2010. október 28., csütörtök

Káin: Felhívás

http://foroanime.com/foros-de-anime/24119-otaku-yuki-neko-albums-neko-boys-3373-imagen-11463170418887cy6qq-58289.jpg

Sziasztok!

Mivel pár szerkesztő nem tartja be a beosztását mindig, vissza veszek egy szerkesztőt, aki még agyon régen írt hozzánk. Azért ment el mert keveset írt és megbeszéltük, hogy akkor inkább offoljuk de fent tartottam bármikor visszanézhet hozzánk. Nem tudom emlékeztek-e Ábelre, most Ő egy másik néven jön vissza, hogy pár napot bevállaljon a hétből. Innentől kezdve egy jelentkezést sem fogadok el, bárki is írjon be. Remélem mindenki megérti ezt.

Vicious Creature

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTCSjIuQee4jMGgpBQ2uryBTpju9DbVdT1m3X-fyFSYjg_2ZsM&t=1&usg=__LUaVSOBjgX3RAWZkNOlbE56IEO4=

" Nevem Vicious Creature.

Talán itt magamról kéne írnom pár sort. A kontrasztok embere vagyok, Vegetáriánus dohányos vagyok aki utálja az állatkínzást, egy aranyos és szerethető élőlény aki lelke sötét bugyraiban tölti magányos pillanatait. Szóval mint látjátok eléggé zavart egy elmével van dolgotok. Az okkultizmussal kb 8-9 évesen kerültem kapcsolatba, a sötét dolgok vonzanak, így hát én is vonzom őket. Egy darabig azt hittem, hogy az elmém játszik velem, aztán rájöttem MÉGSEM! Erről fogok a közel jövőben írni nektek. Nem harapom le senki fejét, nem kell tőlem félni, ha megsimogatod a fejem még dorombolok is ^_^!
vi.Creature ,,

-Update: A kezdő postban, myspacen, Fb-n,Szerkesztői beosztásban

Vicious Creature Hétvégente szeretett volna írni, de mivel akkor mindenki ráér ő nem akkor fog. Cikkeit a következő napokon olvashatjátok:

-Hétfő
-Szerda
-Szombat

Lehet nem mindig fog postolni de ezeken a napokon kéne neki. Főleg a hét közbenieken! Remélem, hogy most aktívabb lesz mint volt és jó témákat hoz mint régen! Sok szerencsét kívánok neki!

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTaio15WFYZ3PU7B4-JiM3m2tLKUm_ZTNLFJSBtAyGKDictOGE&t=1&h=183&w=152&usg=__6TYwS_ysc0mkQhFbCUPTnl5ptgo=

5 megjegyzés:

Ezeket is ajánljuk: