2010. október 10., vasárnap

Elizabeth: Szexelni vagy nem szexelni? - ez itt a kérdés

Látom nagy a pangás és az unalom, pedig süt a nap és ilyenkor boldog az ember (elméletileg ugyebár). Úgyhogy hoztam nektek egy vicces témát, ami remélem, egy kicsit legalább segít átvészelni az unalmas vasárnap délutánt.

A minap találtam egy oldalt, ahol az USA
legviccesebb törvényeit szedte össze az író. Na én ebből szemezgettem, és összegyűjtöttem mindazt, ami a szexhez kapcsolódik .Tudni kell, hogy ezek a törvények a mai napig jogerősek, csak szinte senki sem tartja (és tartatja) be őket, de azért egy pernél például fel lehet használni.

Következzenek hát a megdöbbentő, mulatságos és elgondolkodtató törvények, hogy egy kis nevetés is legyen ezen a délutánon.

Először is talán kezdjük a csókkal és a flörtöléssel kapcsolatos rendeletekkel. Meglepődve olvastam, hogy New Yorkban 25 dolláros büntetés szabható ki a flörtölésért, vagy, hogy Wisconsin államban illegális vonaton csókolózni.

Azon már csak nevettem, hogy Iowaban bajusszal rendelkező férfi nyilvánosan nem csókolhat meg nőt, valamint egy csók nem tarthat 5 percnél hosszabb ideig. Nevetséges továbbá az is, hogy a floridai törvények szerint a férj nem csókolhatja meg a felesége melleit.

És íme egy pár (számomra) érthetetlen törvény:

- Minnesotában illegális meztelenül aludni

- Oregon államban illegális mocskos dolgokat suttogni a kedvesed fülébe szex közben

- Indiana és Mississippi államokban illegális egy férfit nyilvánosan szexuálisan felizgatni

Mégis a legmegdöbbentőbbek az orális szexre vonatkozó szabályok, miszerint az USA-ban 9 államban tiltják (Arkansas, Florida, Indiana, Minnesota, Missouri, Észak-Karolina, Dél-Karolina, Oklahoma, Tennessee). Ebből kettőben (Arkansas és Észak-Karolina) "természet elleni bűntettnek" minősül.

Azonban léteznek olyan törvények is, amelyek a szexuális együttlét néhány „tabu-helyeiről” szólnak. Például Massachusettsben a taxi sofőröknek tilos az első ülésen szeretkezniük műszak alatt. Észak-Karolinában a templom udvarában tiltott a szex, míg Utahban senki sem szexelhet egy mentő hátuljában, ha az közben egy helyszínre siet.Amíg Georgiában minden szex játék tiltott, addig Arizonában kettőnél, Texasban viszont hat műpénisznél több tárolása jelent bűncselekményt.

Florida, Virginia, Montana és Észak-Karolina államban csak is a misszionárius póz legális, és ezek közül Észak-Karolinában még a függönyt is el kell húzniuk a szeretkezni vágyó pároknak.

Massachusettsben szexuális tevékenység közben nő nem lehet felül.

Michiganben 5 év fegyház járhat egy nem házas lány elcsábításáért vagy megrontásáért. Indiana államban egy 18 éven felüli férfi letartóztatható megerőszakolás miatt, ha szintén az autóban tartózkodó barátnője 17 éven aluli és nem viseli se a zokniját, se a cipőjét.

Oklahomában ugyanúgy megerőszakolásnak számít, ha egy 18 éves férfi, egy 18 éven aluli nővel létesített szexuális kapcsolatot, feltéve, ha a nő még szűz.

Montana államban a prostitúciót család ellenes bűntettként tartják számon.Oklahomában is vigyázni kell ezzel, ugyanis bárki, akit letartóztatnak prostituált szolgáltatásának igénybevétele miatt, annak a nevét és arcát leközlik a televízióban.

Mint egy régimódi filmben, Virginiában és Oklahomában illegális a házasság előtti szex, valamint Floridában és Nyugat-Virginiában a nem összeházasodott párok nem követhetnek el "buja tetteket" és nem élhetnek egy fedél alatt, ha nem akarnak a törvény elé kerülni.

Ha már a házasságnál tartunk, akkor megemlíteném, hogy Észak-Karolinában egy házasság hivatalosan is érvényét vesztheti, ha bármelyik személy igazoltan fizikailag impotens.

És végül következzenek azok a rendeletek, amik engem a legjobban megnevettettek:

Például Nyugat-Virginiában legális férfiaknak szexuális kapcsolatot létesíteni állatokkal, de csak akkor, ha az állat súlya nem lépi túl a 18 kilogrammot. Aztán Oklahomában fontosnak tartották törvénybe foglalni, hogy illegális egy bár tulajdonosának megengednie, hogy bárki bent a bárban úgy tetessen, mintha szexelne egy bölénnyel. Floridában továbbá illegális szexuális kapcsolatot létesíteni egy sündisznóval.

Az Amerikai Egyesült Államok törvényei közt ennyit találtam a szexre vonatkozóan, bár szerte a világban több száz hasonló törvény van jelenleg is életben. Míg az USA-ban szinte senki nem veszi komolyan ezeket (gondolom én), addig például az iszlámoknál halálbüntetés is járhat egy-egy ilyen jellegű kihágás miatt. De erről majd máskor, remélem tetszett és egy kicsit megmosolyogtatott mindenkit:)

9 megjegyzés:

  1. Hááh. Jesszumpepi, milyen idióta törvények. Valóban, mint valami régi film (egyházi fűszerezéssel, meg sok-sok maradisággal).

    "illegális egy bár tulajdonosának megengednie, hogy bárki bent a bárban úgy tetessen, mintha szexelne egy bölénnyel. Floridában továbbá illegális szexuális kapcsolatot létesíteni egy sündisznóval."
    És ezeknek tuti alapja is van. xD szegény süni. :(

    VálaszTörlés
  2. :D hát igen én is a fejemet fogtam, hogy mennyi idiótaság létezik:D valóban lehet valami alapja, de inkább nem vagyok rá kíváncsi:D

    VálaszTörlés
  3. Ne tudd meg ezen hogy röhögtem XD ez hihetetlen. Minden egyes pontja aranyat ér xD És az emberek képesek ezek szerint élni?... amúgy is ha én otthon meztelenül aludnék akkor mi van? Éjszaka csak úgy beront a rendőrség kommandósokkal együtt, hogy leellenőrizze mi van rajtam? ez akkora hülyeség.. XD

    VálaszTörlés
  4. Gondolom, pont azért tilos meztelenül aludni, h ha ilyen történne, ne pereljék be őket...és vannak egyéb elképzeléseim is a többi törvényhez, már ami az alapokat illeti. Megmosolyogtató :) és egyben felháborító, mennyire le akarják korlátozni az embereket és még ilyen téren is -ahogy más f*szságokkal- emberek, állatok, hülyék..

    Madame C.

    VálaszTörlés
  5. Azért én néhány törvénnyel egyetértek. Mások nyilvános felizgatása, vagy a nyilvános helyen való szeretkezés ilyen. Senki sem kíváncsi rá, aki mégis izgatni vagy szeretkezni akar, vonuljon szobára és ne a jóérzésű embereket botránkoztassa meg, vagy a még ártatlan gyermekeket terelje a későbbi rossz irányba.
    Az orális szexet "természet elleni bűntettnek" vélik. Teljesen egyetértek. Ma már mindenki agyba-főbe csinálja, de inkább szűzen halok meg, minthogy arra kényszerüljek, hogy valaki csak akkor kezdjen velem, ha belemegyek. Szégyen hova tart a világ.
    Az teljesen érthető miért nem engedélyezik a templomkertben való szeretkezést, ahogyan nem kell sokat gondolkodni a taxisofőrös-szeretkezés törvény miatt sem. Azt gondolom azért a munkagépben, ami esetünkben a taxi, mint jármű egyáltalán nem lehetne engedélyezni, mint ahogy a mentőnél is így gondolom. Nem odavaló dolog, és undorító a gondolat is.
    A Smallville-ben volt egy hasonló eset a kiskorú-nagykorú kapcsolatra, igaz csak annyiban, hogy az egyik fél visszautasította a kiskorút, miszerint nem szabad, nem tolerálják, gondolom a törvény is szerepet játszik.
    A prostitúció emberiség elleni bűn is.
    Csak azt nem értem az animálszexet miért nem tiltják tűzzel-vassal. Aki ilyet csinál, a szememben nem ember, tehát nem is kell tettetni vele, hogy az. Kidobni a vadonba! Kisemmizni a vagyonából! (mivel úgy sem ember, miért lenne szüksége javakra?)

    VálaszTörlés
  6. Az a legszomorúbb, hogy az ilyen törvényeknek általában alapja van.

    Amúgy...
    "- Minnesotában illegális meztelenül aludni"
    Én itt gondolkodnék el a költözésen :D:D:D

    A vonaton, buszon, bármi egyéb helyen való csókolózás betiltását meg - kövezzen meg aki akar - de teljes mértékben megértem. A szexualitást, és az efféle dolgokat én mindig is jobb szerettem otthon tartani. Lehet nekünk pillanatnyilag kellemes nyakig benne lenni a másik szájában, de a többi tucat embernek nem. És ugyanez fordítva. Engem kiakaszt, amikor megyek a buszon, olvasok, és tőlem 15 centire cuppognak a fülembe.

    VálaszTörlés
  7. -Névtelen:

    Azzal egyet értek, hogy nyilvános helyen tényleg nem kéne csinálni.

    Szerintem ha az orális szex kölcsönös nincs vele semmibaj, sőt ha jól csinálják élvezetes is tud lenni. O__O

    Hát szerintem az animal szex nagyon gáz és a terhespornó az amitől ki tudok borulni. Úristen ~kirázza a hideg~

    -Névtelen:

    Én arra lennék kíváncsi hogy hogy ellenőrzik, tehát hogy büntetnek meg valakit azért ha kiderül meztelenül alszik? :D Hogy derül ki? XD

    VálaszTörlés
  8. Ez kész...

    A nyilvános helyes szabályozás teljesen korrekt.

    Névtelen: Egy szikrányit túlzásnak érzem, amit az orális szexről írtál, bár ezek szerint ez is ízlés kérdése. De ahogy Káin írta, a kölcsönös szájjal-nyelvvel véghez vitt kényeztetések nagyon élvezetesek tudnak lenni.

    Káin: Hát én néha parázok a kurva Kinecttől, mert az a kamera mindig be van kapcsolva, amíg az xbox áram alatt van. Mondjuk szerencsére régi fajta gépem van, amiben még nem volt beépített wifi-kártya és ezen a külön wifi adapteren látom, ha aktív. De pár év, és frankón az lesz, mint az 1984-ben, amikor a tv figyelt minket. Persze az MS azt mondja, hogy az xbox kikapcsolt állapotában csak az infra-szenzor aktív, maga a kamera nem, de azért felvet bennem némi kétséget a dolog. De a lényeg, hogy ezzel bukó lehet a meztelenül alvás és a tiltott szex :D

    VálaszTörlés
  9. -G:

    Mindjárt kidobom az Xbox 360-at ne ijesztegess mán' XDDDD

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: