2010. október 7., csütörtök

Neo Radlen: kezdet.

Üdvözletem mindenki számára eme hideg, elcseszett reggelen:)

Mivel ez az első bejegyzésem, úgy döntöttem, nem már előre "elkészített" témát fogok megosztani veletek (értsd:film, zene, stb) hanem érdekességképpen egy saját szerzeményt fogok publikálni. Ha egészen őszinte akarok lenni (márpedig az leszek) ezt a művet nem eme történelmi pillanat alkalmára írtam, hanem pár héttel ezelőtt, egy volt múzsa ihlette délutánomon, az Ő számára. Ettől függetlenül, szerintem senki nem fog rám megharagudni ezért, mire a végére ér.
Jó szórakozást kívánok mindenkinek!

"Álmodtam egy világot magamnak. Minden tökéletes volt, hibátlan, s ideális. Egymagamban voltam, de mégsem voltam magányos. Nem tudtam mit jelent. Ez a szó: magány. Ismeretlen fogalom volt a szókincsem tárházában, noha voltak magvas gondolataim, mik az idő során sorra kicsirázva várták, mielőbbi megvalósíthatóságuk millenniumát. Nem voltam bőbeszédű, sőt, inkább csak jelzésekkel adtam életjelet magamról a külvilágnak. A társadalomtól elzárkózva tengettem nyugodalmas mindennapjaimat, egy saját, külön kis álomvilágba zárva, ahol nem törnek rád a szomszédok, ahol nem zaklatnak a pénzbehajtók, ahol nem mérgeznek a passzív dohányosok. Egy olyan helyen voltam, ahol mindig kényelembe helyezkedve várhattam, miként folytatódik a film. A film melyben képkockák peregnek le diaként szemem előtt, amiket egyszer majd meg kell élnem, a nem oly távoli jövőmben. Kárhozat, vagy áldozat? Ez a két elrendeltetett út volt számomra. Akármelyiket is választom, mindenképp negatívumokat vonz maga után. Egyiknek hála a pokolra kerülve várhatom roston sült barátaim eltorzult lelkét, amint alászállva mi magunk leszünk egy feljebbvaló hatalom grillpartijának bacon falatkái. Másrészről lehetek még egy a társadalom szennyének kiszolgáltatott ócska báb, mely elrongyolódva épp csak felhasználható, a felettünk élő mindenhatónk palotájának márványköves padlóját áttörölgetni. Sehol sem érvényesülhetek, így hát várok még. Nem érettem még meg erre a világra. Akár a jó gyümölcs, úgy én is a korral nemesedek. És hát ki akar Twist Olivérként a világ fattya lenni, ha lehetnék nem csak a magam, de még akár a világ ura is! Évszázadok bölcsességének szikrái cikáznak keresztül agyamban, a kedves kis álmodozásom közepette. Bár csak tudat alatt éltem meg kiegyenesedésünk korszakát, csak lélegzetvételnyi időre sikerült a Kolosszeum perszelő homokjába dugni mezítelen lábamat, s érezni amint felperzseli talpam alatt a bőrt, látni, ahogy birodalmak dőlnek sorra romba, lángba borulva, hamut s füstöt nyelve. Átélni azt, amint megalomániás fanatikusok ölnek halomra népeket vallási, vagy politikai okokból. Mégis úgy érzem, én is jelen voltam ezen idők alatt. Én nem akarok egy ilyen számító, és kegyetlen valóság részesévé válni. Jobb nekem itt, elburkoltan az emberiség szennyétől, egymagamban, a mesékbe illő ártatlan gondolataimmal. Oldalamra fordulok hát, s alszom tovább, de várj, hisz nem tehetem már. Érzem, ahogy az izolált éléskamrám összeomlásra készül, ahogy minden, amit számomra ideálisan a polcokra helyeztem aláhull, s szilánkosra törik. Érzem a fájdalmat, amint ezek a szilánkok köddé válva engem fojtogatnak, s kínoznak, amiért elárultam őket. megjelent előttem a vakító fény, mely egy új s felfedezetlen világ kapuja, mely megváltást nyújt a hozzám hasonló bebörtönzött egyedeknek. Ahogy egyre közelebb jutok a szikrázó világosság alagútjának végéhez, hirtelen eszméletemet vesztem, s minden elsötétül előttem...

-Gratulálok anyuka! Kisfiúk született!!
Hangzott a nem túl őszinte boldogsággal átitatott kijelentés, miután átéltem életem első szexuális zaklatását, egy gumikesztyűs paraszt seggre pacsizós perverziója révén...
Üdvözlet emberiség, a világra jöttem, s közlöm, nem adom fel ily könnyedén... "

Megjegyzés: Az esetlegesen fellépő névbeli hasonlóságokból következő félreértések elkerülése érdekében megkérnék mindenkit, hogy aki hozzám/nekem szánna valamilyen hozzászólást, az a Radlen nevet használja, mert a Neo-t már egy oszlopos tag birtokolja, s nem szeretnénk kellemetlenségeket ebből. Megértéseteket, és közreműködéseteket előre is köszönjük!

Leghamarabb sajnos majd csak este fogok tudni jelentkezni, de igyekszem akkor is megörvendeztetni titeket valamivel. Addig is további szép/szebb napot!

19 megjegyzés:

  1. Újabb zseniális mű ^^
    A szokásos csattanóval a végén, ismételten csak gratulálni tudok... és köszönöm, hogy a múzsád lehettem. Remélem betölti majd más ezt a posztot idővel. (:
    Ui: a végét miért vágtad le? A kakaós rész volt benne az egyik kedvencem (:

    VálaszTörlés
  2. Nekem ez nagyon tetszett már tegnap is! :) Szép kezdet, így tovább! :3

    VálaszTörlés
  3. Iszonyatosan jó lett! :) Gratulálok hozzá^^ és ha még nem történt meg, Üdvözöllek :)

    VálaszTörlés
  4. Juj ez nagyon jó lett. (ha lehet írj még ilyeneket)
    Kíváncsian várom a többi írásodat!^^

    MSE

    VálaszTörlés
  5. először is üdvözöllek itt^^
    másodszor : gyááááá, ez mekkora volt :D:D
    harmadszor(Káinnak) : mostanában akármikor kommentelnék hibát ír ki, és vagy nem küldi el a kommentet, vagy be sem jön ez az ablak. :S
    nem tudom mi lehet a gond, lehet megint baszakszik a gépem.
    viszont a cikkeket mindig elolvasom ám, szorgalmas kis diáklány vagyok, a heti 15 angolommal, és a heti öt németemmel :D ez a NYEK. :D
    láwollak titeket. ^^ <3

    VálaszTörlés
  6. letti:
    úú hogy bírod ki a 15 angolt és az 5 németet???

    MSE

    VálaszTörlés
  7. Lau: Én is nagyon sajnálom, hogy már nem leszel az:/ de nem hiszem, hogy sok időd lenne rám. És nem kell másik múzsa. Próbáltam keresni, de nem létezik olyan aki a helyedbe tudna lépni:)

    Darkhero: köszönöm szépen:)

    Kigyófi Kain: Okés, nyugi, igyekszem, csak most értem haza melóból:/

    Ms.Rat: Neked is köszönöm, és én is téged:) Igyekszem további remekművekkel megörvendeztetni titeket:)

    MSE: Fogom tolni szépen sorjában, ne aggódj:) Amint lesz szusszanatnyi időm, próbálok újabbakat is alkotni:)

    Letti.: Bár kisbetűvel írtad a neved, én nem tartalak (n)emecsek (e)rnőnek, így naggyal írtam:D És neked is köszönöm szépen!:)

    Összegzésül: örülök, hogy mindenkinek tetszett a drága kis nyitányom, most iziben fel is teszem a második felét, ha már egyesek megemlítették:)

    VálaszTörlés
  8. "És hát ki akar Twist Olivérként a világ fattya lenni, ha lehetnék nem csak a magam, de még akár a világ ura is!"

    A saját világában senki nem lehet mindenható, ezért újat kell teremteni, hogy uralkodhasson felette... Úgyhogy folytasd serényen ennek a Te világodnak a teremtését, mert szeretném jobban megismerni! Gratulálok!

    (Egy észrevétel: "ahol nem mérgeznek a passzív dohányosok" ? :) Nem őket mérgezik?)

    VálaszTörlés
  9. jaj dehogyisnem!:) Köszi az észrevételt... apám, ekkora bakit!:D A világom bemutatása pedig folyamatban van, de nem ígérhetek semmit. Elég nagy a káosz, így eléggé érthetetlen kuszaság lesz:)

    VálaszTörlés
  10. Radlen:


    Bakker nem azért írtam én csak megdicsértelek ~hátba ver~

    VálaszTörlés
  11. MSE : hát nehezen, főleg hogy 3 angoltanárom van, az egyik az ofőm, a másik a volt barátom efője, a harmadik meg egy kanadai csávó, aki pedofil xD de tényleg, nagyon durva.
    Neo Radlen : édesvagy. *puszit nyom a pofijára*
    igazán nincs mit. ami jár az jár ;) :D

    VálaszTörlés
  12. MSE : a némettancsim meg egy hárpia. :D
    erről ennyit, ezt a fantáziádra bízom :D

    VálaszTörlés
  13. Letti:Húú hát hajrá! :D
    Tényleg pedofil? váó
    Hát nekem csak heti 3 németem van de az is sok(k )

    MSE

    VálaszTörlés
  14. MSE :
    hát eddig nyelvvizsgázni akartam mindkettőből, de mostmár letettem róla, ma nagyon ki voltam bukva :@
    szitu a következő : padtársam (barátnőm) késik. szódolgozatot írunk, amivel két perc alatt végeztem, nagyon könnyű volt, csak egy szót nem tudtam, ami bizony az emelet volt. valami "up"ról beszéltünk előző órán, hát próbáljuk meg. persze nem az "up"-ot írtam oda, hanem az upside-ot. becsukom a füzetem, kiviszem, leülök, bejön a padtársam, ő is megírja két perc alatt, kiviszi. tanár nézegeti, nézegeti, elég ferde szemekkel figyel, amint a padra borulva alszunk (de ezt ő nem tudta ;) aztán óra után visszahív minket.
    t.- lányok, ti ugye egymás mellett ültetek?
    X.- igen, még késtem is óráról, elnézést tanárnő.
    T.- semmi baj X. viszont a dolgozatotok egyes.
    * o.O fejek mindkettőnk részéről *
    L.- hogy mi? miért?
    T.- upside, gyerekek, upside.
    L.- te is azt írtad?
    X.- miért, te is?
    T.- lányok, ezzel a színjátékkal nem mentek nálam semmire.
    L.- de tanárnő, én már kivittem, mikor X. egyáltalán bejött.
    T.- hagyjuk ezt a gyenge kifogást, menjetek szünetre.


    :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

    VálaszTörlés
  15. MSE :

    Larry MacNeil-nek hívjáák, és fuhh. nagyondurva. múltkor nem értem fel a tábla tetejét, mert szorgalmasan törölgettem, odajön, megpaskolja a seggem, és ilyetszól : ehhez még nőnöd kell....
    a faszt a picsájába :D nem nőttem fél éve semmit amúgy, és már valszeg' nem is fogok :D
    osztálytársam múltkor kivágott felsőben volt, és hát ő is büszkélkedhet ilyen Misu-féle mellekkel, és nem felállt a f@rka? baaaaazdmeg...
    :D

    VálaszTörlés
  16. Letti:Hehe az szar ügy de ez vicces hogy mind a ketten ugyan azt írtátok XD

    Húú hát ez durva. Ilyenkor nem lehet valakinek szólni?

    MSE

    VálaszTörlés
  17. MSE : ugyanolyan hülyék vagyunk :D
    szóltunk, de a tancsik azt hiszik hogy 1. nem bírjuk Larryt, és ki akarjuk rúgatni 2. persze hogy előbb Larrynek hisznek aki pedig tagad mindent. a csajszi két hete nem volt suliban. :S

    VálaszTörlés
  18. Neo Radlen: nagyon ütős történet :DD úgy felröhögtem a végén :DDDD ja és Üdv itt ^_^


    Letti:
    Látom, felső testem domborulatai mély nyomot hagytak benned, ha még mindig erről jutok eszedbe. :'D

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: