2010. október 5., kedd

Káin: Felhívás

http://s.bebo.com/app-image/7984529956/5411656627/PROFILE/i.quizzaz.com/img/q/u/08/07/17/anime_boy_3.jpg

Sziasztok!


Ma nem írok cikket mert iszonyat rosszul vagyok (virrasztás miatt, bár 4 órát aludtam de a cikk az tuti hogy nem lenne az igazi) . Mandy kilépése nagyon nagy veszteség számomra, mert irodalmi cikkekkel kb. csak ő foglalkozott. Ha van még szerkesztő aki nem tud és akar írni (most 3-ra gondolok) akkor szóljatok mert fölöslegesen senki neve sem legyen kint, remélem ezt megértitek! Vagy legalábbis szóljatok, hogy maradtok-e vagy sem!

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSqL_Kv5oPIW6gK47fuJQESdQ_Jyfs1mn4o_b6Hu2WhWiTRbuk&t=1&usg=__fZ2nmgIHkgif-0z90rclVXsHwqk=

-Akik munkájával meg vagyok elégedve:

-Kamupók
-Nyarlathotep
-Darkness
-Puppet (bár kicsit többet is lehetne, mert az elején szépen írt, de mostanában jó ha heti 1x . Ha személyes probléma miatt van: megértem!)

http://media.animegalleries.net/albums/userpics/198289/AnimeGirl135-vampire.jpg

-Tudom, hogy ők írnának szívesen csak nagyon sok rossz dolog történik velük, de nem tudom, hogy valaha is visszatérnek... :

-Neo
-Black regulator

http://fc00.deviantart.net/fs45/i/2009/123/2/a/Elza_Von__Vampire_Boy_by_BlackInfinity666.jpg

-Akit pedig nem tudok hova tenni és jó ideje semmit sem tudok róla (Tehát írjon a mailemre hogy mi van, mert msn-en már elérni sem lehet )

-Bleeding Moonlight

Ha azt vesszük milyen lelkesen jelentkeztetek most meg el vagytok tűnve elég szomorú a helyzet. Remélem mindenki tudja értékelni magában, hogy akar-e maradni vagy sem, de egymás idejét ne húzzuk, elkezdek ugyanis aktív szerkesztőket keresni.

Ha megnézzük mi az átlag cikk, elég kevéske ahhoz képest hogy mennyien vagyunk... Még szerencse hogy a kemény mag valóban dolgozik. Ugyanis ha ők sem lennének szerintem egyedül venném vállamra a blogot és vezetném inkább, minthogy azon stresszeljek , hogy ki mikor méltóztatik írni stb stb. Szóval legyetek korrektek és írjatok ha nem akartok maradni!

http://fc01.deviantart.com/fs17/i/2007/140/b/c/Love_and_blood_by_Natsuki_3.jpg

SZERKESZTŐT KERESEK:

Mindegy nekem mikor írsz a fontosabb az lenne hogy csütörtöktől vasárnapig legyél aktív, gondom már mindenki tudja miért (mert akkor én nem vagyok). De az sem zavar ha hét közben délelőtt vagy késő délután is hozol valamit!

Nagyon sokszor észrevettem mindenki rettenetesen lelkes az elején aztán egy kis kritika után, vagy mert nincs elég komment feladja. Szóval olyan szerkesztőt keresek aki bírja a kritikát (és itt sosem volt durva hozzászólás tehát nem égető a probléma) és a lelkesedése kb nem 2 cikk elejéig tart (és nem hiszi ízt, hogy csak azért mert új és itt van-ugyanis van olvasóköre és neve a blognak-akkor már alapból megnyerte az olvasókat) . Nem érdekel hány éves vagy de fontos hogy átlagon feletti tudásod vagy legalább humorod legyen (azért 17-18 évesnél ha kevesebb vagy hagyjuk) írj helyesen. A többit msn-en megbeszéljük.

Aki alkalmasnak találja magát erre a postra írjon a: kainthesnake@freemail.hu-ra! Ne legyetek önbizalom hiányosak!

Leginkább irodalommal, művészettel és érdekes betegségekkel vagy misztériumokkal, legendákkal foglalkozó írót keresek, de nem zárkózunk el az új témáktól és ötletektől sem! Legyetek bátrak, nem veszítetek semmit ha kipróbáljátok, legfeljebb majd msn-en kettesben megbeszéljük ha ütköznek az elképzelések, ezzel senki sem ég be!

ÍRJATOK S.O.S.

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:sVkMFv41DulMkM:http://img186.imageshack.us/img186/772/snapshot20081018092249cn4.png&t=1

8 megjegyzés:

  1. hmm...én pont ma terveztem és beszéltem erről Black Regulatorral is, hogy ma fogunk cikkezni...Mindkettőnknek megvan a pontos oka, de azokkal te is tisztában vagy....
    Remélem majd valamikor személyesen is találkozunk nemsokára, bár tudom neked is sok a dolgod.
    Sajnos nagyon nehéz dolgokon megy át ő is és én is..értem én ugye vizsgák és á la nature ÉLET...hidd el engem bánt a legjobban hogy semmire sincs időm, és rengeteget forgok az egész szituáción.
    Én SEMMIKÉPPENSEM akarom hagyni a mortemet, de nagyon nehéz bekalkulálni a mindennapjaimba..erre próbálok én is jó és frappáns dolgot kitalálni..úgymint több cikk megírása és időzítése későbbre vagy a franc se tudja...hétvégenként is dolgozom így nem olyan egyszerű meló után...főleg most hogy második hónapja nullásat keresek mindennapi gürcölés mellett mert a cég baszakodik..kb az éhhalál szélén állok hónapok óta és lelkileg is eléggé megviselt vagyok, de azt hiszem talán már erről is meséltem...a "hogyanmaradjakéletbenafélelmeimmelmegküzdveéstestilelkironcskéntmiközbenlesbenállanemeviláginaprólnapragyűlölködve"...tudod jól hogy erőt gyűjtök és szembeszállok. egyszerűen széthullik körülöttem minden és mindennap ezt a pergő porladást próbálom összefogni.
    akár hiszed akár nem..ma pont erről beszéltem B.Regulatorral..hogy ma mortemes este lesz..jóval tíz után érek haza..majd utánna. mert remélem minden OK lesz otthon is..hiába minden. újratöltődnek a dolgok. változik minden.én is. mi is. a ház is. az emberek. a világ. és ez kurvára ránehezedik az életemre. és napról napra érzékenyebb vagyok mindenre.
    ma ezen gondolkoztam a metrón munkába menet. hogy mindennap átszakadok egy másik szabályokkal teli közegbe..aztán vissza aztán át és újra ki..nap mint nap..nemtudom. engem megvisel. és folyamatosan vívódok MAGAMMAL, mert EZ AZ EGYETLEN megoldás..LOL remélem érted. de biztosan.

    szószó neo nincs mortem nélkül, és remélem mortem sem neo nélkül..:''( ~szip-szip~hüpp-hüpp~ amúgyamúgynyolchónaposleszablogamikornekemmegszülinapomlesz :3 bár előbbinek jobban örülök



    Nyarlat
    te fennt vagy nekem msn-en??? (gmail)

    VálaszTörlés
  2. -Neo:

    Tudom mi a helyzet veletek, nem raktalak volna ki titeket csak már nekem is kezd tele lenni a tököm hogy zöty9g a blog. :(

    Remélem minden rendbe jön, jó lenne találkozni is de engem is szopatnak rendesen (lásd pl a mai napot és a tegnapot -.-)

    Örülök, ha írtok! szerintem Nyarlat nincs fent neked és lehet nem olvassa amit kérdeztél így inkább írj neki mailt!

    VálaszTörlés
  3. Neo: nem tudok róla O-o felvegyelek?

    VálaszTörlés
  4. ahham ahham ahham

    (suttogvamondjadeugyanezazmsnemmintharámkattolszittéskiírjaazemailem..)xD

    VálaszTörlés
  5. ne röhögjé'gecc....-.-

    xDDDDDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  6. Kusojjá bazme mer elvágom a torkodat!

    VálaszTörlés
  7. :Đ hát ezt is megtudtuk nE0 :)

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: