2010. október 27., szerda

Bleeding Moonlight: Denver International Airport

Sziasztok!!

Ma a Denver-i Nemzetközi Repülőtérről, és az azt körülszövő összeesküvés-elméletről szeretnék Nektek írni, ami vélhetőleg nagy (air)port kavar xD

A Denveri Nemzetközi Repülőtér az USA legnagyobb, és a világ harmadik legnagyobb repülőtere. Területe közel 140 km2. A 16R/34L kifutó a leghosszabb az Egyesült Államokban a maga több mint 4 800 méterével. 2008-ban a világ tizedik legforgalmasabb repülőtere volt: 51 245 334 utas és 625 884 repülőgép fordult meg itt. Denver városától északkeletre fekszik. A Frontier Airlines, a Great Lakes Airlines és a United Airlines bázisreptere.

A wikipédia szinte csak ennyit ír erről a fiatal, mégis legendás repülőtérről. Ezt én felháborító pofátlanságnak tartom, ezért is gondoltam, hogy egy kis utánajárással hozzájárulok ahhoz, hogy átléphessetek ennek a furcsa reptérnek a képzeletbeli kapuin.

Sokan gyanítják, hogy a Denver International Airport a C.O.G. (Continuity of Government-a kormány folytonossága) egy része. A 'kormány folytonossága' egy frázis, amit akkor használnak, mikor a kormányszervezetek megvitatják a kormányzati feladatokat egy hatalmas katasztrófahelyzet kapcsán. Magyarán szólva a reptér része egy menekülési tervnek katasztrófahelyzet esetén.

Ez megerősítené azt, hogy egy földalatti katonai létesítmény van a Denver International Airport alatt, és egy vasútvonal, ami csatlakozik egy nukleáris csapásnak ellenálló bunkerhez (az ellen nem vééjd xD). A furcsa falfestmények, a bőröndből előbukkanó "Vízköpő pár", és egy furcsán dedikált sarokkő azt sejteti, hogy a Denver Reptéren az amerikai kormány aknamunkájának titkos jelei találhatók.

Az a hír járja, hogy az épület alatt, hat emelet mélységben, hatalmas épületegyüttes van. A reptér a ‘semmi’ közepén található és sokan tudni vélik, a CIA több milliót fizetett a városnak a területért és az építési engedélyért. A denveri lakosok a mai napig nem értik, miért kellett 8 sávos utat építeni a reptér felé, amikor nincs is különösebben nagy forgalom.

A repülőtér felé közelítve látni lehet a földalatti épületek szellőzőberendezéseit. De milyen épületek, amikor a reptér vezetősége állítja, hogy nincs a repülőtér alatt semmi?

A DIA Észak-Amerika legújabb építésű repülőtere, és meglehetősen közel helyezte el az Egyesült Államok határainak központjához. Azzal érveltek, hogy ennek oka: az Államokban, és az Államokat elhagyva így nagyjából ugyanaz a repülési hossz.

Nézzünk körül a reptér belsejében. A Great Hall-ban, ahogy a szabadkőművesek nevezik a központi helyiséget, megtaláljuk az alapkövet, melyen a szabadkőművesek jelképe, a szögmérő-körző páros látható, s a felirat, New World Airport Commission. Aztán ott vannak a falakon a freskók. A téma szakértői szerint ezek a képek mind a Világvége eseményt és az utána következő időszakot ábrázolják.

A már említett Great Hall-ban található alapkő nemcsak a szabadkőműves jelképet hordozza, de a kő alá időkapszulát is beépítettek. A kőlapból egy rozsdamentes acélkar emelkedik ki 45°-os szögben, a végén egy fura irányítópultra hasonlító szerkezettel.

A falakon különleges freskók találhatók. Szakértői szerint ezek a képek mind a világvégét és az azután következő időszakot ábrázolják. Az első freskó a The Children of the World Dream of Peace/A világ gyermekei a békéről álmodnak címet viseli. A képen két halott nő és egy kislány fekszik koporsóban, körülöttük halott és haldokló állatok. A háttérben hatalmas tűz emészt el mindent. A koporsóban fekvő kislány zsidó keresztet visel a ruháján, a kezében Biblia. A másik két koporsóban egy bennszülött és egy néger asszony fekszik. Miért ez a három emberfaj?- kérdik a konspirációs elméletek. A kép közepén a Maja kislány a 2012-es világvégéről mesélő táblát tartja.



A második festményen egy gázálarcot viselő, hatalmas, náci katonára hasonlító alak a béke galambját mészárolja le. Körülötte haldokló asszonyok szorongatják halott csecsemőiket. A halott gyermekekből is mérges gáz száll fel.

A freskó jobb alsó sarkába van festve egy darab papír. Ezen egy vers olvasható, amit Auschwitz-i koncentrációs táborban írt egy 14 éves zsidó fiú:

Valaha egy kicsi gyerek voltam ki más világokra vágyik. De már nem vagyok gyerek, a félelmet megismertem,gyűlölni is megtanultam... Milyen tragikus az, hogy az ifjúság együtt él ellenségekkel, s együtt az akasztófa kötelével. Mégis még mindig azt remélem, hogy ma csupán álmodom. Aztán felébredek újra gyermekként, aki nevetni és játszani kezd.

A harmadik hátborzongató freskón a világ gyermekei a halott katona fölött állnak, akinek fegyverén a béke galambja ül. A gyerekeknél a világ zászlaiba burkolt fegyverek. Az elemzők szerint ez a Georgia Köveken is említett Egy Nemzetet szimbolizálja.

A negyedik festményen az Új Világot látjuk, vagy az Új Világrendet? A kép közepén egy Jézusra hasonlító központi alak, körülötte béke, élet.

Áll a reptéren egy lovasszobor. A szobrot alkotó művész, Luis Jimenez tragikus halála-a szobrászt agyonnyomta a ló, amikor a felállítás során megmagyarázhatatlan okokból elszakadtak a tartókötelek -, még hátborzongatóbbá teszi a reptéren amúgy is uralkodó morbid hangulatot.

Végül itt egy tecső vidi, ami nem más, mint egy tanulmány a Denver Reptérről, "Ha azok a falak beszélni tudnának" címmel:



Bízom benne, hogy kellően érdekfeszítőnek találtátok az írást, és remélem, mindenki foglal jegyet 2012-re, aki nem akar az enyészetté válni ;)

forrás: wiki, tinkmara, magyartukor, everything2

21 megjegyzés:

  1. Bakker ez durva.

    Viszont hogy került ennyi minden nyilvánosságra? nem furcsa egy kicsit? Olyan mintha direkt csinálnák, hergelnék ezzel is az embereket,

    ha valóban ez a funkciója és ennyi jelképpel utalással van ellátva azt is lehet feltételezni hogy ez is valami kacsa, vagy figyelemelterelés...

    VálaszTörlés
  2. Hmm, nekem az a képek a legfurcsábbak..úgyértem, hogy ilyen képeket állítanak ki egy nagy repülőtéren. O_O Kész "műalkotások", nem pedig valami szedett-vetett plakátok.Vagy tényleg fel akarják hívni a figyelmet valamire vagy van valami suskus a háttérben...

    Érdekes cikk volt! =)

    VálaszTörlés
  3. @Káin: -Az összeesküvés-elméletekre jellemző az emberi kétség afféle megnyilvánulása, hogy az elmélet leleplezőjét is az összeesküvés részének tekintik....
    Törekvések mindig lehetnek az igazság feltárására.

    Szerinted miért lehetett az, hogy a munkások külön blokkokban dolgoztak, és nem tudhattak arról, hogy mi történik a többi részlegen?? Ráadásul állandóan elküldték az embereket, és mindig új brigádok jöttek helyettük....
    A munkálatok a tervezett 1.7 milliárd helyett 4.8 milliárd dollárba kerültek, amire senki sem tudott magyarázatot adni, mint ahogy arra sem, hogy miért a legszelesebb helyre építették (míg a régi repteret szabályszerűen, széltől óvott helyre).

    Arról nem beszélve, miért van a reptérnek 5300 mérföldes "száloptikás" kommunikációs rendszere (ami hosszabb, mint a Nílus, vagy kb. mint New Yorktól Buenos Aires), valamint 11365 mérföldes rézkábeles kommunikációs rendszere.

    És miért van Denverben II. Erzsébetnek háza??

    Ki tudja....

    @Charlotte: -ezek tényleg nem sorolhatók egy kategóriába egy Meki reklámmal, és pontosan ezért nem véletlenül kerülhettek fel azokra a falakra. Amikor először hallottam a reptérről, egyből a 2012című film jutott eszembe róla. Nem valószínű, hogy alaptalanul, mindenesetre valami nagyon bűzlik körülötte....

    Örülök, hogy érdekesnek találtad :)

    VálaszTörlés
  4. Szabály szerűen az emberek pofájába nyomják ezeket a festményeket,de ha jobban belegondolok ezen nincs semmi meglepő hiszen az egydollároson is konkrétan ott virít a lényeg...
    A képek nézése közben egy kicsit úrrá lett rajtam a félelem és ki tudja talán pont ez a céljuk vele.
    Aztán lehet hogy mégsem,de számomra eléggé morbid ez a sok túlszínezett freskó :S

    "A már említett Great Hall-ban található alapkő nemcsak a szabadkőműves jelképet hordozza, de a kő alá időkapszulát is beépítettek. A kőlapból egy rozsdamentes acélkar emelkedik ki 45°-os szögben, a végén egy fura irányítópultra hasonlító szerkezettel."

    Mi a lófasz? O__O

    New World Disorder...

    VálaszTörlés
  5. Remélem minket nem érint az ő problémájuk. Viszont idegesítő, hogy olyat tudnak, amit mi nem. Konkrétan milyen katasztrófára készülnek? (Nem mindegy mivel szerelik fel azt a védőfülkét.) Amúgy ha egy katonai bázis lenne alatta, elég feltűnő lenne az alkalmazottak masírozása. Kivéve, ha egy másik támaszponttal is összeköttetésben van. Máshol nem voltak építkezések? Bár ki tudja mennyien dolgoznak odalenn, már ha egyáltalán van is ott valami.
    A másik, hogy ha a föld alatt építkeztek, annak a felszínen is kell hogy legyen némi látható nyoma -főleg ha jó mély az a lyuk-. Mivel riogatták el az embereket, hogy ne arra fele szaglásszanak? Kerítés? Vagy vmi mérgező dolog eregetése? :D

    VálaszTörlés
  6. @Skinny Sixx: -legalább van látható jele a dolgoknak....És még így is hány olyan ember van, aki nagyívben leszarja ezeket a jeleket, mert vagy olyan ostoba, hogy nem érti, vagy csak nem akar belemerülni, tehetetlennek érzi magát, stb.
    Ezek szerint ez így van jól....

    A szabadkőműves jelképeken nem kell meglepődni egyébként, mivel anno a szabadkőművesek Amerikáig menekültek, hogy ott idétlenkedjenek, kipusztítsanak pár helyi törzset több ezer éves kultúrával, és lefektessék a saját jogrendszerüket, amiben a helyi lakosságot van pofájuk native americans-nak hívni....
    Persze nem a hamburgerzabáló, tisztességesen dolgozó amerikaiakkal van bajom, hanem azokkal, akik évszázadok óta "helyezkednek", adják tovább egymásnak a titkot, a rokonok kapják meg a jó pozíciókat a nagy demokráciában, és basszák szét lassan az egész világot....Mivel ezt ők is tudják, nem véletlenül épülhetett meg egy MÁSODIK reptér Denverben, amivel az Államoknak egyébként a legtöbb problémája van....
    Vagy ki tudja....

    VálaszTörlés
  7. Bleeding:

    Ezen szerintem kár is agyalni mert mi átlag emberek csak a felszínt kapargatjuk és soha nem fogjuk megtudni a teljes igazságot!
    De ha ez mégis bekövetkezne akkor már túl késő lesz és nem lehet előle menekülni...

    Éppen ezért tartok a jövőtől:S

    VálaszTörlés
  8. @Névtelen: -nyilván csak azt tudhatják ennyire jól, amit ők kezdtek el....Szerintem nem környezeti katasztrófáról van szó.

    Az is sejtet valamit, hogy a szögesdrótok a kerítésen befele vannak....

    Azok a katonák, akik ott vannak, nem valószínű, hogy a masírozós típusok, egyébként meg baromira egyszerűen elvegyülhetnek álruhában, egy akkora reptéren kinek tűnne fel pár(száz) civil katona is akár??

    A lyuk felé pedig felhúzhattak egy kamu szárnyat is, ami alatt nem fog feltűnni senkinek a munka. Ez többek között bizonyítaná is, hogy miért tartott annyira sokáig az építkezés.

    Egyszerű öntöttvas kapuval megoldható, hogy ne szaglásszon senki.

    Ez a szép ezekben az elméletekben. Logikusan belegondolva mindenre van magyarázat.

    VálaszTörlés
  9. Fúúú ez egy nagyon érdekes cikk volt, köszi^^ most így frissen elolvasva nem is tudok mit hozzáfűzni mert kavarognak bennem a dolgok meg a kérdések.

    MSE

    VálaszTörlés
  10. @Skinny: -klassz dolog a struccpolitika, de én úgy vagyok vele, hogy nem szeretnék csukott szemmel járni. Tisztában vagyok vele, hogy nem tehetek semmit, de ha tudom a féligazságot, számomra még mindig jobb, mintha a felhők között járnék mosolyogva, abban a tudatban, hogy gyáá de fasza világban élünk. Nem is vagyok boldogabb, de legalább sejtem, mi zajlik körülöttem. Ha gáz van, így talán kevésbé esek pofára, mint a tájékozatlan ember, ha meg túllihegtem, annál jobb, ha nincs para.
    Aurea mediocritas-ez igaz ide is.

    Ettől függetlenül remélem tetszett a cikk....

    VálaszTörlés
  11. Bleeding moonlight: Igaz :) De akkor már meg is előzhették volna, legyen az katasztrófa v bármi más.

    VálaszTörlés
  12. @Névtelen: -a Közel-Keleten zajló háborúkat például elég nehéz lett volna megelőzni, a különféle egyezmények nemaláírását szintén nem lehetett volna megelőzni, mert nem társadalmi érdekeket szolgálnak....

    VálaszTörlés
  13. Én szerintem ha ez ekkora nagy titok lenne akkor kb. annyira ködösített lenne mint az hogy a szabadkőművesség lényege mi is valójában.

    Egyszerűen nem értem miért kell az emberek orra alá dörgölni, nincs értelme O__x

    VálaszTörlés
  14. Káin:

    Miért? Hogy beleégjenek ezek a szimbólumok a tudatalattijukba és könnyebben rájuk lehessen tukmálni az új világrendet vagy amit akarnak.

    Bleeding:

    Távol álljon tőlem a struccpolitika egyébként egyetértek veled igen jó ha az ember már a fél igazságot tudja viszont én arra akartam kilyukadni hogy mi civilek nemigazán láthatunk rá ezekre a dolgokra akármennyire is nyitott szemmel járunk ezen a földön!
    És naná hogy tetszett a cikk az ilyen témákra amúgy is nagyon vevő vagyok ^^

    VálaszTörlés
  15. -Skinny:

    De ha lát valaki egy szimbólumot az a minimum hogy utána néz annak, hogy mit jelent. Nem? Én legalábbis igen O__o.

    VálaszTörlés
  16. Káin:

    ÁÁÁ dehogy néznek utána. Ezt onnan tudom hogy már jó pár ismerősömnek és családtagnak is magyaráztam ezt az új világrend dolgot,de mindig közömbösen fogadták mintha ez egy jelentéktelen kis szarság lenne:S
    Pedig nagyon nem az,de a droidoknak magyarázhat az ember sosem fogják megérteni!
    Nem mindenki olyan mint mi hogy egyből kutatnak az ismeretlen után:D

    VálaszTörlés
  17. @Skinny: -örülök, hogy vevő vagy rá:)

    Ez ugye egy nemzetközi reptér, már csak ezért is benne van a pakliban, hogy sokan nem értik, mi van, és elmennek mellette. Sőt, sokan el se jutnak oda.
    De itt a net, ami oltja az információszomjat, néha túlságosan is. Én is azzal próbálkozok, hogy ne részegedjek le a sok infótól, és kiszűrjem a hasznos dolgokat, amik kevésbé tébolyítóak :)

    @Káin: -nem mindenki van ezen a szinten sajnos, pont ezért használhatnak bármit, ki is plakátolhatják....

    Eszembe jutott a Super Size Me, amikor a gyerekeknek képeket mutogattak, és mindenki felismerte Ronald McDonaldot, viszont Jézust nem.
    Aki nem ismeri a jelképet, annak nem fog mondani semmit, a többség elmegy mellette, mint egy szimpla Trabant-logó előtt....

    VálaszTörlés
  18. @Skinny: -na látod!! A féligazsággal máris 50%-kal többet tudsz, mint az érdektelenek, így civilként is....

    VálaszTörlés
  19. A másik meg, hogy az ellenség elöli legjobb rejtekhely, ha pont az orra elé tesszük amit keres. Látom régen foglalkoztam már összeesküvéses dolgokkal és így kihagy már a memóriád Káin? :D Minden kérdésedre te magad is tudod a választ mert már tisztáztuk magunkban párszor.
    Látom Moonlight te is elindultál azon az úton amin én is. Igen először a gondolatok jönnek, megfigyelések, harag, dühöngés, döbbenet, majd... én tovább léptem, a spirituális képességeim fejlesztése jobban érdekel, mivel több életet élünk. A félelemből táplálkozó vízióitok negatív jövőképet szül számotokra előbb-utóbb. Élvezd ki a felfedezéseket, mert ezek után csak jobbak fognak következni amik sokkalta izgalmasabbak, mint ezek a világuralomra törő "niemandok" törekvéseik :D

    VálaszTörlés
  20. -Skinny:

    Igazad van :-s

    -Bleeding Moonlight:

    Olvastad a szabadkőműveses cikksorozatomat? Na az tetszene neked, sokat írok Amerikáról!

    VálaszTörlés
  21. Nagyon érdekes volt!! :O
    Úgysem fogjuk megtudni a teljes igazságot soha, de már az is valami hogy próbálsz/próbálunk rájönni a kulcsra.
    Arra is kíváncsi lennék mit tettek az időkapszulába..

    Viszont újra kell olvasnom a szabadkőműveseket...-.-
    sokat felejtettem. :(

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: