2010. október 13., szerda

nE0.cRYsis: Cső babinéni, kösz, hogy nem mentünk a strandra...

Kedves Barátaim, Olvasók, Szerkesztők és Káin

Láthattátok a napokban kialakult konfliktust, nem akarok további bonyodalmakat, leveleket sem telefonhívásokat ebben a témában, szeretnék pontot tenni az ügy végére.

A minap- mint ahogyan Káin is említette felhívásában- írtam egy hosszú-hosszú levelet a problémákról és azok orvoslásáról. Egy csöpp személyeskedés sem támadás nem volt benne, mégis lett belőle ami lett- főként az azt követő nem épp barátságos hangvételű beszélgetés érintett fájóan. Sebaj, mint említettem a Mortem haladjon tovább velem avagy nélkülem. Nos, ez utóbbi felé terelődöm napról-napra. Kapcsolatunk ez okból megromlott- vagy az arra kirobbanó dolgok és feszültségek miatt- nem fontos. Inkább az, hogy én képtelen lennék kipréselni magamból bármit is, ennyi keserűség és fájdalom után- ami ért engem avagy Káint- ez a hangulat fölöttébb nem alkotásra sugalló.

Számomra a Mortem a közösséget jelentette, a szabad kreativitást és a kettőnk barátságát. Ma már nem jellemezném egyiket sem inkább.


Örülök azért Káin, hogy megfogadtad a tanácsaimat.

Hogy hogyan tovább?

Láttam, már a moderálási jogom is elveszett. Ehhez csak annyit fűznék, ha mocskosságokat akartam volna tenni, már megtehettem volna nagyon rég...mégis mitől féltél?

Mivel szeretek írni és alkotni, semmiképpen sem hagyok fel ezzel a hobbimmal. Ismételném, nem az oldalt nem szeretem, hanem a kialakult hangulatban nem éreztem magam jól.

Valószínűleg teljesen függetlenül innen fogok munkálni, alkalmazkodva sűrű életmódomhoz. Nevemet nem kívánom eldobni, viszont az anonimitásomat valószínűleg elhagyom, ami eddig is fájdalmakat okozott némelyekkel szemben. Mások jogait nem sértem, személyükre való utalásokat sem teszek. A Mortemet elhagyom, talán visszatérek mint olvasó.

Jövőbeni munkálataimat itt nem teszem soha közzé semmilyen formájában- értsd kommentbeli spam, link, utalás stb... Próbálok egy kisebb közösséget létrehozni, ahol az egyén számít és a közösség- a legtöbben ismeritek neo írásait és hangvételét. Nem másolom a Mortemet-az majd a lélek tisztaságáról, tisztulásáról, ezoterikus és okkult dolgokkal fog foglalkozni valamint a lelkünket nyugtató és nyugtalanító dolgokról, a sötét dolgok kirekesztéséről.

Így utolsó kéréseim között az alábbiakat szeretném:

-nem szeretnék Káin további konfliktusokat, a nyugodt hangvételre nyugodttal kell felelni
-törölj hát a szerkesztők közül
-szeretném ha az új blogod új arculatot öltene- külsőleg is és nem neo keze nyomát viselné a továbbiakban
-vedd ki a kommentértesítést, nem szeretném ha ez árasztaná el a postámat

Nos búcsúznék hát tőletek, remélem jól szórakoztunk és elmélkedtünk a régi időkben. A címeim ugyanazok maradnak, a továbbiakban is megtalálhattok kérdéseitekre, problémáitokra a továbbiakban sem találtok süket fülekre-persze nem ezen bloggal kapcsolatban.

Au revoir mon mes petit amis! :)

A továbbiakban nem szeretnék ebben a témában nyilatkozni, sem egyéb kérdésekbe/felvetésekbe/konfliktusokba belekeveredni.

Köszönettel:

nE0.cRYsys

43 megjegyzés:

  1. Nagyon sajnálom, hogy nem itt folytatod a munkásságod :( bár nem tiszta minden, nem kérdezek. És saját döntés. Ha máshol kezdesz, azért adj róla valami jelet! Írásaidra a továbbiakban is kíváncsi volnék.

    üdv: Madame C.

    VálaszTörlés
  2. Sajnálom hogy idáig fajultak a dolgok,de ha valami nem megy akkor azt bizony jobb nem erőltetni! A blogodra kíváncsi leszek majd értesíts ha elkészültél vele mert szeretem az írásaidat;)

    Viszlát és kösz hogy nem mentünk le a strandra XD

    VálaszTörlés
  3. Sajnálom hogy szakítasz a mortemmel, de megértem :/ Azért hiányozni fognak a baromkodásaitok. xD na de ezek után már nem hiszem h lenne ilyen szal ink kussolok.
    A blogodról meg FELTÉTLENÜL értesíts (email: satanka0922@gmail.com *nemkiröhög*, vagy msn: csilla.devil@hotmail.com, vagy majd felveszlek én és ott megadod. *nyugi nem foglak zaklatni azzal csöpp szabadidőmmel xD*), kíváncsi vagyok rá nagyon. :)

    Auf Wiedersehen!

    VálaszTörlés
  4. Most biztos én leszek a szar, de nekem már túl sok volt ez a világfájdalommal átitatott, napok óta tartó krízis és így vagy úgy, de örülök, hogy vége lett. Nem mindenkinek kellett volna kitárulkozva szenvedni, szerintem nagyon levitted a Mortem szintjét ezzel Neo. Most már mindegy, sok sikert neked!

    VálaszTörlés
  5. -Kallisto:

    Inkább nem mondok semmit :Đ Örülök hogy ismét tuskó állatnak lettem beállítva ezzel a mondattal:

    "-nem szeretnék Káin további konfliktusokat, a nyugodt hangvételre nyugodttal kell felelni,,

    Ha ezt nem írod valszeg nem is kommentelek. :Đ De kint hagyom ezt a postot hagy legyen a Te szégyenfoltod haver. ;)

    Egyet értek Kallistoval én próbáltam a cirkusznak gátat vetni, látom teljesen mindegy. (Neo , erre nem kell válaszolni, de tényleg nem! :3)

    VálaszTörlés
  6. Nem akarok beleszólni, de Káin már "pontot tett" erre egyszer mégpedig elég bölcsen, és nem is kellett volna ezt tovább húzni. Ami lejön nekem - mint mezei olvasónak az az, hogy Káin hallgat (gondolom, mivel tisztel annyira a történtek ellenére is), Neo meg támad megállás nélkül, hibáztatva. Ne haragudj meg Neo, tudom most én is geci meg rossz leszek, de az a kijelentés is, hogy máshol is fogsz munkálkodni nekem elég erős mellékízzel hat. Na de az én véleményem nem sokat számít. Csak így kicsit furán jön le kinek mit jelent a barátság. Ha nekem fáj, hogy egy barátomban csalódtam, akkor se savazom meg hárítom rá az egészet. És ha nem is volt szándékos, bocsássatok meg, de nagyon annak hat. A vásár meg mindig kettőn áll. Ez pedig csakis rátok tartozott volna! Az olvasóközönség (egy része legalábbis biztosan) is jelezte elég konkrétan, hogy erre nem kíváncsi.

    Respect Káin, hogy nem írtál semmit. Barát maradtál a szarban is...
    Szerintem korrektül jártál el. Megkérdezted mindenkitől - ahogy látom a kiírásokat - akar-e maradni, és azután vetted el a jogokat. Ezután minden egyéb nem más mint fölösleges rinya. Remélem, folytatod azt, amit itthon elindítottál! Rengeteg erőt hozzá!

    (Erre sem kell válaszolnia egyikőtöknek sem! Helyette inkább gondolkozzatok el!)

    - egy hű olvasótok, aki nem kíván beszállni a sárdobálásba meg a sajnálkozásba -

    VálaszTörlés
  7. valaki tud fogalmazni...

    Madame C.

    VálaszTörlés
  8. Kedves Névtelen-Arctalan!

    Szerintem ne dobálózz ilyen szavakkal, aki kíváncsi kérdezze meg Káint a beszélgetésekről, tessék be Ctrl+C-zni nyugodtan, kinek is mocskos a szája...a hű barát kijelentéshez nem is szólnék..nekem ugyan nincs mit szégyellenem, csudás ferdítések ezek kérem szépen..:D

    Mint alkotóművész, több nemzetközi és európai díjazás mellett szerintem nem egy blog fogja meghatározni, hogy mikor és mit alkothatok..:D LOL gondolod ez határozza meg az életem? Nekem nem ez teszi ki az egész oder fél napomat...De minek is magyaráznék neked kedves névtelen vagy esetleg fake nevű olvasó.


    Kedves Káin!
    Az a bizonyos kimásolt mondat épp arra vonatkozott, hogy nem kellene mindent mellre szívnod és mocskolódnod..de örülök hogy mindennek épp az ellenkezőjét sikerült elhitetned az emberkékkel..:D Grat hozzá..
    Épp egyszer sem mondtam rád rosszat míg te pocskondiáztál...-.-"

    Nos nem baj..maradandó szégyenposzt ide vagy oda, repertoárod ezen téren magasan fényesebb.


    Mindegy: te és én tudjuk az igazságot, engem aztán nem érdekel mit vetítesz a saját oldaladon. De ha magadba nézel, tudod az őszinte érzéseidet a dologgal kapcsolatban.....pl ami a hívásod végén történt.

    Erről ennyit.
    Le lehet szállni rólam kedves Névtelenke, és mindenki más.

    Foglalkozzatok már magatokkal.
    Pl erre irányult ez a bejegyzés is, hogy cső cső szevasz...-.-

    VálaszTörlés
  9. Egy hű olvasó, aki nem kíván beszállni a sárdobálásba:

    Mégis megtetted.
    Ez olyan, mintha most azt írnám, hogy nem akarok kötekedni, de...
    ...de mégis megteszem.

    Tudjátok, ha ennyire zavar titeket, ami köztük lefolyt, talán lehetett volna figyelmen kívül hagyni. Ami nem érdekel, azzal általában nem törődünk. Ha mégis, akkor esetleg előfordulhat, hogy csak jár a szánk, de azért kíváncsiak vagyunk, nemde?

    Ha annyira az Ő dolguk, mért kell beleszólni azzal, hogy az egyik felet még inkább megtapossátok, a "tudom, hogy én leszek a rossz, mégis megmondom a tutit" stb. hozzászólásokkal?

    Ha valaki nem tartja bent a dolgokat, az rossz? Akinek eddig tiszteltük a munkáját, azt egy mással lefolytatott vitája miatt egyből megtámadjuk? (csak úgy óvatosan, hogy azért jó fejnek tűnjünk)

    Néha nem értem az embereket.

    Azt hiszem nincs szükség ara, hogy még nagyobb tüzet szítson bárki is köztük. Még ha nem is ez a cél, a következmény valószínűleg.

    VálaszTörlés
  10. Ezt nem értem?!

    Ha negatívan mondtad, a fogalmazás nem az erősségem, de legalább kimondtam, amit szerintem ki kellett. Nem ezért kezdtem a blogot olvasni, és önzőn hangzik vagy sem, nem is ezt akarom itt látni. Főleg nem ilyen formában... Ezt kettejüknek kell megbeszélni, és ott is hagyni a szekrényben. Ha egyetértesz velem, akkor meg köszi.

    - az anonim -

    Neo:
    Nem vagyok fake, csak nem szeretném, hogy belevonjatok ebbe. Szerintem fel lehet ezt fogni és meg lehet érteni. Sikerült szöveget értelmezni, látom. Ahogy sikerült az is, hogy rátegyél egy lapáttal a véleményemre. Megbocsáss, de jelen esetben nem érdekel miféle művész vagy, hogy mit értél el. Barátként, ahogy nézem nem túl sokat. Nem is azt mondtam ne publikálj többé, hiszen szabad jogod, csak nem értem, mi szükség volt erre is. Olyan olcsó, beléd döfök még egyet szaga volt. Nincs közöm a dolgaitokhoz, de amit itt most látok azt leírtam. Egy kívülállónak ez jön le. Ha nem tetszik miért vagy itt még mindig? Ha pontot tettél rá tessék, menj és csendben csináld! De miért példározol barátsággal és sértődöttséggel, amikor folyamatosan támadod Káint?
    Egyet tanácsolok. Ha azt akarod, hogy mindenki magával foglalkozzon, akkor ne írj máskor ilyen bejegyzéseket.

    Nightmare:
    Talán mert ismerem őket, és talán azért, mert ismerem a történetet és fáj látnom az egészet?

    Persze, ezt úgy lehetett volna figyelmen kívül hagyni, ha Neo már az elején abbahagyja a kommenteknél. Szerinted szükség volt a kiírásra?

    Gratulálok! Biztosan ez a tűzszítás, hogy kiírom, egy barát így nem viselkedik. Én se értem néha az embereket ;)
    Nos elárulom neked, én vesztem már össze Káinnal. Évekig egymáshoz se szóltunk... de egy ilyen eset nem fordult elő közöttünk. Lehet én működök rosszul.
    Itt nem ez szítja fel a tüzet. Erről ennyit.

    VálaszTörlés
  11. -Neo:

    Befejezted már végre? :D És azt is hogy mindig azt írod , hogy a levéllel volt bajom? Mert azzal egyet értettem, csak látom próbálsz engem nevetségesnek beállítani, de nem fogom hagyni.

    És nem írom le csak azért sem , hogy mivel volt bajom mert nem fogok úgy majomkodni továbbá sem mint Te.

    Rájöttem lehet nem is voltál barát mert aki igazán barátom volt kiállt mellettem és tolerált , s évek óta mellettem van, Te az első adandó alkalommal elbuktál mikor lelkileg a legmélyebb ponton voltam nagyapám halála miatt, direkt nem értetted meg , hogy kivagyok ettől és a sértettségeddel foglalkoztál. Hátba veregetheted magadat. Ügyes vagy!

    Az őszinte érzésem az:

    Én vagyok a sértett fél és nem érdekel a mártírkodó gót viselkedésed, egyébként pont illik ahhoz az emberhez és társaságához aki miatta konfliktus kirobbant. Majdnem elhitetted velem hogy én voltam a szemét de ez a cikked és a fent írt kommented bizonyította azt amit lassan kezdtem kapiskálni. És ennek nem volt köze a leveledhez sem pedig a bloghoz, ez egy gesztus volt amit nem tettél meg felém, szerintem kezded érezni, ugye? Remélem már eszedbe jutott mi volt a bajom...

    Nem fogom tűrni, hogy az olvasóimmal elhitessed hogy én vagyok a geci, látom mindenáron balhét akarsz és azt hogy kiteregessem a szennyest de nem fogom. :Đ

    Menjél a saját blogodra, írjad szépen, tudom azt is hogy majd ott is menni fog a fröcsögés, abban sem vagyok biztos hogy nem adod ki a szerkesztőimet, hogy ki-kicsoda, de már ez sem érdekel. Ezek után már ezt is kinézem belőled.

    Ha te nem akarsz balhét mint állítod és nem akarsz sértegetni meg pocskondiázni, minek írtál ilyen cikket tele utalásokkal és rejtett sértegetésekkel amiket kb csak én érthetek és mások simán elsiklanak felette. Én meg tudod jól, felszívom magamat és majd paláverezek te meg jót röhögsz a markodba mert rajtunk kívül más nem értheti.

    Ha valaha barátnak hitted magadat velem kapcsolatban MOST fejezzed be hogy gyalázol engem és a blogomat is. Ha nem bírod abba hagyni menj innen. Mert én többet nem vagyok hajlandó foglalkozni, a 4. napot veszed el az életemből, hogy talán kicsit jobban érezzem magamat, remélem végre BEFEJEZED.

    -Nightamre:

    Ne haragudj de ez a hiszti már kezd fárasztani, és én direkt nem szálltam ringbe hogy ne tegyem nevetségessé a blogot és ne legyen személyeskedés, Neo meg két napja ezt nyomatja,. Úgy érzem hibás. Az meg ha kivételesen valaki engem véd, remélem nem túl nagy gond.

    VálaszTörlés
  12. Jaj istenem..
    Fiúk, én nem akarok beállni a sorba, veszekedni meg egyebek, eddig direkt nem is szóltam semmit se, mert mindkettőtöket szeretlek, és nem is ismerem az egész sztorit ami köztetek lezajlott, és annyira rossz ezeket olvasni.. De ha mindketten írtátok hogy akkor lezárjátok ezt az egészet, miért hozzátok fel akkor mégis újra és újra? Ha már muszáj, legalább próbáljatok úgy elválni, hogy béke van, és nem ez... Kérlek, nagyon nagyon szépen kérlek titeket..
    Én egyikőtöket se ítélem el, egyikőtök pártját se fogom, egy vitához két ember kell, és csak ti tudjátok hogy mi volt. És ebbe szerintem nekünk olvasóknak baromira nem kéne beleszólni. Szerintem most nem írtam olyat, amiért piszkálni kellene, aki viszont akar, nyugodtan tegye meg..

    VálaszTörlés
  13. -Mai:

    Normálisat írtál én is arra törekedtem hogy méltósággal váljunk el, meg ne az olvasók előtt menjen a cirkusz, még a maradék idegeimmel próbálom ezt tartani és nyugodt maradni, de az agyam kezdi ledobni a szíjat. Legfeljebb majd nem írok választ hanem a falba baszkodom a fejemet :Đ....

    Minden estere örülnék ha már a személyeskedésnek vége szakadna és nem lenne több KÁIN-os megszólítás ezen cikk alatt.

    VálaszTörlés
  14. Neo: A mártírkodást nem itt kéne, arra majd ott lesz a saját blogod. IGEN, beszéltem Káinnal, mielőtt nekiállnál belekötni, de elhiheted önálló indiviidum vagyok, önálló véleménnyel és ez a húzásod mocskosul unszimpatikus volt. A többihez meg no comment, hát egészségedre.

    VálaszTörlés
  15. Mai:

    Így korrekt. Igazad van.

    Névtelen:

    Én sem azért írtam, amit írtam, mert olyan jó látni a veszekedést.
    Valóban elég is ennyi erről. Meg úgy az egészről.

    viszlát

    Üdv.: A hisztikirálynő. :D

    VálaszTörlés
  16. szerintem hiányzik a feszültség az ágyból, és itt éli ki...

    VálaszTörlés
  17. -Névtelen aki hisztikirálynőnek hívja magát:

    Na most ezt nem tudom ki írta, a hisztit nem a kommentelőknek/re írtam, hanem a szituációra ami itt folyik napok óta: cikkezés stb.

    VálaszTörlés
  18. Ez már sok...
    A legcukormázasabb hangon kérlek titeket hogy legyen már END! Finito! Kaput!
    Vagy ha ennyire de ennyire akarjátok még szívni egymás vérét, azt ne ITT!
    Köszönöm...:( (bár nem hiszem hogy szavaim érnének bármit is :D)

    VálaszTörlés
  19. -Ms.Rat:

    Igyekezni fogok. Megpróbálok nem reagálni ha esetleg még hozzáfűzne valaki valamit személyeskedve.

    VálaszTörlés
  20. oks...szóval fáziskésésben szenvedek :D
    Bocsi Káin...te már abbahagytad volna.

    VálaszTörlés
  21. -Ms Rat:

    Én már írtam volna ma estére a cikkemet de úgy kiidegelt hogy nem tudom. Jó hogy a blog rovására is megy ez az egész, nem? Tényleg könnyű lesz így talpra állítani a Mortemet :Đ

    Remélem holnap reggelre is lesz valami meglepi itt nekem, hogy dolgozni se tudjak.

    VálaszTörlés
  22. Csak annyit írnék, hogy csatlakozom Mai és Ms. Rat kommentjéhez.


    *mümü és búú*

    VálaszTörlés
  23. Tudjátok mi a szánalmas? Vagy inkább elszomorító..
    Holnap lesz 7 hónapos a blog, most kb mindenki kötekedik mindenkivel, még ha meg is fogalmazza hogy ki akar maradni a balhéból.. akkor nem kéne hozzászólni. Ez mindenkire vonatkozik. Tudom, tudom, én is ezt csinálom. És vállalom is hogy tapossatok nyugodtan.
    Függetlenül attól hogy ki kezdte ezt az egész balhét, végül elég sokan beszálltak.

    És mondjátok nyugodtan a szemembe hogy egy pesszimista senki vagyok, de ez a blog haldoklik. Nézzen mindenki a szíve mélyére (oder a régi postok kommentjeire és a mostanira) és mondja meg hogy mi maradt a családi légkörből. E nélkül a légkör nélkül, ez inkább csak egy sima száraz fórum, unalmas mint egy hivatalos levél. Remélem mindenkinek lejött hogy NEM a cikkekre céloztam.

    Úgy érzem itt mindenki megérdemelne egy lábközön rugást ezek után.

    Pofám befogtam. Viszlát.
    /mondhatjátok hogy minek pofázok ennyit ha már mindenki befejezte, de ezt ki kellett adnom magamból./

    VálaszTörlés
  24. -MIsu:

    Megértem mit szeretnél mondani, azon nevetek hogy éppen most próbáltam felállítani a blogot és faszán gerincen lett taposva a kezdete. :D

    Mindegy csak azért is írok cikket. XD legalább ez a szar eggyel lejjebb gördül.

    VálaszTörlés
  25. Azért vicces, hogy két ember akik
    -olyan jó haverok voltak
    -olyan sokat buzultak és baromkodtak
    -akikről két ízben is fanfiction írásra támadt kedvem (sőt elkezdődött egy harmadik is csendes magányomban..)
    -akik egymást köpték be hogy miket csináltak a talin (xD)
    -akikkel meghatároztuk a veseolvasás fogalmát
    -akikkel számtalan röhögős percben volt részünk
    -és még sorolhatnám sokáig..

    ..most ki nem állhatják egymást. Ez fáj a legjobban.

    VálaszTörlés
  26. -MIsu:

    Sajnos nem tudlak megvigasztalni.

    VálaszTörlés
  27. Jó, h visz elcsendesültek a kedélyek és nem kellett elküldenem a kommentemet. Mivel a véleményem megoszló -más nem is lehetne- azzal sem folytam volna bele a vitába, de már mégsem aktuális.
    (Ezek és 1 másik iromány rendesen elgondolkodtatott a valós-virtuális létről, kapcsolatokról T_T lehangoló következtetéseket vontam le, ennek ellenére próbálkozom..)
    Nem szeretnék filozofálgatni :) úgyh befejeztem.
    Káin: Jól teszed! ^^
    Misu: Egyet érzek :(

    Madame C.

    VálaszTörlés
  28. Hogy azért is megírod a cikket :) Nem kell leragadni, csk gördülékenyen! Így nem áll meg az élet. és, h én legyek az 1.: BOLDOG 8. HÓNAPFORDULÓÓÓT!! :D
    Neo: Boldog Szülinapot!

    Madame c.

    VálaszTörlés
  29. -Madame C:

    Na mindjárt kész!

    Köszi, nagyon boldog! XD

    Boldogat Neo!

    VálaszTörlés
  30. (xD)
    ajjj azért mégiscsak...Boldog 8 hónapot Drága Mortem!

    Ez a családi szülinapjaimra emlékeztet, amikor minden el van cseszve, de mégiscsak húú de "boldogat"... :D (otthon érzem magam xD)
    Am. várom a cikket

    Neked is Neo: Happy Bday! :)

    Ms.Rat

    VálaszTörlés
  31. Ettől a kellemes, felüdítő társalgástól eltekintve, igenis az! 8 hónap egy párkapcsolatban is hosszú időnek számít, itt meg nem csk 2 ember dolgozik a blog összetartásán. 8 hónapon keresztül szórakoztattátok a népet és tágítottátok a fejünk ^^ és folytatjátok. Megérdemlitek az elismerést! meg a konfettit :)
    Sok munkátok van benne és ez nem veszik el az 'új kezdetben'. Tiszta lappal (ezt a kifejezést már másodszorra mondom ki^^) tudom, szerinted csk úgy ahogy :D

    Madame C.

    VálaszTörlés
  32. -Madame C:

    Nagyon jól esik most ilyet olvasnom (L) ~nagy ölel~

    Na kb. ez hajt még hogy ne hagyjam abba az egészet!

    VálaszTörlés
  33. Én olvaslak tovább Káin. Szóval legyen olyan cikk, amiről tudod, hogy a kedvencem! :D (Majd megírom levélben, ha nem egyértelmű). Azt meg hogy miért nem írok soha, szerintem megérted.

    - a beszólogatós barát :D -

    VálaszTörlés
  34. Apropó, örülnék, ha lenne cikk a macskákról, és a velük kapcsolatos spirituális dolgokról. Épp egy válaszút előtt állok, és sokat segítene.
    Persze, ha lehet kérni.

    VálaszTörlés
  35. :) *hug
    És ezt szerintem nem kommentelő barátaink nevében is állíthatom. Egyszer már átestünk hasonlón, most is menni fog. Csk jobb lesz. Ha folytatjátok a színvonalas munkát én is folytatom a 'színvonalas' kommentelést :Đ a többiek csk előttem lehetnek.

    Már káprázik a szemem...új dizi? nem rossz, nem rossz

    Madame C.

    VálaszTörlés
  36. -Beszólogatós barát:

    Tudom tudom, sorozatgyilkosok :D

    -Névtelen:

    Jól van, rajta leszünk az ügyön! ^_^

    -Madame C:

    Nagyon rendes vagy! (L)

    (Ja közbe próbálkozok , mert rám lett szólva hogy szedjem le a régit :D)

    VálaszTörlés
  37. Nem értem a kommentelők nagy részének a ne szóljatok bele szövegét, mert SENKI SEM SZÓLT BELE kettejük vitájába és nem is foglalt állást, max annyi lett leírva, hogy nem vagyunk rá kíváncsiak, ne itt, hagyják abba stb.

    VálaszTörlés
  38. Jaj, rendeződjenek már a dolgok! :( Olyan elszomorító. (nekem) De nagyon bízom abban, hogy most is rendeződik a helyzet, úgy mint a korábbi viharoknál.

    Téényleg már 8. hónapja vagytok. =) És mennyi csodás dolog történt azóta, a Mortemnek köszönhetően....

    VálaszTörlés
  39. inkább nem írok semmit.
    Boldog szülinapot Neo.
    Boldog 8.hónapot Mortem.
    :( *nagyonszomorúúúúúúú*

    VálaszTörlés
  40. Fogalmam sincsen, hogy miért pattant ki vita és miért lett ez az egész, de nem is érdekel, mert ez a Ti dolgotok.

    Másrészt sz.em mindenki hibás és senki sem. Ugyanis mindenki minden helyzetet másképp él meg, másképp látja, pontosan azért mert mindenki másmilyen és mindenki másfajta helyzetben él és mindenkinek másmilyen az előtörténete... éppen ezért MINDENKIT meg lehet érteni. Ergo mindenkinek igaza van (és senkinek sem ugyebár.)

    Én kívánom, hogy a jövőben ismét találjatok egymásra Káin és Neo. De ha ez mégsem következik be, akkor is kívánok mindkettőtöknek minden jót és szépet. :)

    És hajrá Mortem!
    Meg boldogat is! :)

    -remélem nem írtam semmi sértőt, félreérthetőt vagy akármilyet... csak az én meglátásomat osztottam meg-

    VálaszTörlés
  41. Kedves Neo (ha még olvasod ezt...)
    ...tudd, hogy nekem hiányzol. Az írásaid is hiányoznak. Nincs mit mondanom a továbbiakban, rád hagyom, miképp kezeled a gondolataim.

    VálaszTörlés
  42. Senki sem írt sértőt és félreérthetőt! Szerintem itt rekesszük is be a témát.

    A jókívánságokat meg köszönjük szépen! ^^

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: