biztonságérzetem, amikor már a reggelbe forduló (még pirkadatban) elsuhant az úton előttem egy alakkal rendelkező ilyen fekete árny. Egyből megtorpantam, felkaptam a fejem, és az első gondolatom volt, hogy az Istókit, nehogy már itt is. (Kiskoromban amúgy sokat hallucináltam, aminek a miértjét a pszichológusok se nagyon találták, gyógyszereket se adtak, így bolond nem lehettem :D szóval no comment :D) Szóval megálltam. Akkor pedig elhúzott előttem az a fehér autó, amelyiknek álmomban a halálomat köszönhettem. De úgy súrolósan. Volt is dudálás, amit valaki egyszer elmagyarázhatna nekem. Mi a f.szért dudálnak? Hogy megijesszenek és biztosan elé ugorjak? Na mindegy...
    Öt perc és hatalmas lelki erő kellett, hogy ezek után átverekedjem magam a túloldalra.

    VálaszTörlés
  34. Káin:
    Neked meg egy hatalmas búúú! Szedtem le egy programot, ami lehet majd érdekel :D

    VálaszTörlés
  35. Kemény dolgok ezek, nem árt vigyázni és megerősíteni magad....

    VálaszTörlés
  36. -Névtelen :

    Jól van én fogok róla! :)
    Még nem írtam. Gyógyszer is okozhatja de akkor nem csak a szemnek vannak tünetei hanem a bőrön is lesznek kiütések!

    Névtelen :

    Na kíváncsi leszek mi az! :Đ

    VálaszTörlés
  37. Nyarlat:

    Én is azon gondolkodtam,hogy ha barátságosan...de inkább mondjuk úgy: érdeklődve reagálnék,akkor ő is az lenne-e. Persze mindez csak elméletben. :)

    Amúgy tetszett, hogy Káinnal milyen jól elbeszélgettetek az elején, hogy melyikőtöknél mi történt. =) Ami azért durva is...

    Írj majd még ilyen cikket, ha eszedbe jut valami. =)

    VálaszTörlés
  38. Nekem elektromos berendezésekkel annyi élményem volt eddig csak, hogy pár hete egy szombat éjszaka álltam a konyhában és cigiztem. El voltam merengve a gondolataimban és az térített észhez, hogy a gáztűzhelyünk szikrázott egyet magától. Az lett volna a szép, ha még gázt is ad hozzá és begyullad az egyik főző rózsa xD

    Mellesleg nagyon érdekes cikk :)

    VálaszTörlés
  39. -The Lone drow:

    Igen ezt mesélted, elég vad :-s....

    VálaszTörlés
  40. Már írtam Káinnak egy fórumon régebben,de azóta is sokszor eszembe jut,hogy egyszer az egyik "szellemes" lakású barátnőmnél aludhattam és arra eszméltem,hogy forróság önt el és mozgott az ágy az éjszaka közepén...amire a csajnak csak az volt a válasza,miután felébresztettem: Nyugi,nem fog bántani! :DD ---hát bazzeg :)))
    Aztán másnap reggeltől kezdve eltüntek az addig állandó könyvröpködések és villanykapcsolódások....pedig elötte sokat panaszkodott a csaj,hogy parás dolgok történnek.....mindenesetre olyan,mintha megnyílt volna egy kapu és elmentek volna a mi dimenziónkból,a másik amit észrevettem,hogy úgy keltem aznap reggel,mint aki sosem aludt és brutál kipihentnek éreztem magam......bár soha semmi más furcsa nem történt velem,de ezt nagyon megjegyeztem...

    VálaszTörlés
  41. -Janezz:

    Erre emlékszem mikor mesélted :O

    (Káin)

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: