2010. május 7., péntek

"kamupók": A cionizmusról nagyvonalakban

Káin már sokszor szidta ezen csoport de nem hiszem, hogy kifejtésre került volna már ezen az oldalon. A Wikipédiában olvashatunk róla egy semlegesnek tűnő írást, de inkább jó színben akarja feltüntetni őket (elvégre,mint minden már szinte a "kezükben" van). Szóval a lényeg. Maga a szervezet titkos társaságként már jóval az időszámítás előtt aktív tevékenységet vállalt a történelem alakulásában,de csak a 19. században lépett a nyilvánosság elé ezen a néven.

Az egész alapja egy prófécia a messiásról, hogy majd a földre száll és Isten kiválasztott népének élére állva behódolásra kényszeríti a többi népet és a jófiúk felemelkednek (akik behódolnak nekik) és a rosszak (akik nem hódolnak) büntetésre számíthatnak örök kárhozatra. Lényeg, hogy ez a szervezet elhatározta,hogy előkészíti a terepet ennek a messiásnak és egy zászló alatt egyesíti az emberiséget, behódoltatva minden nemzetet és embert aki a földön él és majd létezik. Végül mikor megérkezik a messiásuk az egész föld népességét átnyújtják gondolva azt,hogy majd ezért mint az okos nebulók fejét a tanáruk megborzolja és annyit mond majd nekik: "ügyesek voltatok".

Úgy gondolom valamit félre fordíthattak/érthettek ezek az emberek ugyanis nem uralkodásra születik hanem felvilágosításra. A többi embernek megmutatja hogyan lehet a szabad-akarat elnyomása/megtörése nélkül békében élni és fejlődni. Tapasztalataik azt mutatták, hogy erre az emberi faj képtelen ezért az uralkodás,a teljes kontroll mellett döntöttek mert hitték,hogy mindenkit kordában tudnak és kell tartani. Azért,hogy az átmenet a fejlődéshez könnyebben végbe menjen. Meggyőződésük, hogy az emberiség javát szolgálják és törekvéseik a közös jót szolgálják,még ha az eszközeik és módszereik sok "áldozatot" követelnek. Egy sakkjátszmát játszanak aminek a következő lépéséhez az emberiség eddigi minden tapasztalatát/tudását birtokolják viszont a figurák a táblán mi magunk vagyunk. Tudtunkon kívül irányítanak bennünket megfosztva ezzel a szabad akaratunktól. A sakk pedig "áldozatokkal" jár. Az áldozatok javarészt a gyalogok (vagyis mi magunk akik nem tartozunk a kiválasztott néphez) képződik, de ott vannak azok a lépések amikor bizony a saját "tisztjeiket" is be kell áldozniuk. A mi áldozatunk az éhezés, háborúk,kísérletezgetések és azon tesztalanyok reakcióik. Míg a tisztek áldozata maga a szolgálat egy életen át. Értsd úgy, hogy az EGÉSZ életpályájukat ennek az általuk szent célnak gondolt ügynek áldozzák fel. Az egész história azért vicces,mert erre az általuk vállalt "áldozatra" senki nem kérte őket.

Olyan ez az egész, mint amikor a gyerekek kaptak egy játszóteret és nézelődnek körbe. A fontoskodók pedig azt hiszik, hogy látták a "főnököt" és tudják mit akar a játszótér tulajdonosa. Szervezkednek, áskálódnak és ki kiáltják magukat "helyettesnek" amíg vissza nem jön a főnök. Kicsit főnökösödnek, kicsit elégtételt vesznek másokon a múltban elszenvedett sérelmekért és ők irányítják a játszóteret a "Nagy napig".

De vagy ostobaságból vagy szűklátókörűségből nem vették figyelembe a szabad akaratot sem pedig az emberiség fejlődő képességét. Generációról generációra csak azt adjuk át egymásnak amit tanultunk. Tudásunkat pedig szabadon használjuk fel. Hiszem, hogy képesek vagyunk uralkodni saját magunkon. Belátni hibáinkat,még egyszer nem elkövetni azt. De ha a látókörünket szűkítik akkor sajnos a fejlődés esélyét is csírájában fojtják el.

Még valami. Szerintem a Keresztény vallás igazából nem is vallásnak indult hanem az első felismerése a cionista rendszer befolyásoló gépezetének. Olyan emberek lehettek akik maguk is szintén tanulmányozhatták a próféciákat/hiedelmeket és másképpen értelmezték/fordították. Elkezdték tanítani az ő elgondolásuk szerint, de mint minden (a cionisták számára) ellenséges szándékot felismertek és tűzzel-vassal kergették. Kiiktatni nem tudták ezért inkább meglovagolták a hullámot és saját képükre formálták. Az egységet megbontották és bomlasztották elősegítve az újabb kiválásokat. Lényeg, hogy nem vallásnak indult ami most már az és nem is volt olyan szerkezete amilyen most,mert nem is volt célba véve az egységbe szervezés. Csupán egy életvitel és életfilozófia volt amit szándékosan tönkre tettek.

Végül mindaz ami most körül vesz bennünket -mint mesterségesen generált problémák- ennek a szervezetnek tudható be (korrupció, rendőr-államok, éhínség, szegénység, stb.). Később még felhozok példákat, de mára ízelítőnek ennyi is elég volt.

Sok érdekességre lelhettek a neten. Ajánlom figyelmetekbe:

-Cion bölcseinek jegyzőkönyvei
-Zeitgeist videói (addendum című ahol a felismerés ért)
-Egy videó a "Köztársaság Bukása" címmel
http://www.youtube.com/watch?v=ci9ZGGBxQms&feature=PlayList&p=3E2DA5FE65A108B6&playnext_from=PL&index=0&playnext=1

8 megjegyzés:

  1. Amiket ajánlasz azok linkek? Mert amúgy nem működnek, vagy utána keressek a googleban címszó alatt?

    Jó hogy írsz erről de írd bele hogy zsidók, hogy gyereket basznak és hogy faj-elméleteznek. Hogy pedofil hálózatot építettek kii stb stb >_<#

    ~idegroham~

    Csak nem kapnak el minket :D

    VálaszTörlés
  2. "Jó hogy írsz erről de írd bele hogy zsidók, hogy gyereket basznak és hogy faj-elméleteznek. "

    Hát az tényleg kellene bele már nem azért. Mert ők nem egy valamiféle titkos társaság, hanem ők a zsidók.

    Alexander

    VálaszTörlés
  3. -Alexander:

    És nagyon nagyon zsidók! :DDDDDDDDDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  4. Hát de ha egyszer így van, na! XD
    Tombol az antiszemétizmus, evvan. :P Kezdve a náció fáraóktól, náci Kölcsey Ferencen Nácia Terézián és a náci németeken át a náczi Májköl Dzsekszonig.

    Alexander gój

    VálaszTörlés
  5. -Alexander gój:

    LOOOOL

    Üdv: Káin gój

    X'D

    VálaszTörlés
  6. Jo komolyabb temakrol is olvasni...
    Koszonet...

    VálaszTörlés
  7. Szándékosan nem írtam bele, hogy "zsidók". Gondoltam köztudott. Meg amúgy sem szerettem volna kellemetlen helyzetbe hozni az oldalt ilyesmik miatt, hogy letiltó listára kerüljön. Elvégre köztudott egyesek számára, hogy meddig ér a kezük.

    VálaszTörlés
  8. -Kamupók:

    Én már annyiszor zsidóztam hogy tuti le lenne tiltva :)

    Amúgy szerintem az olvasóink 60% 14-16 éves és nem hiszem, hogy vágják .

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: