2010. május 25., kedd

"kamupók": A "bibliai" bélyeg


Itt az ideje egy kicsit ismét felrázni az oldal közönségét (nem mintha nekem eddig sikerült volna).Még a múlt héten kaptam egy elektronikus levelet. Egy diafilmet tartalmazott. Remélem hozzátok is eljut majd, de akihez nem annak leírom a tartalmát. Íme:

A MOTOROLA cég gyártott egy mikrochipet a MONDEX SMARTCARD számára és számtalan beültetést fejlesztettek ki az emberi felhasználás céljából, ami a "Bio chip".(Megjegyzés: Tavaly hírül adták a TV csatornák/vagy idén/, hogy Mexikóban 100 rendőrbe ültettek be ilyen fajta chipeket)Más néven TRANSPONDER ami egy módszer a microchipben lévő információk olvasatának elraktározására. A "bio chip" mérete 7 milliméter hosszú és 0,75 milliméter széles. Olyan méretű mint egy rizs szem.Az egész egy Transponder-t és egy feltölthető litium elemet tartalmaz. Az elem egy termopár körrel tölthető fel, amely elektromos áramot termel a testhőmérséklet változásból eredően.

A MONDEX-en osztozók száma az egész világon több mint 250 részvénytársaságot és 20 országot foglal magába és számtalan nemzet tartja privilégiumának a módszer használatát. Köztük: Nagy-Britannia, Kanada, U.S., Ausztrália, Új-Zéland, Izrael, Hong Kong, Kína, Indonézia, Makaó, Malájzia, Fülöp-Szigetek, Szingapúr, Tájföld, India, Tajvan, Sri Lanka, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Panama, Honduras, El Salvador és Brazília.(Megjegyzés: Érdekes, hogy olyan országok is megtalálhatóak a sorban ahol nagy a népesség és magas a szegénységi ráta. Szerintem a chipnek büntető szerepe is lesz elektromos kisülés formájában)A MONDEX másfajta SMARTCARD szisztémákat is használ, különösen amióta felvásárolta a gyártó cégek részvényeinek 51%-át.

Most felvetődhet bennetek a kérdés miért ez a nagy felhajtás, hiszen egy újabb nagyszerű technológiáról van szó?


Több mint $1,5 millió dollárt költöttek a fejleszthetők arra, hogy felfedezzék a "Bio-chip" legjobb helyét ahová beültethető lenne az emberi testbe. Találtak is két megfelelő helyet - ami már régóta ismert a bibliában - a homlokon a haj alatt és a kézfejen, mégpedig a bibliában pontosan megadott helyen a jobb kézfejen.

Bibliai idézet:

"És megadatott neki, hogy mindenkit, kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat jobb kezükön vagy homlokukon bélyeggel jelöltessen meg és hogy senki se vehessen vagy adhasson, csak az akin bélyegként rajta van a fenevad neve vagy nevének a száma"

Jelenések könyve 13:16,17.

Egy billió"bio-chip"-et gyárt a MONDEX egy évben (Megj.:minek?)Kitalálták, hogyha a chip egy kártyán lenne, az számtalan komoly problémát okozna:

-a chip levágható lenne és hibás információra lenne cserélhető
-az értékkel manipulálni lehetne, ellopható lenne vagy egyszerűen elveszthető. Végül a kártya 1-2 év után "elhalna" és megszűnne működni.

Tehát a készpénz teljesen bizonytalanná fog válni az üzletekben és ezért csak egy megoldás lesz a problémára: követni a MOTOROLÁT azaz behelyeztetni a "bio-chip"-et a jobb kézbe vagy a homlokra ahonnét veszélyes elmozdítani. Ha ugyanis sebészetileg elmozdításra kerülne és az emberi test érintkezne a lítium vegyülettel (mikrobaktériumokkal) ami fekélyt okozna azon a helyen ahová beültették.

(A biblia erről így ír:"...és csúnya, rosszindulatú fekélyek támadtak azokon az embereken akiken a fenevad bélyege volt..." Jelenések könyve 16:2)



A GPS műholdas helymeghatározó rendszer azonnal jelzi, hogy elmozdították és riasztja a területi illetékes hatóságot.


Egy újabb érdekesség ami ismér a bibliára irányítja az ember figyelmét:

a MONDEX annyit jelent:
"Pénz van a kezedben"
MON = MONetary = pénz
DEX = DEXter = Jobb-kéz

A technológia kényelmes lesz, de az (örök?)életedbe kerül!Ha nem hiszed járj utána a google.com-on. Írd be a "VERICHIP"-et és tanulmányozhatod a néhány megjelenő link alatti írásokat vagy rákereshetsz a "MONDEX" címszóra.

(A dologról már hallottam, ezért én személy szerint nem néztem utána csupán annyi kérdés vetült fel bennem akkoriban, hogyan tudna működő képes maradni ez a kütyü. Amire sikerült számomra hitelt érdemlő magyarázatot adni, de azért még jobban beleáshatnám magamat ebbe a technológiába. Nos igen amit már az elején is megjegyeztem, ha képes önmagát feltölteni, akkor bizony ki is sütheti magát egy kívülről érkező parancsra. A sci-fi műfaj már régen feldolgozta ezt a fajta eszközt és ha jól emlékszem még a híres "Vészhelyzet"/E.R./ sorozat egyik részében is volt egy gazdag ember akibe volt egy ilyen cucc beültetve az elrablás elleni védekezés miatt, de más filmekben is előfordult már)

14 megjegyzés:

  1. Amennyire én utánanéztem, ez eléggé hoax-gyanús dolog... (Mint minden más, ami e-mailben érkezik prezentációként.)

    Egyébként nem tartom elképzelhetetlennek, hogy idáig fejlődött a technika (legalábbis abból kiindulva, hogy az orvostudomány pl. hol tart most), de ez a bibliai párhuzam sztem kicsit erős.

    VálaszTörlés
  2. Nem sok minden derült ki ebből a cikkből...

    VálaszTörlés
  3. Én hallottam már erről és nem ilyen email-es cikkben, szóval létezni létezhet, tartunk már itt bőven. Kinn Japánban beszélgettünk róla, hogy állítólag a pénzzel való fizetést erre akarják cserélni. Csak elsétálsz és putty, lehúzták a chip-edről... Nekem tetszett a párhuzam is, jót mosolyogtam rajta, mert van benne valami. Nem szeretnék, ha ilyeneket nyomnának belém, fejlődés ide vagy oda...

    VálaszTörlés
  4. Ha ezt netán valaha kötelezővé fogják tenni én tutira törvényen kívüli leszek ;)
    Az emberiség úgy is csak a rosszra fogja felhasználni hiába a sok rizsa hogy ez hűűdefasza meg mittomén...

    VálaszTörlés
  5. Én mindezt elhiszem, mert ez valóban létező dolog. Tuti nem raknak a bőröm alá ilyen szart...

    VálaszTörlés
  6. csak egy kérdés:
    Ez mi a Faszért jó?
    hogy lenyomozzanak minket v mi?
    esetleg önnemgesemmistő progi nincsen ráírva hogy likvidáljon embereket??
    mer az cuki lenne...
    berakatsz egy ilyet hogy könnyebben vásárolhass v mittomÉn... erreföl véletlen embert ölsz és likvidálnak...

    VálaszTörlés
  7. Háttez O_O tudják mikor! belém ilyet nem rak senki! >.<

    Am jót mosolyogtam a bibliai párhuzamon :D

    Lehet ennek igazságalapja sajnos. :S
    Tetszett a cikk. (Y)

    Meti:

    "berakatsz egy ilyet hogy könnyebben vásárolhass v mittomÉn... erreföl véletlen embert ölsz és likvidálnak..."

    *kacag* Véletlen embert ölsz, mi?! xD

    VálaszTörlés
  8. Nightmare: Hátja:D
    Véletléen felbassz az agyam Én meg cserébe véletlen megölöm:D

    am nem ilyenre hanem autóbalasetre gondoltam v emberi hibára...stb:D

    És vanis igazság alapja!>.<:D
    na m1:D belém sem kerül ilyen:D
    Háegy enegy es védőoltást sem kértem>.<


    És mi a legjobb népi gyógymód a h1n1 re?
    h1n1 almát!
    (Há egyen egy almát...):D

    VálaszTörlés
  9. Nah gut! Ezt hívják úgy, hogy "Szép, új világ!"...Annyira bájos. A fájdalom majd jó nevelő eszköz lesz nekünk. "Tesszük amit mondanak, csak több fájdalmat ne!!!" zengjük majd szürke kezes lábasban és egyetlen saját gondolatunk sem lesz. Annyira nem tűnik szépnek.

    VálaszTörlés
  10. -Katzenjammer:

    Üdv az oldalon!

    Szerintem ez ellen is léphetünk. Bár amilyen birka nép vagyunk... -.-

    VálaszTörlés
  11. Üdvözletem mindenkinek!

    Ha szeretjük a kihívásokat, akkor nem csak hogy léphetünk ez ellen, hanem egyenesen odadobbanthatunk is! Mert ugyan a birka jámbor állat, de harapni ő is tud! :)

    VálaszTörlés
  12. -Katzenjammer:

    Nem tartom magamat birkának, úgy vélem a birka birka marad. Van aki vészhelyzetben sem képes kiállni magáért :-s...

    VálaszTörlés
  13. Találtam még nektek némi érdekességet ehhez az úgynevezett válogatáshoz. Nos a náci munkatáborokban a foglyok karjára tetovált számok alapján voltak egy lyukkártyás rendszerben elrendezve róluk az adataik. A rendszert a Dohmag 1930-ban fejlesztette ki. Szimbólumuk a mindent látó szem még mai is létezik a mai követelményeknek megfelelően átalakítva. Manapság az egykori Dohmag telephelye átkerült Amerikába és IBM néven fut. A szoftvert a chipbe ők fejlesztették ki.

    VálaszTörlés
  14. -Kampupók:

    Azt a rohadt!

    Updateld a cikket és írd bele, mert itt lehet nem olvassák annyian!

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: