2010. október 10., vasárnap

Káin: Felhívás

Tisztelt olvasók és szerkesztők!

Innentől befagyasztom a cikkeket! Senki se írjon ez után, sem ez előtt! Fontos döntést kell véghez vinnem, remélem mindnek figyelembe veszi a kérésemet . Ma a szerkesztők számát radikálisan csökkentem és új szabályokat hozok. Addig is köszönöm mindenki munkáját, semmi személyes dolog nem áll mögötte mert nem ismerlek titeket. Egyszerűen a blog elment egy olyan irányba amit nagyon nem akartam. Most ha lehet kérnem minden szerkesztő jöjjön fel msn-re (aki tud) Ha nem vagyok fent nektek , akkor a kainthesnake@freemail.hu-s címen vegyen fel msn-re.

-Update:

Megkérnék minden szerkesztőt, hogy amíg nem kerül ki az új cikkem a változásokkal kapcsolatban, ne publikáljanak. Ez annyit tesz hogy azért kérem, mert még nem sikerült az összes szerkesztővel beszélnem. Az olvasóktól addig is türelmet kérnek. Amúgy sem írnék ma cikket mert meghalt a nagyapám.

47 megjegyzés:

 1. Épp itt az ideje...

  VálaszTörlés
 2. -Nightmare:


  Vicces hogy olyanokkal is akikkel nem kéne.

  VálaszTörlés
 3. O_O
  Sok ember, sok ellentmondás...úgy tűnik. és
  Részvétem.

  Madame C.

  VálaszTörlés
 4. -Madame C:

  Köszönöm szépen. Hát igen, érdekesen alakul az estém. :Đ TT_TT

  VálaszTörlés
 5. -Kallisto:

  Köszönöm! egyébként jobb volt már így!

  VálaszTörlés
 6. Káin:

  "Kibújt a szög a zsákból" szitu?

  Részvétem. :(

  VálaszTörlés
 7. -Nightamre:

  Igazából Neoval vesztünk össze faszságokon, Végül is a blogba is belement a személyeskedés, valószínűleg elmegy ő is, a szögek is kibújtak, stb. Erről nem beszélnék mert nem akarom hogy az legyen kihozva hogy én nyilvánosan "fröcsögök,, róla. Majd eldönti szeretne-e maradni vagy sem.

  Mint látjátok már két szerkesztő kihullott, még valaki hátra van de nincs fent msn-en. Utána lesz egy nagy beszélgetés hogy elosszuk a napokat és rendszerezve lesz ki mikor ír így nem lesz összevisszaság. Onnantól majd elindulnak a cikkek, de lehet csak2-3 nap múlva fog ez megtörténni.

  VálaszTörlés
 8. O_o na erre kíváncsi leszek...

  Sajnálom:(

  Ms.Rat

  VálaszTörlés
 9. -Nightmare:

  Megoldódni megfog, csak kérdéses hogy kik maradnak és kik mennek. Én szeretném ha Neo maradna de mint mondta rossz a szájíz. akkor viszont tényleg ne maradjon mert úgy én sem maradnék.

  VálaszTörlés
 10. Káin, fogadd őszinte részvétem :(

  VálaszTörlés
 11. -The Lone Drow:

  Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy! :)

  VálaszTörlés
 12. Káin:

  Neo nagyon hiányozna. :'(
  Hát, majd eldől.

  Jobb éjszakát, szép álmokat.

  VálaszTörlés
 13. -Nightmare:

  Nekem is, de ha nem akkor nem. Nem lehet mit csinálni!

  Neked is jó éjt!

  VálaszTörlés
 14. Káin:
  Részvétem!
  Remélem minden megoldódik :)

  VálaszTörlés
 15. Káin:
  -Őszinte részvétem a nagyapád miatt.:(

  VálaszTörlés
 16. LOLOLLLOL....
  fájdalmakkal írok ide de úgy látszik már ide sem hamarosan..és

  nocsak..a munkahelyemen belépve maradt a hétvégi meló miatt a privát msn-em...oda érdekes dolgokat írtál...talán ha hamarabb azzal lépek be, talán még az esti beszélgetésünkből se lett volna semmi.

  Nekem nincs kedvem itt a fikadobálásra..

  Kiálltam melletted a végletekig.
  KEDVESEM nem azért írtam neked levelet, és nem azért van bajom a bloggal mert uyge én csak pofázok, ezt azt hittem világosan megértetted, hogy a színvonallal van bajom.....a sok limonádé cikkel! És azt is leírtam hogy nem a személyeddel van bajom, mert én szeretlek téged, de már nem tudom hogy ugyanez elmondható volt e fordítva is, mert neked nem én vagyok fontos, hanem a mortemes neo.....
  ...és ha hamarabb látom ezt a mondatodat hogy " mert fazsa hogy miondnekinek ugatsz a cikke alatt de te nem írsz semmit" vagy a " mert fazsa hogy miondnekinek ugatsz a cikke alatt de te nem írsz semmit"...nos ELNÉZÉST a kommentekért...:D említhetted volna hogy szilencium a cikkolvasás is :D:D
  Igen a szög kibújt a zsákjából.....urristen ha hamarabb léptem volna be a privátomba.....:D:D

  nem lett volna az az esti 1,5 óra a semmiről mert nem értetted meg egy szavát sem...hogy beleszarok a mortembe mert a barátom vagy. de te inkább a mortem mellett vagy mint mellettem..ezt hívják érdeknek? törölheted a kommentemet nem zavar.. ez a TE blogod. nem is fröcsögök nem vagyok oylan..a te javadat akartam a levelemmel is említvén hogy VELEM VAGY NÉLKÜLEM DE NÉZD A MORTEM ÉRDEKEIT..totál félre értettél.........csak az a baj hogy nem csak engem bántottál meg hanem rajtam kívül még 2 embert....a lakótársamat, aki minden nap megkérdezte, mikor láthatunk újra hogy megszeretgessen és a páromat akit voltaképpen nem is ismersz.....
  persze fel is jött a kérdés, ki is ismer kit?

  talán azt az egyet kiragadhattad volna, hogy nekem mindennél fontosabb a BARÁTSÁG!
  nekem sincs sokkal több mint neked....csak ezzel a kettővel..........meg voltál te. én elhiszem hogy hamar elönt a düh.....de engem meg az igazságérzetem....

  itt már nyílt dolog hogy mi nem evezünk egy hajóban többé.

  Én a levélben is barátságos hangnemben mondtam el a véleményemet hogy hogyan tudnál javítani a dolgokon hogy ne legyen ez továbbra is süllyedő hajó....de ezt te "pofázásnak" vetted....

  akinek más a véleménye nem feltétlenül támad téged.

  Majd várd ezután hogy ki véd be téged.
  Minusz egy barát-ha az voltam egyáltalán.

  DE legalább elmondhatod, hogy arra kell ide feljönnöd hogy én itt pocskondiázlak..nem.

  nem írok levelet, sem búcsúlevelet, mert úgyis törölsz a francba ezután a komment után is..:D

  de szíved joga...

  remélem egyszer elgondolkozol, hogy mik történtek és miért lett minusz egy ember-azaz három az életedben.
  Már ha érdekel egyáltalán.

  VálaszTörlés
 17. SAJNÁLOM EZT AZ EGÉSZET,
  SAJNÁLOM HOGY ENNYIT JELENTEK/JELENTETTEM NEKED.

  ÉN EZT RÉGEN ÉLVEZTEM-ÉS MIATTAD MERT JÓL ELVOLTUNK...DE HA CSAK AZÉRT KLLEK IDE, NEHOGY SZÉTESSENEK A DOLGOK MÉG JOBBAN-AZ ELÉGGÉ GÁZ...CIKKEID LESZNEK ÍGY IS NEMDE?
  HA MEG MÁST SZERETTÉL VOLNA KIHOZNI A SZITUBÓL ELÉGGÉ FÉLREMENTEK A DOLGOK...

  DE UGYE KELL IS NEKD A TANÁCS.....ÉN CSAK POFÁZOK.
  MEGBÁNTOTTÁL EZZEL, DE NEM ÉRDEKES.
  BÁNTOTTAK MÁR ELEGET ÉS PERSZE MÁRTÍRKODOK-ÁM LEGYEN HA ÍGY GONDOLOD.

  mindig a te érdekeidet néztem...

  :'(

  mindegy.
  ez a hajó már elment egy banális titanicos ütközet után.

  mindegy. ez törlésre kerül, de remélem egyszer legalább elolvasod és tudod majd hogy ez nekem is fájt, és mindent megtettem, de millió sebből vérzek....................

  ha eltűnök, nem adom ki a személyed és nem pocskondiázlak ezután sem.
  kettő emberrel pedig szeretném tartani a kapcsolatot, Danival és Brigivel-már bocs hogy így írom e neveteket. Mert ennek a blognak leglább e szörnyűségek miatt is az lett az eredménye, hogy szereztem kettő barátot, akik remélem majd megértenek mindent, mivel személyes kapcsolatot fogok velük ezután is táplálni, amit eddig a te kérésedre nem tettem.

  nem hittem volna hogy ilyen pocskondiázást kapok és semmibevevést, de ám legyen. A tegnap esti dolgokkal nagyon megbántottál, végtére ha végiggondolod ma tiszta fejjel, biztosan jobban átlátod..és igaz este már sajnáltuk és bocsánatot is kértél-szerintem kettőnk közül nem én voltam ideges-de mégis ma tiszta lélekkel beléptem a munkahelymre és ilyen FATAL ERROR dolgokat írtál privátomra, lehet bele sem megyek az esti "utoljára-próbáld-megőrizni-a-barátságotokat"-akciómba...

  neo csöndben elvonul és kivonul-nem tesz megjegyzést és nem érdekli hogy arconfossa mindenféle és nem áll ki mellete az akitől azt várta volna. Elmondtam miért nem írtam, sőt ha nagyon akarod egy barátságos hangvételű búcsút is írhatok-hogy nagyon sok a munkám és nincs időm sajnos és mindenféle dolgok miatt nem tudok írni-ami még igaz is valahol...
  persze én bepofázok most is, gerinctelen senki és szar vagyok aki kiforgatja a mondataidat.
  Én eddig is csak 3 emberrel éltem az életem, lehet hogy betekintést nyertél sőt meg is kedveltek téged, mégis azt hiszem újabb ember előtt zárul be az ajtónk..:'(

  szerettelek
  szerettem a mortemet

  nem tudom hogy megtartom e a nevemet. mármint a neo-t..én nem szégyellem a személyemet, nem vagyok sem sáros, sem mocskos sem semmi..de a mortem miatt lehet elhagyom. hogy sehová se vezessenek a szálak.

  mindennek vége szakad egyszer és ha ez a komment már így elnyúlt akkor aki még ezt épp elkapja vegye be búcsúnak ha akarja.

  au revoir, kedves barátaim és kedves ismerőseim.
  Sajnálom hogy ez így alakult.
  szarul is érzem magam emiatt, de már nincs mit tenni...ilyen vita után valami megmozdul az emberben, akár bennem akár Káinban..
  nem hiszem hogy ugyanúgy tudnánk egymás "virtuális" szemeibe nézni.....

  jó szórakozást itt, remélem minden megy tovább simán.
  bennem nulla rosszindulat sincsen.
  sajnálom hogy így megvetsz a szabad véleményformálásom miatt-amit úgy érzem tisztán és nulla sértéssel tártam eléd, de úgy lászik nem kellett volna, max egy olyat hogy "sajnálomnemjutráidőm"-kamut kelltt volna modanom..

  nem akartam kilépni, de azt hiszemezek után meg ráadásul nincs választásom sem..................:D

  bocs hogy ezt ide írtam, félreérteni szabad...

  itt ez a blog az, ahol mindet szabad. például elfordulni egymástól.

  VálaszTörlés
 18. Hát ez rendesen hazavágta a hangulatomat....

  Misu, infó órán próbálja könnyeit leplezni.

  VálaszTörlés
 19. Nem hittem volna hogy egyszer majd ilyeneket fogok olvasni itt a kedvenc blogomon,de sajna ez is eljött...
  Fogalmam sincs a dolgokról köztetek,de remélem egyszer majd elmúlik ez a jelenlegi harag mert örökké nem tarthat!
  Egy blog miatt pedig én úgy vélem nem érdemes összeveszni mert a barátság sokkal fontosabb mint egy netes hírportál vagy bármi ilyen másodlagos dolog.
  Azért gondolkodjatok el ezen^^

  VálaszTörlés
 20. Skinny..én tisztában vagyok ezzel. De azt hiszem te is...
  Épp ez az..én azt hittem a barátságunk sokkal fontosabb mint ez a blog...csak ott kezdődik a gond, hogy egyáltalán felmerült hogy voltunk e mi valaha barátok és hogy egyikünk sem ismerheti a másikat.
  Én félreálok és nem kavarom a szart..működjön a mortem tovább-nélkülem.


  Én megadtam a kezdő lökést a változáshoz-az már más tészta hogy ez rossz néven van véve és én is felmorzsolódom a változással.

  VálaszTörlés
 21. -Neo:

  Na jó erre kelni, valahogy tudtam tele fogod írni a blogot. Nem láttad, hogy bennem volt annyi hogy ne álljak le elmesélni mi volt a bajom?

  Nem az hidd el hogy levelet írtál, mert elkezdtem változtatni a blogot, hanem az hogy normálisan feltettem 2 kérdést amire nem tudtál válaszolni sem pedig a párod és kihoztátok belőlem az állatot. De látom úgy kikombináltátok a dolgokat hogy én legyek a geci.

  Az bajom hogy egy kurva fontos dolgot nem voltál képes elmondani mert azt feltételezed szart keverek , közben én nem olyan ember vagyok mert egy az hogy nincs kinek szart keverni, kettő hogy én hirtelen haragú vagyok és ha baj van annak mondanom akit érint (de nem fogom mert már fölösleges és nem akarok nektek bajt :Đ ). Fáj hogy ide jössz kiírni ami volt és beállítani engem rossznak, de még: ÍGY SEM FOGOM leírni hogy mi történt.

  Bár úgy éreztem ez nem tartozik az olvasókra és magánügy és még csak azért sem írom le engem mi bántott, még ha engem is néz mindenki geciznek mert csak a te írásaidat olvasta. A többi msn-en.

  -Misu és Black Butterfly:

  Köszönöm!

  VálaszTörlés
 22. -Madame C:

  :-/

  -MIndneki:

  annyit kérnék, hogy lehet hozzászólni a dolgokhoz de a konfliktusba senki se ártsa bele magát, se olvasó se szerkesztő, előre is köszönöm, mert ez nem nagyon tartozik senkire.

  Remélem este még elkapom azt a 2 szerkesztőt akire várok.

  (Kamupók és Radlen)

  VálaszTörlés
 23. Mindig ez van, ha többen csinálnak valamit, sajnos sok példát láttam már erre...

  VálaszTörlés
 24. hát nekem eddig si tiszta volt minden szerintem tegnap is..meg ma is megbeszéltük msn-en
  szerintem ennél több nem mondható el az egész szituról..

  te felhúztad-túlkaptad a dolgot, meg félre is értetted.. nem hiszem hogy bármikor is bántottalak volna vagy fröcsögnék...mindig mindet tisztán és érthetően írtam le.

  Mindegy nem is írok erről mert én már tegnap lezártam ezt a dolgot..én mindig elmondom a véleményemet és nem idegből mondok dolgokat tudod jól. Amit mondok az úgy is vagy azt úgy is gondolom.

  DE mondom nem érdekel a téma értek én is mindent.
  na mindegy. van az a mondás hogy "nem mindegy hogy idd ki a bilit vagy vidd ki a bilit."...:Delég alpári de el szoktam gondolkozni hogy találó is azért a maga módján

  nos
  téma OFF
  lesz ami lesz
  van ami van

  BÚ és T_T de nem tudok én sem mit csinálni. :S
  sosem bántanálak és nem állítlak be szerintem gecinek ne ferdíts kérlek....és nem uszítok én senkit sem basszameg....:P mondom törölheted a komit is nem érdekel a mortemes kavarás...de megebszéltük szerintem OFF OFF és csak OFF szerintem a dolog
  (nE0 voltam)

  VálaszTörlés
 25. Hajjaj...ennek de nem örülök... :-s
  Remélem azért rendeződnek a dolgok.

  Káin őszinte részvétem a nagypapád miatt!Nagyon sajnálom. ;(


  Neo:

  Viszlát, kár érte. :(

  VálaszTörlés
 26. Szerintem ez nem ide tartózik és nem ránk. Ti eldöntitek mit akartok és kész.
  Káin szólt és nem is írta mi van én ennek örülök is.
  Neo hozzászólását már nem is olvastam( nem akarlak megsérteni) csak ez nem ide való!
  Remélem minden megoldódik!
  Szép vagy Szebb napot!

  VálaszTörlés
 27. Mária én voltam csak másik mail címen volt a gmail :)

  VálaszTörlés
 28. jajj neeeee :'(
  ez nemigaz...
  nem nem nemlehet
  Neo és Káin barátsága, és az összes szerkesztő nélkül a Mortem nem Mortem többé :'(
  annyira sajnálom hogy ez lett :'( el sem hiszitek mennyire... :'(
  pedig olyan jók voltunk... :(
  őszinte részvétem Káin :(
  az én hörcsögöm is most halt meg :(
  búúúúúú. :'(
  egy szomorú Letti.

  VálaszTörlés
 29. Ennyit erről...Sosem hittem volna hogy ez lesz ebből...az egészből..:S :'(
  ...Na de a változás mindig valami újat hoz.

  Sajnálom hogy elmész Neo, örülök hogy olvashattalak. Au revoir.
  :(((

  Ms.Rat

  VálaszTörlés
 30. Óhh :(
  Utóbbi időkben teljesen Mortem függő lettem, nagyon sok időt töltöttem itt összességben. Olyan ez az oldal nekem mint egy család és annyira rossz nézni ahogy hullanak ki a "családtagok".
  Neo, hiányozni fognak az írásaid és a stílusod, ha elmész :(
  Remélem egyszer kibékültök.(és egyszer visszajössz. reménykedni lehet nem?) Ha még meg lehet menteni, ne hagyjatok egy barátságot ilyen könnyet...

  MSE

  VálaszTörlés
 31. Óh és az lemaradt, hogy őszinte részvétem Káin!

  MSE

  VálaszTörlés
 32. -Kallisto :

  Én reménykedtem, hogy azért nem ez lesz . :-/

  -Neo:

  Oké akkor , hogy megnyugodj már végre: ti nem vagytok hibásak csak én, csak állj le azzal hogy a blogon magánéleti ügyeinkkel égetjük a pofánkat mert több olvasó nem csak itt, jelezte hogy ezt nem kéne. ^__^"

  Köszönöm!

  Nem töröltelek majd eldöntöd mi van, de légy szíves szólj ha törölhetlek mint szerkesztőt, ha mégsem maradnál (mert telefonon most sem válaszoltál nekem , csak ködösen) !

  Nem törlök én semmit, had mosolyogjon szépen int ez a cirkusz!

  -Charlotte

  Köszönöm, kedves vagy!

  -Black Butterfly :

  Egyet értek.

  -letti.^^ :

  Nem minden szerkesztő lép le. Nagyjából csak a régiek maradnak és pár olyan aki beillett a képbe és tudja majd hozni az új feelinget.

  Sajnálom a höridet és köszi!

  -MSE:

  Köszi! Búúúúúú

  VálaszTörlés
 33. Káin:

  Nem akarok ehhez az egészhez hozzászólni, nincs is mit, ez a ti dolgotok. Csak jelzem, hogy itt vagyok, és figyelek. :)

  A nagypapád miatt pedig részvétem. :(

  VálaszTörlés
 34. Hogy is mondják? "Közös lónak...."-kár hogy előbb utóbb mindég valami konfliktus lesz ahol több ember közösködik.
  Ezért vagyok én "miss totálmagány".Hiába, még a legimádottabb Lackómmal is végül konfliktusok vezettek szakitáshoz, most,mikor meg már visszacsinálnám, ő kilépett az élők sorából...RIP!
  Jut eszembe: részvétem a nagyapád miatt, Káin!
  Remélem a blog azért folytatódik, KÁIN a régi blogodat is még mindég visszasirom, tudod amit csak TE irtál. Nem sok blogod olvasok, de ez közte van. Meg Hoze-Zsoltié.Aki már nem Hozé, vagy mittomén már!
  Ha nem megy akkor nem megy, megy másként, a lényeg csak az hogy MENJEN!
  Mármint a blog...

  VálaszTörlés
 35. Nahát, mik vannak. :(

  Káin, részvétem.

  A többire meg kíváncsi leszek, hogy alakul majd.

  VálaszTörlés
 36. -LUna :

  Köszönöm, kedves tőled!

  -Zoe:

  Búúúú köszi, nem lesz vége, holnaptól indul a blog újra!

  -Mandy:

  Hát ezek vannak :-/ Jó lenne ha visszajönnél ....

  amúgy köszi!

  VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: